Uzeo si mi rijec iz ustaKockoglavi je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:25I ti out.
#ledesmaout
@Sanchez, ako je Nam odbio potpis ugovora s Fatosom, ne vidim problem sto nije potpisao....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Uzeo si mi rijec iz ustaKockoglavi je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:25I ti out.
Aha... hvala ti na objašnjenju, smetnuo sam to.THEC je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:26u play offu EL ti je samo 5 nosilaca, tj 5 porazenih ekipa iz 3. pretkola LP, a 11 nenosilaca ce biti, sto znaci kad uparis nosioce i nenosioce, ostat ce 6 nenosilaca koji ce medjusobno igrati tako da nije bas tacno da ih ne mozemo izvuci...ali najbolje od svega bi bilo proci u play off i dobiti ovaj Dinamo Brest ali kuci, jer vjerujem da ce oni ispasti u ligi prvaka u narednom pretkolubodi123 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:24Ako ovako ostane, zajedno s nama kao nosioci za 3. pretkolo idu i Legia, Celtic, Ludogorets, i Dinamo sve su prilike... što znači da ove ekipe nećemo sigurno susretati više do kraja kvalifikacija.
I dalje se može do grupa, uz malo sreće opet u žrijebu, ali Hadžija mora riješiti pitanje napadača i desnog beka.
Nemam snage više ništa da pišem, ovakvu priliku više nikad nećemo imat, nikad.
Nek se otkoči kako zna i umije!
ooo vidi lažnog insajdera, ko da te pravio dobrica cosic, bolje ti je da sutis, do sad si najmanje 10x trebao letitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:29Uzeo si mi rijec iz usta
#ledesmaout
@Sanchez, ako je Nam odbio potpis ugovora s Fatosom, ne vidim problem sto nije potpisao....
pa nije on jedini napadac valjda,haman jedan ako odbije nista dogodine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:29Uzeo si mi rijec iz usta
#ledesmaout
Ne shvatam kako su Astani 6 komada uvalili, ono ekstra ozbiljna ekipa sa milionskim ulaznim transferima.dr.van nostrand je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:30Ovaj D Brest ce biti najpozeljniji protivnik kojeg ce iole ozbiljnija ekipa natamburat u slj. fazi.
Ma i nas bi, ali ovaku priliku u ovoj fazi (pored Celtica, Y Boysa, Rapida itd.) za protivnika tesko da cemo imati u skorije vrijeme
Jesmo nosiocio ili nismo i ja sam isto procitao gdje pise da nismoHistoricar je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:31Evo sportsport ba piše da necemo biti nositelji u ždrijebu za trece pretkolo EL.
To svakako, nego prica se da je bio skup ovo ono, a realnost skroz drugaSanchez1987 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:31pa nije on jedini napadac valjda,haman jedan ako odbije nista dogodine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2020, 22:29Uzeo si mi rijec iz usta
#ledesmaout
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, USB i 37 gostiju.