FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
jooj zlatana diva 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
addebisi je napisao/la:haj nek i nama nisu penal svirali, ovo bi barem i moj djed od 90 i kusur godina vidio... jjbt kuhlje sudije!
Igrao je i Ibrahimovic rukom prije u toj akciji...
kakvi ovo levati sude u ligi prvaka to je za nepovjerovat
ocekivao sam tesku tekmu ali i pobjedu
nije lose ni ovo 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
stuttgart razmontiro barcu na proste faktore
i neko kaze da je njemacki fudbal jadan
i neko kaze da je njemacki fudbal jadan
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
adnan24 je napisao/la:addebisi je napisao/la:haj nek i nama nisu penal svirali, ovo bi barem i moj djed od 90 i kusur godina vidio... jjbt kuhlje sudije!
Igrao je i Ibrahimovic rukom prije u toj akciji...
Da igrao je Zlatan prije toga rukom. A u prvom poluvremenu čisti penal za Stuttgart i to bi bilo 2:0. Sramotno suđenje.
Ma ja samo ne znam gdje nalaze ove retardirane sudije? Sta je ovo ba, sve neki anonimusi u pm. 

nadam se da ce ovog bolesnika banovat nekopaja_patak je napisao/la:barcelona jos jednom pokrala protivnika dva cista penala nisu svirana, stutgart je tesko ostecen i bio je dominantna ekipa cijeli tok meca i zasluzio je pobjedu od dva gola razlike!

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sta reci.Katastrofalno prvo poluvrijeme,Stuttgart odlican,dok u drugom smo preuzeli inicijativu,ali pored gola Ibrahimovica,sansu za gol nismo ni stvorili,kruzenje oko 16-terca je bilo samo.
Mislim,rezultat i nije los,al kad se uzme u obzir da smo igrali protiv Stuttgarta,ovo se moralo dobit,pa mozda i rijesit pitanje prolaza,ali eto.
Nadam se puno boljoj igri u uzvratu i prolazu ako Bog da.
Mislim,rezultat i nije los,al kad se uzme u obzir da smo igrali protiv Stuttgarta,ovo se moralo dobit,pa mozda i rijesit pitanje prolaza,ali eto.
Nadam se puno boljoj igri u uzvratu i prolazu ako Bog da.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Zlatan Ibrahimoviccc
Vjerovatno ga je ona Bosanska zastava inspirisala
Kada je napotrebnije on je tu
Nakon vracanja Inieste na svoje mjesto sve je bilo kako treba,takodjer ni nama nije penal sudjen tako da je 1-1 u nedosudjenim penalima...i kad smo najslabiji izvlacimo pozitivan rezultat...u revansu se nadam Alvesu ,Puyolu na svojoj poziciji i nece biti problema...
Visca Barca

