GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

nate
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la nate » 20 mar 2013, 22:14

Ko kaze da bi svatko potpisao isto?

Lihvarski ugovori su inace zakonski kaznjivo djelo i zato se mora odgovarati pred sudom. I normalno da sam na strani Eduarda.

Znaci, izvrsni predsjednik kluba je imao (a vjerujem ima i sada) privatne menadzerske ugovore s igracima Dinama. Je li to normalno? I uz to od godisnej mu je Eduardo davao 24 tisuce eura tj. njegovu sinu svaki mjesec tisucu eura u kuverti na crno. Pa se pitam je li to prijavljivao poreznoj?

Ne vidim razloga da branis toliko ovu spodobu i smece od covjeka.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 20 mar 2013, 22:24

nate je napisao/la:Ko kaze da bi svatko potpisao isto?
Nemoj se ić pravit pametan na glup način. Pa nemreš mi napisati nešto di je moj odgovor dovoljan na ovo da bude:

A ko kaže da ne bi?

Prejednostavno je. Il piši neš kaj valja il ne kenjaj...Da ja neam za kruf i mleko, u stranoj sam državi, prosim i ja neću potpisati nešto što mi daje šansu za bolji život, što sam možda debil? Pa ne radi se ovdje o Kranjčaru koji je imo za kruf i mleko otkad se rodio... :roll:

nate je napisao/la:Lihvarski ugovori su inace zakonski kaznjivo djelo i zato se mora odgovarati pred sudom. I normalno da sam na strani Eduarda.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa baš zato nije normalno, jer morti nije lihvarski! Ko je potvrdio da je lihvarski. A što ako sud kaže, dudu ko te **** što si potpiso, jel ćeš bit na strani mamića? Naravno da nećeš. Nećeš jer si licemjeran. Znači staneš ispred ogledala zemeš metar i mjeriš si lice :lol:
nate je napisao/la:Znaci, izvrsni predsjednik kluba je imao (a vjerujem ima i sada) privatne menadzerske ugovore s igracima Dinama. Je li to normalno?
Ne to nije normalno, to je Hrvatska! ;)
nate je napisao/la:I uz to od godisnej mu je Eduardo davao 24 tisuce eura tj. njegovu sinu svaki mjesec tisucu eura u kuverti na crno. Pa se pitam je li to prijavljivao poreznoj?
Ček to dok je igrao u Dinamu? Ček imamo dokaze za to? Ček, jel je dokaz samo ono što je Dudu rekao? WTF!?!?!
nate je napisao/la:Ne vidim razloga da branis toliko ovu spodobu i smece od covjeka.
Ne branim ja njega, nego mi se Dudu i takvi poput njega gade 8-) A pogotovo mi se povrača od licemjera...

A ja osobno jedva čekam dan kada će Mamić u zatvor zbog nećeg BITNOG, što mu se dokaže, a ne nekakvih gluposti oko Jovanovića...Vidiš ti nisi za pravnu državu za razliku od mene. ti imaš samo jedan cilj, a to je da se mamića stavi iza rešetaka. Ja to ne želim, ja želim da se uvede kvalitetan zakon i da se njega svi pridržavaj (govorim o nogometu) i kad se Zdrafku neš dokaže, ja ne želim da ode u zatvor SAMO, nego da još i to masTno plati! Znači svu lovu koja mu se dokaže da je maznuo, mora vratiti plus kamate...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 20 mar 2013, 22:34

Nemoj mi ovo u vezi privatnih menadzera pricat to je Hrvatska i slicno. To je Mamic radio i sada radi. Eto ti vec jedan dokaz protiv njega.

Joj, ali samo ne znam sto bi Eduardo lagao pa da govori tako u detalje koliko je novaca primao i davao na crno od Mamica.

A Mamic mu je bas mamicevski odgovorio tj. njegovu odvjetniku. U Dinamu ima niz nepravilnosti vezanih uz Mamica. E a slusaj. Da postoji pravna drzava kod nas Mamic bi vec nekolik puta bio strpan u zatvor. Ali ne radi svojih mutnih poslova vec radi svoga ponasanja, vrijeđanja i napadanja drugih. Mamic je u sukobu interesa, i postoje dokazi za to. A moze on pricat kako njegov sin nije menadzer igracima, ali mi svi znao istinu.

