FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

miki 90
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la miki 90 » 16 mar 2011, 20:09

Osim kaze bit cemo bolji na pecari jer nam se vracaju neki igraci , ja se samo nadam da ne vraca lazara :roll: :D
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 mar 2011, 20:12

miki 90 je napisao/la:Osim kaze bit cemo bolji na pecari jer nam se vracaju neki igraci , ja se samo nadam da ne vraca lazara :roll: :D
ma svjestan da ne mozes odigrat dvije ovako lose utakmice...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 16 mar 2011, 20:13

Zeljo nece izgubit' u Sirokom...
#samoRudar #zauvijek

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 mar 2011, 20:14

Zeljo je danas igrao ocajno,odavno nismo bili losiji! Usudit cu se reci da Olimpic trenutno igra 3 puta bolje od Zelje! oni su demolirali Siroki na njihovom terenu,dok mi jedva izvukosmo nulu protiv njih na Grbavici! steta,nemamo napadaca,i tu je kriv Osim,ali opet on ima pravo da radi sta zeli,jer je preporodio tim sa Grbavice i sve da smo zadnji u ligi ja cu ga podrzavati! tesko cemo izboriti finale sa ovakvom igrom..Beslija previse nervozan,niti jednom nije bio upravu,mogao je lako zaraditi crveni,s razlogom..ali..

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 mar 2011, 20:14

Današnja utakmica je namještena, dokaz tome je stavljanje i današnje utakmice u super ponudu u kladionici, baš sam probao i dozvoljavali su da se odigra samo par Željo - Široki...pa vi kontajte sad...

Hvala Bogu pa će u revanšu igrati Popović, a i Bogičević bi se trebao vratiti u prvih 11...

I još nešto Lazar je spahića Nistelrooy i kraj priče!

Višća je postao najufuraniji igrač ekipe, nikog ne vidi, egoista teški, dalje Stanić, pa jedina stvar koja mi nije jasna što njega Osim toliko forsira!?

Igrač utakmice definitivno Svraka...

A pojedinici što prozivaju Bešliju, sve što je uradio je opravdano, onakav kapiten i treba da bude, danas svaka ekipa ima "prgavca" u ekipi...Bešlija je samo stao u zaštitu svog tima...
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 16 mar 2011, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 16 mar 2011, 20:15

tm-ovac iz mase je napisao/la:
Amar TM'87 je napisao/la:gdje su sad oni sto su pricali protiv laze?????
Evo me...Nesto bi Lazar bolje odigrao od Spahica ?
evo i mene ...i slazem se sa "masom " :D
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 16 mar 2011, 20:19

Nije ništa gotovo, treba gledati s druge strane, naravno da smo svi razočarani, ali četvrta utakmica nismo primili go, nećemo ni od Slobode sigurno.
Bajro je dobar igrač, po meni dokazao da je bolji od Laze, ali jednostavno su svi zakazali tako da nemam koga izdvojiti osim možda Svrake koji je fakat poginuo na sredini, sam je igrao.
Treba se dobro pripremiti za uzvratnu utakmicu, tući njih kao što su oni nas pa nek nam isključe pola ekipe ali ne igrati kao ****, nego izginuti na terenu! Ali ni ja se ne mogu oteti dojmu da ipak nažalost politika upravlja svime. Po meni sudija je za zatvora sudio!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 16 mar 2011, 20:22

avlami97 je napisao/la:Igra loša. Ne treba tražiti alibi u sudijama, ali je Zeba dva puta srušen - udaren u šesnaestercu i jednom je igrač Širokog izblokirao udarac rukom u kaznenom prostoru. Objektivno tri sumnjive situacije. Sudija ko gluho krme - ništa ne svira. Bešliji je trebao dodjeliti najmanje žuti karton za start sa dvije noge, a potom i crveni karton. Pred kraj prvog poluvremena seljački udarac prima Višća kada je prošao igrača. Sudija nijem. Ukoliko je ovo dobro suđenje. Onda sve OK. Glavni sudija Tomislav Čuić iz Tomislavgrada (Duvno).
Gledao sam drugo poluvrijeme i onaj start drugi je bio izvan 16 metara a prekrsaj je postojao ...a i kod prilike Sirokog sviran je ofsajd koji je bio smjesan, covjek izasao sam na Sehica ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 16 mar 2011, 20:22

Dirk je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Igra loša. Ne treba tražiti alibi u sudijama, ali je Zeba dva puta srušen - udaren u šesnaestercu i jednom je igrač Širokog izblokirao udarac rukom u kaznenom prostoru. Objektivno tri sumnjive situacije. Sudija ko gluho krme - ništa ne svira. Bešliji je trebao dodjeliti najmanje žuti karton za start sa dvije noge, a potom i crveni karton. Pred kraj prvog poluvremena seljački udarac prima Višća kada je prošao igrača. Sudija nijem. Ukoliko je ovo dobro suđenje. Onda sve OK. Glavni sudija Tomislav Čuić iz Tomislavgrada (Duvno).
Gledao sam drugo poluvrijeme i onaj start drugi je bio izvan 16 metara a prekrsaj je postojao ...a i kod prilike Sirokog sviran je ofsajd koji je bio smjesan, covjek izasao sam na Sehica ... ;)
Prva šansa za Široki pet metara čovjek u ofsajdu naravno ne svira...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 16 mar 2011, 20:23

