Pjevac siguranzgembo89 je napisao/la:KOlasinac je nesiguran sa loptom i dodavanjima i zbog toga nece igrati u sredini 100% igra Anel HAdzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pjevac siguranzgembo89 je napisao/la:KOlasinac je nesiguran sa loptom i dodavanjima i zbog toga nece igrati u sredini 100% igra Anel HAdzic
E da ali mi moramo pobijediti. Defanziva jest vazna ali nerjeseno je isto sta i poraz. Napad i obranu moraju igrati najbrzi i najopasniji igraci koje imamo. Mora i Sunjic jer je Wales ipak otocka momcad. Trebali bi mi njih dobiti ako Mesa ne upropasti utakmicu. Neka nam je sa srecom. Neka gledaju ovi nogometni treneri mestra na klupi kosarkaske reprezentacije. Koga to on ima od Evropskih a ne svjetskih klasa. Prosinecki jos nije dozivio poraz a vodi totalne amatere.hule_barca je napisao/la:Pazi koga je zamijenio Anel, Pjanića. A mi tražimo zamjenu za Bešića. Slažem se da je Kolo slab s loptom u nogama, ali ni Anel nije tu baš mnogo bolji. Mislim da ipak treba posvetiti više pažnje defanzivnim segmentima koje pojedinci mogu pružiti u zaustavljanju kopitara, nego dodavačkim sposobnostima. Po toj logici, najbolje bi bilo da Medo igra DM-a kao protiv Slovačke.zgembo89 je napisao/la:KOlasinac je nesiguran sa loptom i dodavanjima i zbog toga nece igrati u sredini 100% igra Anel HAdzic cim je sad dobio 45min umjesto Pjanica nema se sta pricat..
Ovo! Kad bi imali upola ovakvog na klupi nogometne repke ubijali bi sve redom. Ljudi nekad nisu svjesni šta odličan trener s prosječnom ekipom može napraviti.dubrovnik je napisao/la:E da ali mi moramo pobijediti. Defanziva jest vazna ali nerjeseno je isto sta i poraz. Napad i obranu moraju igrati najbrzi i najopasniji igraci koje imamo. Mora i Sunjic jer je Wales ipak otocka momcad. Trebali bi mi njih dobiti ako Mesa ne upropasti utakmicu. Neka nam je sa srecom. Neka gledaju ovi nogometni treneri mestra na klupi kosarkaske reprezentacije. Koga to on ima od Evropskih a ne svjetskih klasa. Prosinecki jos nije dozivio poraz a vodi totalne amatere.hule_barca je napisao/la:Pazi koga je zamijenio Anel, Pjanića. A mi tražimo zamjenu za Bešića. Slažem se da je Kolo slab s loptom u nogama, ali ni Anel nije tu baš mnogo bolji. Mislim da ipak treba posvetiti više pažnje defanzivnim segmentima koje pojedinci mogu pružiti u zaustavljanju kopitara, nego dodavačkim sposobnostima. Po toj logici, najbolje bi bilo da Medo igra DM-a kao protiv Slovačke.zgembo89 je napisao/la:KOlasinac je nesiguran sa loptom i dodavanjima i zbog toga nece igrati u sredini 100% igra Anel HAdzic cim je sad dobio 45min umjesto Pjanica nema se sta pricat..
Nećemo ići ni grlom u jagode. Moramo naći balans između odbrane i napada. Velšani će upravo i čekati da mi krenemo svim silama u napad, jer oni i jesu najbolji iz kontri. Klasična otočka momčad koja igra brz fudbal, koji nama baš i ne leži. Ja bih probao prije strpljivom igrom barem u prvom poluvremenu, a u drugom baciti sve karte u napad u slučaju nepovoljnog rezultata.dubrovnik je napisao/la: E da ali mi moramo pobijediti. Defanziva jest vazna ali nerjeseno je isto sta i poraz. Napad i obranu moraju igrati najbrzi i najopasniji igraci koje imamo. Mora i Sunjic jer je Wales ipak otocka momcad. Trebali bi mi njih dobiti ako Mesa ne upropasti utakmicu. Neka nam je sa srecom. Neka gledaju ovi nogometni treneri mestra na klupi kosarkaske reprezentacije. Koga to on ima od Evropskih a ne svjetskih klasa. Prosinecki jos nije dozivio poraz a vodi totalne amatere.
