FK Željezničar (opšte diskusije)

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Elegant » 30 nov 2015, 22:29

Akademija koja je prozivela koje igrace ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 30 nov 2015, 22:33

Vama ako ode Tan vi cete propasti jer je on izvor finansija. Ako ode Tan idu i Malesya, Turkis airlines, kao i mnogi sponzori !

Kao sto je Sloboda na putu da sve padne u vodu a tek stali na naoge, ako Husic ode ko ce ih finasirati i dugove otplacivati, dovoditi pojacanja, davati plate igracima ?

Željo kako god je sam na svome, nema nikoga da je "šef" pa kad mu dosadi da zavrne pipu. ;)[/quote]

Glupo je porediti nasu situaciju i Slobodinu.
Mi smo napravili projekat koji je samoodrziv, i uvijek ce biti nekog izvora prihoda. Bilo Tana il ne..

Konkretno Akademij, trening kamp..
A pare mozemo uzimati i od vas ako budete trebali terene za treniranje :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Kakva crna akademija sta imas od nje? Nije niko minute odigrao u ovako losoj PL i to da neko kupi. :D[/quote]

Nikad ti utakmice Sarajeva nisi pogledao, niti uzivo ili na tv.Da jesi znao bi da je jucer Osmanovic iz Akademije dao gol Travniku.[/quote]
Gledam vas u derbiju redovno uzivo. A taj Osmanovic je željino dijete koliko znam.
A gledao sam nekad i Sušića na Grbavici 80 i neke toliko o znanju.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 30 nov 2015, 22:44

Elegant je napisao/la:Akademija koja je prozivela koje igrace ?
Evo samo aktuelne trenutno,Kadusic standardan do povrede na beku desnom,Osmanovic juce dao gol,svaku utakmicu dobije 15,20min,onda Mihojevic,koji je vazda tu,dobija sansu,Heric,mali kadet Veladzic,ima ih jos tu dobijaju sansu,al imaj na umu da ni jedan nema vise od 18.g.,i za 1.g.postojanja akademije,ja mislim i vise nego dobro,necu da ih velicam sad nesto,vrijeme ce pokazati ko ce od njih igrac postati,al imaju sve predispozicije,sad je sve do njih...
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 30 nov 2015, 23:02

RedEvil je napisao/la:
Evo samo aktuelne trenutno,Kadusic standardan do povrede na beku desnom,Osmanovic juce dao gol,svaku utakmicu dobije 15,20min,onda Mihojevic,koji je vazda tu,dobija sansu,Heric,mali kadet Veladzic,ima ih jos tu dobijaju sansu,al imaj na umu da ni jedan nema vise od 18.g.,i za 1.g.postojanja akademije,ja mislim i vise nego dobro,necu da ih velicam sad nesto,vrijeme ce pokazati ko ce od njih igrac postati,al imaju sve predispozicije,sad je sve do njih...
Ma sve je to mala minutaza nema tu nosilaca igre, a pogotovo sto se kupuju novi igraci vec sad a garant ce na pauzi jos kupovati pa ce na proljece biti jos manje minuta na terenu za pobrojane.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 30 nov 2015, 23:10

cruz40 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:
Ma sve je to mala minutaza nema tu nosilaca igre, a pogotovo sto se kupuju novi igraci vec sad a garant ce na pauzi jos kupovati pa ce na proljece biti jos manje minuta na terenu za pobrojane.
Ma znam,al nemozes ocekivati sad bas nosioca,neka ih tu,postepeno ce biti i nosioci,al hocu da kazem da akademija postoji samo godinu,tako da je uspjeh da su tu oko tima,znaci kako bude vrijeme odmicalo tako cemo i mi rasti aBd,samo pametno i bit ce od njih igraca,ja se nadam :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 nov 2015, 23:12

Format je napisao/la:Cuj oboko Jocin dres u skolu,promasio skolu hahaha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: Umro sam vam... Hvala! Joco Fazlija
Samo Saraj'vo.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 dec 2015, 13:38

Sta je sa pojacanjima? Eno Zeba pjesixe krenuo put Grbavice, kaze ''Hebo Azmirove pare, odo ja gdje je zivotna filozofija...''

In pile and super we trust!!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 01 dec 2015, 15:12

belosevic28 je napisao/la:Sta je sa pojacanjima? Eno Zeba pjesixe krenuo put Grbavice, kaze ''Hebo Azmirove pare, odo ja gdje je zivotna filozofija...''

In pile and super we trust!!!
pojacanja su tu samo lakapo a gdje su vasa pojacanja setaca lige osim ova dva emigranta iz mijanmara??
51%--------49%

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 01 dec 2015, 15:14

Nama pojacanja nisu nuzno potrebna kao vamabu borbi za opstanak.
Nama treba jedan bek i ima sasvim dovoljno vremena da se pronadje kvalitetan igrac.