Ti se vodis onom nitko nije kriv dok mu se ne dokaze suprotno. Tako se da iscitati iz tvojih postova. Ali ja ne mogu biti slijep pored zdravih ociju pa da ne vidim koliko je taj lik ostetio Dinamo kao klub.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 20 mar 2013, 22:59

nate je napisao/la:Nemoj mi ovo u vezi privatnih menadzera pricat to je Hrvatska i slicno. To je Mamic radio i sada radi. Eto ti vec jedan dokaz protiv njega.
A ko si ti da ja to tebi ne pričam? :twisted: Meni ti daješ dokaz? Pa kad si faca odi daj taj dokaz onome ko bi ga trebao dobiti. I ne kužim šta ON i sada ilegalno radi? Misliš da sin sa njim u kompaniji udara? Pa naravno da udara i ako to nije "Hrvatska" za tebe onda ja ne znam di ti živiš! :lol:
nate je napisao/la:Joj, ali samo ne znam sto bi Eduardo lagao pa da govori tako u detalje koliko je novaca primao i davao na crno od Mamica.
Za milju eura ti ja sad odem na sud i budem Duduov svjedok! :mrgreen: Zato ti i govorim da si licemjer. Dudu nije lihvar, ZAHVALAN je na svemu i on govori istunu, a Mamić je cigan! :lol: Da Mamić "smije" sad bi ti on sam DOKAZAO koliko je para svojih uložio, ali isto tako kako ne smije pokazati koliko krade od Dinama, onda ti nemre niti pokazati koliko je uložio - to ti je dvosmjerna ulica. Kad kažem Dinamo onda mislim na to da je kupovo igrače za Dinamo sa SVOJIM noFCem, davo im stanove i aute, da bi si kasnije omasTio brk. Negdje je dobio, negdje je sisnuo. Normalno u poslu....
nate je napisao/la:A moze on pricat kako njegov sin nije menadzer igracima, ali mi svi znao istinu.
Samo oni koji bi trebali znati i one koje on "vrijeđa", ne rade ništa da to spriječe, kazne, bla, bla, bla, jer su svi skupa debelo podmazani, a ja i ti tu moramo jedan po drugome srati jer svako ima svoju viziju Dinama.
nate je napisao/la:Ti se vodis onom nitko nije kriv dok mu se ne dokaze suprotno. Tako se da iscitati iz tvojih postova. Ali ja ne mogu biti slijep pored zdravih ociju pa da ne vidim koliko je taj lik ostetio Dinamo kao klub.
Ne, ne, nepovodim se ja time, nego kad se svadim na forum onda nikad neću napisati ono na što mi moj "protvnik" može veoma jednostavno i mutavo odgovoriti, kao što ti radiš. riječ protiv riječi je jedno veliko nula i ja ne idem s glavom kroz zid, kao ti nit imam onaj **** sa strane na očima kao konj pda da ne vidim niti lijevo niti desno...

A što se tiće što ja jesam kad je Dinamo u pitanju onda je to sebi važem, a to ti ne radiš zbog onih oklopa na očima ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 20 mar 2013, 23:02

Ajde dobro, necemo vise syebali smo i ovako temu.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 20 mar 2013, 23:03

nate je napisao/la:Ajde dobro, necemo vise syebali smo i ovako temu.
Ja ću samo kada mi se da, a o sjebavanju teme, o tome drugi odlučuju...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 mar 2013, 23:37

Jack777Pott je napisao/la:Koje rasprave. Treba otvorit temu Zdravko Mamic.
[youtube][/youtube]
Suze.

@anton
Zakon o udrugama,članak šesti,stavak treći.Pusaćao.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 mar 2013, 09:21

SiamoNoi je napisao/la: @anton
Zakon o udrugama,članak šesti,stavak treći.Pusaćao.
Omnea mea mecum Porto? :roll: Kes be fe, a? Gdo je zbušil čoptu? :?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 mar 2013, 10:31

Maci was passiert?

