Moderator/ica: vlakanje
Mislim da treba da se zale. I treba da se zale dok god o sudijama odlucuje neko ko ima vezu sa kladionicama!tatamata je napisao/la:Znaci po tvom misljenju,pokradeni smo,i Maric i ekipa su u pravu,da se zale?Simpatizer je napisao/la: Na ono sto sam podebljao.
Slazem se s tobom!Ali znas i sam da te zalbe ne vrijede ni pisljiva boba...Evo pogledaj samo sta su uradili Sarajevu.Iako nam je konkurent,3 boda su po pravilniku trebala ici njima.Simpatizer je napisao/la: Mislim da treba da se zale. I treba da se zale dok god o sudijama odlucuje neko ko ima vezu sa kladionicama!
Ovo ne amnestira igrace i trenera od lose igre.
Istina je sljedeća, naravno da treba da se zale zbof digniteta kluba, a ne toliko zbog same utakmice!tatamata je napisao/la:Slazem se s tobom!Ali znas i sam da te zalbe ne vrijede ni pisljiva boba...Evo pogledaj samo sta su uradili Sarajevu.Iako nam je konkurent,3 boda su po pravilniku trebala ici njima.Simpatizer je napisao/la: Mislim da treba da se zale. I treba da se zale dok god o sudijama odlucuje neko ko ima vezu sa kladionicama!
Ovo ne amnestira igrace i trenera od lose igre.
A i da ne pisem o tome,da nasi u Trebinju nisu zasluzili pobjedu,samom igrom.Sudija ih je samo dotukao.
Ne bih se slozio sa vama da se treba zaliti, mislim da zalbe imaju samo kontra produkt.Vidite i sami da su tamo svi dobro uvezani.Vjerovatno bi Borac dobio neko mjesto za Evropu.Ovako bojim se da nam sad tek dolaze problemi.U gostima ce nas kartonirati do maksimuma,kuci cemo imati najpostenije sudjenje samo zato sto cackamo gdje ne smijemo.E sad , žalbe nekad ne vraćaju bodove, ali djeluju preventivno na buduće djeljitelje pravde i druge mešetare, a bogami i na savez, jer u ovakvim slučajevima se utakmice mogu iznijeti pred bord uefa za žalbe o namještenim utakmicama, a onda mnogo ljudi u savezu ima problem!!!!!!
mi imamo ekipu za titulu!!!gavra je napisao/la:Ne bih se slozio sa vama da se treba zaliti, mislim da zalbe imaju samo kontra produkt.Vidite i sami da su tamo svi dobro uvezani.Vjerovatno bi Borac dobio neko mjesto za Evropu.Ovako bojim se da nam sad tek dolaze problemi.U gostima ce nas kartonirati do maksimuma,kuci cemo imati najpostenije sudjenje samo zato sto cackamo gdje ne smijemo.E sad , žalbe nekad ne vraćaju bodove, ali djeluju preventivno na buduće djeljitelje pravde i druge mešetare, a bogami i na savez, jer u ovakvim slučajevima se utakmice mogu iznijeti pred bord uefa za žalbe o namještenim utakmicama, a onda mnogo ljudi u savezu ima problem!!!!!!
E sad ovaj inat sto tjeraju ljudi iz uprave imao bi smisla da je zadrana ekipa od jesenas ,eventualno pojacana pa bi se mozda i mogli boriti sa vjetrnjacama...
I da zalicemo mi za Damirom Spicom.
Jos sam zaboravio, sto se tice tog iznosenja pred bord Uefe, pa sjeti se samo utakmice Leotar Slavija (1-3) 4-3
pa sta bi pojeo vuk magarca,a ova nasa utakmica ne moze se reci da je namjestena u slucaju mjesanja Uefe najgore sto moze da se desi da sudija bude suspendovan zbog loseg sudjenja.On ce dobiti otpremninu i opet nikom nista, zato treba dobro razmisliti prije nekih poteza.
Ja se najvise bojim,al takav sam ja,da su ovi nasi iz uprave zajedno u toj masineriji, jer realno mi nemamo ekipu za titulu a na sva usta se galami titula, titula.Niko vise ne spominje Evropu a pogotovo renoviranje stadiona.
I kad za par kola izgubimo bodove na gradskom padnemo na cetvrto mijesto onda ce se pljuvati po savezu....
A nas navijace ko .ebe.
Vjerujte mi da ce utakmica sa Celikom pokazati,da li imamo ekipu za vrh ili ne...borcev_navijac je napisao/la: mi imamo ekipu za titulu!!!
Slazem se, ali i dalje mislim bolje vrabac u ruci nego golub na grani.Vjerujte mi da ce utakmica sa Celikom pokazati,da li imamo ekipu za vrh ili ne...
Ma nemamo ekipu za titulu,mozda su ovi igraci i bolji od onih sto smo imali, ali oni su se poznavali skoro cijeli zivot, odrasli zajedno,igrali mali fudbal zajedno, druzili se privatno(sve se odnosi na uigranost), eto zato nemam ekipu za titulu, bar je to moje misljenje al mislim i od vecine ovde.mi imamo ekipu za titulu!!!
uz duzno poštovanje čeliku i njegovoj, kako čujem dobroj, igri u protekla dva kola, uvažavajući čelikovu borbu za opstanak ( od srca im želim da ostanu u premijer ligi) , mislim da u banjaluci nemaju šta tražiti, tresnućemo ih rutinski, rezultat je nebitantatamata je napisao/la:Vjerujte mi da ce utakmica sa Celikom pokazati,da li imamo ekipu za vrh ili ne...borcev_navijac je napisao/la: mi imamo ekipu za titulu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.