Koje 1 obećanje su ispunili Nikšić i Vojin?MortemHz je napisao/la: ↑31 maj 2024, 09:26A šta bi bilo kad bi kupili jednog stranca, kada bi dobili Mađara ili kada bi neko ''proklizao''. Ni prvi ni posljednji, nažalost.Virtu4l je napisao/la: ↑29 maj 2024, 22:30Da preformulišem, ni blizu bitno pitanje u odnosu na hajp koji se napravio.
Ustavni sud broji devet sudija od kojih su troje stranci i oni su postavljeni da niko nikoga ne bi mogao preglasati, tu je priča jasna kao dan. Zbog toga je izbor Vukoje u toj mjeri nebitan.
Najbitnije pitanje u državi bi bio odlazak stranih sudija i to bi bila katastrofa, a ovo je apsolutno nebitno.
Pusti ove krezave SDA jurišnike, bar ti nisi glupan, ovo su veoma jednostavne stvari.
Onda bi potencijalno imao najtežu situaciju u državi od dejtona.
Krezavi SDA jurišnici nisu bitni, nisu oni krivi jer je ova vlada za godinu dana ispunila 1 od 495 obećanja. To je zvanični podatak.
Kao što sam i prije pisao, raduje me jer je državna diplomatija 10 nivoa iznad i jer je Kanton Sarajevo bolji.
Vlada entiteta radi lošije, dugo ovako jadno nije bilo a mislio sam da smo dotakli dno sa tehničkom vladom.
Konačnu ocjenu ipak treba dati 2026. godine, malo je ovo vremena.

Jedino za šta ja znam da je ispunjeno je to da će struja poskupiti? Ne znam šta su još ispunili?