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 mar 2013, 10:37

SiamoNoi je napisao/la:Maci was passiert?
Uključi mozak. Ko bi znao kaj si ti napiso. Fino to reci. Već sam i nateu reko da se ne pravi pametan, ako nije za to...

kaliterna
Kontakt:

Post Postao/la kaliterna » 21 mar 2013, 11:00

Je li moguće da moderatori otvorenu novi topic "Zdravko Mamić", a da se na ovome raspravlja o Dinamu? Na svakom forumu u Hrvatskoj je otvoren iz ovog razloga.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 21 mar 2013, 15:42

Pa mozda se i moze otvorit tema da ovu ne zagađujemo.

Naravno ako se moderatori slazu.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 21 mar 2013, 15:49

Svaki clan foruma moze otvoriti novu temu. Pitanje je samo dali ce ju moderatori ostaviti. Nek bilo tko otvori, napise neku udovnu rijec i ako tema bude aktivna sigurno ju nece obrisati, a ovdje cemo imati mira :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 21 mar 2013, 18:22

E ne da Monolog.

Pa cu ovdje staviti...

Da odmah zapocnemo.

Inscent@ kako je to Mamic podigao Dinamo na noge. Pa Dinamo je prije puno godina igrao Ligu Prvaka i ostvario dobar rezultat. Sada se samo sramotimo. Nekako mi se cini da sve gledas povrsno. Ono milijuni se okrecu, prodaju se igraci za velike pare i tako to. A treba zadirati dublje u stvari. Jel Mamic u sukobu interesa? Jeli i sam bio menadzer igraciam Dinama? Jeli preko njih radio an crno i dizao velike pare?

http://www.jutarnji.hr/mamic-samo-od-ed ... -/1092120/

Gledaj ovo jos nije dokazano, ali bit ce, vjeruj bit ce. Znaci ako je na Eduardu uzeo 660 tisuca kuna, gdje je jos onih tridesetak igraca ako ne i vise. Uradio je sve to nelegalno sto ce rci sukobom interesa. Radio je on puno stvari i prije Dinama i zanimljivo je kako niti u jednoj nije uspio. Pa otvarao je tvrtku - propala, građevinu - inspekcija, bio je i u nekim klubovima koji su propali također s njim na celu.

U Dinamu je otkrio kako raditi protiv zakona tj. na crno. I dobro mu je islo. Zaradio je od Dinama jako puno tako da ja u njegovu ljubav prema klubu ne vjerujem. Ali sada se polako nazire kraj.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 21 mar 2013, 18:51

Ja sam misljenja da je Mamic u ovom trenutku vise zeljan slave nego novaca. Mozda je sve to pokrenuo s ciljem da uzme pare, ali je onda otkrio nesto sto daje vece zadovoljstvo. Da nije tako nebi radio show na svakoj presici, vec bi bio tih i u miru krao, ako uopce krade, necu mu suditi dok se ne dokaze, mada vjerujem da je barem nesto okrenuo sebi u dzep.

Kad vec spomenu Dinamo u LP i dobar rezultat. Ja cu uvijek biti ponosan na to i rado se sjecati, jer je jedna od tih utakmica bila utakmica kad sam poceo navijati za Dinamo, kad sam uopce shvatio sta je to Dinamo, al ne trebamo zaboraviti da je iza Dinama tada stajala cijea drzavi i predsjednik koji je davao pare da se najbolji igraci dovedu u Dinamo. Danas tih para nema i najbolji igraci se prodaju, tako da se to doba ne moze porediti s ovim, jer je situacija potpuno drugacija. Uostalom, i u tom dobu nije bilo bajno, bojkotiralo se, radili prekidi utakmica i slicno, bilo je mozda gorih ispada navijaca nego sada, a i Tudjman je na svakom koraku pljuvao po Dinamu, kao sto Mamic sad radi show na svakom koraku. Na kraju krajeva da Tudjman nije umro i dan danas bi ta borba za ime trajala i mnogi nebi govorili kao sto sad govore 'Tad smo pobijedili, opet cemo'. Sto se mene tice to nije bila nikakva pobjeda, cudno je to za opisati, ali jednostavno, tko se to pobijedio? Tudjman? Njega vise nije bilo, a nitko osim njega nije ni promicao tu Croatiu, ljudi su mu se uvlacili zbog pozicija i para, kao i Mamicu danas. Da Mamic umre il zavrsi u zatvoru svi bi mu ledja okrenuli.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 21 mar 2013, 23:58

nate je napisao/la:
Gledaj ovo jos nije dokazano, ali bit ce, vjeruj bit ce. Znaci ako je na Eduardu uzeo 660 tisuca kuna, gdje je jos onih tridesetak igraca ako ne i vise. Uradio je sve to nelegalno sto ce rci sukobom interesa. Radio je on puno stvari i prije Dinama i zanimljivo je kako niti u jednoj nije uspio. Pa otvarao je tvrtku - propala, građevinu - inspekcija, bio je i u nekim klubovima koji su propali također s njim na celu.

