PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Osttribine
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
A vala i ne cudi kad zenicani rondaju na ovog Sekija, pogledaj mu samo stajlinga na skupstini kluba, kao kakav dilercic 

PimpOsttribine je napisao/la:A vala i ne cudi kad zenicani rondaju na ovog Sekija, pogledaj mu samo stajlinga na skupstini kluba, kao kakav dilercic
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ću, ko ti je brat klošaru ...oplakaSariel je napisao/la:Ko ti je brat klosaru jedan?Virtu4l je napisao/la:Izvini brate ali preferiram žene
Koga boli sta ti volis.
Suti i bend over

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
sad znam što je prisan sa amazonomTobeYarabi je napisao/la:sariel nije zena, al je pichkaSariel je napisao/la:Ko ti je brat klosaru jedan?Virtu4l je napisao/la:Izvini brate ali preferiram žene
Koga boli sta ti volis.
Suti i bend over

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Marsal
- Kontakt:
Ko, šta, kako?Lakoste je napisao/la:Sto nacalnik naguzi zenicane![]()
![]()
![]()

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Ma pusti glupana : ) Ćemu se on kao veseli hej

Sta ti je tu cudno.Mi i da smo u najgorem kurcu kosto i jesmo, nikad im nismo lagani a o Bilinom polju da ne pricamo.Oni bi najvise voljeli da u ligi ostane Olimpik, da udze sask napredak i bosna sema.Galaktikosi su tuConvicts1988 je napisao/la:Ma pusti glupana : ) Ćemu se on kao veseli hej![]()
Koje godine je osnovan OKKHElo je napisao/la:Misli sta hoces boli me k.... ja znam sta su cinjenice, svoje bisere mudrosti ostavi za sebesolinas je napisao/la:Kakav ba nasljednik kada je,i ako je nasljednik sto i dug nije naslijedio OKK vec trofeje i istoriju samo...Prica o zamrzavanju je glupost nevidjena .Ugasen klub,cuj nasljednik....boze sacuvaj.
Kako bolan...klub osnovan 2004 da prisvaja titule osvojene prije tog datuma. ...I dici se nastupima u jugo ligi a osnovan 15 god.nakon raspada jugoslavije.![]()
Idi onda zaledi negdje Abramovica i promjeni ime i naslijedi ga....hoces ali u k.

Po kojoj logici on "nasledjuje"sva prava i trofeje KK Sloboda Dita.

Dva kluba koja nemaju nikakve veze jedan sa drugim osim imena....
Cuj zamrzli klub.hahaha
Pa sta,do boljih vremena.....je li...

A sta cemo onda sa OKK ako se neko odluci da"odmrzne"KK.....
Navijati za dvije Slobode.....koja je onda prava.....

Koje ste vi ovce za ne povjerovati.
Bacio vam Jasmin sihire kolektivno.
Cuj cinjenice.haha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
pa nije vam se pojavio na skupstini?Marsal je napisao/la:Ko, šta, kako?Lakoste je napisao/la:Sto nacalnik naguzi zenicane![]()
![]()
![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne raspravljaj se sa njim, nabodi ga!
- Osttribine
- Kontakt:
Ne dipr zivota ti, toliko ste nam teski da nas na Kosevu niste pobijedili od 1986. godine, istina i mi smo u Zenici u ligaskom natjecanju zadnji put vas pobijedili 2001.-e ali smo vas u Zenici pobijedili kad je najvise trebalo, u finalu kupa 2014.-eZodi41 je napisao/la:Sta ti je tu cudno.Mi i da smo u najgorem kurcu kosto i jesmo, nikad im nismo lagani a o Bilinom polju da ne pricamo.Oni bi najvise voljeli da u ligi ostane Olimpik, da udze sask napredak i bosna sema.Galaktikosi su tuConvicts1988 je napisao/la:Ma pusti glupana : ) Ćemu se on kao veseli hej![]()
Ja i?sta je pisac htio reciOsttribine je napisao/la:Ne dipr zivota ti, toliko ste nam teski da nas na Kosevu niste pobijedili od 1986. godine, istina i mi smo u Zenici u ligaskom natjecanju zadnji put vas pobijedili 2001.-e ali smo vas u Zenici pobijedili kad je najvise trebalo, u finalu kupa 2014.-eZodi41 je napisao/la:Sta ti je tu cudno.Mi i da smo u najgorem kurcu kosto i jesmo, nikad im nismo lagani a o Bilinom polju da ne pricamo.Oni bi najvise voljeli da u ligi ostane Olimpik, da udze sask napredak i bosna sema.Galaktikosi su tuConvicts1988 je napisao/la:Ma pusti glupana : ) Ćemu se on kao veseli hej![]()
- Osttribine
- Kontakt:
Ja i?sta je pisac htio reci[/quote]Zodi41 je napisao/la:Ne dipr zivota ti, toliko ste nam teski da nas na Kosevu niste pobijedili od 1986. godine, istina i mi smo u Zenici u ligaskom natjecanju zadnji put vas pobijedili 2001.-e ali smo vas u Zenici pobijedili kad je najvise trebalo, u finalu kupa 2014.-eOsttribine je napisao/la:Sta ti je tu cudno.Mi i da smo u najgorem kurcu kosto i jesmo, nikad im nismo lagani a o Bilinom polju da ne pricamo.Oni bi najvise voljeli da u ligi ostane Olimpik, da udze sask napredak i bosna sema.Galaktikosi su tuZodi41 je napisao/la:
Pa vidis po tome sto sam napisao da nam uopste niste protivnik kakvog ti predstavljas, na Kosevu ne znate za pobjedu od 86.e, pa smo vas i neki dan rastavili na proste faktore, a tvrdis da nam niste lagan protivnik.
Dok nema krda mačora miševi kolo vode.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- amazon
- Kontakt:
E cuj krda macoraBesic je napisao/la:Dok nema krda mačora miševi kolo vode.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Marsal
- Kontakt:
Još je sve nejasno oko kluba, načelnika i skupštine. Ishitreno donosiš zaključke, sve će se znati tek u narednim sedmicama.Lakoste je napisao/la:pa nije vam se pojavio na skupstini?Marsal je napisao/la:Ko, šta, kako?Lakoste je napisao/la:Sto nacalnik naguzi zenicane![]()
![]()
![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
uranio si malo sa zakljuccima drug no sikiriki,ipak hvala ti sto pratis situaciju kod nasLakoste je napisao/la:Sto nacalnik naguzi zenicane![]()
![]()
![]()

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Kakvo je ovo punjene tuzlanske kurave vec u prvih 15 minuta?? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Slobodanka skinula gace mentalnim istomisljenicima sa kojim se njihovi navijaci lizu na forumu....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- franklampard8
- Kontakt:
Pa nisu iz Sarajeva, ne treba zapinjat.joker90 je napisao/la:Kakvo je ovo punjene tuzlanske kurave vec u prvih 15 minuta??
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.