Ra bojkotuje utakmice radi razloga koji su totalno nevezani za Osmanagica. A ja se licno s tim bojkotom i ne dicim bas. Meni je to profulana stvar skroz, ali eto, mozda drugi znaju bolje. Nadam se samo da ce i taj bojkot proci nakon ovih poteza uprave koji stvarno ulijevaju nadu u neko stabilnije sutra.kupus army je napisao/la:Upucen sam za Osmanagica vrlo dobro,ovo je provjerena informacija.Stoji to da je velez Ameru pomogao,ali ja sam sam naveo da vi zasluzujete bolje od ovog trenutnog,al hajde ako je vama dobro i meni,al u velezu da je dobro realno i nije,jer zasto bojkotuje ra utakmice veleza?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Pa ima naznaka da se desava nesto pozitivno ali tesko je u ovakvim vremena uradit nesti spektakularno ali eto,po nekim izjavama,ova godina je stabilizirajuca a iduca najmanje evropa jer se slavi 90.godina kluba.
Imamo puno toga za stabilizovat,od omladinskog pogona pa sve do prvog tima a to se ne moze preko noci.
Osmanagic jeste dobro odradio sezonu ali da nije Veleza,mislim da bi ostao u OFK Beogradu i grijao klupu i zato nek je zasluzan Velezu
Imamo puno toga za stabilizovat,od omladinskog pogona pa sve do prvog tima a to se ne moze preko noci.
Osmanagic jeste dobro odradio sezonu ali da nije Veleza,mislim da bi ostao u OFK Beogradu i grijao klupu i zato nek je zasluzan Velezu
Pa ima izjava na FK.Velez.ba koju je dao Tana i sve nam pise fino.
Mislim da je ono realno razmisljanje i da su i oni svjesni da se nista ne moze preko noci i da moraju dosta toga rjesit jer ima samo nekolicina ljudi u klubu a ja smatram da je ta skupina ljudi i ako je mala vrlo sposobna da napravi stabilan i moderan Velez kojeg svi sanjamo.
Velez opstaje u cudnoj sredini i da je nekom drugom klubu sudbina kao sto je Velezu,ja mislim da bi se taj klub ugasio ali Velez opstaje i ostaje,njegova zvjezda petokraka sija i sjat ce jos mnogo godina jer mi nismo vjestacki klub u nismo stvoreni u inat nekom drugom...
Mislim da je ono realno razmisljanje i da su i oni svjesni da se nista ne moze preko noci i da moraju dosta toga rjesit jer ima samo nekolicina ljudi u klubu a ja smatram da je ta skupina ljudi i ako je mala vrlo sposobna da napravi stabilan i moderan Velez kojeg svi sanjamo.
Velez opstaje u cudnoj sredini i da je nekom drugom klubu sudbina kao sto je Velezu,ja mislim da bi se taj klub ugasio ali Velez opstaje i ostaje,njegova zvjezda petokraka sija i sjat ce jos mnogo godina jer mi nismo vjestacki klub u nismo stvoreni u inat nekom drugom...
15 godina bola rijesavamo, a kroz klub nam proslo pet ljudi, po sedamdeset puta, i sad ce sedamdesetprvi put i tako do mile volje, dok se mi lazemo i nadamo, ..
Support Velez, It's logical! ★
Ova vijest za Odovica jedna od najljepsih stvari koje su se desile ... dosta vise prolaznika ... dodju kod nas da se prodaju a mi svake godine stvaraj tim , trazi trenera ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
pa kroz Velez je proslo toliko ljudi da za 5 godina neces imat nikog izabrat nego opet ove ljude.
Ja govorim da treba dat podrsku ljudima koji rade u klubu a ne da za svaku sitinicu tjeramo ljude van kluba i onda se pitamo sto nemamo predsjednika i sto nece niko u klub.Malo smo i mi navijaci krivi jer bi mi u evropu a do jucer nam se igraci skidali pod borovima a mi sjedili na drvenoj skeli.
Polako,doci ce i nasih 5 minuta.
A ovo za Odovica je pozitivno maksimum od kluba,ili ces kako mi kazemo ili neces nikako i tacka i ja podrzavam u potpunosti ovakav rad.
Vidit cemo ko ce biti trener ali ko god bio treba mu podrska RA,kako treneru tako i igracima jer kad znaju da imaju ljude koji ih bodre ja mislim da ce i igrat bolje ali nek se nekad pojavi RA i na treningu a ne samo na utakmicama
Ja govorim da treba dat podrsku ljudima koji rade u klubu a ne da za svaku sitinicu tjeramo ljude van kluba i onda se pitamo sto nemamo predsjednika i sto nece niko u klub.Malo smo i mi navijaci krivi jer bi mi u evropu a do jucer nam se igraci skidali pod borovima a mi sjedili na drvenoj skeli.
Polako,doci ce i nasih 5 minuta.
A ovo za Odovica je pozitivno maksimum od kluba,ili ces kako mi kazemo ili neces nikako i tacka i ja podrzavam u potpunosti ovakav rad.