Kada je napotrebnije on je tu

Nakon vracanja Inieste na svoje mjesto sve je bilo kako treba,takodjer ni nama nije penal sudjen tako da je 1-1 u nedosudjenim penalima...i kad smo najslabiji izvlacimo pozitivan rezultat...u revansu se nadam Alvesu ,Puyolu na svojoj poziciji i nece biti problema...
Visca Barca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Štutgart veoma opasna ekipa,a to sam i prije pisao i upozoravao dok su pojedinci preoptimisticno iz neznanja lupali price kako je Barca 90% vec prošla dalje.
U prvom poluvremenu vrlo loša igra kada nas je Štutgart totalno nadigrao (Zlatan odjsecen od ostatke ekipe).
U drugom su stabilizovali igru na sredini terena i poceli graditi igru prema naprijed što je rezultiralo u golom u 52 minutu,mada su švabe konstantno bili "na loptu" dok su mogli trcati i držati visoki tempo ...non-stop su prijetili iz konti...sve u svemu odlican rezultat s obzirom kako smo igrali,zabili smo taj gol u gostima ali moramo biti maximalno operzni u revanšu.
U prvom poluvremenu vrlo loša igra kada nas je Štutgart totalno nadigrao (Zlatan odjsecen od ostatke ekipe).
U drugom su stabilizovali igru na sredini terena i poceli graditi igru prema naprijed što je rezultiralo u golom u 52 minutu,mada su švabe konstantno bili "na loptu" dok su mogli trcati i držati visoki tempo ...non-stop su prijetili iz konti...sve u svemu odlican rezultat s obzirom kako smo igrali,zabili smo taj gol u gostima ali moramo biti maximalno operzni u revanšu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- moustapha
- Kontakt:
Bez obzira na lose prvo poluvrijeme Barce veceras, mislim da su veceras odradili poso kako treba. Rezultatski imaju prednost, a Stuttgart nije ekipa koja moze odigrati na nivou dva poluvremena onako kako su veceras odigrali prvo. Jednostavno treba mnogo kondicije da se onakav tempo izdrzi, a kako se uzvrat igra na Nou Campu, ta cinjenica ce biti jos pogubnija za Svabe.
Igra Barce sa Iniestom u sredini i na lijevom krilu se mnogo razlikuje. U nastavku takmicenja za Barcu ce biti izuzetno vazno da imaju zdrave sve igrace.
P.S. Sudjenje je jos jednom bilo lose. U nekoliko navrata su ostecene i jedna i druga ekipa.
Igra Barce sa Iniestom u sredini i na lijevom krilu se mnogo razlikuje. U nastavku takmicenja za Barcu ce biti izuzetno vazno da imaju zdrave sve igrace.
P.S. Sudjenje je jos jednom bilo lose. U nekoliko navrata su ostecene i jedna i druga ekipa.
#divovi
Gdje je Zeljo da nam kaze kako je Iniesta koristan na krilu kao sto je koristan u vezi,mislim da je ovo veceras jos jedan u nizu stvari i dokaza,da je Iniesta i Barcina igra drugacija kad je Iniesta na svojoj poziciji a ne na glupom krilu...i eto zasto je dovodjenje tog krila toliko hitno,posebno sto Henry ovakav kakav je nemoze povezati 2 kvalitetne utakmice...
Na ljeto obavezno po kvalitetno krilo...Ribery,Silva ili vec neko treci...ali pod hitno je potrebno
P.S. samo ignore ovu gusku...nema potrebe da mu se jos i odgovara
Na ljeto obavezno po kvalitetno krilo...Ribery,Silva ili vec neko treci...ali pod hitno je potrebno
P.S. samo ignore ovu gusku...nema potrebe da mu se jos i odgovara
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kao prvo zadovoljan sam kako smo u nekoj lošoj formi,što će se naravno promijenit u budućim tekmama kad ćemo igrati sve bolje i bolje...Odmah da nekim kažem u vezi ovog suđenja kao Stutgart oštečen.Isto tako Barca je oštečena kad Molinaro skida rukom.Toliko o suđenju.Svi vidmo da nam hvale naši standardni bekovi Alves-Abidal.Jer kad je Puyol na stoperu a ova dvojica po bekovima onda je to ona elastična odbrana koja djeluje sigurno i koja prima najmanje golova.Također hvali nam Keita,gdje se sad pokazalo da je jako koristan.Neki su na Keitu i Abidala i drvlje i kamenje prospali pocetkom godine al po meni su to igrači koji su itekako važni za Barcinu igru.Što se tiče Stutgarta bili su silno inspirisani i trčali su ko nikad-Kediru hvatali grčevi i to sve govori.Naredno kolo u Njemačkoj se treba kaldit protiv Stutgarta da neće pobjedit.Smatram da Barca ne može lošije od ovoga pa tako će se forma dizati i tempirati za kraj sezone.Nagovjestio sam u Subotu da se Ibraka sprema lagano i da će u narednim tekmama bombardovat protivničke ekipe.Busqets kao i obično više beskoristan nego koristan.Kao neki pas lutalica.Sve u svemu idemo dalje lagano,jer nam je raspored "lakši" a i povrijeđeni igrači će se oporavit! 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Imamo mi rezultatski prednost,a da smo odradili posao kako treba,i nismo vala.Pa ovo je Stuttgart,trebali smo ovo pobjediti,mada sam ja i govorio da ce bit zaebano.moustapha je napisao/la:Bez obzira na lose prvo poluvrijeme Barce veceras, mislim da su veceras odradili poso kako treba. Rezultatski imaju prednost, a Stuttgart nije ekipa koja moze odigrati na nivou dva poluvremena onako kako su veceras odigrali prvo. Jednostavno treba mnogo kondicije da se onakav tempo izdrzi, a kako se uzvrat igra na Nou Campu, ta cinjenica ce biti jos pogubnija za Svabe.
U uzvratu ako Bog da Alves ce biti tu,Puyol na stopera i to ce bit mnogo bolje.Mada ne brine mene rezultat,kolko igra,stvarno je ovo lose veceras izgledalo...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Moram pohvaliti Zlatana na onoj reakciji kod gola,iako se nije ni vidio veci dio susreta
- ali vidio se itekako kad je bilo najpotrebnije
...vrlo bitan gol postigao veceras.
Ne mora ni zabijati golove u Primeri , svakako drugi zabijaju golove, ali samo neka zabija u ovakvim utakmicama.
Zato je i doveden i skupo placen.

