Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

FliX
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la FliX » 12 dec 2014, 14:02

normalaba je napisao/la:Gdje su sad oni Tuzlaci sto su tvrdili da Barbarez ima najvecu podrsku :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Amar Osim je najkompletniji kandidat od ponuđenih i nadam se njegovom odabiru. Samo on nas moze spasiti. Amar Osim BRKO. :kafa: :bih: :bih: :bih: :bih:
Pa sta mislis da je Morz u prednosti ako na ovoj anketi vodi? Pa Morza podrzaju zeljovci i vrlo malo ostalih. Napravi anketu na tuzlanskom portalu pa ces vidjet... obzirom da je tuzlanski kanton najmnogoljudniji prica je jasna! A Morz je narocito popularan KOD NAS zenicana :D

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 12 dec 2014, 14:05

Znaci igra i namjestaljka je uspjela. Savez nas je doveo na to da biramo manje zlo. Od kvalitetnijih selektora su svjesno zvali samo one koji su odmah, 2. dan nakon sto su ih mediji spomenuli, ODBILI, rekli da uopste ne razmisaljaju o reprezentaciji BiH. Tako da smo nakon par dana ostali na 3-4 kandidata. Od ta 3-4 kandidata ne zna se ko je vise kritican za repku. I sada mi naglabamo o njima. A koji god da dobije funkciju, nece nam biti dobro.

Ovi koji prizivaju AO nisu svjesni da i ako prihvati klupu, nece mu biti nimalo ugodno.
Balkan je to, Bosna covijece! Ovdje su navijaci rusili savez itd Fanatikosi su striktno rekli da zele Barbareza. Pitajte ostale grupe jesu li za AO. Nadam se da ste svjesni toga.
Nema ba atmosfere bez dobre atmosfere na tribinama. Skinut ce mu skalp nakon prve greske. Nek osvoja bodove, al ako ne budemo igrali "lepršavo", skinut ce mu skalp. Nek pozove bilo koga ko ima bilo kakve veze sa Zeljeznicarom, skinut ce mu skalp. Pa evo iz licnog iskustva znam da ne voli masa ljudi samo zbog one njegove prepotencije, a likovi uopste ne prate BHPL.

Sto neki dan napisa Duke cini mi se. Doveli su me u situaciju da mi je svejedno ko ce biti kada vidim o kome se raspravlja. Ko god da bude, ne odobravam. Jedino Barbareza koji me kupio sam onim gestom na centru Marakane i pozrtvovanoscu kojom je igrao u dresu BiH. Al sto se tice mjesta selekora, moje misljenje je da je prerano i za njega i da se malo zaletio. Al i to je najvjerovatnije na nagovor navijaca.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 dec 2014, 14:07

FliX je napisao/la: Pa sta mislis da je Morz u prednosti ako na ovoj anketi vodi? Pa Morza podrzaju zeljovci i vrlo malo ostalih. Napravi anketu na tuzlanskom portalu pa ces vidjet... obzirom da je tuzlanski kanton najmnogoljudniji prica je jasna! A Morz je narocito popularan KOD NAS zenicana :D
:lol:

To što ti neprecizno misliš da je Tuzlanski kanton isto što i Tuzla ne znači da je to tako. Eno ti podaci sa popisa pa kad vidiš koji je to udio u ukupnom stanovništvu kantona ima da se neugodno iznenadiš.

Nećeš vjerovat', al Amar Osim pravo dobro kotira istočno od Simin Hana i zapadno od Šićkog.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 12 dec 2014, 14:07

SafetSajo je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:
SafetSajo je napisao/la: ne vidim, sta sam pogresno napiso ? ne vidim razlog sto bi on trebo da bude selektor ? ima podrsku "strumpfova" i od nikog vise know how je mu plitak da bi vodio jednu reprezentaciju :) bio trener u zeljeznicaru i hajd odma budi selektor ... pa bolje nam je resenje barbarez koji nema trenersko iskustvo ali svakako ima Know How jer je igrao u zemlji koja svake godine igra u polu finalu velikih takmicenja

radio je u zemlji u kojoj se cijeni " RED RAD I DISCIPLINA"

samo mogu rec: HSV, Hansa, Dortmund, Leverkusen

znam da je rizicno sergeja odma za selektora stavit ali kao pomocni bi bio idealan !

PS: a ti si ocigledno neki strumpf cim si naso neku bezveznu zamjerku na moj post ... :)
Naravno da ne vidiš kad si osuđen na neke limite na koje ne možeš da utičeš.

