Mnogo sam se uzeleo Crvene zvezde. Ne samo utakmica, vec i onoga svega sto ide uz nju,losih procena, svakodnevnog lozenja iznova i nerviranja. Nedostajalo mi je to u prethodnim sedmicama.
Danas prva utakmica koju sam odgledao na ovim pripremama i uopste nakon uvodnih treninga prva stvar koja me je vezala za Zvezdu u ovim letnjim danima. Predugo je trajala bar za mene ova pauza.
Protivnik na vec mogu reci cuvenom Uhren Cupu bili su nam Skakavci iz Svicarske sa Milanom Viloticem u startnih 11.
Krenuli smo sa sastavom:
Bajkovic,Krneta,Lazic,Mijailovic,Vesovic,Kovacevic,Milijas,Kasalica,Pecnik,Savicevic,Mihajlovic Kasnije su usli Mudrinski umesto Mihajlovic, Ozegovic umesto Kasalice, Miric umesto Pecnika, Mladenovic umesto Milijasa,te Ahcin umesto Savicevica.
Bilo je pozitivinih stvari ali bilo je i negativnih stvari. Od igraca moram prosto da izdvojim Lazica i Mijailovica a zatim i Kovacevica. Generalno gledajuci vecina ih moze dobiti dobre ocene ali nikako nisam zadovoljan Pecnikom,Milijasem i Mihajlovicem iz ovih startnih 11. Kasnije Mladenovi i Miric u skladu sa svojim renomeom poprilicno skromno. Da zaboravih i Vukana da pohvalim,dok je Vesovic obavio dosta dobar posao u defanzivi ali nije bas sve ispostovao u ofanzivi.
U utakmici koja je obilovala prekidima zbog Cigana ludaka koji su svaku priliku koristili da se grle sa Bajkom

Zvezda je bila dosta bolji rival,drzala konce igre u svojim rukama te Svicarci osim jedne prilike kada je Krneta kiksao nisu stvorili neke ekstra sanse. Medjutim ovaj kiks Krnete ostace u senci zaista kvalitetne partije koju je odigrao u tandemu sa Lazicem i zaista zasluzuju njih dvojica pohjvale. Oni ce itekako da napreduju sa novim kvalitetnim stoperom kada dodje u toku naredne sedmice ja se nadam.
Ono sto je evidentno je da nismo na Ti sa kondicijom. Meni je prosto nestvarno ono sto sam cuo danas da mi od prvog dana radimo sa loptom.

Mislim danas to jeste solidno izgledalo, ali ako je ovako izgledalo u prijateljskoj bojim se da cemo cak i protiv slabijih ekipa u JSL umirati na poluvremenu a to nikako nije dobro. Ocajnog kondicionog trenera imamo, ako ga i mozemo tako nazvati a jos pre moga puta provlacilo se da bi Radakovic mogao da se vrati i to bi bilo izuzetno vredno ako dodje do toga.
Jedna utakmica je svakako malo da bih nesto vise mogao da ocenjujem,pogotovo kada ne znam samu sustinu jos uvek ali znam da ovo mora i moze jos bolje...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))