Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
@Amar Džeko
lijep komentar...meni je samo malo previše kad se na ovaj način zbog jednog detalja kompromituje sve ostalo, a Spaha je tu već dugo godina sa nama i u pobjedama i u porazima
ko što ovaj reče, Sergej i Lepi su dvije ikone ove reprezentacije i u dobru i u zlu
lijep komentar...meni je samo malo previše kad se na ovaj način zbog jednog detalja kompromituje sve ostalo, a Spaha je tu već dugo godina sa nama i u pobjedama i u porazima
ko što ovaj reče, Sergej i Lepi su dvije ikone ove reprezentacije i u dobru i u zlu
Undici stelle - ACM 1899
Ja sam ga krivio za ono Francuskoj, ali dosta je se dokazao na terenu posle te greske da sam mu vec halalio davnih dana. Gotivim ga i drago mi je sto je nas kapiten. Postovanje.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Spaha je gromada od covjeka. Puno toga je napravio kako u reprezentaciji tako i oko nje. Hvala mu za sve.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sinan Sinanović: "Gigant, gromada, ljudeskara. Ponos drzave. Jučer dok sjedimo u klupskim prostorijama Mladosti u Vrnograču, pitam ga: Spaha, kako ćeš nazad? Nemam pojma "Simke" (tako me Spaha zove). Stvarno ne znam. Bilo mi je najvažnije da dođem na vrijeme na oproštaj od naših heroja. Prebacit će me Murat (Samir Muratović) do Zagreba, on će poslije za Grac, a ja ću "hvatati" neku vezu za Leverkusen... To je Emir Spahić!"
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Goalgetter
- Kontakt:
Navodno je Spaha prijetio Muratu da ga odbaci do Zagreba, ali necu vise o tome, da ne bi dobio ban.BadrHari je napisao/la:Prebacit će me Murat (Samir Muratović) do Zagreba, on će poslije za Grac, a ja ću "hvatati" neku vezu za Leverkusen...
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Navodno je Spahić natjerao sudiju da prizna go, ali neću više o tome da ne bih dobio ban.

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Nemojte ljudi te tajne informacije iznositi, to ce doci do medija i eto belaja.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ne znas koje su vece gluposti @batkana ili ovog @cgsporta.bhsport je napisao/la:@hureme, batko ima pravo na svoje misljenje i to treba postovati.
Ko prati duze sjeca se i Jorgensena i onog ko ga je cuvao, sjeca se i gola na Marakani koji je greska Barbareza.
Spahi sam zamjerao onu glupost ali evo odveo nas je u Brazil, ispravio se, bar sto se mene tice, halal bilo.
Sa ovim potezom jucer je pokazao kakav je lider, kapiten, vodja, trenutno jaci od svih politicara, svojom pojavom ulijeva sigurnost i autoritet i to treba postovati.
Ali da je bilo gresaka bilo je. Penal je sviran steta je ucinjena i kraj.
Cuj zamjera mu za ''gresku'' koju je u biti sudija napravio.
Jer i Sasa Matic bi do sada skontao da je faul napravljen izvan sesnaesterca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jasno. Ali nije trebao doci u takvu situaciju, lopta je jos kod aut linije trebala biti na tribinama.harishp je napisao/la:Jer i Sasa Matic bi do sada skontao da je faul napravljen izvan sesnaesterca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma lik zivi u masti, hariskp nas je smjestio na EP te 2012, samo u njegovoj glavi naravno. Sta li lik misli i Bozijoj ruci Maradone, tu i Sale vidi da je rukom dao, ali ode pehar u Argentinu a Nijemci kuci placuci pa ko im je kriv. Tako i nama, da je izbio loptu ne bi bilo greske sudije, valjal vako?Virtu4l je napisao/la:Jasno. Ali nije trebao doci u takvu situaciju, lopta je jos kod aut linije trebala biti na tribinama.harishp je napisao/la:Jer i Sasa Matic bi do sada skontao da je faul napravljen izvan sesnaesterca.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Stvarno serete!
Koliko nas je Kapiten samo puta zaduzio a vi bi ga sad zbog jedne greske objesili! Svi grijese, naravno da je pogrijesio, ali koliko je puta dotad spasio. Da nepricamo o greskama drugih, sto primismo go u Albaniji, sto Dzeko nedade go u Portugalu, sto Ibisevic nepotrefi go u Zenici protiv Portugala itd itd itd! To je sve normalno, i nesmije se zbog toga kriviti!!!

