FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

AliG
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la AliG » 09 avg 2015, 00:45

JoseMourinho je napisao/la:
AliG je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Koliko ste vi opterećeni :( auuu znaci momak koji navija za Travnik ispade manijak koji provocira???
Momak koji je branio vašu i svoju ekipu kad sam ja piso da je pobjeda Travnika prodana tekma tj. Dug od prošle sezone vraćen tad vam je valjo jer je branio i svoju i vašu ekipu bio fini navijač travnika, a sad ispade provokator sa Grbavice :rol: :rol: :rol:

Jes vas lahko manipulisat, pojavi se neki novi clan okrenu spin da su bili navijači jos nisam znao da imate nekog vatrenog crnca navijača, bar meni ova moja raja pitari to nisu prenijeli, i pljujete po čovjeku hahahaha

Legende :clap:
Prvo nacu citati kad nesta neko napise i sta je pisac htio reci ... ako ne znas,onda citaj slovo po slovo ili na slogove vise puta posto vidim da nisi bas nesto bistar ;) ili pitaj nekoga da ti pojasni sta je taj isti pisac htio reci nije sramota! Ja spomenu vatrenog navijaca nisam ;) rekao sam navijac i to mladji i opis istog tog navijaca ... drugo Samo Travnik me nije demantovao nista da se ta svadja odvijala kod autobusa ... trece ... u stvari nemam ja tebi sta pojasnjavati kad ni ovo neces shvatit ;)
Pa sta ce te demantovat kad je on reko da je bila kod busa ne ti, još kaže bio tu neki crnac kad ono ispade neki navijač bio na moru pa boje ufatio pa on ga pomjeso sa crncem :rol: :rol:
I ti se bas registrova da pojasnis situaciju, kako prigodno :rol: :rol:

A za uvrede pih sta ces drugo jbg, a gore je sto ipak ti nisi shvatio i fino procito ;)

Al et svadjali se, udarali, pucali yebe mi se, al nevjerovatno je kako si ih lahko izmanipuliso za to ti ipak skidam kapu :clap:

Ne moraš odgovara ne zanima me bgm "istina"

Pravda za Travnika manijaka starog !!!!
Vidim koliko te ne zanima ...
Istina za Vedrana!!!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 09 avg 2015, 02:29

Ma nek si ti "sveti vid" maksuz najednom došo da otvoris oči raji :clap: hvala brate :*

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 avg 2015, 18:21

Posjeta mizerna al zato pitara na forumu koliko hoces :D
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 avg 2015, 18:54

Iznenadjen sam mizernom posjetom , pobjeda je zasluzena apsolutno , Benko se propisno obrukao vise puta, Ikande najbolji pojedinac , ne znam zasto se rjesavate Stojceva jedan od najboljih .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 avg 2015, 19:01

avenija je napisao/la:Iznenadjen sam mizernom posjetom , pobjeda je zasluzena apsolutno , Benko se propisno obrukao vise puta, Ikande najbolji pojedinac , ne znam zasto se rjesavate Stojceva jedan od najboljih .
Jeste kad' se treba prodati u Atromitos, inače 80% utakmica preko neke stvari igra i živce nam vadi, šuti odmah me nervoza hvata kad se sjetim! :silent:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 09 avg 2015, 19:26

Cestitke na pobjedi komsije, kakav je Siroki u odnosu na prosle sezone?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 09 avg 2015, 19:29

Siroki se branio citavu utakmicu,uzasno losu utakmicu su odigrali.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 avg 2015, 19:41

Orton je napisao/la:Siroki se branio citavu utakmicu,uzasno losu utakmicu su odigrali.
Ma nadigrali smo ih u drugom poluvremenu još više nego u onoj proljetnoj utakmici prošle sezone, mada i ne čudi uzimajući u obzir da smo mnogo jači! :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 avg 2015, 19:49

