Nista od toga, drugi napadac najvjerovatnije dogovoren
Nista on rijesio nije. Uprava navodno zeli da mu otplati dugove po gradu a da igra za manju placu. Ne znam ko bi zelio njega ovakvog nazad u ekipu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑09 jun 2020, 19:47Ima istine u tome, cuo sam da je pitao da se vrati jer je rijesio probleme koje je imao.
Pišeš laži koje nemaju veze sa Veležom, klub mu je izašao u susret, dobio je raskid ugovora i to je sve.To što je on sad skontao da se zajebao pa hoće nazad je druga stvar i nema veze sa tvojim izmišljotinama.Ne pristupaju se ovda nije niko blesav i znamo još kako si pisao laži o Veležu dok smo bili u federalnoj.Mig_Mig je napisao/la: ↑10 jun 2020, 03:13Nista on rijesio nije. Uprava navodno zeli da mu otplati dugove po gradu a da igra za manju placu. Ne znam ko bi zelio njega ovakvog nazad u ekipu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑09 jun 2020, 19:47Ima istine u tome, cuo sam da je pitao da se vrati jer je rijesio probleme koje je imao.
Ako vrate Fajica onda neko iz uprave nije normalan.
Fajicu svaka cast za odradjeno, bilo bi smijesno ista negativno pricati sto se tice njegovog ucinka u prethodne 2 sezone ali ljudi moji bolji privatni zivot od njega ima Ilija na heroinu. Pa covjek je nedavno zbog dugova prosao pakao, da ne iznosim ovdje detalje, i takav igrac NE SMIJE biti dio nase ekipe koju vecinski cine mladji igraci. Umjesto da ih covjek usmjerava i ponasa se kao mentor, da bude uzor mladjoj raji koja dolazi, on ustvari radi sve suprotno.
Brato, svaka ti je na mjestu. Fajketu naklon do poda za sve sto je uradio do sada za nas Velez i ako smo istinski navijaci Veleza,SaMoVelez je napisao/la: ↑12 jun 2020, 07:32Evo nemam pojma šta će biti oko Fajića i ovog ponovnog povezivanja sa nama. Možda se vrati a možda niđe veze priča. Ali je nadopustivo da mi, koji se deklarišemo kao navijači Veleža pišemo o njemu bljuvotine samo da bi dokazao nekom nebitnom liku sa nekog nebitnog foruma kolko smo kao mi lafo zayebani. Ja bih sebi prije ruku odsjeko nego njom iskucko neku bljuvotinu, nakon svega što je Nusmir dao našem Veležu.
Da nas sve redom malo podsjetim, 32 gola za sezonu ipo u klubu, asistencija boga pitaj kolko. Čak u PLBIH svi drugi su pravili strategiju igre protiv nas baziravši se na njega. Poslije rata nema večeg imena u bh fudbalu a da je za nas zaigrao, možda Dare Maletić. I na kraju najvažnija stvar, njegova privrženost klubu i uloga u podizanju sa dna je zakucana onog momenta kad je svoj telefon predao u ruke ljudi koji se pitaju a nakon što je dobio prvu poruku od strane kriminalaca lani kad smo se životom borili protiv mafijaške hobotnice. Za mnoge od nas je očigledno nedokučiva njegova stvarna uloga u ovoj najnovijoj uspješnoj priči oko našeg Veleža.
Ljubi vas brat, ako nemate ništa pozitivno napisati za Fajketa, onda makar nemojte ništa.
5-0 a taj tim Zvezde je koju sezonu poslije pobjedila ligu prvaka a mi se igrala sa njima. Grande Velez
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 2 gosta.