To što je on 'radio' (ustvari igrao) u zemlji u kojoj se cijene red, rad i disciplina je možda nešto bolja preporuka za selektora od onih koji su tamo išli da beru jagode, a nikad i nikako bolja preporuka od čovjeka koji je sa Željom (dakle ne sa Barcelonom) osvojio pet titula šampiona BiH, četiri kupa BiH, a u ono ostalo sezona nikad nije završio niže od trećeg mjesta i nije ispao prije finala kupa, pa je još osvojio i kup Japana. To nije nikakva referenca samo nekom poput tebe koji imaš groznih problema sa razumijevanjem fudbala i silno se mučiš sa donošenjem ispravnih zaključaka uopšte. Čovjek koji gdje god je radio osvojio je nešto nije dobar, a čovjek koji u svojoj specijalnosti, Texas hold'em pokeru, ne može bolje od 16. mjesta je odličan izbor.

Istinska tuga je to što ti nisi u stanju da razumiješ ovo o čemu ti ja govorim, prije svega zbog frustracija koje ti je nanio Amar Osim, ali i zbog ranije pomenutih limita.

jest tesko osvojit kup BiH i Premijer Ligu kad igras protiv klubova koji igraju na livadama sirom bosne
iskreno navijaj za koga hoces al nemozes meni nadmetnut da je amar osim bolji izbor od hadzibegica, bazdarevica pa cak i od barbareza

eto ja sto ne simpatizujem amara osima ja nemam pojma o fudbalu :D hahah bravo genije
texas holdem .... pa jel on tebi skodi sto igra ? boli te tuki ne trosi tvoje pare to mu je hobbi i covjek se zanima tako

al opet izvinjujem se nisam znao da je amar osim veligi MAG FUDBALA !

i da je sport nogomet upravo izmisljen na grbavici :) ;)
Ne možeš.

Nametnuti.

Izvinjavam.

Veliko slovo ti je misaona imenica.

Na kraju bih te zamolio da koristiš jedan od tri zvanična jezika Bosne i Hercegovine, kako je navedeno u pravilima foruma i kako bi te brojni forumaši ipak razumjeli, mada želim da ih upoznam da neće ništa važno da propuste.[/quote]

@duke of wellington: nemoj tako jarane, nije fer od tebe....pa sta ako momak nije proveo cijeli zivot u BiH i uz to ne prica najbolje materni jezik.....

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 dec 2014, 14:11

Ako vam je Osim pravi izbor, koji je vodio klub u Japanu, a isti taj klub izbacio iz lige (koliko znam, il je zavrsio pri dnu tabele) onda vam svaka čast. Bolje da bude selektor Sergej koji bar ima veoma dobru igračku karijeru, još bio kapiten naše repke, bio jedan od najboljih igrača. jedina mana što nikoga nije vodio. Ali nije ni Kovač, pa ev odlično vodi Hrvatsku.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 dec 2014, 14:12

Ajax

Greske se desavaju Klopu i Boskeu. Besmisleno ih je pominjati.

Mi smo ovdje teze prihvatili ispadanje u grupi nego Spanci koji su 20 puta jaci od nas?
Meni tu nesto nije normalno.

Toliko pljuvacine na covjeka, neshvatljivo...... Hodzsona i Kapela bi onda trebalo objesiti za postignute rezultate. Ne ide to tako.

Sta bi trebali reci za Spahica koji nas je upropastio protiv Francuske i Nigerije, **** nas u mnogim kljucnim utakmicama?
Aj evo ti reci....?

Ja mislim da je ukupni dojam ipak pozitivan, iako je Spaha imao mnoge krive odluke na terenu i u svlacionici. Za mene je njegov doprinos opet pozitivan, iako je lik udaren u glavu.

Susic je bio izuzetno uspjesan. Najbolji trener kojeg je reprezentacija ikada imala. Otici je trebao zato sto kad nasa poganstina ispliva na povrsinu tu pomirenja nema. Da je bio mudar otisao bi odmah nakon SP jer je VEC TADA blesava javnost krenula sa hajkom. :crazy:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 dec 2014, 14:13

