Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Otelo
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Otelo » 17 jan 2015, 01:21

adoo11 je napisao/la:Reprezentacija ne pamti trazenijeg igrača od našeg Tinceka.
Malo je Bundesliga zakazala,vidim Bayern ništa ne poduzima kada je u pitanju dovođenje Sušića.
E Bayern,Bayern k'o što bi rek'o Šerif Konjevic : "kasno će biti kasnije " :lol:
Bayern ceka da vidi kolika je cijena pa ce da uskoci u zadnji tren sa par milionceka vise i dovede naseg Tinceka :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 17 jan 2015, 01:48

Goalgetter je napisao/la:http://www.football-italia.net/61316/%E ... r%E2%80%99

“Susic is inches away from signing with Inter, this is all that I can say on the topic,” he said, in an interview with the Spanish publication Estadio Deportivo.

“There were talks with Sevilla, but nothing concrete happened. It’s not true that they submitted a higher bid than the Nerazzurri.

“I've been to Milan twice to close the deal. [Coach] Roberto Mancini and [sporting director] Piero Ausilio both agree on his signing, but we've been asked for time so they could fix some things within their team.

“But by the end of the month we are expecting his arrival in Milan. Many clubs have expressed interest in him but he has chosen Inter and this will be his destiny.”
Hajde nek' je hairli, i ja sam dobio slicnu informaciju da je potpis gotova stvar a da je sve odgodjeno zbog tehnickih detalja. Iako sam ranije bio za neki osrednji klub u ligi petice, bar prve dvije godine, mozda je ovako i bolje. Tino bi trebao odmah uci u rotaciju od nekih 14-15 igraca, a sezona je duga, imaju povrede, kartonu. Svakako da ce ovaj transfer najvise koristiti reprezentaciji BiH jer se ne vidi ko bi osim Tine mogao biti Misketova zamjena. Istina, nije lako zamjeniti jednog Misimovica, ali pred Tinom je sigurno duga karijera.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 jan 2015, 01:54

To Ibro,napokon da se riješi i ova priča,dosadili ste i Bogu i narodu :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 17 jan 2015, 01:55

rishaaa je napisao/la:To Ibro,napokon da se riješi i ova priča,dosadili ste i Bogu i narodu :D
Procitaj gore sta kaze Husika, "ne komentarisi mene, vec temu", jesi normalan ti?
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 17 jan 2015, 08:00

Tino da zamjeni Misimovića, pa mi imamo sigurno jedno pet momaka prije Tine koji bi se bolje snašli na toj poziciji.Halloo govorimo o Misketovoj zamjeni a ne ko ce zamjeniti Avdukica.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 17 jan 2015, 11:21

Stvarno ne kontam odkud toliko mrznje prema ovom momku.Umjesto da budemo ponosni sto se neko zanima za njega,pa bio to Betis ili Inter ,svejedno.Lijepo je vidjeti da neko od nasih igra u dobrom klubu ili poznatom.
Za razliku od neki Kazastanski,Pakistanski,Turski drugoligasa i slicno.
Sretno mu pa gdje god nastavio karijeru.Za nas to ne moze nikako biti losa stvar nego dobra,a vrijeme ce pokazati sve.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: AW: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la _dreamer_ » 17 jan 2015, 11:28

bhsport je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Samo da znate da ne trosite uzalud i moje i vase vrijeme pisanjem humoristickih komentara koji apsolutno ne pridonose nekoj konstruktivnoj raspravi. Takvi komentari ce biti brisani. Da vas napomenem jos jednom da je trollanje zabranjeno, ovo nije poligon za zayebanciju, svoj talenat za humor radije iskazite u novoj ekskluzivnoj emisiji na Pinku "Audicija". Ionako im fali takmicara...
:thumbup: Slazem se , samo jos da budemo nepristrasni, pa to primijenimo i na uvazene forumase, koji su trolanje, kreveljenje, provociranje, jeftine doskocice... uspopstavili kao trademark i upropastili diskusiju.
Ima ih koji imaju vise smajlija, nego rijeci na ovom forumu.
Da dopunim kolegu, pravi uzrok su ljudi koje je naveo, ostalo je samo posljedica zakona akcija-reakcija.
ako neko krsi forum trollajuci, vase je da prijavite, a ne da uzvracate istom mjerom. tim domino efektom se onda zatrpavaju teme glupostima...

nekada se ne stigne sve pobrisati i sankcionisati, ali kod mene barem (a siguran sam i kod ostalih moderatora) nema povlastenih...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 jan 2015, 15:15

