FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 22 jan 2015, 16:15

eh da, osim Todorovića, svidio mi se mali s brojem 14 (stoper), ne znam o kome se radi, ne boji se duela, uklizavanja :D

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 jan 2015, 16:15

Jbt...jel moguce da niko nije zadovoljio :shock: strasno.Valjda se bude moglo sta poslozit..Zeba dobar igrac...vidi se da zna,mali broj 6 u drugom poluvremenu,solidan igrac Aletic ili tako nesto se zove.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 jan 2015, 16:17

bordograd je napisao/la:U Sarajevu su mu i uvaljivali krševe i stavljao ih je u prvi tim po diktatu, zna se koga (pogotovo u drugom mandatu). Međutim, to Sarajevo je godinama daleko od ovoga danas, a kako mi se čini i kod vas su stvari fino posložene u i oko kluba pa bi i moglo biti tako kako si napisao. Doveli ste sigurno dobrog (i strogog) trenera, i uz ovaj pozitivni momentum nema zime za Slobodu. Što se tiče posudbe, ja koliko sam čuo dva igrača bi trebala na posudbu kod vas, koji su to mogu samo da nagađam, ali uglavnom znat će se čim (i ako) se desi dolazak nekih igrača na Koševo. Pozdrav!
Ovakvih "krseva" nisi sigurno gledao......Tuzla nije zapamtila ovakve sto su igrali jesenas.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 jan 2015, 16:19

samke12345 je napisao/la:Bivši mladi reprezentativac BiH, te jedan od najvećih talenata našeg nogometa, koji je prošao sve omladinske selekcije tuzlanske Slobode, Almir Bekić danas je sporazumno raskinuo ugovor sa zagrebačkim Dinamom
Bekic je u Slovackoj vec ima novi klub ;)
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jan 2015, 16:24

dobar rezultat, kud ne izgubise..cisto da Husref vidi koliko (ne)znaju i koliko je pojacanja potrebno :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jan 2015, 16:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:dobar rezultat, kud ne izgubise..cisto da Husref vidi koliko (ne)znaju i koliko je pojacanja potrebno :D
"Probali smo neke igrače, ali smatram kako oni nisu kvalitet koji je potreban Slobodi. Do odlaska u Međugorje očekujemo konkretna pojačanja", kazao je Musemić.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jan 2015, 16:33

Chinaglia je napisao/la:
"Probali smo neke igrače, ali smatram kako oni nisu kvalitet koji je potreban Slobodi. Do odlaska u Međugorje očekujemo konkretna pojačanja", kazao je Musemić.
Makar je svjestan da ima igrača u rosteru koji nisu ni za nižeg ranga. :urnebes:

crnobijeli21
Kontakt:

Post Postao/la crnobijeli21 » 22 jan 2015, 16:50

Onaj igrač s brojem 16 je zalutao u Slobodu, 19 mi se svidio pravo, i za Krpića se vidi da će biti extra pojačanje
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 22 jan 2015, 16:56

Kakav je Jašić bio?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jan 2015, 17:06

Alibasa je napisao/la:Kakav je Jašić bio?
Aletić, Sakić solidni, a za Jašića i nije bolja ekipa od Kiseljaka, realno. ;)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 jan 2015, 17:25

Chinaglia je napisao/la:0-0, Zeba pogodi prečku iz slobodnjaka, namjestio 100% šansu Mehidiću, ovaj fulao, iako je bilo teže fulat', nego zabit' :D Krpa dva šuta glavom preko gola, u drugom pol ušle rezerve, Mujka imao dvije dobre šanse, golman odbranio, još neko je imao dobru šansu, šutirao lijevom pored gola :D Darko Todorović odigrao dobro!

sve u svemu, trebaju nam lijevi bek, stoper, barem jedan, ako ne i dva vezna (kreativac i defanzivac), desno krilo :D to je što nam baš treba, neophodno :D inače, igralo se u formaciji 4-2-3-1

eh da, igrat' će dosta po krilima, po svemu sudeći :D
Ako ne pojačamo ekipu Musemić bi mogao otići prije nego i počne. Halila muče na beku , on nije bek nego lijevo krilo i polutka.Bolje ga pustiti nego patiti.Igrač poput Bošnjaka ili Dedića iz Čelika nam treba ko hljeb. Pršeš ne može držati tu poziciju.Poslije Omićevog odlaska treba vratiti Jahića.Osim Zebe , treba nam još jedan igrač sredine.Ako Mujić i Mujkić nisu za krila , moramo dovesti desno krilo.Mehidić je lijevo krilo i nije bek.Dakle i lijevi bek neophodan.Imamo tri špica, Krpića, Mujkića i Mujića, dovoljno . Valjda ćemo bar 8 utakmica imati Radovanovića. Još jedan half svakako.
Ja volim FK Tuzla City

