RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 10 jun 2020, 00:48

Mostarac45 je napisao/la:
10 jun 2020, 00:40
NF16 is back...
:nene:

Nista od toga, drugi napadac najvjerovatnije dogovoren
Forzza Velez

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 jun 2020, 03:13

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
09 jun 2020, 19:47
Mig_Mig je napisao/la:
09 jun 2020, 17:08
Mostarac45 je napisao/la:
09 jun 2020, 16:58
Povratak fajica??
Cuo sam da se prica, pa me zanima ima li iko vise informacija?
Ima istine u tome, cuo sam da je pitao da se vrati jer je rijesio probleme koje je imao.
Nista on rijesio nije. Uprava navodno zeli da mu otplati dugove po gradu a da igra za manju placu. Ne znam ko bi zelio njega ovakvog nazad u ekipu.
Max Allegri

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 jun 2020, 12:41

Mig_Mig je napisao/la:
10 jun 2020, 03:13
ManciniLevatKlasican je napisao/la:
09 jun 2020, 19:47
Mig_Mig je napisao/la:
09 jun 2020, 17:08

Cuo sam da se prica, pa me zanima ima li iko vise informacija?
Ima istine u tome, cuo sam da je pitao da se vrati jer je rijesio probleme koje je imao.
Nista on rijesio nije. Uprava navodno zeli da mu otplati dugove po gradu a da igra za manju placu. Ne znam ko bi zelio njega ovakvog nazad u ekipu.
Pišeš laži koje nemaju veze sa Veležom, klub mu je izašao u susret, dobio je raskid ugovora i to je sve.To što je on sad skontao da se zajebao pa hoće nazad je druga stvar i nema veze sa tvojim izmišljotinama.Ne pristupaju se ovda nije niko blesav i znamo još kako si pisao laži o Veležu dok smo bili u federalnoj.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 10 jun 2020, 12:47

Velež je 2019. godinu završio u plusu od nešto više od 800.000 KM pa se da zaključiti da je finansijska situacija u mostarskom klubu zadovoljavajuća.
Ti si naša ljubav jedina!

I98I
Kontakt:

Post Postao/la I98I » 10 jun 2020, 13:28

Grande Velez :ljepota:
Mostar U Srcu Velez Do Groba!

"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"

Tito partija Velezova Armija!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 10 jun 2020, 16:27

Super obadva videa :tokralju:

Posebno taj prvi jer je simbolican sa ovim forumom. Nalozis levate da se svadjaju,izmaknes se i smijes im se :rol:

Trapatoni
Kontakt:

Post Postao/la Trapatoni » 11 jun 2020, 18:29

Nogometaš Nusmir Fajić nedavno je napustio redove premijerligaša Veleža iz Mostara, o čemu se i zvanično očitovao ovaj hercegovački klub.

Ipak, ovaj 34-godišnji napadač će se vratiti u redove Veleža, te će biti član ovog kluba i naredne sezone.

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 11 jun 2020, 21:40

Hvala na ekskluzivnim informacijama Giovanni :tokralju:
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 12 jun 2020, 00:01

Trapatoni je napisao/la:
11 jun 2020, 18:29
Nogometaš Nusmir Fajić nedavno je napustio redove premijerligaša Veleža iz Mostara, o čemu se i zvanično očitovao ovaj hercegovački klub.

Ipak, ovaj 34-godišnji napadač će se vratiti u redove Veleža, te će biti član ovog kluba i naredne sezone.
Ako vrate Fajica onda neko iz uprave nije normalan.
Kakav bi to cirkus bio kada bi ga vratili ispalo bi da se zayebaje sa klubom odlazi kada hoce vraca se kada hoce.
Zasto Fajic nije igrao odlucujucu utakmicu u Jajcu?
Velez Zvijezda 09 Fajic dobija smijesan zuti karton da ne igra protiv TC.
TC Velez pred sami prekid prvenstva 3,4 dana pred utakmicu Fajic govori da je povrijđen i da ne moze igrati protiv TC.
Prekid prvenstva Fajic trazi raskid ugovora jer pregovars sa TC.
Kako vratiti takvog covjeka i u buducnosti imati povjerenja u njega?

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 12 jun 2020, 03:13

Trapatoni je napisao/la:
11 jun 2020, 18:29

Fajicu svaka cast za odradjeno, bilo bi smijesno ista negativno pricati sto se tice njegovog ucinka u prethodne 2 sezone ali ljudi moji bolji privatni zivot od njega ima Ilija na heroinu. Pa covjek je nedavno zbog dugova prosao pakao, da ne iznosim ovdje detalje, i takav igrac NE SMIJE biti dio nase ekipe koju vecinski cine mladji igraci. Umjesto da ih covjek usmjerava i ponasa se kao mentor, da bude uzor mladjoj raji koja dolazi, on ustvari radi sve suprotno.

