BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

King Kenny
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la King Kenny » 15 mar 2012, 15:04

Pronašao sam i ja ovo za stadion...zadnja rata bi trebala biti otplaćena 2017,upravu si ...a ovo u vezi imena nisam nigdje mogao naci,ali pretpostavljam da je tako k´o što si napisao...hvala ;) .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 mar 2012, 17:20

Ista meta ista udaljenost...Klopp izgleda ista ona budala od prije 7 dana ....!!!! BENDER-KEHL kad ovo vidim odmah se zgrozim :x :x :x :cry: Jedino sto mi dobro padne na pamet je da se Kehl odmah povrijedi ( nema on kvalitete za prvih 11 ) jer Klopp je toliko slijep do granice glupog !
Nit je defanzivno bolji od Bendera niti ofanzivno od Gunde i Leitnera....Nadam se da ce na treningu izvrnut zglob i da nece moc krenuti u prvih 11...jer ako obojica krenu moram silovanje lopte gledat opet !!!

Postedime muka i bezidejnosti Klopp !!!!! :arrow: :idea: :!: :!: :!: :!:ž
Dobili smo FCN,Hertu,Leverkuzen...sve na 1:0 ili na jednu priliku fakticki ne moze se tako uzet prvenstvo...
Klopp mora odlucnije krenuti na pobjede pod cijenu poraza !!!Barem da znaju navijaci da je sve uradio da se dodje do pobjede....jebote jedan Augsburg ti ne dozvoli da sutnes , jedna Herta ti ne dozvoli da sutnes ....FCN ti ne dozvoli fakticki da sutnes...izgubit cemo prvenstvo ovako kukavickom igrom , jer samo lood covjek moze vjerovat da ce uvijek pobjeda takvom igrom prevagnut na nasu stranu !

PS: Perisa se zali ja bi rekao opravdano , momak nije dobio fakticki priliku da pokaze sta zna ! Dobija minutazu na kapaljku...
Vjerujte nebi se zalio da je svkau tekmu dobio priliku barem da udje u 70 min ...a ne svaki put u 85 kao najveci soshon.
Klopp ima opasan problem sa svojom nesposobnoscu blagovremenog rotiranja igraca !!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 mar 2012, 18:38

HzBvB je napisao/la:Ista meta ista udaljenost...Klopp izgleda ista ona budala od prije 7 dana ....!!!! BENDER-KEHL kad ovo vidim odmah se zgrozim :x :x :x :cry: Jedino sto mi dobro padne na pamet je da se Kehl odmah povrijedi ( nema on kvalitete za prvih 11 ) jer Klopp je toliko slijep do granice glupog !
Nit je defanzivno bolji od Bendera niti ofanzivno od Gunde i Leitnera....Nadam se da ce na treningu izvrnut zglob i da nece moc krenuti u prvih 11...jer ako obojica krenu moram silovanje lopte gledat opet !!!

Dobili smo FCN,Hertu,Leverkuzen...sve na 1:0 ili na jednu priliku fakticki ne moze se tako uzet prvenstvo...
Klopp mora odlucnije krenuti na pobjede pod cijenu poraza !!!Barem da znaju navijaci da je sve uradio da se dodje do pobjede....jebote jedan Augsburg ti ne dozvoli da sutnes , jedna Herta ti ne dozvoli da sutnes ....FCN ti ne dozvoli fakticki da sutnes...izgubit cemo prvenstvo ovako kukavickom igrom , jer samo lood covjek moze vjerovat da ce uvijek pobjeda takvom igrom prevagnut na nasu stranu !

