Nema šta, Fonseca je u jako uzlaznoj putanji, sigurno će nadmašiti ove što sam ih nabrojao (top 60 ATP), a nadam se i puno ozbiljnije da će uspjet, što da ne i top 10.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Prvi sam najavio Fonsecu. 
Upravo zbog ovoga sam pisao da ne zelim sad najvljivati da ce mali biti visetruki GS pobjednik. Ima visok plafon ali treba jos mnogo sa se poklopi. U ovome mecu ga je Sonego oducio od tenisa. Ipak je Rublov trenutno u velikoj banani
Ihh višestruki pobjednik, ja se mislim je li za top 20 ili top 10. Ne može svaki talentirani junior bit višestruki grand slam pobjednik, većina ih ne može očekivati ni četvrtfinale grand slama jednom u životu.
Problem s kojim će se Fonseca susresti je taj što javnost od njega očekuje da bude kao Alcaraz na počecima na Touru. Mislim da je to teško ostvarivo. Carlos je sam po sebi fenomen i po čistom talentu i osjećaju za igru među talentovanijim u historiji sporta sa nerealnim fizičkim predispozicijama i urođenim šampionskim genom.
1.20 kvota protiv jako nezgodnog igrača Sonega (prošle godine isto dobro napatio Alcaraza ovdje) u svom drugom meču na slemu.
Ali da Fonseca ima tehničke udarce da bude na vrhu, apsolutno. Pitanje je kakav će biti sa psihičkim i fizičkim dijelom u odnosu na konkurenciju, a tu su standardi jako visoko postavljeni.
Treba mu vremena (godina) da sve klikne, te da psihički i fizički razvoj isprate tehniku. Sinnerov razvoj mu treba biti jasan putokaz, koji je postepeno sklapao kockice i od sebe (uz pomoć doktora teniskih nauka Cahilla i Vagnozzija) napravio nezaustavljivu mašinu.
Volim igrače sa izraženom harizmom, a ovaj mali zrači time.
1.20 kvota protiv jako nezgodnog igrača Sonega (prošle godine isto dobro napatio Alcaraza ovdje) u svom drugom meču na slemu.
Ali da Fonseca ima tehničke udarce da bude na vrhu, apsolutno. Pitanje je kakav će biti sa psihičkim i fizičkim dijelom u odnosu na konkurenciju, a tu su standardi jako visoko postavljeni.
Treba mu vremena (godina) da sve klikne, te da psihički i fizički razvoj isprate tehniku. Sinnerov razvoj mu treba biti jasan putokaz, koji je postepeno sklapao kockice i od sebe (uz pomoć doktora teniskih nauka Cahilla i Vagnozzija) napravio nezaustavljivu mašinu.
Volim igrače sa izraženom harizmom, a ovaj mali zrači time.
Zadnja izmjena: CAGarfia, dana/u 16 jan 2025, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ja sam napisao top20 a ima sig potencijal za top10, medjutim nakon pobjede nad Rublovom ovdje napisase visestruki GS osvajac, dug je put do toga. Svi smo mislili da ce Zverev imati do sada 4-5-6 GS titula pa brat nema niti jednu, a itekako ima sve potrebno za GS titulu. Jednostavno mnoge stvari se moraju poklopiti
nema sve, fale mu muda
Ma ne odnosi se na tebe, nego ti replicirao jer si napisao sad. Uglavnom istog sam mišljenja. A za Zvereva sam stvarno mislio da će moći koji GS uzet, strašan je bio, još uvijek je, samo jbg, neće ga. Zverev je sa 17 godina bio razina kao sad Fonseca sa 18 npr.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 13:08
Pa ja sam napisao top20 a ima sig potencijal za top10, medjutim nakon pobjede nad Rublovom ovdje napisase visestruki GS osvajac, dug je put do toga. Svi smo mislili da ce Zverev imati do sada 4-5-6 GS titula pa brat nema niti jednu, a itekako ima sve potrebno za GS titulu. Jednostavno mnoge stvari se moraju poklopiti
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ode Medo kući. Sinnera očekuje šetnja do finala po meni u ovome dijelu ždrijeba
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Medo ko Ciciban. Svake godine sve losiji postaje.
Ovo je nestvaran podatak.Medvedev and Dominic Thiem, who is retiring at the end of this year, are still the only men born in the 1990s to win a grand slam.
A jbg ta generacija kad je krenula igrati bih trojka i Murray bili u svom prajmu i pored njih nisi imao sanse za GS titulu, ponekad se desi Del Potro , Stan al i oni su stara garda. Sad su oni trebali ali pojavise se ova dvojica tako da ce tesko im opet biti. Ja bi stvarno volio da Zverev uzme barem jedan GS, on je ta generacija
Dominacija komšija u večernjem terminu na RLA.
Hajmo Olga po slem
Hajmo Olga po slem
Prije ce Vekiceva uzeti neku veliku titulu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa i Murray je isto tako izgledao
Okusi strah, bol, mrznju i barut
On je bar pokazivao energiju kad se iznervira. Ovu dok gledas imas osjecaj da ce se svaki trenutak samo srusiti i umrijeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.