Ne mora ni zabijati golove u Primeri , svakako drugi zabijaju golove, ali samo neka zabija u ovakvim utakmicama.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
da li je prekinuo post u knock out fazi ili je nekada prije to uradiodrop je napisao/la:Moram pohvaliti Zlatana na onoj reakciji kod gola,iako se nije ni vidio veci dio susreta- ali vidio se itekako kad je bilo najpotrebnije

Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 23 feb 2010, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
veceras ga je procepilo konacnoneno#4 je napisao/la:da li je prekinuo post u knoc out fazi ili je nekada prije to uradiodrop je napisao/la:Moram pohvaliti Zlatana na onoj reakciji kod gola,iako se nije ni vidio veci dio susreta- ali vidio se itekako kad je bilo najpotrebnije
Zato je i doveden i skupo placen.![]()
![]()
![]()

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Nedaj boze da je bio neki drugi klub umjesto Sttutgarta, u prvom poluvremenu bi vodili vec 3 - 0 najmanje, ali Stuttgart ne zna iskoristiti poklone Barce, Barcelona uzasna ! Vidilo se da je falio Dani Alves ali ne treba se vaditi na to jer ekipa kao sto je Barca bi mogla bez nekoliko standarnih igraca izbaciti 9 ekipu u Bundes ligi.Sta reci ja sam zadovoljan kako je Sttutgart odigro nisu ovako odavno igrali ali steta mogli su uvaliti jos koji pogodak.
Iskreno , i ne sjecam se njegovih golova u knock-out fazineno#4 je napisao/la:da li je prekinuo post u knoc out fazi ili je nekada prije to uradiodrop je napisao/la:Moram pohvaliti Zlatana na onoj reakciji kod gola,iako se nije ni vidio veci dio susreta- ali vidio se itekako kad je bilo najpotrebnije
Zato je i doveden i skupo placen.![]()
![]()
![]()

Opet kažem, ne mora uopšte davati u domacem prvenstvu ali nek zabije po jedan u LP (kao veceras) i on ce isplatiti itekako.
vise je falio abidal nego alves.FC BAYERN je napisao/la:Nedaj boze da je bio neki drugi klub umjesto Sttutgarta, u prvom poluvremenu bi vodili vec 3 - 0 najmanje, ali Stuttgart ne zna iskoristiti poklone Barce, Barcelona uzasna ! Vidilo se da je falio Dani Alves ali ne treba se vaditi na to jer ekipa kao sto je Barca bi mogla bez nekoliko standarnih igraca izbaciti 9 ekipu u Bundes ligi.Sta reci ja sam zadovoljan kako je Sttutgart odigro nisu ovako odavno igrali ali steta mogli su uvaliti jos koji pogodak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.