gringonjaOnajDrugi je napisao/la: @duke of wellington: nemoj tako jarane, nije fer od tebe....pa sta ako momak nije proveo cijeli zivot u BiH i uz to ne prica najbolje materni jezik.....
Nećeš vjerovat', al' znam ljude koji su vani decenijama i savršeno govore naš jezik. To što njemu nije prioritetno da govori maternji jezik na nekom barem pristojnom nivou nije nikakvo opravdanje. Pa u BiH živi veliki broj ljudi koji tečnije govori engleski jezik nego što takvi poput njega govore bosanski.
Zagor je napisao/la:Ako vam je Osim pravi izbor, koji je vodio klub u Japanu, a isti taj klub izbacio iz lige (koliko znam, il je zavrsio pri dnu tabele) onda vam svaka čast. Bolje da bude selektor Sergej koji bar ima veoma dobru igračku karijeru, još bio kapiten naše repke, bio jedan od najboljih igrača. jedina mana što nikoga nije vodio. Ali nije ni Kovač, pa ev odlično vodi Hrvatsku.
S tim istim klubom osvojio kup, a taj isti tim nakon što je on otišao ispao i godinama tavorio u drugoj ligi. Ovo su tačne informacije, a ne te tvoje.

Jedina mana? I meni je to jedina mana vjeruj mi pa me niko ne spominje. To nije mana, to je ključni nedostatak.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 12 dec 2014, 14:18

SafetSajo je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Prvo ovo:
SafetSajo je napisao/la: neznam kako amar osim moze da bude kandidat za trenera reprezentacije covjek bio trener u domacoj ligi i u japanu u klubu kojeg je vodio ivica osim, i samo zbog cinjenice sto je ivicin sin dobio je taj poso ... tako da taj kandidat za mene odpada svakako, znam neki navijaci zelje gledaju to nekako previse navijacki i daju njemu podrsku al iskreno mislim da bi se "izgubio" na toj poziciciji
Pa ovo:
SafetSajo je napisao/la: iskreno ja bi volio da sergej bude selektor ako ne moze to neka bude barem "desna ruka selektora" jer on najbolje zna situaciju nasih igraca i sigurno da moze sa njima dobro
Silovanje logike.
ne vidim, sta sam pogresno napiso ? ne vidim razlog sto bi on trebo da bude selektor ? ima podrsku "strumpfova" i od nikog vise know how je mu plitak da bi vodio jednu reprezentaciju :) bio trener u zeljeznicaru i hajd odma budi selektor ... pa bolje nam je resenje barbarez koji nema trenersko iskustvo ali svakako ima Know How jer je igrao u zemlji koja svake godine igra u polu finalu velikih takmicenja

radio je u zemlji u kojoj se cijeni " RED RAD I DISCIPLINA"

samo mogu rec: HSV, Hansa, Dortmund, Leverkusen

znam da je rizicno sergeja odma za selektora stavit ali kao pomocni bi bio idealan !

PS: a ti si ocigledno neki strumpf cim si naso neku bezveznu zamjerku na moj post ... :)
Ma da, Murinjo bi laganini prekuco ovo ligu da sad sjede na klupu recimo Radnika iz Bjeljine. Ovo je ipak kukuruz liga, derao bi Zelju, Sarajevo, Siroki po 10:0.

Ono sto zelim reci jeste, istina je da se ne mogu porediti premier liga BiH I Engleska premier liga. kao ni klubovi Chelsea-Zeljo. ali razlika u kvaliteti izmedju Zelje i Radnika u nasoj ligi, jeste ekvivaletna razlici u kvaliteti recimo Chelsea-ja naspram Burnley-ja u okvirima engleske lige. tj koliko god je tesko postati prvak engleske, isto toliko je tesko postati prvak ove nase lige.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 dec 2014, 14:19

Džaba ti to njemu pričaš.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 dec 2014, 14:21

Jedina mana? I meni je to jedina mana vjeruj mi pa me niko ne spominje. To nije mana, to je ključni nedostatak.
Niko Kovac, Slaven Bilic, Pep Gvardiola....?

Mislim, mozda bi se Barba lose pokazao, to ne znamo.

Znamo da je omiljen u javnosti, da ima karizmu i autoritet. Bio je nedavno u repki, bio je kapiten, poznaje igrace i situaciju u BH fudbalu.

