Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Mnogi ljudi ovdje bi trebali da nauce kako da postuju misljenja drugih ljudi na ovom forumu. Ja kad se s nekim ne slazem onda mu kazem fino, ne napadam ga, ne pravi budalu od te osobe i ne ismijavam je. 

- velez_mostar
- Kontakt:
U pravu si Tarik,ima veliki broj ljudi koji ne poznaju osnovne kodekse ponasanja,..ali ti moram reci da si 2 zadnja posta napisao u skroz kontradiktornom svjetlu..ako me razumijes..sam si sebe demantirao,vjerovatno nesvjesno ,ali ipak..Tarik14 je napisao/la:Mnogi ljudi ovdje bi trebali da nauce kako da postuju misljenja drugih ljudi na ovom forumu. Ja kad se s nekim ne slazem onda mu kazem fino, ne napadam ga, ne pravi budalu od te osobe i ne ismijavam je.
tarik izvini ako mislis da sam te ismijavo nisam tetke mi rahime samo sam se malo nasalio nemoj ti meni zamjerit ja znam da ti volis bosnu isto ko ija i nemislim ti nista lose tebi veliki pozdrav al ja odo na spavanje dosta je za danasTarik14 je napisao/la:Mnogi ljudi ovdje bi trebali da nauce kako da postuju misljenja drugih ljudi na ovom forumu. Ja kad se s nekim ne slazem onda mu kazem fino, ne napadam ga, ne pravi budalu od te osobe i ne ismijavam je.

Sta kaze ovaj.Ne ide mu u u glavu kako ofanzivac moze da propusti igraca u svom sesnaestercu.
I meni isto ne ide u vugla sto Henry ne igra kao stoper ili makar Etto kao desni bek.
I meni isto ne ide u vugla sto Henry ne igra kao stoper ili makar Etto kao desni bek.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tarik14 je napisao/la:Identicno sudenje kao u Lisabonu nas vodi u propast. Atkinson je slabo sudio u prvoj utakmici ali njegove pogreske nisu uticale na rezultat. Slicna taktika takoder nas vodi u propast jel bi to znacilo da bi se brani gotovo svih 90 minuta.Nade je napisao/la:Kakva bi ovdje bila diskusija da smo izgubili 3-4 razlike?'Glave gore bolan,nadati se trebamo identicnom sudenju Rossetija u Zenici i slicnom taktikom kao sto je to bio slucaj u Subotu
Atkinson nije imao pogreske sve do kada je dosudio nepostojece igranje rukom za Ibisevica..Ne znam kako ti zakljucujes da je bilo slabo sudjenje.Vjeruj mi da sam se iznenadio kako nas je Atkinson respektovo

------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Imao je jos jednu katastrofalnu gresku onaj pomocni kada nije pepu sudio ofsajd a bio je covjek 3 metra u ofsajdu....Nade je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Identicno sudenje kao u Lisabonu nas vodi u propast. Atkinson je slabo sudio u prvoj utakmici ali njegove pogreske nisu uticale na rezultat. Slicna taktika takoder nas vodi u propast jel bi to znacilo da bi se brani gotovo svih 90 minuta.Nade je napisao/la:Kakva bi ovdje bila diskusija da smo izgubili 3-4 razlike?'Glave gore bolan,nadati se trebamo identicnom sudenju Rossetija u Zenici i slicnom taktikom kao sto je to bio slucaj u Subotu
Atkinson nije imao pogreske sve do kada je dosudio nepostojece igranje rukom za Ibisevica..Ne znam kako ti zakljucujes da je bilo slabo sudjenje.Vjeruj mi da sam se iznenadio kako nas je Atkinson respektovoMi se uopste nismo branili,za tvoje misljenje su krivi veoma kvalitetni krilni igraci Portugala Simao i Nani kome je Ciro posvetio vecu paznju!
Identicno sudenje kao u Lisabonu nas vodi u propast. Atkinson je slabo sudio u prvoj utakmici ali njegove pogreske nisu uticale na rezultat. Slicna taktika takoder nas vodi u propast jel bi to znacilo da bi se brani gotovo svih 90 minuta.[/quote]
Atkinson nije imao pogreske sve do kada je dosudio nepostojece igranje rukom za Ibisevica..Ne znam kako ti zakljucujes da je bilo slabo sudjenje.Vjeruj mi da sam se iznenadio kako nas je Atkinson respektovo
Mi se uopste nismo branili,za tvoje misljenje su krivi veoma kvalitetni krilni igraci Portugala Simao i Nani kome je Ciro posvetio vecu paznju![/quote]
Imao je jos jednu katastrofalnu gresku onaj pomocni kada nije pepu sudio ofsajd a bio je covjek 3 metra u ofsajdu....[/quote]
Na to sam zaboravio,vjerovatno sto sam smatrao vec dosudjenom offside pozicijom ali kada sam cuo rijeci nema nedozvoljene pozicije sve i svasta sam pomisljao