Vidit cemo ko ce biti trener ali ko god bio treba mu podrska RA,kako treneru tako i igracima jer kad znaju da imaju ljude koji ih bodre ja mislim da ce i igrat bolje ali nek se nekad pojavi RA i na treningu a ne samo na utakmicama
Tako je Monto....Nama su potrebne radikalne promjene...A mozemo ih napraviti dosta brzo...Mont0 je napisao/la:15 godina bola rijesavamo, a kroz klub nam proslo pet ljudi, po sedamdeset puta, i sad ce sedamdesetprvi put i tako do mile volje, dok se mi lazemo i nadamo, ..
Klub smo koji sa malo, sasvim malo finansija moze da egzistira...
Sto se mene tice, neka RA bojkotuje milion godina, sami sebi bojkotuju....
Neka idu u klub za pocetak, i zasucu rukave...
Istina je da Velez sa malo finansija moze da egzistira ali je klub bio zapao u takvi sivilo da treba odredjeni period da se stvari dovedu na svoje mjesto i da se problemi rjese.Ne mozes ti za godinu dana vratit dug koji se nagomilao od poslje rata ali za sistematsko rjesavanje problema potrebno je vrijeme.Ja opet govorim da smo do prije nekoliko godina sjedili na drvenoj skeli,da su nam se igraci skidali pod borovima i da je neki od klubova u BiH u situaciji kao Velez,davno bi se ugasio ili bi igrao u nekoj od nizih liga ali Velez se ne da.Nekako pobjedjuje inat u svim ljudima u klubu i navijacima.Velez polako ali nekako sigurno pravi stadion sebi,od temelja,na svojoj zemlji i mislim da uz predan rad ovih ljudi koji su dosli u UO Velez moze da napravi mnogo toga,prije svega da se stabilizuje jer za tu stabilizaciju su potrebni ozbiljni ljudi.Treba rjesit omladinski pogon,zaostala primanja svih igraca i trenera u omladincima,napravit djeci teren da imaju gdje trenirat i ne moze se sve ovo preko noci a ovo su najveci problemi Veleza
-
- Kontakt:
kakav je igrac ovaj milan knezevic,sto je dosao u zvijezdu,hvala vam na ovim igracimacunami je napisao/la:Istina je da Velez sa malo finansija moze da egzistira ali je klub bio zapao u takvi sivilo da treba odredjeni period da se stvari dovedu na svoje mjesto i da se problemi rjese.Ne mozes ti za godinu dana vratit dug koji se nagomilao od poslje rata ali za sistematsko rjesavanje problema potrebno je vrijeme.Ja opet govorim da smo do prije nekoliko godina sjedili na drvenoj skeli,da su nam se igraci skidali pod borovima i da je neki od klubova u BiH u situaciji kao Velez,davno bi se ugasio ili bi igrao u nekoj od nizih liga ali Velez se ne da.Nekako pobjedjuje inat u svim ljudima u klubu i navijacima.Velez polako ali nekako sigurno pravi stadion sebi,od temelja,na svojoj zemlji i mislim da uz predan rad ovih ljudi koji su dosli u UO Velez moze da napravi mnogo toga,prije svega da se stabilizuje jer za tu stabilizaciju su potrebni ozbiljni ljudi.Treba rjesit omladinski pogon,zaostala primanja svih igraca i trenera u omladincima,napravit djeci teren da imaju gdje trenirat i ne moze se sve ovo preko noci a ovo su najveci problemi Veleza

-
- Kontakt:
Odlican igrac. Dobra raja. Uporan i jak borac. Nedisciplinovan.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Zna li iko ima li ikakvih imena u vezi trenera i kad ce on biti izabran???
Ne mogu da vidim nikog od igraca pa da upitam ali me stvarno zabrinjava ovo odugovlacenje sa izbrom trenera jer su svi poceli pripreme.Ne kazem ja da ce nesto biti ako zakasnimo 2-3 dana ali ipak smo velik klub i to sebi ne bi smjeli dopustat.Nadam se izboru trenera pocetkom nove sedmice i da se pocne sa priprmema
Ne mogu da vidim nikog od igraca pa da upitam ali me stvarno zabrinjava ovo odugovlacenje sa izbrom trenera jer su svi poceli pripreme.Ne kazem ja da ce nesto biti ako zakasnimo 2-3 dana ali ipak smo velik klub i to sebi ne bi smjeli dopustat.Nadam se izboru trenera pocetkom nove sedmice i da se pocne sa priprmema
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Kako stojite sa golmanima posto vidim da je Hadzija otisao u Zvijezdu?????a i dosta igraca vam je otislo,ja se iskreno nadam da cete ostati u vrhu gdje realn zasluzujete da budete a ne da cete se boriti z aopstanak.....
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Imamo mladog ali veoma dobrog Borica i mislim da se moze napravit fina ekipica sa 4-5 pojacanja ali prvo da se trener izabere jer bez njega se sve radi na sljepo.
Citam Taninu izjavu da ce se trener znat veoma brzo ali se ne spominju imena trenera pa...ako neko zna nesto nek objavi.