Amar Osim je treneriao klub u nasoj amaterskoj ligi.... Njegova energija se meni ne svidja. Lik je smusen totalno. Kad ga gledam na TV imam osjecaj da ce zaspati u sred intervjua. :crazy: :mrgreen:

Ajax

Zaboravio sam dodati. Ne mozes porediti nas i Hrvatsku. Oni su za nas velesila. Njihovi klubovi prave igrace. Svake godine hrvatska liga izbaci makar dva igraca za evropsko trziste, za najbolje lige. Nasa reprezentacija treba imati nazivi Reprezentacija BH Dijaspore.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 12 dec 2014, 14:21

Naš Mostarac.

slika

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 dec 2014, 14:22

Valencia je napisao/la: Greske se desavaju Klopu i Boskeu. Besmisleno ih je pominjati.
Greska je ako neko izabere losijeg igraca umjesto malo boljeg.Ili ako izabere jednu formaciju umjesto druge. Ili ako pogrijesi kod izmjena igraca. A Pape je:
1) Odjednom promjenio formaciju za koju i sam tvrdis da je davala odlicne rezultate i sa kojom smo ( dodao bih ) izgledali nikad bolje i kompaktnije na terenu.
2) Poceo sa formacijom koja ne postoji u svijetu fudbala. Znaci falio je jedan igrac lijevo jedino ako je Miske bio krilo sto znamo da nije. Znaci reci ti meni koju je formaciju Pape izveo protiv Nigerije jer meni ni sad nije jasno ?? Najbliza mi je 3-6-1 formacija mada mislim da nije bila ni ta.

I jos nesto koliko god ja kritikovao Safeta slazem se da nije bio toliko los mada bilo je jako losih partija. Odnosno da vecina ovih kandidata nisu nesto puno bolji. Samo ove zadnje utakmice su bile jako jako lose. A tek ne pozivanje treceg napadaca godinama i na kraju smo ostali bez napadaca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 dec 2014, 14:28, ukupno mijenjano 2 puta.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 dec 2014, 14:24

I na kraju se svelo na to da biraš manje zlo. Kvalitet ni na vidiku..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 dec 2014, 14:25

TMovac je napisao/la:
Ma da, Murinjo bi laganini prekuco ovo ligu da sad sjede na klupu recimo Radnika iz Bjeljine. Ovo je ipak kukuruz liga, derao bi Zelju, Sarajevo, Siroki po 10:0.

Ono sto zelim reci jeste, istina je da se ne mogu porediti premier liga BiH I Engleska premier liga. kao ni klubovi Chelsea-Zeljo. ali razlika u kvaliteti izmedju Zelje i Radnika u nasoj ligi, jeste ekvivaletna razlici u kvaliteti recimo Chelsea-ja naspram Burnley-ja u okvirima engleske lige. tj koliko god je tesko postati prvak engleske, isto toliko je tesko postati prvak ove nase lige.
Pitam se onda zasto klubovi poput Kristal Palasa za trenera ne dovode trenere Bate Borisova (vazda prvaci, i to klub 10 puta bolji od Zelje), pa renomirane trenere iz Albanije, Makedonije, Crne Gore, Azerbejdzana, Burkine Faso, Trinidad i Tobaga.... i drugih drzava.... Dakle, da dovode trenere koji na kontu imaju sampionske titule u nacionalim prvenstvima. Bolje trener iz Albanije koji je 10 puta bio prvak u nacionalnom prvenstvu nego jadni Toni Pulis koji se cijelu karijeru bori za opstanak.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 dec 2014, 14:27

Valencia je napisao/la:
Niko Kovac, Slaven Bilic, Pep Gvardiola....?

Mislim, mozda bi se Barba lose pokazao, to ne znamo.

Znamo da je omiljen u javnosti, da ima karizmu i autoritet. Bio je nedavno u repki, bio je kapiten, poznaje igrace i situaciju u BH fudbalu.

Amar Osim je treneriao klub u nasoj amaterskoj ligi.... Njegova energija se meni ne svidja. Lik je smusen totalno. Kad ga gledam na TV imam osjecaj da ce zaspati u sred intervjua. :crazy: :mrgreen:
Vrlo sam iznenađen što si me citirao jer sam ti već davno kazao kako smatram da su tvoja razmišljanja uglavnom obična smijurija, kao i ovo uostalom.

Ti ako misliš da su ta trojica igrala poker prije preuzimanja reprezentzacije varaš se. Samo što nisu vodili prve timove ne znači da nisu ništa radili. Da je Barbarez vodio bilo šta osim svojih patak cipela na poker turnire ja to ne bih napisao. ali nije.

Amar Osim je trenirao klub koji ni po čemu nije bio dominantan u odnosu na konkurenciju, to je ključ koji takvi poput tebe ili ne mogu da shvate ili namjerno prešućuju. Pa ako treba crtati onda evo da crtamo po ko zna koji put'.