Imao je jos jednu katastrofalnu gresku onaj pomocni kada nije pepu sudio ofsajd a bio je covjek 3 metra u ofsajdu....[/quote]
Na to sam zaboravio,vjerovatno sto sam smatrao vec dosudjenom offside pozicijom ali kada sam cuo rijeci nema nedozvoljene pozicije sve i svasta sam pomisljao

------------------------Cech---------------------
kako god.. u ovo malo vremena vidim da je tarik glavna meta ismijavanja... steta sto lik to ne moze skontat..
ser del barça es el millor que hi ha !
Sudija je kriv. Liedson 10000000 puta faul napravi nije mu dao žuti karton. Uleti Nani ništa njemu, a 1 min poslje njemu identično i žuti naš dobije. Šta je svirao ono u posljednoj minuti, kada je Vedo onoga bacio. Iako sam mislio jučer poslje utakmice da je dobar bio, sada mislim da nije.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
A u p.m opet odbrojavanje.
Haj ti sad sastavi do srijede normalan.
Sto bi Cutke Hepokovac kazao ,,da sam normalan poludio bi,,
Haj ti sad sastavi do srijede normalan.
Sto bi Cutke Hepokovac kazao ,,da sam normalan poludio bi,,

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tek sam danas skontao da je Ivica sa onom izjavom "Meč u Portugalu je za pametne i hrabre, a hrabrost imaš ili nemaš", mislio najvise na Ciru.Ubi me ako mu on nije rekao da mijenja onu formaciju..
Pa ja sam ubijedjen da bi pojeli Portugal da smo igrali sa formacijom 4-4-2.Ovako svaki put svjesno prepustimo sredinu protivniku.Pa ne mozemo igrati bez krila u vraziju mater,nema ko da centrira napadacima.Ne znam sto ljudi misle da smo mi jedna mala reprezentacija koja treba da sa 7 igraca da se brani protiv Portugala kojem ne igraju 3 glavna igraca.Pola nase ekipe moze komotno da igra za Njemacku..
U srijedu ako ih napadnemo kako najavljujemo,a ne dadnemo gol u prvih 15 min sigurno ce se ponoviti Spanija.Trenutno je prejednostavno igrati sa nama.Oni ce sad jednostavo cekati da nasi bokovi krenu naprijed i izgube loptu.U tom oni odmah salju loptu Decu a on ce birati na koju suplju stranu ce dodati loptu.Ako na pocetku ne udju nase lopte u gol,unda ce sigurno neka njihova ..
Pa ja sam ubijedjen da bi pojeli Portugal da smo igrali sa formacijom 4-4-2.Ovako svaki put svjesno prepustimo sredinu protivniku.Pa ne mozemo igrati bez krila u vraziju mater,nema ko da centrira napadacima.Ne znam sto ljudi misle da smo mi jedna mala reprezentacija koja treba da sa 7 igraca da se brani protiv Portugala kojem ne igraju 3 glavna igraca.Pola nase ekipe moze komotno da igra za Njemacku..
U srijedu ako ih napadnemo kako najavljujemo,a ne dadnemo gol u prvih 15 min sigurno ce se ponoviti Spanija.Trenutno je prejednostavno igrati sa nama.Oni ce sad jednostavo cekati da nasi bokovi krenu naprijed i izgube loptu.U tom oni odmah salju loptu Decu a on ce birati na koju suplju stranu ce dodati loptu.Ako na pocetku ne udju nase lopte u gol,unda ce sigurno neka njihova ..