Lazar je najgori napadač, danas je samo nedostatak sreće spriječio Bajru da ne zabije gol.
FEDERER= KLOC

Colorado

Post Postao/la Colorado » 16 mar 2011, 20:23

arapinho1 je napisao/la:sta je ironija? to je kada pitar dodje i on glumi nekog gradanina,sljegli u grad neki dan vidili ime grada ma ja cu navijat za ove jer se isto zovu I TI MI PRICAJU O SELJAKLUKU
Halo dosljo , papak nemoj stavljati sve u jedan kos . Pricas nebuloze , i kod navijaca SARAJEVA i kod navijaca zeljeznicara ima i gradske raje i doslja . Zato bezveze je da tako pricas ;)

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 16 mar 2011, 20:25

jaooo ljudi,pa vi veze nemate!
ako nam vi uzmete titulu,ubicu se kao siroce :oops:

sad sam pogledao snimak,i onom vasem besliji bi vise volio opaliti jednu "konceptualnu" samarcinu vise nego da mi neko dadne 100 maraka!

ps je li ono bilo pushina lopove,yebemo ti ma-ter,ili sudija lopove,yebemo ti ma-ter :D ?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 mar 2011, 20:27

zeba 459074358974389536475 izgubljenih lopti, mirso zivcan cudi me danije crveni fasovo sve u svemu LOSE, nisam previse optimistican , i eto **** ... :evil:

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 16 mar 2011, 20:27

popljuvaste sve i svakoga..smijesni ste...ocekujete da razvalimo svakoga 10-0,a doskora ste plakali za polufinalom i bodom u gostima...nezahvalna stoko...

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 16 mar 2011, 20:28

Sa Zebom na klupi u Sirokom i prolaz 100%...on gusi nasu igru svojim petljanjem i skrivanjem po terenu..moze igrati protiv nizerarednih ekipa,al imalo ozbiljnija ekipa i nidje ga..po meni danas daleko,daleko najlosiji kao i inace u svakoj malo ozbiljnijoj tekmi...danas tanko skroz,ali nista nije izgubljeno..Siroki ce u revansu ipak morati igrati dosta otvorenije i to je nasa najveca sansa..naravno,uz nasu puno bolju igru u odnosu na danasnju.
Zadnja izmjena: adoni, dana/u 16 mar 2011, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 16 mar 2011, 20:28

Dabar je napisao/la:
irridu je napisao/la:iskreno siroki bi mogo finu katastrofu dozivit na grbavici :D jedina dvije tacke u sirokom koje cine nesto pozitivno su roskam i onaj vagner ostalo sve ... :D ispade sad bolje siroki nego olimpiC :D
Upamti Široki ostaje neporažen na grbavici,ja ipak mislim da naši igrači i nisu toliko loši,i sve više vjerujem da je istina da su igrači bojkotirali ištuka,te da će sad konačno proigrati :) :) :)
Evo još jednom da se citiram,kao što sam rekao ne gubimo sigurno...kakve namještaljke,Široki je dobra ekipa,ovo što sam napisao da su igrači bojkotirali Ištuka je sasvim točno,Široki ima odlične igrače,i sada ulazi u jednu veliku seriju pobjeda

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 16 mar 2011, 20:28

Dule 078 je napisao/la:jaooo ljudi,pa vi veze nemate!
ako nam vi uzmete titulu,ubicu se kao siroce :oops:

sad sam pogledao snimak,i onom vasem besliji bi vise volio opaliti jednu "konceptualnu" samarcinu vise nego da mi neko dadne 100 maraka!

ps je li ono bilo pushina lopove,yebemo ti ma-ter,ili sudija lopove,yebemo ti ma-ter :D ?
naravno da bi ovlio opalit šamarčinu kad nikad 100 maraka nes ni vidjet a kamoli da ti jih ko ponudi , podvij rep i sakrij se u rupu vas smo poštenski poderali ;)
Zadnja izmjena: cera1, dana/u 16 mar 2011, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 mar 2011, 20:29

Colorado je napisao/la:
arapinho1 je napisao/la:sta je ironija? to je kada pitar dodje i on glumi nekog gradanina,sljegli u grad neki dan vidili ime grada ma ja cu navijat za ove jer se isto zovu I TI MI PRICAJU O SELJAKLUKU
Halo dosljo , papak nemoj stavljati sve u jedan kos . Pricas nebuloze , i kod navijaca SARAJEVA i kod navijaca zeljeznicara ima i gradske raje i doslja . Zato bezveze je da tako pricas ;)

koliko vi imate godina pa nazivate nekog dosljom? da mi je cuti vasa prezimena da vam objasnim odakle ste :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 16 mar 2011, 20:30

Ja postova :o

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 16 mar 2011, 20:31

nookey je napisao/la:Ja postova :o
al ono fakat :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Google Adsense [Bot], Konzerva, Lokomotifa, manijakba, Zeljinodijete1921 i 56 gostiju.