Dakle, strasni Hajduk nije uspio dobiti Zelju koji dugo godina nije bio gori. I onda neko prica o tome kako ovaj zasluzuje poziv u reprezentaciju...
Celik!3,2,2.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 jan 2015, 15:28

AllGunsBlazing je napisao/la:Dakle, strasni Hajduk nije uspio dobiti Zelju koji dugo godina nije bio gori. I onda neko prica o tome kako ovaj zasluzuje poziv u reprezentaciju...
Eto nekakav turnir u Gabeli ce odrediti ko zasluzuje poziv... :lol:
Druze moj, Soso nije mogao Veleza dobiti i to u Francuskoj pa ste navaljivali da Prcic dobije poziv. :lol:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 jan 2015, 15:29

Hajduk nije poveo sve igrače sa priprema na ovaj turnir.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 jan 2015, 15:29

Željo sad zaslužuje dva reprezentativca jer je pobjedio strašni i prestrašni Hajduk! Meša reaguj :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 jan 2015, 15:32

Ipak je izostanak Tine bio prevelik problem, da je on tu Zeljo bi izgubio 6 razlike, ipak je to Zidane.
Celik!3,2,2.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 jan 2015, 15:33

BaDa12 je napisao/la:Hajduk nije poveo sve igrače sa priprema na ovaj turnir.

Fale : Goran Milović, Jean Evrard Kouassi, Sandro Gotal, David Domej, Ivo Grbić i Ivo Valentino Tomaš,Avija,Tino,Anđelković,Jozinović... A znamo ko bi od ovih igrao u prvih 11... Al' kako god,nikad gori Hajduk i gori Željo :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 jan 2015, 17:47

calcio je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Dakle, strasni Hajduk nije uspio dobiti Zelju koji dugo godina nije bio gori. I onda neko prica o tome kako ovaj zasluzuje poziv u reprezentaciju...
Eto nekakav turnir u Gabeli ce odrediti ko zasluzuje poziv... :lol:
Druze moj, Soso nije mogao Veleza dobiti i to u Francuskoj pa ste navaljivali da Prcic dobije poziv. :lol:
:lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 jan 2015, 21:34

- Dva puta sam bio u Milanu kako bismo zaključili posao. I trener Mancini i sportski direktor Ausilio su se složili s njegovim angažmanom, međutim zatražili su vremena kako bi posložili neke stvari u svojoj ekipi. Za kraj mjeseca je predviđen odlazak u Milano. Mnogi klubovi su bili zainteresirani, ali igrač je želio u Inter i to će biti njegova sudbina.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 18 jan 2015, 02:36

Pa jbg morao se Inter zadovoljiti nekim tam Poldijem i Shacirijem za 20ak milioncica. Ipak je Tino prevelik zalogaj, treba ljude razumit moraju prodati Guarina + Handanovica da namaknu sredstva. Nije Tino levat neki da ga mogu za 2 miliona dovest.

Samo sabura ljudi i prece u Inter.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 18 jan 2015, 14:22

Totalna zimska rasprodaja u Germaniji ne ide baš najbolje ni uz agresivnu PR kampanju. Žalosno.

Možda ipak amidža i Tino zajedno potpišu za neki Burekspor.
#Salihović

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 18 jan 2015, 14:32

zgembo89 je napisao/la:- Dva puta sam bio u Milanu kako bismo zaključili posao. I trener Mancini i sportski direktor Ausilio su se složili s njegovim angažmanom, međutim zatražili su vremena kako bi posložili neke stvari u svojoj ekipi. Za kraj mjeseca je predviđen odlazak u Milano. Mnogi klubovi su bili zainteresirani, ali igrač je želio u Inter i to će biti njegova sudbina.
:urnebes: :tokralju:
X

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 18 jan 2015, 20:10

BozePetra je napisao/la:Totalna zimska rasprodaja u Germaniji ne ide baš najbolje ni uz agresivnu PR kampanju. Žalosno.

Možda ipak amidža i Tino zajedno potpišu za neki Burekspor.
Ovo izgleda safet i sead potrosise onih 100 000 maraka sto su od saveza dobili...

Pa ni Avdiju nemogu prodati a ugovor mu istice :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 jan 2015, 01:15

Otice Tino u Milano ali kod Fuada Backovica Deena :urnebes: :urnebes:

Zamora oplakao sam na sliku i komentar :lol: :lol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.