FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 05 dec 2009, 15:08

MaryJane je napisao/la:Moj Bilal;Arsenal je jedini veliki europski klub koji posluje u plusu,a baš nam je navijač Bayerna našao nešto govoriti o prihodima,siguran sam da su naši prihodi duplo veci od vaših 8-)
nije uvreda niti sta drugo, ali ovo samo idiot moze izjavit :shock: :? :o[/quote]

Nije uvreda,ali ti si budala!!!Pa bolan dok Bayern baca 100mil na pojačanja,Wenger dovede vrijednije igrače za 20mil i onda je logično da su u plusu,jer su im puno veči prihodi od rashoda,al ne vrijedi to vama objašnjavati.Isto ko za Real vi mislite dali 300mil za pojačanja i sad su bogataši,a to što je klub u dugovima nema veze. Ko što je Hoenes rekao-Sve je uredu dok im sudski ovršitelj ne zatvori Bernabeau,ali onda...Vama je logika ko najviše baci para taj je najbogatiji
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 dec 2009, 17:46

Godisnji prihodi Bayerna su 300 miliona. Po tvojoj prici Arsenal ima duplo, pa bolan ne rise, i ne provaljuj se bezveze.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 05 dec 2009, 18:59

@omerbavarac
ne rise ti,možda sam malo pretjero sa duplo više,ali uglavnom bogatiji smo 8-)
15 najbogatijih fudbalskih klubova na svijetu(milioni funti):
1. Manchester United 1,421
2. Real Madrid 1,029
3. Arsenal 926
4. Bayern Munich 825
5. Liverpool 766
6. Milan 763
7. Barcelona 760
8. Chelsea 610
9. Juventus 459
10.Schalke 04 389
11.Tottenham Hotspur 337
12.Olympique Lyonnais 333
13.Roma 290
14.Inter Milan 281
15.Hamburg 256
The 10 Most Valuable Teams in Sports:
No. 1 Manchester United $1.6 billion
No. 2 Dallas Cowboys $1.6 billion
No. 3 Washington Redskins $1.5 billion
No. 4 New England Patriots $1.32 billion
No. 5 New York Yankees $1.3 billion
No. 6 Real Madrid $1.29 billion
No. 7 Arsenal $1.2 billion
No. 8 New York Giants $1.18 billion
No. 9 New York Jets $1.17 billion
No. 10 Houston Texans 1.17 billion
Koliko je ovo sve provjereno ne znam,ali uglavnom svako ce prije povjerovat u ovo nego nekim mojim i vašim statistikama.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 dec 2009, 19:46

Jesil ovo ti sastavljo statistiku
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 dec 2009, 20:10

Joj opet brojevi... :roll: Imam neki osjecaj da ce sad krenuti jaka rasprava. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 dec 2009, 20:12

Trasimaco je napisao/la:Joj opet brojevi... :roll: Imam neki osjecaj da ce sad krenuti jaka rasprava. :lol:
Nemoj da pocinjes sa rijecju raspravom jer bi mogla da bude zestoka rasprava :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 dec 2009, 20:34

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Moj Bilal;Arsenal je jedini veliki europski klub koji posluje u plusu,a baš nam je navijač Bayerna našao nešto govoriti o prihodima,siguran sam da su naši prihodi duplo veci od vaših 8-)
Nije uvreda,ali ti si budala!!!Pa bolan dok Bayern baca 100mil na pojačanja,Wenger dovede vrijednije igrače za 20mil i onda je logično da su u plusu,jer su im puno veči prihodi od rashoda,al ne vrijedi to vama objašnjavati.Isto ko za Real vi mislite dali 300mil za pojačanja i sad su bogataši,a to što je klub u dugovima nema veze. Ko što je Hoenes rekao-Sve je uredu dok im sudski ovršitelj ne zatvori Bernabeau,ali onda...Vama je logika ko najviše baci para taj je najbogatiji
Bayern je klub koji zadnjih 5-6 godina redovno ima plus na kraju godine.Ostatak tvog posta je toliko skandalozan da nisam ustanju da ga prokomentarišem.U više si navarata pokazao oskudno znanje i nisi spreman da diskutuješ na normalnom nivou.A admin bi se trebao pozabaviti tvojim vokabularam sobzirom da si u više navrata vređao druge članove.Mani se ove teme jer ruku na srce nemaš pojima o Bayernu i ne znaš ništa o tom klubu.Ovo je prijateljski savjet da te drugi bavarci ne bi ismijavali.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 05 dec 2009, 20:38

rob do bagro je napisao/la:Jesil ovo ti sastavljo statistiku
Ovo je po Forbesu jarane moj.
@FRANK RIBERY
Šta je tu skandalozno?!Koga sam ja vrieđao?!Kada sam ja pokazao oskudno znanje?!To što je tebi krivo što sam upravu nisam ja kriv.Uostalom ni to za plus nisam ja izmislio,vrtilo se to po medijima dugo vremena.Ja sam na ovoj temi samo pisao kada je Arsenal bio prozvan u komentarima navijača Bayerna, a i ko si ti ionako da govoriš da ja nemam pojma o nekom klubu.Budi siguran da znam o Bayernu barem jednako kao i ti.Ja sam svo vrijeme normalno diskutovao i nikog nisam vrijeđao,ako lažem reci koga sam ja to uvrijedio,možda tebe?!
Zadnja izmjena: Cesc Fabregas 4, dana/u 05 dec 2009, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 dec 2009, 20:41

