Hese,Isco,Varan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Taa ce kompleksas.Lillard0 je napisao/la:@Sarma ne odustaje.... Kako mu se samo da...
Ajde na ono gore, to je subjektivni dozivljaj. Misljenje ti kao poznatom fundamentalisti nitko nece, niti moze promijeniti, ali ovo citirano je notorna laz.Saurman je napisao/la:Na kraju krajeva prvi pik Reala je bio Silva a s obzirom da ga Man City nije želio pustiti doveli su Modrića.
RickBlaine je napisao/la:Ajde na ono gore, to je subjektivni dozivljaj. Misljenje ti kao poznatom fundamentalisti nitko nece, niti moze promijeniti, ali ovo citirano je notorna laz.Saurman je napisao/la:Na kraju krajeva prvi pik Reala je bio Silva a s obzirom da ga Man City nije želio pustiti doveli su Modrića.
Real Madrid NIKADA pod Mourinhom nije zelio Davida Silvu. Opcepoznata cinjenica je ta da je Silva fakticki sve zavrsio 2010 sa Madridom, ali je njegov transfer u Madrid propao upravo zbog cinjenice sto ga Mourinho nije zelio Madridu, pa su dovedeni Di Maria i Ozil. Stoga, ne potcinjavaj svoje i onako vrlo ogranicene postove glupostima i lazima za koje nemas nikakvog utemeljenja.
Hajde da je to napisao neki ozbiljan sajt,cuj SA365let3 je napisao/la:http://www.sarajevo365.com/sport/nogome ... no-ronaldo
cuj pozlacena lopta![]()
ovo je vec pišanje po Crynaldu, priznacete i vi bosanski madridisti
ma moram vas maloemir18 je napisao/la:Hajde da je to napisao neki ozbiljan sajt,cuj SA365let3 je napisao/la:http://www.sarajevo365.com/sport/nogome ... no-ronaldo
cuj pozlacena lopta![]()
ovo je vec pišanje po Crynaldu, priznacete i vi bosanski madridisti
![]()
Saurman je napisao/la:Ne laži narod.
Nakon produženja ugovora 07.2012
David Silva - My home is at City and I am totally satisfied there. My head is not at Real Madrid but at Manchester City.
Modrić stiže 27.08.2012
Ne valja. Lose si poceo, cak i previse konfliktno a malo kompromisno sto ti je pod onim prethodnim profilom bila jedna od vrlina.let3 je napisao/la: ma moram vas malo![]()
normalaba je napisao/la:@suhi
Ja ne znam kako ti se da biti tako zatupljen da ne kazem bezobrazan. Svaka ti je za batina bgm. Kladim se da ga bacas kad neko pogrijesi kod "nas".
On topic: Real laganini. Prvi put da Real ima glavu i rep. Jest da je ovo daleko od onoga sto Real treba da bude. Jese je buducnost ali BENZ je sadasnjost. Neki ljudi zaboravljaju kakav je to igrac sto me nervira strasno. Halo ljudi Benz je tek napunio 26 godina. Toliko je toga napravio za Real do sada a vjerujem da moze biti samo bolji. Prva sezona Carla koji fura totalno 3 igru u odnosu na Mou-a.
LenBias je napisao/la:benz je igracina i idealan igrac za real madrid tj da igra uz ove strasne igrace koje koje ima iza sebe, svako ko to stvarno ne vidi (bez nekih sprdanja i zezanja) neka hitno prestane pratiti fudbal i baci se na badminton
Saurman je napisao/la:Modrić je debelo precjenjen igrač vidio sam šta može protiv svjetskih sila Islanda i Škotske.Statiska mu je takođe odron.Sad će vjerovatno krenuti priča o predasistencijama.
Istina. Ko to ne vidi slijep je pored očiju ili jednostavno ne zeli da prizna kakav je igrac Modric.suhi je napisao/la:Saurman je napisao/la:Modrić je debelo precjenjen igrač vidio sam šta može protiv svjetskih sila Islanda i Škotske.Statiska mu je takođe odron.Sad će vjerovatno krenuti priča o predasistencijama.
Lukinu prvu sezonu ne treba gledati,jer je imao problema s pripremama i adaptacijom. Znao je mou koga dovodi.
U zadnjih nekoliko utakmica Luka je uz Jese-a jedina svijetla tacka ovog tima, i popravlja se ,samo da odrzi kontinuitet,to mu je uvijek falilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.