Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
Sutra u 12h.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Protiv Atletica ce naplatiti sve svoje dugove, ako se sastanuRajaz je napisao/la:Pellegrinija je Riquelmeov penal protiv Arsenala koštao finala Lige prvaka.tevezito je napisao/la:Kada bih ja birao protivnika to bi sigurno bio Real jer mislim da sa njima u dvomecu City ima najvece sanse.Iako vidim mnogi misle da je City slucajno u polufinalu.Mozda se i ne prodje polufinale ali nijednoj ekipi nece biti jednostavno.U sezoni sa najlosijom igrom i najvecim brojem povreda stici do polufinala nije mala stvar.
Protiv Borussije su ga sudije koštale polufinala.
Možda je došlo vrijeme za naplatu.
Najbolji je kao underdog, a to će svakako i biti.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Cestitke Bayernu.
Ispadanjem Barselone osvojili su LP.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- SlevinKelevra
- Kontakt:
City- Madrid, Atletico- Bayern.
Sve ostalo smo vec gledali nekoliko puta zadnjih sezona.
Sve ostalo smo vec gledali nekoliko puta zadnjih sezona.
Ako se sad sretnu sa Cholom to je cisto ispadanje.Sissoko je napisao/la:Cestitke Bayernu.
Da nije Pep na klupi sad bi se zahvalio...Sissoko je napisao/la:Cestitke Bayernu.
Mia San Mia
Slazem se. Sta uraditi a sta ne uraditi imaju snimljeno u dvomecu sa Juventusom.muamerc je napisao/la:Ako se sad sretnu sa Cholom to je cisto ispadanje.Sissoko je napisao/la:Cestitke Bayernu.
Nije mi jasno kako je Pep ne vidi u cemu grijesi ili je fakat mazga tvrdoglava.
Trener koji se drži svog sistema prije svega.Marvin je napisao/la:Slazem se. Sta uraditi a sta ne uraditi imaju snimljeno u dvomecu sa Juventusom.muamerc je napisao/la:Ako se sad sretnu sa Cholom to je cisto ispadanje.Sissoko je napisao/la:Cestitke Bayernu.
Nije mi jasno kako je Pep ne vidi u cemu grijesi ili je fakat mazga tvrdoglava.
Nekad će proći, nekad neće.
- Centre forward
- Kontakt:
Makaš, kakve ono slike lijepiš, ne valja ti to
, pa i tvoj mentor RomArio je rek'o da je sve čista zezancija.
Darvin je još prije rata rek'o da je prilagođavanje ključ uspjeha. Pep ako ne odustane od svojih gluposti Bayern neće moć' dalje, koju god ekipu da izvuče. Al' ako ćemo pošteno Atletico je kad se sve sabere, a i oduzme, zaslužio da uzme LP. Gubili su dva finala (Bayern , Real), a i ovo što igraju je čista desetka.

Darvin je još prije rata rek'o da je prilagođavanje ključ uspjeha. Pep ako ne odustane od svojih gluposti Bayern neće moć' dalje, koju god ekipu da izvuče. Al' ako ćemo pošteno Atletico je kad se sve sabere, a i oduzme, zaslužio da uzme LP. Gubili su dva finala (Bayern , Real), a i ovo što igraju je čista desetka.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Cholo Simeone ponovo izdominirao katalonsku nejac! Romario i Rajaz na aparatima!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
O cemu pricas Iniesta je morao dobiti crveni da ga je dobio ne bi ni bilo tog penala za Barcelonu, a da ne pricamo o dva zuta za Torresa i cinjenici da je Luis Suarez prosao bez crvenog kartona u oba meca iako je zalsuzio po jedna u svakom. Atletico je igrao protiv Barceloen i sudija, zasluzena i dominantna pobjeda!Pistol je napisao/la:eto vidis , to je ono sto govorim ... pravdas , dakle i ne zanima te sta je bilo - ti odmah ims opravdanjeMozambik je napisao/la:A sta cemo sa cistim crvenim Iniesti? On uopste nije trebao biti na terenu i u prilici da uputi onaj sut na kraju.Pistol je napisao/la:da je kojim slucajem onaj penal sto Barci nije sviran bio na drugoj strani - bilo bi UEFALONA , UEFALONA kuknjava kuknjava ... kada se osteti Barcelona onda je to "pa dogadja se"
To tvoje oci nisu vidjele jel?
Iniesta je trebao dobiti crveni , ali reci da je Atletiko veceras vise ostecen od Barcelone je van pameti .... Atletiko je u prvom pol.vremenu trebao dobiti bar 3 zuta kartona ako cemo tako sta je bilo prije
I ja kazem zasluzeno su prosli , i sudjenje je bilo relativno OK uzevsi u obzir kakve ekipe igraju .... nego samo bih zelio da oni sto non-stop vicu UEFALONA , UEFALONA kuknjava kuknjava prokomentarisu zasto ta ueafalona veceras nije dobila ne samo poklonjeni penal (kako su oni ocekivali i prizivali) nego ni zasluzeni
Dakle samo govorim da se ne treba vaditi na sudije jer je to luzerski , oni grijesi ali ne navijaju ni za koga i veceras ste to trebali vidjeti ... samo to govorim
Čuj ponovo izdominirao.BigBigBang je napisao/la:Cholo Simeone ponovo izdominirao katalonsku nejac! Romario i Rajaz na aparatima!