Kakvo silovanje :shock: :tokralju: ...cestitke za pobjedu :clap: ...dugo neko nije ovako devastirao siroki :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 avg 2015, 19:58

staragarda je napisao/la:Kakvo silovanje :shock: :tokralju: ...cestitke za pobjedu :clap: ...dugo neko nije ovako devastirao siroki :tokralju:
Moglo je jedno 4-1 biti ali sta je tu je : ) Hvala, cestitke i vama :thumbup:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 09 avg 2015, 19:59

exbabilon je napisao/la:Cestitke na pobjedi komsije, kakav je Siroki u odnosu na prosle sezone?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Meni su bili bolji prošlu utakmicu na Koševu, ali tu su negdje k'o i prošle godine.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 09 avg 2015, 21:37

Siroki je haman isto jak ko i prosle godine i mislim da bi komsije mogle bod izvuci sljedece kolo

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 09 avg 2015, 21:47

Zna li se za koliko vam odlaze Stojcev i Cimirot? nigdje ne mogu da pronadjem tu informaciju pa ako neko od vas zna..
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 avg 2015, 21:48

asunsao je napisao/la:Zna li se za koliko vam odlaze Stojcev i Cimirot? nigdje ne mogu da pronadjem tu informaciju pa ako neko od vas zna..
Ne zna, sve oko transfera što se mahala na temama o našim premijerligašima su samo mahalanja!!

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 09 avg 2015, 21:51

asunsao je napisao/la:Zna li se za koliko vam odlaze Stojcev i Cimirot? nigdje ne mogu da pronadjem tu informaciju pa ako neko od vas zna..
Sutra bi Stojcev trebao obavit ljekarski i potpis pa ce se onda znat, a za Cimija se ne zna jos ni gdje ide

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 09 avg 2015, 22:09

Danas niste losi bili,ali Siroki je katastrofalno igro pogotovo odbrana,pa ona dva hajvana nemogu u Vrbanjusi igrat.

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 09 avg 2015, 23:19

GradKamena je napisao/la:Danas niste losi bili,ali Siroki je katastrofalno igro pogotovo odbrana,pa ona dva hajvana nemogu u Vrbanjusi igrat.
Ne mogu u Vrbanjuši, taj klub ima veću i svjetliju historiju od one kvaziekipe za koju nastupaju ;)
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 avg 2015, 23:53

Pamtit ce ovu utakmicu dugo Siroki, dugo ih neko nije ovako nemocne ostavio.
Vezni red vam je vrhunski, ko sto neko napisa Ikande ni ne zna da je najbolji u ligi :D
Sljedece kolo vam je opet tezak test, tu cemo vidjeti da li je ovo bio vas odlican dan, veoma los sirokog ili cete jednostavno prekucati ligu.
Nad tobom sunce najljepše sja

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 avg 2015, 00:09

Na našem podneblju ima taj jedan veoma ružan običaj, haj zaviri i vidi šta komšija pravi za večeru.
Pa tako s jedne strane navijači Sarajeva znaju da je Bajić otišao za 400 hiljada eura a ne 500 kako tvrde navijači kluba čiji je to igrač bio. A s druge strane, navijači komšija znaju koliko ko od čelnika Sarajeva ima platu.... I tako dalje i tako dalje....
Što bi jedan glumac rekao: "Niđe veze"

Sinoć na temi općih diskusija kod komšija se protezala interesantna priča koja nema baš mnogo logike. Nemam apsolutno nikakve informacije ni iz jednog kluba, ono da kažem insajderske, tu ti tamo se ponešto ugrabi ali tanko.
Kaže jedan od komšija, Tan je postavio Feđu Kusturicu da vodi brigu o transferima jer tu vlada veliki javašluk. Pa druže, nema njega šta Tan postavljati on je postavljen kao potprijedsjednik kluba, otprilike treći-četvrti čovjek u klubu. Odluku o realizaciji transfera donosi Upravni odbor kojeg čine:
Predsjednik Edis Kusturica
Potpredsjednik Feđa Kusturica
Potpredsjednik Elvir Kantardžić
Član Upravnog odbora Lim Meng Kwong
Član Upravnog odbora Davud Zahirović
Član Upravnog odbora Mersad Mahić
Član Upravnog odbora Hajrudin Kapetanović
Član Upravnog odbora Elvir Krajina
Član Upravnog odbora Emir Salihović
Uz krajnje odobrenje vlasnika.

