Moj savjet je da sve kvarove i slicno, prvo saljes mail pa onda zovi. Mail ima trag, poziv je bio-ne bio.H8Z7 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 14:35Samo da sve živo spomene čitavom BHT da Bog da se ugasili koliko je danas. Znači jutros ustanem nema interneta ni moja tv ne radi, isključim ruter sve ponovo opet ništa, zovem ih oko 10 prijavim kvar kažu javit ćemo centrali. Klinac moj evo do sada niko ništa, znači do ponedjeljka sam bez interneta i svega, da Bog da se ugasili koliko je danas.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Predji na Telemach.H8Z7 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 14:35Samo da sve živo spomene čitavom BHT da Bog da se ugasili koliko je danas. Znači jutros ustanem nema interneta ni moja tv ne radi, isključim ruter sve ponovo opet ništa, zovem ih oko 10 prijavim kvar kažu javit ćemo centrali. Klinac moj evo do sada niko ništa, znači do ponedjeljka sam bez interneta i svega, da Bog da se ugasili koliko je danas.
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat
Nekako mi nerealno zvuči da ljudi u 2024 godini koriste usluge telekoma 

Otelo, vrijeme je da screenshotas svoju 1.88mbps brzinu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Optika im je top, otkad sam prešao na nju nisam imao problemaJayCatwright je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:15Nekako mi nerealno zvuči da ljudi u 2024 godini koriste usluge telekoma![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jbt
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Gdje drugo ima Arena Sport da se odmah prebacim?JayCatwright je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:15Nekako mi nerealno zvuči da ljudi u 2024 godini koriste usluge telekoma![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Hvala na savjetu, poslan je i mail.Sage je napisao/la: ↑31 maj 2024, 14:41Moj savjet je da sve kvarove i slicno, prvo saljes mail pa onda zovi. Mail ima trag, poziv je bio-ne bio.H8Z7 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 14:35Samo da sve živo spomene čitavom BHT da Bog da se ugasili koliko je danas. Znači jutros ustanem nema interneta ni moja tv ne radi, isključim ruter sve ponovo opet ništa, zovem ih oko 10 prijavim kvar kažu javit ćemo centrali. Klinac moj evo do sada niko ništa, znači do ponedjeljka sam bez interneta i svega, da Bog da se ugasili koliko je danas.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Imaju ovi u okviru TS (mtel, Logosoft, Supernova, Move...), Eronet kao i gotovo svi manji kablovski operateri.H8Z7 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:43Gdje drugo ima Arena Sport da se odmah prebacim?JayCatwright je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:15Nekako mi nerealno zvuči da ljudi u 2024 godini koriste usluge telekoma![]()
Ne može boljerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:22Optika im je top, otkad sam prešao na nju nisam imao problema

- JayCatwright
- Kontakt:
Iptv za 20 dolara godišnje bukvalnoH8Z7 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:43Gdje drugo ima Arena Sport da se odmah prebacim?JayCatwright je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:15Nekako mi nerealno zvuči da ljudi u 2024 godini koriste usluge telekoma![]()
Jest stabilna al im je smijesna brzina vala naspram drugih... i optika vala ne moze da ne bude stabilnario_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:22Optika im je top, otkad sam prešao na nju nisam imao problemaJayCatwright je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:15Nekako mi nerealno zvuči da ljudi u 2024 godini koriste usluge telekoma![]()

Ja koristim Missnet ( kako se prica u zadnjih pola godine uzeo ih je Tmach ) pa da ih ovim putem pohvalim. U subotu bilo nevrijeme, grom udario blizu kuce i nije pola ulice imalo tv/net. Dosli u nedjelju ujutro odmah i rijesili problem

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hvala drug.FKSzuti je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:47Imaju ovi u okviru TS (mtel, Logosoft, Supernova, Move...), Eronet kao i gotovo svi manji kablovski operateri.H8Z7 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:43Gdje drugo ima Arena Sport da se odmah prebacim?JayCatwright je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:15Nekako mi nerealno zvuči da ljudi u 2024 godini koriste usluge telekoma![]()
Ne može boljerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:22Optika im je top, otkad sam prešao na nju nisam imao problema![]()

Ima li iko iskustva sa ovim nabrojanim, koje preporučujete?
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- numanumaye22
- Kontakt:
Stabilniji je kineski iptv od Telecoma a sliku smijesno i poredit 

Bez 5 poziva ne očekuj išta.H8Z7 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 14:35Samo da sve živo spomene čitavom BHT da Bog da se ugasili koliko je danas. Znači jutros ustanem nema interneta ni moja tv ne radi, isključim ruter sve ponovo opet ništa, zovem ih oko 10 prijavim kvar kažu javit ćemo centrali. Klinac moj evo do sada niko ništa, znači do ponedjeljka sam bez interneta i svega, da Bog da se ugasili koliko je danas.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ovi iz Telemacha uvijek dođu u roku od 24 sata od prijave kvara. Strašno su napredovali po tom pitanju.harden je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:52Jest stabilna al im je smijesna brzina vala naspram drugih... i optika vala ne moze da ne bude stabilnario_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:22Optika im je top, otkad sam prešao na nju nisam imao problemaJayCatwright je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:15Nekako mi nerealno zvuči da ljudi u 2024 godini koriste usluge telekoma![]()
![]()
Ja koristim Missnet ( kako se prica u zadnjih pola godine uzeo ih je Tmach ) pa da ih ovim putem pohvalim. U subotu bilo nevrijeme, grom udario blizu kuce i nije pola ulice imalo tv/net. Dosli u nedjelju ujutro odmah i rijesili problemOni mi bez optike daju 50mbps, BHT nije mogao preko 10 sto je smijesno.
Telecomovci ne znam kakvi su ali uskoro moram preći kod njih pa ću saznati.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Najgora podrska korisnicima na svijetu citavom. Mislim da se u Indiji brze kvar rijesi.
A fala bogu vazda neki problem s njima jel

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Radim od kuće, može li se raditi na tom njihovom netu? Probao sam raditi na 10Mbps, može se ali je tegoba. Dobaci li barem do 10?

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Sve zavisi gdje zivis. Ako nemas opciju za optiku, sve je bolje od Telekoma.Judd je napisao/la: ↑31 maj 2024, 16:16Radim od kuće, može li se raditi na tom njihovom netu? Probao sam raditi na 10Mbps, može se ali je tegoba. Dobaci li barem do 10?![]()
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, Quartararo i 9 gostiju.