Refreshuj nekoliko puta i pokrenut će ti, al džaba kad radi 3-4 minute i stane pa moraš opet isti proces ponavljat, i tako u krug.Mago je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Jel yebe još koga ova moja web tv na kanalu bht pl? Samo su usrali s ovim redizajnom
Ne radi ni kod mene. Nece da pokrene kanal samo crno
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Eo fakat proradi. Valjda dodje sebi do veceras. Hvalawobly92 je napisao/la:Refreshuj nekoliko puta i pokrenut će ti, al džaba kad radi 3-4 minute i stane pa moraš opet isti proces ponavljat, i tako u krug.Mago je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Jel yebe još koga ova moja web tv na kanalu bht pl? Samo su usrali s ovim redizajnom
Ne radi ni kod mene. Nece da pokrene kanal samo crno

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
hocel uci Bemko? kalesijski gigant i grabovicki gorstak ne mogu nista da naprave u napadu
Bemko se ceka 

Sloboda Tuzla
- manijakKladusa
- Kontakt:
je li ovaj koljic iz krupe igracina, ili ga samo krenulo nesto, covjek vec 6 komada ima
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Ma čini mi se da je tri iz penala daomanijakKladusa je napisao/la:je li ovaj koljic iz krupe igracina, ili ga samo krenulo nesto, covjek vec 6 komada ima

Ali dobar je, 6 golova, svaka čast.
Pa s obzirom da Krupa svako kolo ima po penal,na njemu je samo da trenira pucanje penalamanijakKladusa je napisao/la:je li ovaj koljic iz krupe igracina, ili ga samo krenulo nesto, covjek vec 6 komada ima

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Rustemovic najbolji igrac Sarajeva u ova cetiri i pol kola.
Za zivot cijeli !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako cemo gledati proslu sezonu panj je. Ove godine ga je krenulo ali nema tu kvaliteta.manijakKladusa je napisao/la:je li ovaj koljic iz krupe igracina, ili ga samo krenulo nesto, covjek vec 6 komada ima
Jedino ima odlicne fizicke predispozicije ali je opet iako ga ide slab realizator
Hasancic seljacina i izdajica.
Losa tekma do bola pa Celik uopste ne zaostaje previse kvalitetom iako sam mislio da smo medju 2,3 najgora tima.
Losa tekma do bola pa Celik uopste ne zaostaje previse kvalitetom iako sam mislio da smo medju 2,3 najgora tima.
Klub koji nema duga drzavi,ima Tana,veoma jake sponzore,moze dovesti koga hoce,Nike ih oblaci,imaju sve predispoziicije da ubijaju u ligi,a oni k.arina teska..
Jos ono ti dodje pametovat..

Jos ono ti dodje pametovat..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Utakmica Mla-SA uzasna, teren takodjer. Bas se trude da nam zgade fudbal. 
Krupa ocito kopija Radnika od prosle sezone, novo osvjezenje lige, vjerovatno kratkotrajno kao i Radnik.

Krupa ocito kopija Radnika od prosle sezone, novo osvjezenje lige, vjerovatno kratkotrajno kao i Radnik.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- manijakKladusa
- Kontakt:
pa ja ga malo googlo, sve neki sivi prosjek, sad odjednom 6 komada, al tako je i ahmetovic prosle godine, s tim da nemos porediti njih dvojici, jer je ovaj drugi dokazana igracinatuzlak1987 je napisao/la:Ako cemo gledati proslu sezonu panj je. Ove godine ga je krenulo ali nema tu kvaliteta.manijakKladusa je napisao/la:je li ovaj koljic iz krupe igracina, ili ga samo krenulo nesto, covjek vec 6 komada ima
Jedino ima odlicne fizicke predispozicije ali je opet iako ga ide slab realizator
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Djaba sto zabija za Krupu kada ne bi mogao meda u Zelji, Sarajevu, Slobodi i ZrinjskommanijakKladusa je napisao/la:pa ja ga malo googlo, sve neki sivi prosjek, sad odjednom 6 komada, al tako je i ahmetovic prosle godine, s tim da nemos porediti njih dvojici, jer je ovaj drugi dokazana igracinatuzlak1987 je napisao/la:Ako cemo gledati proslu sezonu panj je. Ove godine ga je krenulo ali nema tu kvaliteta.manijakKladusa je napisao/la:je li ovaj koljic iz krupe igracina, ili ga samo krenulo nesto, covjek vec 6 komada ima

Nije los start za Krupu ali ruku na srce nisu oni jos udarili na Zelju, Slobodu, Zrinjski, Siroki...u Sarajevu jesu bili blizu boda ali je Sarajevo u velikoj krizi igre. Sa druge strane svaku tekmu su dobili penal skoro...idu oni naglavacke uskoroBeduin je napisao/la:Utakmica Mla-SA uzasna, teren takodjer. Bas se trude da nam zgade fudbal.
Odigrah keca na Celik i dvicu na Slobodu na sto maraka pa sa bismilom akobogda. 

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ova igra Sarajeva svako drugo kolo uspava i Horde zla ..
- Beduin
- Kontakt:
Sjecas se da je i Radnik prosle sezone gubio utakmice upravo protiv Slobode, Sarajeva, Zrinjskog i Sirokog (i kod kuce i u gostima), ali su marljivo tamanili ostale klubove gdje su kiksali gore pomenuti. Zato i kazem, vjerovatno kratkog daha, mozda prodaju jednog igraca, ako znadnu, jos 2-3 ce otici u jace timove i opet nastupa sivilo i borba za opstanak.KenoRob je napisao/la:Nije los start za Krupu ali ruku na srce nisu oni jos udarili na Zelju, Slobodu, Zrinjski, Siroki...u Sarajevu jesu bili blizu boda ali je Sarajevo u velikoj krizi igre. Sa druge strane svaku tekmu su dobili penal skoro...idu oni naglavacke uskoroBeduin je napisao/la:Utakmica Mla-SA uzasna, teren takodjer. Bas se trude da nam zgade fudbal.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ruzno je reci ali ovo je iz bijesa bilo....Sta se sve fulalo danas Njukastl,Sautempton,iz poljske Arca na golove igrao 3+,i tako dalje yebes sigurice ode mi 7,8 listica i 50 maraka dzaba.aleksandar_veliki je napisao/la:Ime ti je Hrabrsotsolinas je napisao/la:Odigrah keca na Celik i dvicu na Slobodu na sto maraka pa sa bismilom akobogda.. Nije nemoguce, ali tesko da ce obje doci...
Neka bude sta bude yebi ga.
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
4 gola iz penala*Zed98 je napisao/la:Ma čini mi se da je tri iz penala daomanijakKladusa je napisao/la:je li ovaj koljic iz krupe igracina, ili ga samo krenulo nesto, covjek vec 6 komada ima![]()
Ali dobar je, 6 golova, svaka čast.
Nije ni meni jasno 4 penala u 5 kola za Krupu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.