Jedini problem Amara Osima je taj što ovako kao i ja nema puno živaca sa inferiornim likovima na kognitivnom planu što prosječno inteligentnu većinu naravno iritira.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 dec 2014, 14:31

Zagor je napisao/la:Ako vam je Osim pravi izbor, koji je vodio klub u Japanu, a isti taj klub izbacio iz lige (koliko znam, il je zavrsio pri dnu tabele) onda vam svaka čast. Bolje da bude selektor Sergej koji bar ima veoma dobru igračku karijeru, još bio kapiten naše repke, bio jedan od najboljih igrača. jedina mana što nikoga nije vodio. Ali nije ni Kovač, pa ev odlično vodi Hrvatsku.
Kako mozete biti bolje rjesenje neko ko nije nikoga NIKAD vodio, sto znaci da nije nikoga ni motivisao, niti podigao atmosferu, a kamoli trenirao, određivao prvih 11., taktiku...itd. Nego je bio dobar igrac u jakoj ligi, a i dok je bio igrac u ligi nije osvojio trofeje sa tim klubom. Postoji masa dobrih igraca, Maradona npr. pa se nije pokazao.

Reperezentacija i A tim nisu praksa i skola !

Zasto je cijelo ovo vrijeme Barbarez samo cekao da vodi reprezentaciju ako je tako dobar ? Da je on tako dobar vjerovatno bi ga neko u Njemackoj pozvao da bude saradnik, pomocnik, ili anagazovo ga negdje vezano za fudbal.

Sto sam nije negdje konkurisao, ima masa klubova u Njemackoj, ima skola fudbalskih, ima sve moguce uslove u Njemackoj pa opet nista nije niti sam poduzeo a niti ga je ko drugi htjeo.

Ako je on tako veliko ime sto na osnovu imena nije sebe negdje ostvario kao trenera ili slicno ?

A onda imamo Amara koji nije bio dobar igaca, ali je osvojio sve u ligi BIH bez obzira sto je to lose rangiran liga.
Amara koji je motivisao, atomosferu itekako podigao i kod igraca i navijaca, trenirao razne igrace, doveo u tim neke totalene anonimuse i izgradio ih u igrace dovoljno dobre za ligu BiH.

Amar je radio u uzasnim uslovima Pl BiH, gdje se nema para, gdje se ne izmislja topla voda nego se radi sa oni sta se ima i sta moze da se priusti parama. Pa je opet skorjio tim i ostvario rezultate.

Ali ne ovaj je idol, legenda, "jaran sa igracima" :crazy: , i to je rjesenje svih problema !

Daj probudite se veci je idol i legenda u BiH Dino Merlin od vecine sadasnjih i bivsih igraca.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 12 dec 2014, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 dec 2014, 14:31

Ne može se Barbarez porediti s Bilićem ili Guardiolom.

Bilić je 2 ili 3 godine bio selektor hrvatske U-21 reprezentacije, Guardiola je također radio u omladinskom pogonu, dakle nisu došli na gotovo nego su prošli taj period "kaljenja" i učenja.

S druge strane Barbarez ne želi na mjesto selektora mlade reprezentacije nego isključivo mjesto selektora A repke dolazi u obzir. Bez dana trenerske karijere? Pa da je najbolji fudbaler ove zemlje ikada (a nije) to je drsko i bezobrazno.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 12 dec 2014, 14:38

Jedini problem Amara Osima je taj što ovako kao i ja nema puno živaca sa inferiornim likovima na kognitivnom planu što prosječno inteligentnu većinu naravno iritira.

S ovom konstatacijom se apsolutno slažem.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 12 dec 2014, 14:42

Clutch je napisao/la:Ne može se Barbarez porediti s Bilićem ili Guardiolom.

Bilić je 2 ili 3 godine bio selektor hrvatske U-21 reprezentacije, Guardiola je također radio u omladinskom pogonu, dakle nisu došli na gotovo nego su prošli taj period "kaljenja" i učenja.

S druge strane Barbarez ne želi na mjesto selektora mlade reprezentacije nego isključivo mjesto selektora A repke dolazi u obzir. Bez dana trenerske karijere? Pa da je najbolji fudbaler ove zemlje ikada (a nije) to je drsko i bezobrazno.
Svemu tome doprinose i ove ublehe iz saveza, svaki put ga stavljaju kao kandidata A tima, umjesto U-21.
Ali mi smo na to navikli da nam je mesar direktor telekoma, vozac ministar zdravstva i sl. gluposti, ne bi me zacudilo da im i Fazlija bude kandidat na listi za selektora nogometne reprezentacije :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 12 dec 2014, 14:49

Cure informacije iz NS, spala knjiga na dva slova! Po svemu sudeci bice Bazdarevic, pristojno!
Max Allegri

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 18 gostiju.