BigBigBang je napisao/la:Cholo Simeone ponovo izdominirao katalonsku nejac! Romario i Rajaz na aparatima!
Diego Simeone has just won 2 out of 17 games vs Barcelona as Atlético manager, but both times it was to knock Barcelona out of the Champions League.

Ali izdominirao je u te dvije vrlo bitne. Oba puta u četvrtfinalu LP.
-
- Kontakt:
Jes jes gledao sma te utakmice sto je Barcelona kao pobjedila, pobjede ali uz bar jedan crveni karton za Atletico...Enriqe je dokazao da je trenerska neznalica, a Barcelnoa da je one man team. Ako Messi sam ne povuce ovi ostali ne znaju uvijek sam govorio cak i dok se svrsavalio na isto kakadu je smijesan igrac koji se slepa uz Messija i Suareza cirkusant zongler za cirkusa...Trener Barclene je jad moze pobjedjivati kad je Messi u top formi i Suarez cim to nije u slucaju taj trener ispada...jer mozeze braniti istog koliko hocete ja akd sam vidio da voejrova prcija stvara Barceloni onoliko sansi sve mi ej bilo jasno 

Pa, ja sam navedoh statisticke cinjeniceBigBigBang je napisao/la:Jes jes gledao sma te utakmice sto je Barcelona kao pobjedila, pobjede ali uz bar jedan crveni karton za Atletico...

Za crvene koje dobijaju protiv Barce - pa jbg, takav je stil koji Cholo gaji, fajterski, glavom na kopačku, razbijene arkade, krv i znoj, Calderon je u transu kad vidi takvu igru i Cholo im je to donio

U ligaškoj utakmici se Filipe Luis uopšte nije ni bunio kad je fasovao crveni

jarane, pogriješio si poentu.BigBigBang je napisao/la:Enriqe je dokazao da je trenerska neznalica, a Barcelnoa da je one man team. Ako Messi sam ne povuce ovi ostali ne znaju uvijek sam govorio cak i dok se svrsavalio na isto kakadu je smijesan igrac koji se slepa uz Messija i Suareza cirkusant zongler za cirkusa...Trener Barclene je jad moze pobjedjivati kad je Messi u top formi i Suarez cim to nije u slucaju taj trener ispada...jer mozeze braniti istog koliko hocete ja akd sam vidio da voejrova prcija stvara Barceloni onoliko sansi sve mi ej bilo jasno
Barca je u debelom downu vec mjesec dana, upravo od utakmica protiv Arsenala, zatim Villareala, Clasico, Sociedad, Atletico...tu ni tri Enriquea ne pomažu
-
- Kontakt:
Kozmicka pravda bi bila da Atletico uzme titulu evropskog prvaka iskreno po meni najbolji su od sve 4 ostale ekipe uvjeren sam da ih na dva meca tesko iko moze dobiti, nadam se polufinalu Atletico-Real...
Barcelona je u downu zato sot kada prirodno zakaze najbolji igrac ili dva najbolja igraca oni nemaju plan b, kombinovano sa katastrofalnom klupom koja je po meni losa klupa za tim ala Valencia ili Villareal a kamoli Barcelonu dobijes da ispadnu iz LP i sad im liga visi jer su nokautirani u par sedmica. Kad sam vidio da im ulazi Sergi Roberto da okrene cetvrtfinale protiv Atletica na Calderonu

Barcelona je u downu zato sot kada prirodno zakaze najbolji igrac ili dva najbolja igraca oni nemaju plan b, kombinovano sa katastrofalnom klupom koja je po meni losa klupa za tim ala Valencia ili Villareal a kamoli Barcelonu dobijes da ispadnu iz LP i sad im liga visi jer su nokautirani u par sedmica. Kad sam vidio da im ulazi Sergi Roberto da okrene cetvrtfinale protiv Atletica na Calderonu

jbg, to je tacno...klupa je ocaj živi, ali šta da se radi, to je to što Enrique ima trenutno na raspolaganju....ubaciti Ardu i Roberta, kad ispušu Rakitić i Iniesta, ako prođe fora dobro i jest, ako ne - onda te Atletico, Real i svaka ozbiljnija ekipa prepišaju.BigBigBang je napisao/la:Kozmicka pravda bi bila da Atletico uzme titulu evropskog prvaka iskreno po meni najbolji su od sve 4 ostale ekipe uvjeren sam da ih na dva meca tesko iko moze dobiti, nadam se polufinalu Atletico-Real...
Barcelona je u downu zato sot kada prirodno zakaze najbolji igrac ili dva najbolja igraca oni nemaju plan b, kombinovano sa katastrofalnom klupom koja je po meni losa klupa za tim ala Valencia ili Villareal a kamoli Barcelonu dobijes da ispadnu iz LP i sad im liga visi jer su nokautirani u par sedmica. Kad sam vidio da im ulazi Sergi Roberto da okrene cetvrtfinale protiv Atletica na Calderonu![]()
MSN je lani i prvi dio ove sezone trpao nemilice...i sad je to došlo na naplatu, sad kad je MSN ispuhao, Barca je potpuno stala, ostala bez goriva na autoputu

A Atletico bi mogao i do titule LP, uz malo srece.
-
- Kontakt:
Zato ja ne mirisem te trenere koji nemaju plan b, ovise o vrhunskim igracima, ne znaju odigrati drugacije ne prilagodjavaju se ne kalkulisu...
dakle sjutra je izvlacenje ko ce ko me na megdan .
Misljenja sam da Real ide na Bayern ,a colina prcija na Siti
Misljenja sam da Real ide na Bayern ,a colina prcija na Siti
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.