PS: Perisa se zali ja bi rekao opravdano , momak nije dobio fakticki priliku da pokaze sta zna ! Dobija minutazu na kapaljku...
Vjerujte nebi se zalio da je svkau tekmu dobio priliku barem da udje u 70 min ...a ne svaki put u 85 kao najveci soshon.
Klopp ima opasan problem sa svojom nesposobnoscu blagovremenog rotiranja igraca !!
1. Dortmund 25 17 5 3 52 : 16 36 56
2. Bayern M. 25 16 3 6 58 : 17 41 51
3. M'gladbach 25 14 6 5 37 : 15 22 48
Shut the fuck up!!! :mrgreen: Kaj si se uzyebal ko kurwa u manastiru. :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 mar 2012, 23:09

Hare_BvB je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Ista meta ista udaljenost...Klopp izgleda ista ona budala od prije 7 dana ....!!!! BENDER-KEHL kad ovo vidim odmah se zgrozim :x :x :x :cry: Jedino sto mi dobro padne na pamet je da se Kehl odmah povrijedi ( nema on kvalitete za prvih 11 ) jer Klopp je toliko slijep do granice glupog !

1. Dortmund 25 17 5 3 52 : 16 36 56
2. Bayern M. 25 16 3 6 58 : 17 41 51
3. M'gladbach 25 14 6 5 37 : 15 22 48
Shut the fuck up!!! :mrgreen: Kaj si se uzyebal ko kurwa u manastiru. :twisted:
Nisam nista slagao ! :mrgreen:
Samo upozoravam na itekako moguci scenario prospinja bodova bez pokusaja za nesto vise....
Ja prosto ne mogu da vjerujem da titulu mogu donijeti Kuba-Gros-Bender-Kehl !!! Hocu da kazem ZNAM DA ONI NISU TI KOJI MOGU DONIJET TITULU !!!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 16 mar 2012, 08:08

HzBvB je napisao/la: Ja prosto ne mogu da vjerujem da titulu mogu donijeti Kuba-Gros-Bender-Kehl !!!
Nista se ti ne sikiraj,nece je ni donijeti!!!
:lol: :lol: :lol:
Stern des Südens

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2012, 15:05

Ovo dobijamo glat ,sta vam je ba ..polahko ...Klopp ce to rjesiti..
a vidjecemo Bavarce ,ako misle da je Berlin lahko gostovanje grdno se varaju.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 mar 2012, 15:09

Werder se mora pobijediti, drugi kiks zaredom bi ozbiljno narušio samopouzdanje i Bayern bi se dodatno približio
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 16 mar 2012, 18:48

Wiese se povrijedio na treningu u duelu sa Rosenbergom i on takođe otpada za sutrašnji meč.
Šteta jbg., dečko mi je skroz odvratan i volio bih da on sutra vadi lopte iz mreže, ali eto uspio se izvuć' da se ne blamira sutra ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 mar 2012, 19:59

" onclick="window.open(this.href);return false;

Klopp o predstojećoj utakmici ako sam dobro razumio,ucio sam njemacki al kad ove Svabe tarlahaju nista se ne moze "pofatat"...usput,dobra mu Jacke :mrgreen: .

YNWA!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 16 mar 2012, 23:13

Semir bvb je napisao/la:Wiese se povrijedio na treningu u duelu sa Rosenbergom i on takođe otpada za sutrašnji meč.
Šteta jbg., dečko mi je skroz odvratan i volio bih da on sutra vadi lopte iz mreže, ali eto uspio se izvuć' da se ne blamira sutra ;)
Sema lave nema ni Bargfredea :) ... plus oni stnadardni Claudio Pizarro, Marko Marin, Marko Arnautovic, Denni Avdic, Aaron Hunt, Sebastian Boenisch i Tim Borowski. Stvarno bi trebali dobit jbg .
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 16 mar 2012, 23:43