U Dinamu je otkrio kako raditi protiv zakona tj. na crno. I dobro mu je islo. Zaradio je od Dinama jako puno tako da ja u njegovu ljubav prema klubu ne vjerujem. Ali sada se polako nazire kraj.
Na prvi dio posta ti je odgovorio Jack, a na drugi cu ti odgovoriti.

Znaci ajmo uzeti da je sve 100% tocno sto pise. Mene osobno ne smeta ako je uzeo Eduardu novac, to je ionako na sudu pa neka vrati ukoliko je pogrijesio ili neka ode u zatvor. Ono sto ja ocekujem od njega da Dinamo ima novaca jer novac omogucuje da budes jak (prosla su vremena Jugoslavije) danas koliko imas novaca toliko vrijedis. Normalno ne bas doslovno ali vise manje je tako. Znaci u top 10 klubova nema nekog kluba koji ne moze potrositi barem 50 mil po sezoni. Znaci onaj koji recimo vrijedi 350 moze dobiti onog koji vrijedi 380 ili 400 ali onaj koji vrijedi 50 gotovo nemoguce da dobije (prdoje) onog koji vrijedi 500 recimo ili da ima neku konstantu drugim rijecima da klub koji vrijedi sicu bude par godina u top 20. Zelim reci da covjek je za HR prilike poslovao nezamislivo, ako gledas koeficijent sto se vise para talozilo na racunu Dinamo je rasao i neam razloga da se tako ne nastavi. Da je recimo Mamic prodavao svoje bisere poput Hajduka ja bi prvi bio protiv njega, Kranjcar, Srna su otisli za sicu, Kalinica i Ibru su dobro prodali ali kada procitas kasnije da pola ide njemu 20 % medadjeru a 30% Hajduku onda se zapitas ko je tu lud i kakvo je to usrano poslovanje i opcenito kako mozes naprijed na taj nacin. Mamic je omogucio da sav novac od transfera uprihodi klub (sada ne znam sto si uzme tj koliko ali taman da si je za Kovacica spremio milju u djep meni ne smeta jer dobro radi i zasluzuje tu milju :mrgreen: ).

Grad je isto davao pare Hajduku ali vidis da je to rupa bez dna a netko ih je doveo tamo to se isto moglo dogoditi Dinamu ali nije ne trebam ti reci valjda zbog koga ili cega :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 mar 2013, 16:44

Opet se pravimo mutavi.slika

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 23 mar 2013, 17:20

SiamoNoi je napisao/la:Opet se pravimo mutavi.slika
NE ZAOSTAJEŠ NIT MILISEKUNDU! ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 mar 2013, 19:39

Evo pa se informiraj malo za početak:
anton 1983 je napisao/la:Vidiš ti nisi za pravnu državu za razliku od mene. ti imaš samo jedan cilj, a to je da se mamića stavi iza rešetaka. Ja to ne želim, ja želim da se uvede kvalitetan zakon i da se njega svi pridržavaj (govorim o nogometu) i kad se Zdrafku neš dokaže, ja ne želim da ode u zatvor SAMO, nego da još i to masTno plati! Znači svu lovu koja mu se dokaže da je maznuo, mora vratiti plus kamate...
Zastara za neplaćanja poreza nastupa nakon tri godine. Dakle, svaka utaja poreza koja je bila prije 1. siječnja 2009. više se ne treba naknadno plaćati.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 23 mar 2013, 19:52

A ti kad pređeš 17.g.starosti, dođi pa pametuj ;)

Znam da se u Americi sa 16 polaže vožački, ali u HR moraš imati 18, dok kod nas se sa 18 moreš opijat, a tam moraš imat 21 da legalno kupuješ alkohol.

What do you say about them apples? :roll:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.