Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Club Atletico de Madrid
Pepe je treći najbolji štoper u Realu.
Miranda je apsolutno trebao dobiti nagradu, nema uopšte dvojbe tu. Godin je preuzeo slavu na kraju sezone slično kao Ramos u Realu, golovima, ali je Miranda bio bolji od obojice.
Ramos je bukvalno dobio ovu nagradu zbog polufinala i finala Lige Šampiona.
Miranda je apsolutno trebao dobiti nagradu, nema uopšte dvojbe tu. Godin je preuzeo slavu na kraju sezone slično kao Ramos u Realu, golovima, ali je Miranda bio bolji od obojice.
Nije tema za toga,ali Pepenbauer je najbolji štoper u vasioni.Donnie Darko je napisao/la:Pepe je treći najbolji štoper u Realu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kakav crni miranda
nagrade su realne. Modrić je najbolji vezni igrač na svijetu prošle sezone bio, ne znam šta vam je čudno.
nagrade su realne. Modrić je najbolji vezni igrač na svijetu prošle sezone bio, ne znam šta vam je čudno.
naprijed rejal
Svatko ima svoje misljenje, na kraju je Ramos izabran za najboljeg branica i to je to.Sveti je napisao/la:Kakav crni miranda![]()
Simeone je spomenuo kako njegova nagrada pripada i Courtoisu, Mirandi, Kokeu, Gabiju i ostalim igracima.
Bitan je trofej lige i nagrada za najbolji klub, lako cemo za pojedince.
o tome cijelo vrijeme govorim. Ovo su individualne nagrade, atletiko je zasluženo pokupio timsku, i to je to.freddy25 je napisao/la:Svatko ima svoje misljenje, na kraju je Ramos izabran za najboljeg branica i to je to.Sveti je napisao/la:Kakav crni miranda![]()
Simeone je spomenuo kako njegova nagrada pripada i Courtoisu, Mirandi, Kokeu, Gabiju i ostalim igracima.
Bitan je trofej lige i nagrada za najbolji klub, lako cemo za pojedince.
naprijed rejal
Lagana pobjeda protiv Cordobe, napokon proradio i Griezmann u ligi s 2 gola, Mandzo nastavlja da zabija, jedino je obrana danas bila u malo losijem izdanju ali nema se sto zamjerit.
U utorak sljedi gostovanje u Svedskoj protiv Malmoa, gdje bi pobjedom napravili bitan korak prema osmini finala
U utorak sljedi gostovanje u Svedskoj protiv Malmoa, gdje bi pobjedom napravili bitan korak prema osmini finala
Sastav za utakmicu protiv Malmoa:
Moya-Juanfran; Miranda; Godin; Siquerira-Gabi; M.Suarez; Koke; Arda; R.Garcia-Mandzukic
Moya-Juanfran; Miranda; Godin; Siquerira-Gabi; M.Suarez; Koke; Arda; R.Garcia-Mandzukic
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ja mislim i da njega nije bilo,da ne bi bio gol
Steta zbog poraza, no vazno je samo zadrzati prikljucak za vodecim...
Kao sto sam rekao u drugom dijelu Atleticu raspored ide na ruku i ja se nadam da mogu odbraniti titulu, mada mislim da bi navijaci i uprava bili zadovoljni sa direktnim plasmanom u LP i da pokusaju sto dalje dogurati u tom takmicenju.
Kao sto sam rekao u drugom dijelu Atleticu raspored ide na ruku i ja se nadam da mogu odbraniti titulu, mada mislim da bi navijaci i uprava bili zadovoljni sa direktnim plasmanom u LP i da pokusaju sto dalje dogurati u tom takmicenju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
http://www.moz.zartsport.com/vesti/tore ... ideo/89197" onclick="window.open(this.href);return false;Tores, Forlan, Aguero, Falkao, Kosta... Mitrović?
Posle Benfike još jedan šampion juri srpskog golgetera koji nemilosrdno trese mreže u dresu Anderlehta.
Iako ga bije glas da je problematičan, napadač Anderlehta Aleksandar Mitrović dobrim partijama ove sezone naterao je uprave mnogih evropskih klubova da upišu njegovo ime u svoje teftere uoči zimskog prelaznog roka. Poslednji koji je stao u red da se raspita za njegovo zdravlje je prvak Španije Atletiko iz Madrida.
Kako prenosi ugledni madridski list As, čelnici Atletika žele da pojačaju napad svog tima koji ove sezone baš i ne briljira. Tokom leta klub su napustili Dijego Kosta i David Vilja, a došli su Mario Mandžukić, Raul Himenez i Anhel Korea.
Novajlije, međutim, nisu u potpunosti opravdale očekivanje, Atletiko je na 11 mečeva u Primeri dao 20 golova i Mitrović bi mogao da bude deo rešenja problema slabe efikasnosti.
A evo i zašto: Mitrović u dosadašnjem toku sezone sam ima bolji učinak kao svi napadači Atletika zajedno u Primeri (ukupno osam pogodaka) - dakle, 11 pogodaka na 20 utakmica u svim takmičenjima i trenutno igra u dobroj formi.
Prošle sezone bio je najzaslužniji za titulu prvaka Belgije koju je osvojio Anderleht, a prošle nedelje je u Ligi šampiona dao gol Arsenalu za remi u Londonu (3:3).
Dobre partije reprezentativca nisu promakle ni čelnicima lisabonske Benfike, a gol na Emirejtsu ponovo je upalio „alarm” i kod uprave Arsenala.