Slobodno jarane malo čitaj... Nigdje veze, al ovo je se motalo po potralu ovome prije mjesec dana i svim ostalim portalima... A to ko je bogatiji ili koje u minusu ne treba raspravljati, jer svi mi znamo da je to Arsenal. Samim tim da je Arsenalov komplex stadiona najskuplji u europi a vjerovatno među prvih 5 u svijetu ( to ne mogu tvrdit ) je nešto veliko... Arsenal idućih 15 godina otplaćuje kredit ( možda i manje ) i to ga malo koći, al i sa tim kreditom on je u većem plusu nego mnogi drugi klubovi ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 dec 2009, 20:44

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:@omerbavarac
2. Real Madrid 1,029
3. Arsenal 926
4. Bayern Munich 825
5. Liverpool 766
6. Milan 763
7. Barcelona 760
8. Chelsea 610
9. Juventus 459
10.Schalke 04 389
11.Tottenham Hotspur 337
13.Roma 290
14.Inter Milan 281
15.Hamburg 256
Koliko je ovo sve provjereno ne znam,ali uglavnom svako ce prije povjerovat u ovo nego nekim mojim i vašim statistikama.
Još da skontaš šta si napisao i kriva bi se Drina ispravila.Ovo nije statistika koji klubovi imaju najviše para, već koliko koji klub vrijedi u dionicama na tržištu.Da ti pojasnim stvar.AKo hoćeš da kupiš recimo Arsenal moraš izdvojiti najmanje 926 mil eura.Dok su prihodi i novac nešto sasvim drugo.Prihodi Bayerna 2008 godine su bili 295,3 mil eura dok su Arsenala 264.4 mil eura.Te novce su klubovi zaradili u 2008 godini.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 dec 2009, 20:46

GunnerS je napisao/la:
Slobodno jarane malo čitaj... Nigdje veze, al ovo je se motalo po potralu ovome prije mjesec dana i svim ostalim portalima... A to ko je bogatiji ili koje u minusu ne treba raspravljati, jer svi mi znamo da je to Arsenal. Samim tim da je Arsenalov komplex stadiona najskuplji u europi a vjerovatno među prvih 5 u svijetu ( to ne mogu tvrdit ) je nešto veliko... Arsenal idućih 15 godina otplaćuje kredit ( možda i manje ) i to ga malo koći, al i sa tim kreditom on je u većem plusu nego mnogi drugi klubovi ;)
Također savjet ne piši nešto bez pokrića.Ja ti kažem šta kažu prihodi.Vrijednost dionica klubova me nezanimaju.NEKO BI NA OSNOVU ONE STATISTIKE KOJU JE OBJAVIO GOSPON FABREGAS ZAKLJUČIO DA JE ARSENAL BOGATIJI OD cHELSIJA ŠTO JE NEBULOZA.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 dec 2009, 20:52

Stvar je u tome sto mnogi ne shvataju da je to zdrav dug. Od njega imaju koristi i klub, a i banka ili ko vec izdaje kredit. Ljudi kad vide da je neki klub duzan naprimjer 300 miliona, odmah tripuju da je sve propast. Pa ne upada se u dug tako olako. Jasno je određeno kako ce klub poslovati dok traje taj dug, a da rezultati i dalje dolaze. I vecina klubova, bar ovih vecih, vrate dug i prije roka. Pa kako bi inace uvijek isti klubovi bili u vrhu po bogatstvu?! Niko ne daje pare samo tako. Nije mi do nikakve rasprave, samo sam iznio konstataciju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 05 dec 2009, 20:52

FRANK RIBERY je napisao/la:
2. Real Madrid 1,029
3. Arsenal 926
4. Bayern Munich 825
5. Liverpool 766
6. Milan 763
7. Barcelona 760
8. Chelsea 610
9. Juventus 459
10.Schalke 04 389
11.Tottenham Hotspur 337
13.Roma 290
14.Inter Milan 281
15.Hamburg 256
Još da skontaš šta si napisao i kriva bi se Drina ispravila.Ovo nije statistika koji klubovi imaju najviše para, već koliko koji klub vrijedi u dionicama na tržištu.Da ti pojasnim stvar.AKo hoćeš da kupiš recimo Arsenal moraš izdvojiti najmanje 926 mil eura.Dok su prihodi i novac nešto sasvim drugo.Prihodi Bayerna 2008 godine su bili 295,3 mil eura dok su Arsenala 264.4 mil eura.Te novce su klubovi zaradili u 2008 godini.
Bolje ti pročitaj,ova donja statistika je koliko košta klub u cjelini,a ovo iznad je bogatstvo kluba.Ionako ja gore nisam napisao prihodi kluba nego 15 najbogatijih klubova.I ti ohladi malo jarane,očigledno bi samo da se svađaš.