Koliko nas je Kapiten samo puta zaduzio a vi bi ga sad zbog jedne greske objesili! Svi grijese, naravno da je pogrijesio, ali koliko je puta dotad spasio. Da nepricamo o greskama drugih, sto primismo go u Albaniji, sto Dzeko nedade go u Portugalu, sto Ibisevic nepotrefi go u Zenici protiv Portugala itd itd itd! To je sve normalno, i nesmije se zbog toga kriviti!!!

Mi Bosanci smo ti cudna sorta. Ono dobro zacas zaboravimo. Ali zato ono lose pamtimo ko da nam zivot o tome zavisi i logicno svaku mogucu priliku da to lose "nabijemo na nos", objerucke prihvatimo. Da nas nema, eh da nas nema .....MaksuzBaksuz je napisao/la:Stvarno serete!
Koliko nas je Kapiten samo puta zaduzio a vi bi ga sad zbog jedne greske objesili! Svi grijese, naravno da je pogrijesio, ali koliko je puta dotad spasio. Da nepricamo o greskama drugih, sto primismo go u Albaniji, sto Dzeko nedade go u Portugalu, sto Ibisevic nepotrefi go u Zenici protiv Portugala itd itd itd! To je sve normalno, i nesmije se zbog toga kriviti!!!![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
harishp je napisao/la:Jer i Sasa Matic bi do sada skontao da je faul napravljen izvan sesnaesterca.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
To se vise ne gleda gdje je poceo prekrsaj vec gdje je pao igrac
[youtube][/youtube]

P.S. Ljudina i igracina

[youtube][/youtube]

P.S. Ljudina i igracina

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- tyler durden
- Kontakt:
Ovo kad je malo dosadilo kenjat na temi SSP , doslo se na temu naseg kapitena.
Ovom covjeku se ne moze nista zamjerit, lik je legenda i igracina.
Emir Spahic jedan od najboljih igraca BiH ikad.
Ovom covjeku se ne moze nista zamjerit, lik je legenda i igracina.
Emir Spahic jedan od najboljih igraca BiH ikad.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sve su to isti gastarbajteri koji se koprcaju na ovoj temi svremena na vrijeme, potencirajuci ono sto potenciraju citavo vrijeme pa opet iznova. A biti toliko beozobrazan i covijeku koji je spasio 65439 gola za nas prigovarati pri jednom golu, koji je realno mogao pasti i posle izbijanja lopte Spahica, je su nas zabili u 16terac, ali to se naravno ne vidi, jer se gledala druga utakmica izgleda...a niko ni da spomene sta je covijek sa Pandzom na sredini 16terca sve zaustavljao do tog gola. Niko ni da spomene igrace koji su u sredini toliko podbacili da su Francuzi iz njihove odbrane zavrsavali fakticki u nasoj odbrani. Dje je bila nasa sredina nakon 50te minute, to Bog sami zna. A zna se i ko diriguje sredinom terena.
Dok se na drugim temama igraci koji su davno svoje dali, velicaju do beskrajnosti i njima se zahvaljuje kao da su nas upravo oni odveli na SP. Cirkus od ljudi...
Dok se na drugim temama igraci koji su davno svoje dali, velicaju do beskrajnosti i njima se zahvaljuje kao da su nas upravo oni odveli na SP. Cirkus od ljudi...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nemojte da ****** **** ga repica
Bez Spahe mi bi bili kanta za nabijanje, molite Boga da se pojavi neko slican njemu u narednim godinama.
Bez Spahe mi bi bili kanta za nabijanje, molite Boga da se pojavi neko slican njemu u narednim godinama.
Evo molim.Sheyi je napisao/la:molite Boga da se pojavi neko slican njemu u narednim godinama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bakovic je izjavio da se Spaha iznervirao zbog mnogobrojnih fake profila na facebooku... Ne bi im bio u kozi. I ne smijem vise o ovome, da ne bih dobio ban