Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Post je prijavljen
Kaseta dolazi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kaseta dolazi
- Marsal
- Kontakt:
Sto mi je prijavljen post i ko je kaseta?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Francuski Darren Bent.Marsal je napisao/la:Sto mi je prijavljen post i ko je kaseta?
- Marsal
- Kontakt:
Ako dodju on i Lemar kakve su sanse da dovedemo jos nekog iole kvalitetnog?Artetitis je napisao/la:Francuski Darren Bent.Marsal je napisao/la:Sto mi je prijavljen post i ko je kaseta?
Cuj sto mu je prijavljen post 
Dolaze i kaseta i lama

Dolaze i kaseta i lama
Ako dođu njih dvojica, mislim da ide ili Alexis ili kebabdžija.Marsal je napisao/la:Ako dodju on i Lemar kakve su sanse da dovedemo jos nekog iole kvalitetnog?
Ja očekujem veliku gužvu na izlaznim vratima, puno lezihljebovića je u timu sa visokim platama koje treba uvaliti nekom.
- Marsal
- Kontakt:
Mislim da su njih dvojica sigurica neovisno o Alexisu, a ako Sanchez ode doci ce Mahrez
Arnelv52 je napisao/la:Sumnjam da je Wengeru problem dati i 140 miliona funti za Mbappea jer se radi o talentu kakav se radja jednom na deset godina. Za Lacazetta je većini na našem podforumu problem dati i manje od 50 miliona jer ne vrijedi toliko.
Da je ovaj Arsenal u situaciji da mora prodati svoje najbolje igrače i zadržati učešće u ligi prvaka i razumio bih da ga Arsenal ganja al' opet cijena i pored današnjih cijena ne bi smjela prelaziti 25 miliona eura jer momak ne vrijedi više. I Welbeck i Giroud su bolji napadači od njega, čak Walcott i Perez nisu značajno slabiji.
I ne znam kakva ti je to priča o Realu. Bayern, Barcelona, Manchester... Real Madrid samo treba da pokaže prstom kojeg igrača iz njihovog rostera želi i taj će doći, a kamoli Arsenal... Kad dodje vrijeme da ide u Real naće se valjda do tada neka zamjena. Nije dobar razlog da se zbog njega zadovoljujemo trećerazrednim igračima a hoćemo titulu.
Ako ne dodje Mbappe ne vjerujem da će doći ijedan napadač. Pojačat će se vezna linija a prvog napadača će i dalje igrat Alexis.
Momak ima 18 godina, on nije Tjeri Anri, nije igrao u Engleskoj, planira ići u Real do 22. godine, i mi da platimo 130 miliona za " talenta " koji sigurno ide nakon par godina?
Ko kaže da će se dečko snaći u Engleskoj, ko kaže da neće imati povreda? Pa da je Real toliko siguran u njegovu kupovinu davno bi ga pokupili, toliko rizika nosi kupovina ovog malca i može biti prevara stoljeća, a može da bude dobar i da opet ode iz Arsenala jer je dobar bio kod nas, puno se rizikuje ako bi došlo do kupovine Mbappea, 130 miliona je čitav budžet jačeg kluba, možeš dovesti Lacazettea, Lemara i da ti ostane još 50 miliona za dobrog centralnog veznog.
Ja nisam za kupovinu Mbappea, ako govorimo o pravom riziku i pitanjima koje on nosi sa sobom, onda je on " mačak u vreći " koji košta 130 miliona, a ne Lakazet koji bi koštao skoro troduplo manje.
Kako ide momci,pozz iz austrije ,sa skele ubi me sunce,a vi se ovdje spradte,od wengera nismo ni navikli da nas prijatno iznenadi,yebem mu cerku
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Lacazette :
Lemar :
Alexis :
Ornstein has spoken.
David Ornstein @bbcsport_david
·
20m
As reported by others Arsenal are in talks with Lyon to sign striker Alexandre Lacazette. 1st bid was rejected but negotiations ongoing #AFC
Lemar :
·
20m
Again as others report Arsenal also had a bid rejected for Monaco winger Thomas Lemar. That seems less likely than a deal for Lacazette #AFC
Alexis :
·
20m
No bids for Alexis Sanchez yet. May go if price right but may sign new deal. All hypothetical. Arsenal very reticent to sell to PL club #AFC
Ornstein has spoken.
Arsènic @Lexus7Sanchez
SSN: Lyon told Arsenal they can get Lacaz if their offer is close to £50m
Twitter eksplodirao sa ovim vijestima, SSN i BBC su ovo objavili.
Oni sa RMC su prvi objavili za ponudu Arsenala, znači od njih ćemo opet saznati kako je šta prošlo u novim ponudama.
- Marsal
- Kontakt:
Daj nam Lemara i Mbappea i halal ti bilo ako odlučiš i Fergusona nadyebat po godinama
e moje dijete...
Seru ova dvojica što jest jestJeremy Wilson ✔ @JWTelegraph
Arsenal consider Mahrez + in still talks over Lacazette but Lemar bid rejected. Still flicker of hope for Mbappe
Toooooo Aulase sunce ti poljubim, a za Monaco normalno jer oni ipak cijene svoje klinceDavid Ornstein ✔ @bbcsport_david
Arsenal transfer activity complicated by Sanchez/Ozil but not stopping it - targets being pursued irrespective #AFC
Ko za ovog da više od 30 miliona funti dabogda mu sin bio konobar, a kćerka policajka u PS NemilaBREAKING: Arsenal have had bids rejected for Lyon striker Alexandre Lacazette and Monaco winger Thomas Lemar, according to Sky ****.
To mi radi bejbe#AFC are unlikely to meet @LCFC price tag for Mahrez which is £50m.

Hoće agent da izmuze ArseneaArsenal have not yet received any bids for Alexis and do still hope Sanchez will sign a new deal. [BBC]

Oxlade Chamberlain has agreed to stay at Arsenal. His agent is trying to tout him out to City & Liverpool because he's a greedy ****
Post prijavljen 

Pokupiti Lakazeta, Lemara i dobar posao
Mbappea nema smisla plaćati 130 miliona, vjerovatno najveći mačak u vreći od svih pobrojanih mačora.

Mbappea nema smisla plaćati 130 miliona, vjerovatno najveći mačak u vreći od svih pobrojanih mačora.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne mozes pokupiti kasetu kad lyon cijeni svoje klince
Kazu ovi sa ss.ba da je Arsenal trazio 100 miliona od Bayerna za Alexisa 
Bayern have seemingly ruled out a move for Alexis Sanchez, leaving City unrivalled in the race to sign him for around £50m. [Independent]

Bayern have seemingly ruled out a move for Alexis Sanchez, leaving City unrivalled in the race to sign him for around £50m. [Independent]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.