Damir_BvB je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Wiese se povrijedio na treningu u duelu sa Rosenbergom i on takođe otpada za sutrašnji meč.
Sema lave nema ni Bargfredea :) ... plus oni stnadardni Claudio Pizarro, Marko Marin, Marko Arnautovic, Denni Avdic, Aaron Hunt, Sebastian Boenisch i Tim Borowski. Stvarno bi trebali dobit jbg .
Ja ću igrat' u hendikepu keca. ;) Imam osjećaj da će biti preko tri razlike za nas. ;)
Možda i Santana dobije koju minutu jer sutra slavi 26-i rođendan. A imamo još jednog slavljenika koji isto sutra slavi i puni 23 godine, a to je naš kosooki Shinji.
Nek' nas sutra počasti svojim golovima. Makar 2 komada očekujem od Shinjija. :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 mar 2012, 12:42

Zanimljivo da na oficijelnoj stranici kluba za danasnji susret pored Bendera u zagradi stoji Gundogan iako ovaj prvi uopste nije upitan za tekmu...mozda i oni zele Klopp-u skrenuti paznju na dobre igre Nijemca :mrgreen:

Werder ima dosta problema sa ekipom i to moramo danas iskoristiti...iako ne treba nikad podcijeniti Werder.

Siguran sam da se oni ne mogu braniti kao Augsburg u proslom kolu i da danas dajemo u najgorem slucaju 1 gol...kljucno ce biti da iskoristimo neku sansu sto je moguce ranije a da pri tome ne primimo gol.(ako rano povedemo mogla bi biti dosta lagana pobjeda)

Barrios se vratio na klupu,nadam se da ce dobiti bar 20 minuta...isto vazi i za Perisica koji je postigao gol u Bremenu.(mozda je trebao i poceti danas ali ne da se Klopp :D )

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 mar 2012, 14:58

Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Kehl - Kuba, Kagawa, Großkreutz - Lewandowski

Evo nam Gunde u prvih 11...iako vise sam volio Bendera nego Kehla u prvih 11 :D

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 17 mar 2012, 15:09

adnan24 je napisao/la:Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Kehl - Kuba, Kagawa, Großkreutz - Lewandowski

zaista je ovo pravo pravcato iznenađenje,samo ipak mislim ako lucas ne uđe u drugom poluvremenu znaći samo jedno da je her doctor digo ruke od njegovih usluga,i da,prošle hefte sam reko daBog da da pobjedimo,jer znam kako igraju timovi sa začelja,al danas sam uvjeren u pobjedu naših momaka,zato što će se kao prvo,morati iskupiti publici za onaj remi,drugo,što će morati pobjediti da bi se lakše disalo,i kao treće zato što postoji jedna lijepa mogućnost da danas bayo zijani u berlinu,iz istog razloga zbog kojeg smo mi zijanili ona dva boda

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 17 mar 2012, 15:39

kagawa 8-)

YNWA!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 17 mar 2012, 15:40

Lakše se diše
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 17 mar 2012, 15:41

adnan24 je napisao/la:Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Kehl - Kuba, Kagawa, Großkreutz - Lewandowski

Samo GUNDOGAN , koji gospodin od 100%-tne prilike pravi za Kagawu 1000%-tnu hahah :lol: :lol:
To Kloppe ljubim te u glavic !

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 mar 2012, 15:41

adnan24 je napisao/la: Evo nam Gunde u prvih 11...
Wow. Kakav asist Gunde. Svaka mu čast! 1:0 :D
Semir bvb je napisao/la: Makar 2 komada očekujem od Shinjija. :D
Shinji još jedan sad očekujem od tebe. Jedan si već dao. :D
Sretan rođendan Shinjiju i Felipeu!

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 17 mar 2012, 16:18

odlićno je,al lakše bi se disalo da dadnu još makar jedan gol,o još golova da se ne prića :) :) :) :)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 mar 2012, 16:25

Nije loše. Igramo super, imamo šanse, stativa, prečka, ali ipak je moralo da bude makar 2 razlike. Nadam se da ćemo što prije povisit' prednost da ne bude da moramo strahovat' pred sam kraj utakmice.

Daj malo Barriosa u igru :!: :D

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.