Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Sto bi volio da sam Chrisoph Metzelder samo na jedan dan, da onomem Babelu sve i jednu kost u nozi polomim 

Ma uvijek je bio takav, visok je ali mu fali kila ili nekakve zilavosti koju recimo Dzekson ima...delija je napisao/la:I btw Ibisevic mi se nekako previse odbijao od odbranbene igrace Paulija.Poslab je nekako
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
majko mila,,ovaj Balbonja je drzavni neprijatelj br.1 gori je i od Dodika,,

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Principatus
- Kontakt:
Nevjerovatno Hoffenheim nije primio gol u zadnjoj minuti. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja,ebote kako ga ne zabi sa samo 30 metaraB0SANAC je napisao/la:Sejoo Sejooo .. joj
Vidi se da nije goalgetter

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma Hare, to se vise odnosilo na ono kad se lopta ''krece''harishp je napisao/la:Ja,ebote kako ga ne zabi sa samo 30 metaraB0SANAC je napisao/la:Sejoo Sejooo .. joj
Vidi se da nije goalgetter![]()
Ali kad lopta miruje, tu je medju najboljima na svijetu

Danas samo sto Starka nije mijenjao.Onaj glupan od trenrera je usrao polufinale kupa svojim potezom.B0SANAC je napisao/la:Ma Hare, to se vise odnosilo na ono kad se lopta ''krece''harishp je napisao/la:Ja,ebote kako ga ne zabi sa samo 30 metaraB0SANAC je napisao/la:Sejoo Sejooo .. joj
Vidi se da nije goalgetter![]()
Ali kad lopta miruje, tu je medju najboljima na svijetu
Za golove,pa koji su klinac placeni spicevi onda.Nego im vazda odbrambeni ili srednjaci zabijaju.To tako ne ide.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Odkad Vedo nije zabio gol, majko mila 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Principatus
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Od 3:10 Salihovic nabacuje Babelu, jaka kontra.
Kod 5:20 Salihaga masi nazalost.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ne mogu vjerovati da Babel u ovoj stuaciji nije htio dodati. Bilo je jos najmanje 3 ovakve situacije, sam sto me je u ovoj pravo iznervirao

- Principatus
- Kontakt:
Neznam gdje ti vidis tu prostora za dodavanje. Ma nema sanse. 

Mozda sam malo prerano pritisnuo screen, ali poslije je sigurno mogao dodati.Principatus je napisao/la:Neznam gdje ti vidis tu prostora za dodavanje. Ma nema sanse.
- Principatus
- Kontakt:
Ma ironija care. Mogao mu je tu vrecu dobaciti a kamoli loptu dodati. 

kakav smrad, nevjerovatnoB0SANAC je napisao/la:
Ne mogu vjerovati da Babel u ovoj stuaciji nije htio dodati. Bilo je jos najmanje 3 ovakve situacije, sam sto me je u ovoj pravo iznervirao![]()
Svabo je glup da nemoze biti gluplji. Evo sta jedan lik napisa na starnici na fejsu od Hoffenheima:

On nije dugo igrao i izgubio je formu, te ga sigurno nije vidio u ovoj situaciji.er hat lange nicht gespielt die spielpraxis ist weg, vllt hat er ihn auch nicht gesehen, jedenfalls denke ich das es für sein erstes bundesliga spiel gut war und er in naher zukunft bestimmt solche situationen sieht

Imao je dvije identicne situacije kao ova na slici od Bosanaca,yebo mu Tevez mamu sebicnu 

1921-2011
Ma tevez je za njega Miske po dodavanju,,,,Esii TM87 je napisao/la:Imao je dvije identicne situacije kao ova na slici od Bosanaca,yebo mu Tevez mamu sebicnu

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ja mislim da mu je vedo izjebu sve po spisku kad su dosli u svlacionicu
@B0SANAC

@B0SANAC

Sejo fakat zna igrat lopte...Principatus je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sreca pa osta isti rezultat inace bi Bebel dobio po njuhu odmah...Vedo je bio dobar danas ,raduje i djeluje obecavajuce,bas kao i Sjeo ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.