Cuj Hadzic ofanzivno ?? Pa zar nije covjek zadnji vezni ?? Zar nemamo veliki izbor ofanzivnih veznjaka a manji defanzivnih sto bi on trebao da bude ?? Znaci prije nego sto ga izbaci iz repke ( kao defanzivnog veznog ) zelio je da mu da sansu kao ofanzivnom veznom. Kako da ne, aha. A vas 20,30-tak koji ovdje crtate Vrancica cak u prvih 11 protiv Walesa mozete da zaboravite na to. Pa covjek je odigrao samo 10 minuta protiv Andorepinoglavi je napisao/la:Hadzica je uveo jer je mozda htio da vidi sta moze dokazati protiv Andore ofanzivno, kada je u top formi i moze igrati rasterecno jer je jedini veznjak i vec je dobijena utakmica. A mozda ga je htio uvest da mu da zadnju sansu prije nego ga izbaci iz repke? Pravite se da ste pametniji od Mese, nije bezveze uveo Hadzica, ima neka stvar koju on hoce da vidi njegovim uvodjenjem. Svakako se slazem da je trebao vise probati Vrancica.
povredamalta071 je napisao/la:Zukanovic idd na zadnjeg veznog, upamtite.
Nego sta je sa Cocalicem?
Kad ti se nesto napise citas kako tebi odgovara i pises onda nevezane stvari. Rekao sam probao ga da vidi jel moze ista u ofanzivi. Probao. Da vidi jel moze ista. Anel Hadzic. Ofanzivno.Ajax je napisao/la:Cuj Hadzic ofanzivno ?? Pa zar nije covjek zadnji vezni ?? Zar nemamo veliki izbor ofanzivnih veznjaka a manji defanzivnih sto bi on trebao da bude ?? Znaci prije nego sto ga izbaci iz repke ( kao defanzivnog veznog ) zelio je da mu da sansu kao ofanzivnom veznom. Kako da ne, aha. A vas 20,30-tak koji ovdje crtate Vrancica cak u prvih 11 protiv Walesa mozete da zaboravite na to. Pa covjek je odigrao samo 10 minuta protiv Andorepinoglavi je napisao/la:Hadzica je uveo jer je mozda htio da vidi sta moze dokazati protiv Andore ofanzivno, kada je u top formi i moze igrati rasterecno jer je jedini veznjak i vec je dobijena utakmica. A mozda ga je htio uvest da mu da zadnju sansu prije nego ga izbaci iz repke? Pravite se da ste pametniji od Mese, nije bezveze uveo Hadzica, ima neka stvar koju on hoce da vidi njegovim uvodjenjem. Svakako se slazem da je trebao vise probati Vrancica.![]()
A sa tim potezom je Mesa pokazao svima ( koji zele da vide ) kakvi ce biti njegovi sljedeci potezi i buduci izbor igraca.
Zukanovic nece ni poziv dobiti.BozePetra je napisao/la:povredamalta071 je napisao/la:Zukanovic idd na zadnjeg veznog, upamtite.
Nego sta je sa Cocalicem?
Tako je.hule_barca je napisao/la:Nećemo ići ni grlom u jagode. Moramo naći balans između odbrane i napada. Velšani će upravo i čekati da mi krenemo svim silama u napad, jer oni i jesu najbolji iz kontri. Klasična otočka momčad koja igra brz fudbal, koji nama baš i ne leži. Ja bih probao prije strpljivom igrom barem u prvom poluvremenu, a u drugom baciti sve karte u napad u slučaju nepovoljnog rezultata.
Upravo tako.soko je napisao/la:Tanak trener, ništa bolji od sušica. Čovjek izgubio od Belgije i mijenja formaciju. Ibisevic nije trebao igrati od početka, ona simulacija pa žuti i onda gura ove konobare i mogao je komotno drugi žuti da dobije. Dao mu je šansu prošli put dosta više. Ova utakmica protiv andore nam je bila šansa da se uigramo a on pravi neke eksperimente kao Sušić protiv Nigerije. Izmjene nula, mogao je probati Hajrovica na lijevom krilu, Lulica na sredini. Vrančića a on gura Hadžića koji je užas. Protiv Wales igraju Lulic, Pjanić, Medo, Hadžić i Visca igraju od početka. Nadam se da grijesim
e moj sokole, za prvu recenicu ti treba dati nobelovu nagradu..soko je napisao/la:Tanak trener, ništa bolji od sušica. Čovjek izgubio od Belgije i mijenja formaciju. Ibisevic nije trebao igrati od početka, ona simulacija pa žuti i onda gura ove konobare i mogao je komotno drugi žuti da dobije. Dao mu je šansu prošli put dosta više. Ova utakmica protiv andore nam je bila šansa da se uigramo a on pravi neke eksperimente kao Sušić protiv Nigerije. Izmjene nula, mogao je probati Hajrovica na lijevom krilu, Lulica na sredini. Vrančića a on gura Hadžića koji je užas. Protiv Wales igraju Lulic, Pjanić, Medo, Hadžić i Visca igraju od početka. Nadam se da grijesim