Mbokani nedostaje u napadu kod gostiju, veliki problem za napad._karabaja_ je napisao/la:Mogao bi Arsenal bit iz 1 u 1 kvota oko 3,5, Milan prvo poluvrijeme X i Zenit ne prima gol.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Ako ćeš staviti veliki ulog nemoj je igrati. Juče je Kerber imala dvije lopte na svoj servis da bude više gemova, ali ipak je bilo manje gemova. Igraj samo ako nije veliki ulog, čudan je ženski tenis.Pity1900 je napisao/la:ajax real nikakoM A J S T O R je napisao/la:Šta mislite da ovo uplatim
to su utakmice koje danas treba izbjeci
ne kazem da nece pobjediti ali sumnjivo...
willy jesi siguran u serenu
da je dodam na porto psg i zenit
Nisam više siguran, izgleda tako jednostavno da će Porto, PSG i Zenit dobiti, ali nakon jučer (Juventus i sl.) nisam više siguran ni da mi stara nije nevina
Ali, ako se mene pita, večeras dolazi:
Arsenal oba daju gol
BVB - Real oba daju gol
Malaga - Milan 1X (vuče na keca)
Montpellier daje gol
Porto 1

Ali, ako se mene pita, večeras dolazi:
Arsenal oba daju gol
BVB - Real oba daju gol
Malaga - Milan 1X (vuče na keca)
Montpellier daje gol
Porto 1
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
SaPKo - Jukurit [2] @ 1.60
Timra - Rogle manje od 5.5 golova @ 1.50
Vaxjo - Linkoping kon. pobjednik [2] @ 1.70
T.Novgorod - Dynamo Moskva kon. pobjednik [2] @ 1.55
Timra - Rogle manje od 5.5 golova @ 1.50
Vaxjo - Linkoping kon. pobjednik [2] @ 1.70
T.Novgorod - Dynamo Moskva kon. pobjednik [2] @ 1.55
Ruska liga
Triumph-Spartak PR 1 1,30
Zicar dana sto se kosarke tice,po meni,Triumph i ove sezone ima jak roster,zadrzali su McKeea,Landryja,Kuzyakina i Karaseva,doveli Naimija i Mitchella iz izraelske lige,imaju i par vrlo odbrih mladih igraca,u prvom kolu poraz od Khimkija u gostima 4 raz,nakon toga izg u VTB ligi od Zalgirisa u gosima nakon produzetaka pa zatim u istoj ligi doma razbili Nymburk 30raz.......
Spartak ima omjer 1-1,kuci poraz od CSKa pa pobjeda u gostima nad Kubanom.....imaju tri Amera i ostalo Rusi koji su nidje veze...nemaju dnaas sta traziti u Moskvi.......
Za hrabrije:
Nadezdha-Kosice 132,5 manje
Granica na tipicu je pala na 130,5,Ruskinje igraju snaznu obranu,u prva dva kola ruske lige su primila 49 i 61 poena,a obe utak su zavsile ispod 130poena,dnaas su favoritkinje pa ponovno ocekujem mali br.poena.....
Triumph-Spartak PR 1 1,30
Zicar dana sto se kosarke tice,po meni,Triumph i ove sezone ima jak roster,zadrzali su McKeea,Landryja,Kuzyakina i Karaseva,doveli Naimija i Mitchella iz izraelske lige,imaju i par vrlo odbrih mladih igraca,u prvom kolu poraz od Khimkija u gostima 4 raz,nakon toga izg u VTB ligi od Zalgirisa u gosima nakon produzetaka pa zatim u istoj ligi doma razbili Nymburk 30raz.......
Spartak ima omjer 1-1,kuci poraz od CSKa pa pobjeda u gostima nad Kubanom.....imaju tri Amera i ostalo Rusi koji su nidje veze...nemaju dnaas sta traziti u Moskvi.......
Za hrabrije:
Nadezdha-Kosice 132,5 manje
Granica na tipicu je pala na 130,5,Ruskinje igraju snaznu obranu,u prva dva kola ruske lige su primila 49 i 61 poena,a obe utak su zavsile ispod 130poena,dnaas su favoritkinje pa ponovno ocekujem mali br.poena.....
Ajax - Man city 2 ( Moraju dobiti jer i liga prvaka igra veliku ulogu kad su već kiksali kući od Borusije , zadnja šansa za građane).
Dinamo - PSG 2
Porto - Dynamo Kiev 1
Valjda dan neće biti kao juče, neponovilo se..
Dinamo - PSG 2
Porto - Dynamo Kiev 1
Valjda dan neće biti kao juče, neponovilo se..
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Od danas vodim sebi evidenciju pogodjenih/promasenih..
Jedan par za Cetvrtak (dok je kvota velika)
Tolima vs Milionars 1 @ 1.85
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
arsenal - schalke 1 2.10
malaga-milan 1 2.10
dinamo zg - psg 2 1.50
porto- dynamo 1 1.50
ajax - man city 2 1.80
kvota - 17.50
malaga-milan 1 2.10
dinamo zg - psg 2 1.50
porto- dynamo 1 1.50
ajax - man city 2 1.80
kvota - 17.50