Zatim priča kako je Ibraković u talu sa igračima oko plata, dadne igraču 18000 s tim da igrač sebi ostavi 5000 a ostalo vradi Ibrakoviću. Wow, ovo je vrhunac. Ja bih najsretniji bio da igrači Sarajeva imaju mnogo veće plate, ali klupski budžet to ne dozvoljava. Ne branim Ibrakovića ne sviđa se ni meni i najsretniji bih bio da ode, ali o tome ne odlučujem ja.
Onda priča da se na banku uplaćuje minimalac a ostalo se isplaćuje "na ruke", pretpostavljam da tu vlada mišljenje da se prvo "uzme sebi" pa onda da igraču.
Kako klub koji ima nekoliko velikih internacionalnih kompanija za sponzora, i nekoliko domaćih uglednih firmi može imati keš, po kojem osnovu se to može izvući sa računa neprofitne organizacije?
Znaš ono dođe onaj lik iz Turkish Airlinesa uplati na račun mjesečno 20 000 a ostatak donese u koferu, smiješno....

Poruka ovim mojim, šta nas ima interesovati za koliko neki drugi klubovi prodaju igrače i kako vraćaju dugove, a isto važi i za druge.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 avg 2015, 00:19

hilmo je napisao/la:Na našem podneblju ima taj jedan veoma ružan običaj, haj zaviri i vidi šta komšija pravi za večeru.
Pa tako s jedne strane navijači Sarajeva znaju da je Bajić otišao za 400 hiljada eura a ne 500 kako tvrde navijači kluba čiji je to igrač bio. A s druge strane, navijači komšija znaju koliko ko od čelnika Sarajeva ima platu.... I tako dalje i tako dalje....
Što bi jedan glumac rekao: "Niđe veze"

Sinoć na temi općih diskusija kod komšija se protezala interesantna priča koja nema baš mnogo logike. Nemam apsolutno nikakve informacije ni iz jednog kluba, ono da kažem insajderske, tu ti tamo se ponešto ugrabi ali tanko.
Kaže jedan od komšija, Tan je postavio Feđu Kusturicu da vodi brigu o transferima jer tu vlada veliki javašluk. Pa druže, nema njega šta Tan postavljati on je postavljen kao potprijedsjednik kluba, otprilike treći-četvrti čovjek u klubu. Odluku o realizaciji transfera donosi Upravni odbor kojeg čine:
Predsjednik Edis Kusturica
Potpredsjednik Feđa Kusturica
Potpredsjednik Elvir Kantardžić
Član Upravnog odbora Lim Meng Kwong
Član Upravnog odbora Davud Zahirović
Član Upravnog odbora Mersad Mahić
Član Upravnog odbora Hajrudin Kapetanović
Član Upravnog odbora Elvir Krajina
Član Upravnog odbora Emir Salihović
Uz krajnje odobrenje vlasnika.

Zatim priča kako je Ibraković u talu sa igračima oko plata, dadne igraču 18000 s tim da igrač sebi ostavi 5000 a ostalo vradi Ibrakoviću. Wow, ovo je vrhunac. Ja bih najsretniji bio da igrači Sarajeva imaju mnogo veće plate, ali klupski budžet to ne dozvoljava. Ne branim Ibrakovića ne sviđa se ni meni i najsretniji bih bio da ode, ali o tome ne odlučujem ja.
Onda priča da se na banku uplaćuje minimalac a ostalo se isplaćuje "na ruke", pretpostavljam da tu vlada mišljenje da se prvo "uzme sebi" pa onda da igraču.
Kako klub koji ima nekoliko velikih internacionalnih kompanija za sponzora, i nekoliko domaćih uglednih firmi može imati keš, po kojem osnovu se to može izvući sa računa neprofitne organizacije?
Znaš ono dođe onaj lik iz Turkish Airlinesa uplati na račun mjesečno 20 000 a ostatak donese u koferu, smiješno....

Poruka ovim mojim, šta nas ima interesovati za koliko neki drugi klubovi prodaju igrače i kako vraćaju dugove, a isto važi i za druge.
Ma Dženo je to po meni najbolje objasnio: "po forumima ionako samo dječurlija piskara", jer realno šta mi znamo osim mahalske koje čujemo/pročitamo negdje?! :pinokio:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, Grk1234 i 30 gostiju.