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 jan 2015, 18:20

sloboda72 je napisao/la:Ako ne pojačamo ekipu Musemić bi mogao otići prije nego i počne. Halila muče na beku , on nije bek nego lijevo krilo i polutka.Bolje ga pustiti nego patiti.Igrač poput Bošnjaka ili Dedića iz Čelika nam treba ko hljeb. Pršeš ne može držati tu poziciju.Poslije Omićevog odlaska treba vratiti Jahića.Osim Zebe , treba nam još jedan igrač sredine.Ako Mujić i Mujkić nisu za krila , moramo dovesti desno krilo.Mehidić je lijevo krilo i nije bek.Dakle i lijevi bek neophodan.Imamo tri špica, Krpića, Mujkića i Mujića, dovoljno . Valjda ćemo bar 8 utakmica imati Radovanovića. Još jedan half svakako.
Pred Musemicem je sigurno tezak posao koji zahtjeva jako puno vremena i mnogo rada da bi se napravila ozbiljna ekipa i uopste ne vidim ni jednog igraca iz jesenjeg dijela koji bi mogao igrati u jednoj takvoj ekipi osim Radovanovica (koji je na zalost povredjen). Za jednu ozbiljnu i dobru ekipu nama trebaju igraci na svim pozicijama osim mozda golmana ako mali Piric bude napredovao. Dobro je neko napisao, vratiti sto vise Slobodinih igraca koji su se pokazali igrajuci za druge timove, jer od ovog postojeceg igrackog kadra ne moze se praviti tim.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 22 jan 2015, 18:43

Oma otisao, cuj vratiti Jahica!? Koji ce nam vrag, nama trebaju dobri igraci koji ce biti od koristi i narednih sezona.

Broj 6, kovrdzava kosa ako se ne varam, i na mene je ostavio utisak da zna momak sa loptom na sredini terena. Vjerovatno ce to Husemic prepoznati, vrijedi li ili ne.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 jan 2015, 19:16

Batva je napisao/la:Oma otisao, cuj vratiti Jahica!? Koji ce nam vrag, nama trebaju dobri igraci koji ce biti od koristi i narednih sezona.

Broj 6, kovrdzava kosa ako se ne varam, i na mene je ostavio utisak da zna momak sa loptom na sredini terena. Vjerovatno ce to Husemic prepoznati, vrijedi li ili ne.
Jahić se nije javio na prozivku u Radničkom , Sućeska (lijevi bek), također.
Ja volim FK Tuzla City

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 22 jan 2015, 19:18

Kako je odigra Beširević danas,nisam bio u mogućnosti da pratim utakmicu,imao sam volju,a prema prethodnim komentarima nisam imao šta puno ni vidjeti...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 22 jan 2015, 19:20

Ma nije Jaha loš, ali nema čovjek kapaciteta za PL, znaš da je i u 1.FBiH jedva izdrži poluvrijeme pa ga mijenjaj u 55-60 min.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 22 jan 2015, 19:24

Ja do odlaska na pripreme ocekujem dvije do tri bombice od igraca nista manje :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 22 jan 2015, 19:26

Par dana ništa,bio bi red da nas sutra obraduju :hmmmmm: .

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 jan 2015, 19:27

NYKnicks Fan je napisao/la:Sloboda- Budućnost 0:0

"Nakon četiri - pet dana rada bila je ovo dobra prilika da se upoznam sa igračkim kadrom, da vidim s čim raspolažem. U ovom trenutku još uvijek ne mogu reći da se neko nametnuo ili da je neki od igrača na probi pokazao nešto posebno. Protiv sebe smo imali dobru ekipu, a nakon ovog meča nastavljamo sa radom", osvrnuo se na ovaj prijateljski meč Musemić. :D
Opet probe????? Pa dokle više? Zar ne možemo dovesti 4-5 pravih igrača.
Ja volim FK Tuzla City

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 22 jan 2015, 19:29

fali jahic pravo ovoj ekipi :lolno: :urnebes:

jos samo fali on da krene cirkus :rol:

dosta je vise tih igraca koji dolaze odlaze pa opet dolaze ponovo ,dosta je toga po 12321 put ,trebaju novi provjereni igraci a ne neki polovnjaci ,neki ekstra kvalitetni centralni vezni podhitno treba, da ne bude ponovo igra nabij pa kome dodje ,mani toga vise ,dosta smo toga gledali.zeba je vidi se ekstra pojacanje i uz njega jos jednog dva igraca u veznom redu dovest.
kako bi redzepi lego ovoj ekipi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.