ja bi rekao da je mislio da ce otici u gol aut ili u aut... jednostavno mu se prikrao alves i to se desava jbg... njemu se to ne moze nikako osporavat, covjek nije na prirodnoj poziciji, sta da se radi... a pogledaj kako je dzeko na isti nacin kod one 100% prilike pobjegao cuvaru, ne znam ko je lik ali je nosio broj 3... druga situacija ali identicna kretanja...velez_mostar je napisao/la: I nikad mi nece biti jasno kako je moguce da ibricic ,koji je inace odigrao dobru utakmicu ,onako propusti igraca pored sebe ,ni okrenuo se nije ,a svaki nogometni laik bi se okrenuo da vidi ima li iko iza njega ,mozda je mislio da ce lopta biti zaustavljena prije druge stative..mozda osnovano ,ali nema sta on o tome razmisljati ,ako igra beka,mora na tu loptu prici i nabiti je kilometar od gola ,u korner.
jbg, desava se... samo sto dzeko nije zabio a alves jeste...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Cetvrtak naslov u novinama "SRECA U NESRECI" -Bosnians without 3 players from first 11 (because of double yellow cards) still defeated Portugal
HAJ SAD

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
- Evil Genius
- Kontakt:
Znaci ako je ono sve sto portugal moze napravit nase je samo da podignemo nivo igre na onaj nas standardni, al' ako su oni imali samo los dan a mi dali svoj maksimum tesko da cemo proc
(neko polurealno prezamisljeno napusheno razmisljanje)

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
It is possibleST-57 Ciciban je napisao/la:Cetvrtak naslov u novinama "SRECA U NESRECI" -Bosnians without 3 players from first 11 (because of double yellow cards) still defeated PortugalHAJ SAD

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Treba biti optimista ,Zmajevi to mogu i hoce i mislim dace sedeti cudo da ce Bosna biti u plamenu u veselju zaista ovi momci to mogu.Neka pisu o ovim momcima Zmajevi sa srecom vam bilo

Ma Pjana ce briljirat,sanjao sam ...Konjevic polje vi ste organizovani za tekmu haman ...sarajboss je napisao/la:Treba biti optimista ,Zmajevi to mogu i hoce i mislim dace sedeti cudo da ce Bosna biti u plamenu u veselju zaista ovi momci to mogu.Neka pisu o ovim momcima Zmajevi sa srecom vam bilo
Evo kako je to bilo u dalekom St.Louis-u.
Nisam se javljao od subote, pa da i ja prokomentarišem učinak igrača, vidim da svi imaju mišljenje, pa neki i dijametralno suprotna.
Hasagić-bez obzira što ne igra u klubu u subotu vrhunski obavio zadaću (možda ga čak prebaciti u vezni red
)
Nadarević - po meni jedan od najboljih naših
Spaha - kao i Safet
Jahić - Vrlo dobar
Ibričić - po meni najbolji naš igrač (to što je s njegove strane primljen go, nije do njega već do onoga ko ga je postavio da igra beka) Ako uporedimo gdje on igra, a gdje ostali on nije pao ni psihički, a pokazao je da je prevazišao Hajduk
Salihović - rame uz Ibričića
Rahimić - vrlo dobar
Misimović - najlošiji
Muratović- samo Misimović lošiji od njega
Ibišević-trudio se otvarao, trčao, ali nije imao upotrebljivih lopti, jer nam je veza k*rac
Džeko, kao i Ibi
Muslimović - kao i uvijek, kada uđe s klupe, odgovori zadatku, bori se ko konj.
Pjana - da je ušao u 60 minuti, smijem se kladiti da bi naši dali bar jedan pogodak. Momak će u Južnoj Africi biti najbolji vezni na prvenstvu.
Moja zadnja rećenica o Pjani, pokazuje moje mišljenje o tome kakve su nam šanse za prolaz. Dakle idemo u J. Afriku.
Hasagić-bez obzira što ne igra u klubu u subotu vrhunski obavio zadaću (možda ga čak prebaciti u vezni red