*izbrisati . izmedju dva Z.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Glupa objašnjenja novinara, Mitrović u prvenstvu 7 golova plus 1 u LP, Mandžo 5 u prvenstvu plus 2 u LP, još kad u obzir uzmemo da je Primera teža o Belgijske lige dolazimo do zaključka da Mitrović ne treba Atleticu (bar ne iz razloga koje je naveo novinar)marconato je napisao/la:http://www.moz.zartsport.com/vesti/tore ... ideo/89197" onclick="window.open(this.href);return false;Tores, Forlan, Aguero, Falkao, Kosta... Mitrović?
Posle Benfike još jedan šampion juri srpskog golgetera koji nemilosrdno trese mreže u dresu Anderlehta.
Iako ga bije glas da je problematičan, napadač Anderlehta Aleksandar Mitrović dobrim partijama ove sezone naterao je uprave mnogih evropskih klubova da upišu njegovo ime u svoje teftere uoči zimskog prelaznog roka. Poslednji koji je stao u red da se raspita za njegovo zdravlje je prvak Španije Atletiko iz Madrida.
Kako prenosi ugledni madridski list As, čelnici Atletika žele da pojačaju napad svog tima koji ove sezone baš i ne briljira. Tokom leta klub su napustili Dijego Kosta i David Vilja, a došli su Mario Mandžukić, Raul Himenez i Anhel Korea.
Novajlije, međutim, nisu u potpunosti opravdale očekivanje, Atletiko je na 11 mečeva u Primeri dao 20 golova i Mitrović bi mogao da bude deo rešenja problema slabe efikasnosti.
A evo i zašto: Mitrović u dosadašnjem toku sezone sam ima bolji učinak kao svi napadači Atletika zajedno u Primeri (ukupno osam pogodaka) - dakle, 11 pogodaka na 20 utakmica u svim takmičenjima i trenutno igra u dobroj formi.
Prošle sezone bio je najzaslužniji za titulu prvaka Belgije koju je osvojio Anderleht, a prošle nedelje je u Ligi šampiona dao gol Arsenalu za remi u Londonu (3:3).
Dobre partije reprezentativca nisu promakle ni čelnicima lisabonske Benfike, a gol na Emirejtsu ponovo je upalio „alarm” i kod uprave Arsenala.
*izbrisati . izmedju dva Z.
audere est facere!
Slažem se! Mislim da je Atleticova zainteresovanost vise zalog za buducnost i na profit od Mitrovića, kako u igrackom, tako i u finansijskom smislu... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pozitivna osobina vašeg kluba: Današnjica kluba.
Negativna osobina vašeg kluba: Život u sjeni Reala.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Po meni, Mitrovic ne bi bio nista bolje pojacanje od trenutnih, Mandzukic je OK za sada, on je klasicna spica i ocekujem jos dosta golova od njega. Jimenez i Cerci dobivaju premalo prilike da bi se moglo nesto komentirati ali mislim da su oni kvalitetni igraci koji jos moraju da se prilagode i dokazu.
Simeone je rekao kako je poraz od Sociedada dosao bas u pravo vrijeme, ima vremena da se popravi igra i vrati na proslogodisnju razinu, sto se sigurno moze te treba sto duze drzati korak za Realom i Barcom
Simeone je rekao kako je poraz od Sociedada dosao bas u pravo vrijeme, ima vremena da se popravi igra i vrati na proslogodisnju razinu, sto se sigurno moze te treba sto duze drzati korak za Realom i Barcom
Zasto je samo danasnjica kluba pozitivna osobina, pogledaj prvo proslost, danasnjica je samo nastavak onoga zapocetog kroz povijest i to treba odrzavati i cuvati klub velikim.Caeruleus je napisao/la:Pozitivna osobina vašeg kluba: Današnjica kluba.
Za sutrasnju utakmicu protiv Malage nece konkurirati Miranda zbog ozljede dok je nastupao za reprezentaciju Brazila, te Mario Suarez i Siqueira zbog kartona.
Treba zaboraviti poraz od Sociedada i vratiti se pobjedama, sljede 3 utakmice za redom na Calderonu, nakon Malage, u ligi prvaka protiv Olympiacosa te protiv Deportiva za tjedan dana.
Treba zaboraviti poraz od Sociedada i vratiti se pobjedama, sljede 3 utakmice za redom na Calderonu, nakon Malage, u ligi prvaka protiv Olympiacosa te protiv Deportiva za tjedan dana.
Odlicna utakmica veceras protiv Olympiacosa, rutinska pobjeda te hat-trick sjajnog Mandze.
U nedjelju na Calderon dolazi Deportivo gdje se ocekuju nova 3 boda u Primeri.

U nedjelju na Calderon dolazi Deportivo gdje se ocekuju nova 3 boda u Primeri.

Rutinska pobjeda Atletica protiv Deportiva golovima Saula i Arde...
U naredna dva mjeseca Atletico ima dosta lagan raspored sa samo dvije teske utakmice (gostovanja Athleticu i Barceloni) i to treba iskoristiti i zadrzati prikljucak za Realom koji u drugom dijelu sezone mora gostovati na Vicente Calderonu.
U naredna dva mjeseca Atletico ima dosta lagan raspored sa samo dvije teske utakmice (gostovanja Athleticu i Barceloni) i to treba iskoristiti i zadrzati prikljucak za Realom koji u drugom dijelu sezone mora gostovati na Vicente Calderonu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ubiše navijača Deportiva...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.