mogo bi proci a ?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Odigrano jutrospintol_TM87 je napisao/la:Od danas vodim sebi evidenciju pogodjenih/promasenih..

a veceras:
Ibrahimovic, Hulk i Ronaldo zabijaju , kv. 6

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Ne znam...meni se čini da je se previše ljudi zaletjelo sa ovim hendikepom na utakmicu Dinamo-PSG ako uzmemo u obzir činjenicu da će PSG igrati bez gotovo pola prvotimaca.
Što se tiče Arsenala i kod njih ima povrijeđenih te ovdje bih prije igrao oba daju gol nego čistu jedinicu.
Što se tiče Arsenala i kod njih ima povrijeđenih te ovdje bih prije igrao oba daju gol nego čistu jedinicu.
Pintole, koji je to sport i koja je to liga?pintol_TM87 je napisao/la:Od danas vodim sebi evidenciju pogodjenih/promasenih..
Fudbal, kolumbijski
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Real x2
PSG 2
za 15km odigrano da pokusam duplanje ...
PSG 2
za 15km odigrano da pokusam duplanje ...
Manchester United!
- pintol_TM87
- Kontakt:
gdje si to procitao bez pola prvotimaca..Alucard je napisao/la:Ne znam...meni se čini da je se previše ljudi zaletjelo sa ovim hendikepom na utakmicu Dinamo-PSG ako uzmemo u obzir činjenicu da će PSG igrati bez gotovo pola prvotimaca.
@willy kolumbijska liga
Many PSG players are injured at the moment, important players like Lavezzi, T Motta, Nene, Chantome and Sakho.pintol_TM87 je napisao/la:gdje si to procitao bez pola prvotimaca..Alucard je napisao/la:Ne znam...meni se čini da je se previše ljudi zaletjelo sa ovim hendikepom na utakmicu Dinamo-PSG ako uzmemo u obzir činjenicu da će PSG igrati bez gotovo pola prvotimaca.
@willy kolumbijska liga
ali opet
sa druge strane je dinamo
FK Sloboda Tuzla
- pintol_TM87
- Kontakt:
Pastore + Ibra + GameiroPity1900 je napisao/la:Many PSG players are injured at the moment, important players like Lavezzi, T Motta, Nene, Chantome and Sakho.pintol_TM87 je napisao/la:gdje si to procitao bez pola prvotimaca..Alucard je napisao/la:Ne znam...meni se čini da je se previše ljudi zaletjelo sa ovim hendikepom na utakmicu Dinamo-PSG ako uzmemo u obzir činjenicu da će PSG igrati bez gotovo pola prvotimaca.
@willy kolumbijska liga
ali opet
sa druge strane je dinamo
- EmirSioux89
- Kontakt:
Sta Pastore + Ibra to ne igraju ni njih 2?
Manchester United!
- pintol_TM87
- Kontakt:
ma napisao sam ko igraEmirSioux89 je napisao/la:Sta Pastore + Ibra to ne igraju ni njih 2?

- EmirSioux89
- Kontakt:
Jao Brate malo sam se zamislio kad procita da njih 3 ne igraju xd.Nisam gledo po netu ko igra ko ne igra pa ovde uletim uvijek ima dobrih informacija.pintol_TM87 je napisao/la:ma napisao sam ko igraEmirSioux89 je napisao/la:Sta Pastore + Ibra to ne igraju ni njih 2?kazem da taj trio moze da slomi dinamo i bez ovih povrijedjenih
Ma u svakom pogledu PSG je jaci od Dinama...

Manchester United!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.