Iskreno se nadam da ce razum ljudi u upravi prevladati i da od ovoga nece niti nista. Nek dovedu drugog napadaca s kojim su dogovarali, ovo nek batale.
Forzza Velez

SaMoVelez
Kontakt:

Post Postao/la SaMoVelez » 12 jun 2020, 07:32

Evo nemam pojma šta će biti oko Fajića i ovog ponovnog povezivanja sa nama. Možda se vrati a možda niđe veze priča. Ali je nadopustivo da mi, koji se deklarišemo kao navijači Veleža pišemo o njemu bljuvotine samo da bi dokazao nekom nebitnom liku sa nekog nebitnog foruma kolko smo kao mi lafo zayebani. Ja bih sebi prije ruku odsjeko nego njom iskucko neku bljuvotinu, nakon svega što je Nusmir dao našem Veležu.
Da nas sve redom malo podsjetim, 32 gola za sezonu ipo u klubu, asistencija boga pitaj kolko. Čak u PLBIH svi drugi su pravili strategiju igre protiv nas baziravši se na njega. Poslije rata nema večeg imena u bh fudbalu a da je za nas zaigrao, možda Dare Maletić. I na kraju najvažnija stvar, njegova privrženost klubu i uloga u podizanju sa dna je zakucana onog momenta kad je svoj telefon predao u ruke ljudi koji se pitaju a nakon što je dobio prvu poruku od strane kriminalaca lani kad smo se životom borili protiv mafijaške hobotnice. Za mnoge od nas je očigledno nedokučiva njegova stvarna uloga u ovoj najnovijoj uspješnoj priči oko našeg Veleža.
Ljubi vas brat, ako nemate ništa pozitivno napisati za Fajketa, onda makar nemojte ništa.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

I98I
Kontakt:

Post Postao/la I98I » 12 jun 2020, 13:47

"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"

salmy

Post Postao/la salmy » 12 jun 2020, 16:59

SaMoVelez je napisao/la:
12 jun 2020, 07:32
Evo nemam pojma šta će biti oko Fajića i ovog ponovnog povezivanja sa nama. Možda se vrati a možda niđe veze priča. Ali je nadopustivo da mi, koji se deklarišemo kao navijači Veleža pišemo o njemu bljuvotine samo da bi dokazao nekom nebitnom liku sa nekog nebitnog foruma kolko smo kao mi lafo zayebani. Ja bih sebi prije ruku odsjeko nego njom iskucko neku bljuvotinu, nakon svega što je Nusmir dao našem Veležu.
Da nas sve redom malo podsjetim, 32 gola za sezonu ipo u klubu, asistencija boga pitaj kolko. Čak u PLBIH svi drugi su pravili strategiju igre protiv nas baziravši se na njega. Poslije rata nema večeg imena u bh fudbalu a da je za nas zaigrao, možda Dare Maletić. I na kraju najvažnija stvar, njegova privrženost klubu i uloga u podizanju sa dna je zakucana onog momenta kad je svoj telefon predao u ruke ljudi koji se pitaju a nakon što je dobio prvu poruku od strane kriminalaca lani kad smo se životom borili protiv mafijaške hobotnice. Za mnoge od nas je očigledno nedokučiva njegova stvarna uloga u ovoj najnovijoj uspješnoj priči oko našeg Veleža.
Ljubi vas brat, ako nemate ništa pozitivno napisati za Fajketa, onda makar nemojte ništa.
Brato, svaka ti je na mjestu. Fajketu naklon do poda za sve sto je uradio do sada za nas Velez i ako smo istinski navijaci Veleza,
tu cinjenicu ne smijemo nikad zaboraviti.Na kraju podmladak Veleza mogu od Fajica dosta toga nauciti kada je fudbal u pitanju i daj boze
da se u buducnosti pojavi neki novi golgeter poput Fajića :tokralju: :tokralju: .
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

I98I
Kontakt:

Post Postao/la I98I » 13 jun 2020, 11:45

5-0 Grande LezVe :ljepota:

VelezeVolimTe81
Kontakt:

Post Postao/la VelezeVolimTe81 » 13 jun 2020, 15:15

I98I je napisao/la:
13 jun 2020, 11:45

5-0 Grande LezVe :ljepota:
5-0 a taj tim Zvezde je koju sezonu poslije pobjedila ligu prvaka a mi se igrala sa njima. Grande Velez :ljepota:
Za Velez se ne navija, za Velez se zivi!

Forza Velez

I98I
Kontakt:

Post Postao/la I98I » 14 jun 2020, 13:12

Jucer na Face Tv

I98I
Kontakt:

Post Postao/la I98I » 15 jun 2020, 14:17

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 15 jun 2020, 15:07

I98I je napisao/la:
15 jun 2020, 14:17
Evo i nastavka :)
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 15 jun 2020, 21:56

Gledam intervju sa Enesom Vukoticem, i onako ne trepcem a slusam da mi nista ne promakne. Dodje na red tema oko najboljih igraca i ono na kraju, Dusko, Vaha i Kodro... kakva milina yebo te :ljepota:
Ti si naša ljubav jedina!

jolejolemusamusa
Kontakt:

Post Postao/la jolejolemusamusa » 16 jun 2020, 12:22

E jbt čuj neko postavio Nikšića :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Lik nas ugasio skoro, pa ove komunjare nemaju takta nikako

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 2 gosta.