PL BiH -1 je napisao/la:Nije tacno! Ovo vamje reakcija i odgovor za pljuvanje po Zelji. A Zeljo kad pljune nazad (na kraju sezone) onda zahrdjate. Ovo vam je za psovanje covjeka koji je spasio bh nogomet. Da ga nije bilo reprezentaciju bi gledali kako igra protiv Katalonije, Bavarije, Kosova i drugih nepriznatih saveza. I vi toga covjeka nazivate slagiranim, i vi toga covjeka uprkos cinjenici da vise nije u savezu optuzujete da stima takmice Zelji.
Eh ja onda fino sacekam kraj sezone pa vam zacinim. Dam vam razlog da vam bude jos teze sto je Zeljo sampion. Puno se sicate sa tim kompleks ovo kompleks ono. Ocito da ne znate sta je kompleks. Evo recimo da ja imam komleks. Hajde eto istina. Na sta? Na Celikove titule? Nema ih! Na titule Sarajeva? Nema ni tih, zajedno kad Celik i Sarajevo skupe nemaju koliko Zeljo ima. Da imam kompleks od Veleza? Jedino sta je u tome klubu ostalo je ona blijeda petokraka a imaju i oni jedan poslijeratni pehar Sampiona Prve Lige Federacije BiH. Imat ce ga i Sloboda za par godina. Borac, Siroki, Zrinjski sve su to klubovi na koje ne mogu biti ljubomoran niti mi mogu nabitineki kompleks jer kaskaju za Zeljom. I navijaci svih ovih gore navedenih klubova ukljucujuci i Travnik koji ce se ako Bog da boriti do godine za titulu sa Slobodom, dodju i pljuju po Zelji i jos sto lazete uz to izmisljate neke teorije zavjere koje sto "provjerene informacije" ali ne smijete da kazete ipak ste vi javna licnost ahahahha.
I sad ti fino otidji ja google pa nadji neku drugu rijec, jer kompleksu ovdje nema mjesta.
Kao sto sam rekao. Pljuvali ste po Zelji eh evo vam vas recept nazad. Sad lafo lafcine bombe bacaju proslavljaj titulu pusti nas. Mi je proslavljamo. I vi proslavljate praznike tokom godine ne pljute po Zelji i Amaru pa vas na kraju sezone nece ovako baja ujesti za srce.
Gledajte nam u auspuh. Usput ne mogu vas mrziti kad ste nam musterija uzimamo vam titule sa pola tima. Bice vam lakse kako vrijeme odmice. Nakon 10 godina dominacije nece vas ovako boliti Hajduk je primjer kako se navici na domiaciju Dinama. I Dinamo je bio lopovski na pocetku a sad su drugi shvatili da problem traze samimu sebi.
Narcizam ?

Kakve si samo gluposti ovdje napisao. Ko bolan mrzi Želju ?
Koliko je samo navijača, simpatizera drugih klubova otišlo na temu Želje i čestitao im na tituli. Koliko je samo ljudi prošle godine bilo na strani Želje dok su igrali protiv Maribora jer prije svega predstavljaju BiH, pa sebe.
Ne kaki, ti vidiš u svemu samo onu lošu stvar. Bolesnici i ljudi bez mozga mogu samo napadati i nazivati Osima pogrdnim imenima. Ja ću, kao i 90% ostalih biti uvijek za dobrobit BiH, a ona se ogleda u tome da naši klubovi što dalje dođu u Evropi.
Ti si uostalom gori od svih tih što si nabrojao. Prozivaš klubove jer kao nemaju titule, veće gluposti nisam čitao odavno. Niko ne izmišlja neke teorije zavjere i slične gluposti (pojedinci), no ti si se svezao toga kao da je čitav forum pisao protiv Željezničara.
To je to, slavi titulu tako što prozivaš druge navijače, simpatizere, klubove. Mora da je lijepo na taj način klinac slaviti titulu svog kluba.
Svaka ti čast