Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Imal' ko ikakav stream?
http://www.feed2all.eu/watch/231227/2/w ... -vigo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala ti.Arbeloa17 je napisao/la:http://www.feed2all.eu/watch/231227/2/w ... -vigo.html
joj jest mi muka od ovog di marie 

Potez prvog poluvremena , Di Marijin pokusaj centarsuta desnom nogom
ozivio duhove Beksa ..
Inace pozitivan rezultat s obzirom na igru.
ozivio duhove Beksa ..
Inace pozitivan rezultat s obzirom na igru.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Celta vise udaraca i izglednije prilike. Pa ova odbrana nije u stanju nista ocistiti. Nadam se da ce se Varane brzo vratiti i da ce ovaj klaun Ramos letiti iz prve postave , po mogucnosti iz kluba na ljeto.
Isco se ne vidi na terenu. Modric ubjedljivo najbolji igrac na terenu i daleko najbolji veznjak Reala ove sezone.
Isco se ne vidi na terenu. Modric ubjedljivo najbolji igrac na terenu i daleko najbolji veznjak Reala ove sezone.
Pepe je zajebao kod "ofsajd zamke".
Dani i Modric jedini pokazuju znakove zivota.
Dani i Modric jedini pokazuju znakove zivota.
uzas, kada od 11 igraca samo golman ima prolaznu onda nesto opasno ne valja
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Consigliere
- Kontakt:
Nikad nisam mrzio igraca Reala, ali kakav, ajmo reci, manjak postovanja osjecam prema Benzemi to nije normalno.
Pa, frajer NE ZNA IZACI IZ OFSAJDA. Kakav je ono osjecaj za prostor i igru, boze me sacuvaj
I igra nam je za qurac... ali Carlo ima luksuz da ubaci sa klupe igraca od 100 miliona pa ce vjerovatno pobjediti Celtu gdje plate kasne od oktobra
Pa, frajer NE ZNA IZACI IZ OFSAJDA. Kakav je ono osjecaj za prostor i igru, boze me sacuvaj

I igra nam je za qurac... ali Carlo ima luksuz da ubaci sa klupe igraca od 100 miliona pa ce vjerovatno pobjediti Celtu gdje plate kasne od oktobra

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
sramota
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 06 jan 2014, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
K'o da gledam takmičenje u qrcobolji.
Eto kako je Real odigrao prvih 45 minuta.

Eto kako je Real odigrao prvih 45 minuta.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja sam posebno fasciniran isco-m,nacin na koji on igra ostavlja bez daha,kako samo kombinuje sa suigracima i kreira prilike to je za prepricavanje.
Posebno me impresionirala ona pleska kad ju je dobio ,moracu ovo poluvreme jos jednom pogledati ,mozda sam propustio koju caroliju.

Posebno me impresionirala ona pleska kad ju je dobio ,moracu ovo poluvreme jos jednom pogledati ,mozda sam propustio koju caroliju.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
@suhi ne odgovara mu sistem. Isco nije igrac za kontre a u Madridu to mora raditi, Ozil je bolji u tome od njega. Modric je sjajan, jedan od kompletnijih veznjaka danasnjice.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Za razliku od ostalih koji su bili na nivou , uz fluidnu igru na svim djelovima terena
i da ne zaboravimo , fenomenalnim dijagonalama nasih playmakera Ramosa i Pepea..
bekovi jos ko trce al djaba.
i da ne zaboravimo , fenomenalnim dijagonalama nasih playmakera Ramosa i Pepea..
bekovi jos ko trce al djaba.
Još malo i počeću žalit za Joseom.Ovaj Carlo ko da ne radi ništa s njima.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
da je ovom realu iz prvog poluvremena benzema najveci problem, to bi bilo velebajno 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Znam ja to moj Korinove,al ima nekih kojima ne mozes objasniti,ja mislim da je SVETI uzivao gledajuci svog miljenika.
Isco se uvijek gubi u ovim utakmicama,lika nema 45min nigdje apsolutno,nije odigrao apsolutno nista ,nikakvu akciju,poluakciju ,nista nista nista. I tako je 70% utakmica sto igra,ne postoji. Lik jednostavno ne povezuje prostor izmedju sredine i napada,sto bi trebao da radi.
Sad ce on vjerovatno dati go ako ne izadje za 10akmin i onda ce sveti uzivati.
Isco se uvijek gubi u ovim utakmicama,lika nema 45min nigdje apsolutno,nije odigrao apsolutno nista ,nikakvu akciju,poluakciju ,nista nista nista. I tako je 70% utakmica sto igra,ne postoji. Lik jednostavno ne povezuje prostor izmedju sredine i napada,sto bi trebao da radi.
Sad ce on vjerovatno dati go ako ne izadje za 10akmin i onda ce sveti uzivati.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Pa bože, ja na levatine odigram 4+
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
pa nemojte me obarati, sad kad sam prošao sve ove žabarske parove 

- Consigliere
- Kontakt:
On nije problem, on je jedna qurcinaLenBias je napisao/la:da je ovom realu iz prvog poluvremena benzema najveci problem, to bi bilo velebajno
Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.