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 05 dec 2009, 20:59

GunnerS je napisao/la:
Također savjet ne piši nešto bez pokrića.Ja ti kažem šta kažu prihodi.Vrijednost dionica klubova me nezanimaju.NEKO BI NA OSNOVU ONE STATISTIKE KOJU JE OBJAVIO GOSPON FABREGAS ZAKLJUČIO DA JE ARSENAL BOGATIJI OD cHELSIJA ŠTO JE NEBULOZA.
Halo ba čovječe nisam ja objavio onu statistiku več Forbes.Eto otiđi na njihovu stranicu i sve možeš naći.Ako je to nebuloza i ako ti smeta onda pošalji njihovoj redakciji žalbu,a nemoj mene napadati.Ako oni lažu onda se izvinjavam što sam i ja prenio tu lažnu informaciju,ali ću ja prije njima vjerovati nego nekom navijaču Bayerna :lol:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 dec 2009, 21:00

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:
2. Real Madrid 1,029
3. Arsenal 926
4. Bayern Munich 825
5. Liverpool 766
6. Milan 763
7. Barcelona 760
8. Chelsea 610
9. Juventus 459
10.Schalke 04 389
11.Tottenham Hotspur 337
13.Roma 290
14.Inter Milan 281
15.Hamburg 256
Bolje ti pročitaj,ova donja statistika je koliko košta klub u cjelini,a ovo iznad je bogatstvo kluba.Ionako ja gore nisam napisao prihodi kluba nego 15 najbogatijih klubova.I ti ohladi malo jarane,očigledno bi samo da se svađaš.

Nakon ovog posta donosili su mi vodu da se smirim.Pa zar je moguće da ne znaš osnovne stvari iz ekonomije.Šta hoćeš da kažeš da Schalke ima 389 mil eura na računu.Schalke spašavaju Gasprom i tajni investitori duga od 120 mil eura, a ti pričaš stvari o kojima nemaš pojima.U obje statistike se radi o vrijednosti klubova koje su dali dva različita izvora.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 dec 2009, 21:03

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:
Halo ba čovječe nisam ja objavio onu statistiku več Forbes.Eto otiđi na njihovu stranicu i sve možeš naći.Ako je to nebuloza i ako ti smeta onda pošalji njihovoj redakciji žalbu,a nemoj mene napadati.Ako oni lažu onda se izvinjavam što sam i ja prenio tu lažnu informaciju,ali ću ja prije njima vjerovati nego nekom navijaču Bayerna :lol:

Čovječe moraš da naučiš šta znače prihodi, rashodi, a šta profit.Ti si sve pogrešno skontao.Daj mi link gdje si našao na Forbsu da piše da Arsenal na bankama ima 926 mil eura.Ja prije vjerujem da je tvoj engleski zakazao i da si ti neku riječ pogrešno preveo.

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 05 dec 2009, 21:07

FRANK RIBERY je napisao/la:Nakon ovog posta donosili su mi vodu da se smirim.Pa zar je moguće da ne znaš osnovne stvari iz ekonomije.Šta hoćeš da kažeš da Schalke ima 389 mil eura na računu.Schalke spašavaju Gasprom i tajni investitori duga od 120 mil eura, a ti pričaš stvari o kojima nemaš pojima.U obje statistike se radi o vrijednosti klubova koje su dali dva različita izvora.
Vjerovo ti meni ili ne,ali i meni su morali nakon ovog donositi vodu.To što se Schalkea tice i meni je bilo sumnjivo pošto se govori da su u lošoj financijskoj situacij,pa sam i napisao da ne znam koliko je ovo provjereno,a izvor je isti u oba slučaja.
Nemoj više da se moramo raspravljati molim te.Ti misliš svoje,ja svoje i očigledno je da je ova rasprava suvišna.Svak ima pravo na svoje mišljenje,a ako nastavimo ko zna šta će sve biti...bezveze da nekog banuju

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 dec 2009, 21:09

Kako tako, al Arsenal je u većem plusu od Bayern-a... U to nema sumnje...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 dec 2009, 21:11

Pa ako imate toliko novca, sto se svake godine stisnete. Hajde platite jednom za igraca 30-tak miliona, a ne trazite djecu da igraju za vas.
Vrlo dobro se zna da je Bayern dobio dodatnu injekciju u vidu Audija, pa jos i Telekoma. ;) ;) ;) Tako da smo u plusu i to ogromnom plusu.
A uostalom zaboli me neka stvar ko je bogatiji, sve dok trose ja sam zadovoljan. Jos znamo kakve su Svabe, stipse sto se tice novca.... 8-) 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 05 dec 2009, 21:13

Hoce meni neko reci gdje je onaj Robben? :shock:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.