Nadarević - po meni jedan od najboljih naših
Spaha - kao i Safet
Jahić - Vrlo dobar
Ibričić - po meni najbolji naš igrač (to što je s njegove strane primljen go, nije do njega već do onoga ko ga je postavio da igra beka) Ako uporedimo gdje on igra, a gdje ostali on nije pao ni psihički, a pokazao je da je prevazišao Hajduk
Salihović - rame uz Ibričića
Rahimić - vrlo dobar
Misimović - najlošiji
Muratović- samo Misimović lošiji od njega
Ibišević-trudio se otvarao, trčao, ali nije imao upotrebljivih lopti, jer nam je veza k*rac
Džeko, kao i Ibi
Muslimović - kao i uvijek, kada uđe s klupe, odgovori zadatku, bori se ko konj.
Pjana - da je ušao u 60 minuti, smijem se kladiti da bi naši dali bar jedan pogodak. Momak će u Južnoj Africi biti najbolji vezni na prvenstvu.
Moja zadnja rećenica o Pjani, pokazuje moje mišljenje o tome kakve su nam šanse za prolaz. Dakle idemo u J. Afriku.
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
jesu ovi hercegovci (velezovci) dosadni vise sa Cirom..Ebo vas on vise..Mrzite ga sto je Hrvat..Nije vam on kriv sto su vas Hrvati dole naprasili u ratu i rastjerali po cijelom svijetu..Daj skinite se vise sa kite, nije ovo politicki forum....Svaka vam druga recenica protiv Cire..Vise ste pravo dosadili..Eto imali smo i vaseg strucnjaka Kodru pa nije pobjedio ni jednu od dvije utakmice 8onu blamazu u Koreji i ne racunam)..Imao 2-0 u Zenici protiv mocne Makedonije pa bilo 2-2 na kraju i to na srecu...
Zacepite vise oko Cire i ne prozivajte covjeka bezveze jer on nije kriv..Kriv je Ibisevic jer nije korisnog poteza napravio 90 minuta...Krivi su Portugalci jer su blokirali Misketa i Dzeku..Ostali su igrali koliko su mogli, cak i vise...
Slijedi uzvrat i ako vam se ne gleda i ne navija za ovakvu BIH, idite ba, nemojte pratiti, no sta se vise zalite..Ne valja savez, ne valja ciro, ne valja ovaj, ne valja onaj....Idi buraz ako ti ne valja i navijaj gdje ti valja....
Zacepite vise oko Cire i ne prozivajte covjeka bezveze jer on nije kriv..Kriv je Ibisevic jer nije korisnog poteza napravio 90 minuta...Krivi su Portugalci jer su blokirali Misketa i Dzeku..Ostali su igrali koliko su mogli, cak i vise...
Slijedi uzvrat i ako vam se ne gleda i ne navija za ovakvu BIH, idite ba, nemojte pratiti, no sta se vise zalite..Ne valja savez, ne valja ciro, ne valja ovaj, ne valja onaj....Idi buraz ako ti ne valja i navijaj gdje ti valja....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.