Dovlace vam igrace kao stoku na pijacu pred kurban bajram i tu se nesto prsis.
Suti poklopi se do naredne sezone

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 01 dec 2015, 15:19

halo ba neka te ne baljezgaj ko ba dovodi dolaze po preporuci odredjenih ljudi ili na probu a vama treba vise od tog beka jer vam vise igraca odlazi i vi ste se busali da cete se prosetati ligom a ja to setanje ne vidim.ja bih vise volio da vidm dva sarajevska kluba ili dva tri pismena kluba da nas prezentiraju u euro takmiceenjima a ne neke petokrake k... palci
51%--------49%

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 01 dec 2015, 15:20

Orton je napisao/la:Nama pojacanja nisu nuzno potrebna kao vamabu borbi za opstanak.
Nama treba jedan bek i ima sasvim dovoljno vremena da se pronadje kvalitetan igrac.

Dovlace vam igrace kao stoku na pijacu pred kurban bajram i tu se nesto prsis.
Suti poklopi se do naredne sezone
Pitarluk je gori od kuge,

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 01 dec 2015, 15:22

Pa za sta se boris?
Bliza vam zona ispadanja od evrope,a titulu da i ne spominjem.
Dolaze po preporuci,slazem se.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 01 dec 2015, 15:24

Orton je napisao/la:Pa za sta se boris?
Bliza vam zona ispadanja od evrope,a titulu da i ne spominjem.
Dolaze po preporuci,slazem se.
Siroki bjezi 8 b kao zadnji u evropi po tabeli, a mi travniku 8 kao zadnji koji ispada znaci opet lazes.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 01 dec 2015, 15:28

Izvinjavam se ispred vas su 4 kluba do mjesta za evropu a iza vas samo 2 koja ostaju u PL.
Fakat je do mene sto nisam skonto vasu taktiku borbe

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 01 dec 2015, 15:30

Orton je napisao/la:Izvinjavam se ispred vas su 4 kluba do mjesta za evropu a iza vas samo 2 koja ostaju u PL.
Fakat je do mene sto nisam skonto vasu taktiku borbe
kakve veze ima koliko je iza kad su bitni bodovi, da smo prvi iznad linije ispadanja ako bjezimo dovoljno bodova. Opet pricas gluposti daj nesto drugo.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 dec 2015, 15:37

Danas pricam sa jednim fudb.trenerom o masovnom dolasku Brazilca u BiH i probama po klubovima.Pa covjek kaze da ni Murinjo na osnovu par treninga ,i tako kratkog vremena ne može ocijeniti kvalitet igraca na probi.Vani na probu igraci dolaze ,samo kad je ekipa na pripremama,kad se igraju utakmice.Tad igraci na probi ostaju par sedmica,i tek se onda donosi odluka o kvaliteti igraca na probi.Ovo je samo tal raznih menadzera i ljudi iz Uprave klubova.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 01 dec 2015, 15:40

amypitar je napisao/la:Danas pricam sa jednim fudb.trenerom o masovnom dolasku Brazilca u BiH i probama po klubovima.Pa covjek kaze da ni Murinjo na osnovu par treninga ,i tako kratkog vremena ne može ocijeniti kvalitet igraca na probi.Vani na probu igraci dolaze ,samo kad je ekipa na pripremama,kad se igraju utakmice.Tad igraci na probi ostaju par sedmica,i tek se onda donosi odluka o kvaliteti igraca na probi.Ovo je samo tal raznih menadzera i ljudi iz Uprave klubova.
koliko znam mailson je dosao na probu i sa ekipom bio skoro mjesec kao i tiago i zadovoljili,kramaric odradio nekoliko treninga sa ekipom i odmah se vidi da odskace od mladenovica za klasu i potpisali obojica,kanibal sinoc stigao i odradit ce par treninga al sa svojim referencama mislim da ce brzo potpisati....znaci dosli prvo na provjeru a ne odmah na potpis
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 01 dec 2015, 15:40

amypitar je napisao/la:Danas pricam sa jednim fudb.trenerom o masovnom dolasku Brazilca u BiH i probama po klubovima.Pa covjek kaze da ni Murinjo na osnovu par treninga ,i tako kratkog vremena ne može ocijeniti kvalitet igraca na probi.Vani na probu igraci dolaze ,samo kad je ekipa na pripremama,kad se igraju utakmice.Tad igraci na probi ostaju par sedmica,i tek se onda donosi odluka o kvaliteti igraca na probi.Ovo je samo tal raznih menadzera i ljudi iz Uprave klubova.
Jel se to odnosi i na vase brazilce ?

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 01 dec 2015, 15:41

E cuj kanibal hahahaha

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 01 dec 2015, 15:42

Orton je napisao/la:E cuj kanibal hahahaha
zajebancija na njegovu gradju,frajer je sav od misica :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zeko87 i 14 gostiju.