Citam Taninu izjavu da ce se trener znat veoma brzo ali se ne spominju imena trenera pa...ako neko zna nesto nek objavi.
Borić će biti dobar golman ali teško da ćemo mi išta pokazati sljedeće sezone.
... mi ne biramo, mi smo izabrani...
Ja ne sumnjam da ce sezona biti teska ali je isto tako sezona duga i mislim da ovi ljudi u klubu nece dopustit da se nesto nepredvidjeno desi.Po mom nekom pracenju klubova iz PL ima ih puno losiji od Veleza.Leotar,Travnik,pa ni susjedi nisu nesto aman,Tako da su sve ekipe u gram.Treba sacekat trenera a onda ce i pojacanja biti jer je evidentno da uz ove domace treba 4-5 pojacanja ali ponavljam,ja mislim da ce sezona biti izuzetno teska ali treba se borit jer je ekipi prosle sezone nedostajalo borbe a to je uz disciplinu,znanje i fizicku spremu najvazniji faktor u fudbalu
-
- Kontakt:
Ako se bojkot nastavi (mislim da hoce,na zalost) bice sezona duplo teza.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
ti si meni kraljcunami je napisao/la:Ja ne sumnjam da ce sezona biti teska ali je isto tako sezona duga i mislim da ovi ljudi u klubu nece dopustit da se nesto nepredvidjeno desi.Po mom nekom pracenju klubova iz PL ima ih puno losiji od Veleza.Leotar,Travnik,pa ni susjedi nisu nesto aman,Tako da su sve ekipe u gram.Treba sacekat trenera a onda ce i pojacanja biti jer je evidentno da uz ove domace treba 4-5 pojacanja ali ponavljam,ja mislim da ce sezona biti izuzetno teska ali treba se borit jer je ekipi prosle sezone nedostajalo borbe a to je uz disciplinu,znanje i fizicku spremu najvazniji faktor u fudbalu

kraljuuuuuuuuu

nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Ako se bojkot nastavi ja stvarno ne znam sta zele navijaci sa tim bojkotom jer je meni to van pameti.Evo dosli novi ljudi u upravu,bit ce nova ekipa i stvarno ne znam sta zele.Ako vec imaju neke svoje uslove nek izadju pred kamere kao navijacu Sarajeva i kazu ko im smeta u klubu i sto bojkotuju i da se zna na cisto na cemu smo a ne vazda neko nesto izmislja.Sad se bojkotuje a kad pitas nekog iz RA zasto se to radi,oni kazu nije ni protiv uprave,ni igraca,ni trenera pa sam sebi postavim nekad pitanje protiv koga se bojkotuje???
Ja mislim da se bojkotuje protiv igraca ali ako je Velez u jednoj sezoni izgubio samo jednu utakmicu kuci i odmah se zna da je prodata,onda je to meni malo smijesno.Izgube mnogo veci klubovi od Veleza kuci pa nikom nista.A ja sam tad bio na utakmici sa Zeljom a nisam siguran da su bili svi na toj utakmici koji danas bojkotuju.Ja koliko znam,ni jedan pravi navijac nece bojkotovat utakmice Veleza a nek RA samo ovako nastavi jer ljudi koji vode RA i ne znaju nista bolje jer se zna da je klub navijaca dotakao dno dna sa Coketom i slicnim njemu ali...
Ja mislim da se bojkotuje protiv igraca ali ako je Velez u jednoj sezoni izgubio samo jednu utakmicu kuci i odmah se zna da je prodata,onda je to meni malo smijesno.Izgube mnogo veci klubovi od Veleza kuci pa nikom nista.A ja sam tad bio na utakmici sa Zeljom a nisam siguran da su bili svi na toj utakmici koji danas bojkotuju.Ja koliko znam,ni jedan pravi navijac nece bojkotovat utakmice Veleza a nek RA samo ovako nastavi jer ljudi koji vode RA i ne znaju nista bolje jer se zna da je klub navijaca dotakao dno dna sa Coketom i slicnim njemu ali...
-
- Kontakt:
Opet tema bojkot.Branimir Dzoni Stulic je davno napisao stihove: "Lose furam njihove furke, stojim po strani i posmatram svijet, volim slobodu i mislim svojom glavom, ne prodajem se, pljujem ja na to..." Nadam se da se nisam udaljio previse od teme.Pametan ce shvatit.Rodjeni,brato.cunami je napisao/la:Ako se bojkot nastavi ja stvarno ne znam sta zele navijaci sa tim bojkotom jer je meni to van pameti.Evo dosli novi ljudi u upravu,bit ce nova ekipa i stvarno ne znam sta zele.Ako vec imaju neke svoje uslove nek izadju pred kamere kao navijacu Sarajeva i kazu ko im smeta u klubu i sto bojkotuju i da se zna na cisto na cemu smo a ne vazda neko nesto izmislja.Sad se bojkotuje a kad pitas nekog iz RA zasto se to radi,oni kazu nije ni protiv uprave,ni igraca,ni trenera pa sam sebi postavim nekad pitanje protiv koga se bojkotuje???
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.