PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sariel
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sariel » 17 nov 2016, 10:04

a sada cekamo mandrila i svitu bordo bulja.
ko je za jednonogog bio od pocetka, cija majka gumenjaka crnu vunu prede i kome kasne plate?
:geek:
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 17 nov 2016, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 17 nov 2016, 10:05

Vidi Dzeka!!!ramiz delalic-prijepolje, gasi-kosovo, keljmendi- kosovo, letici- sandzak.Sve autoktoni sarajevski mangupi.Na sta spade kuca jugovica.Imate li vi focaci i jednog mangupa? Ups imate Ziku?Obisao sam dosta ali vecih kompleksasa u zivotu nema od vas.Pogledajte emisiju Goli Zivot, gost Tomo Kovac.Covjek je nacelnik bio policije prije i u ratu.Sve ce vam biti receno.pusica

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 17 nov 2016, 10:11

shzna je napisao/la:Prije nego tuzlanski šljam spinuje i poželi okriviti mene da sam kao Kapiju uzeo za provokaciju, ovo je samo odgovor ovom bijedniku koji veliča ovu "gospodu" a ta ista "gospoda" je napravila Kapiju u njegovom gradu i po jednu Kapiju najmanje haman u svakom drugom gradu. Mrš idiote glupi
Eh na istu tu Kapiju su tvoja braca po igli i veni urinirala i ostavila raznorazne fekalije.
Vi,narkomani sa juga, ste veci cetnici od onih koji su nam napravili tu Kapiju.
Kvazipatriote, lazni borci za BiH, izbjeglice iz Sandzaka ostavite nasu domovinu na miru.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 nov 2016, 10:12

shzna je napisao/la:Prije nego tuzlanski šljam spinuje i poželi okriviti mene da sam kao Kapiju uzeo za provokaciju, ovo je samo odgovor ovom bijedniku koji je eliča ovu "gospodu" a ta ista "gospoda" je napravila Kapiju u njegoom gradu i po jednu Kapiju najmanje haman u svakom drugom gradu. Mrš idioti glupi
Sta ocekivati od pripadnika VRS? Realno brate? Takvi su ta zvjerstva i radili i vidis da se ponosi sa tim, sta te to cudi? Nece njemu biti krivo za kapiju, mnogo vise je meni stalo do toga nego njemu. Govorio je kako Mirza Rascic i Vedran Puljic trebaju biti u paklu nicim izazvan kao i razna spaljivanja grada. Velicanje ratnih zlocinaca isto tako, sam skontas ko su oni ustvari. Samo treba preskociti cetnicke i fasisticke ispade od takvih ljudi i bit ces mirniji. Ovo je poremecen um koji i dalje ima zelju da stvori ''Veliku...''
Samo preskoci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 nov 2016, 10:13

MortemHz je napisao/la:
shzna je napisao/la:Prije nego tuzlanski šljam spinuje i poželi okriviti mene da sam kao Kapiju uzeo za provokaciju, ovo je samo odgovor ovom bijedniku koji je eliča ovu "gospodu" a ta ista "gospoda" je napravila Kapiju u njegoom gradu i po jednu Kapiju najmanje haman u svakom drugom gradu. Mrš idioti glupi
Sta ocekivati od pripadnika VRS? Realno brate? Takvi su ta zvjerstva i radili i vidis da se ponosi sa tim, sta te to cudi? Nece njemu biti krivo za kapiju, mnogo vise je meni stalo do toga nego njemu. Govorio je kako Mirza Rascic i Vedran Puljic trebaju biti u paklu nicim izazvan kao i razna spaljivanja grada. Velicanje ratnih zlocinaca isto tako, sam skontas ko su oni ustvari. Samo treba preskociti cetnicke i fasisticke ispade od takvih ljudi i bit ces mirniji. Ovo je poremecen um koji i dalje ima zelju da stvori ''Veliku...''
Samo preskoci.
mandrili ne laju mandrili ujedaju :urnebes:

slika
pogledajte samo kako su im se boje pomešale, udaraju jedni drugim lizing konstantno, 69.ta djehenemska posla :lol:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 17 nov 2016, 10:16

Poslije vasih provokacija i nazivanja nas Srbima, mislili ste da ce se presutiti i ne odgovoriti provokacijom ?
Kada prestanete sa svojim ispadima i glupostima, nece niko ni vama nista reci.

Sloboda je bez trofeja, vratite se na to. :bih:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 17 nov 2016, 10:18

I onaj jado jadni piše kako je nestalo u našem gradu srpskog građanstva a da smo rokenrol zamijenili ilahijama, pa edituje pizda. E Franto jade jadni.

čarapa

Znam da boli navijački poraz u vlastitom gradu, ali prestani iznosit laži i bljuvotine.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 17 nov 2016, 10:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 17 nov 2016, 10:19

shzna je napisao/la:I Franto džaba edituješ postove za velike srpske građane i zamjenu rokenrola ilahijama i kasidama. Stidi se.
Postavljati sliku "Kapije" je van svake pameti :sick: Ti si taj koji je presao granicu :!:

Ovaj:
Otkako nema srpskog gradjanstva u tom gradu, rokenrol je zamijenjen ilahijama i kasidama :zviz:
Cijelo jutro slusam ilahije i kaside. Ne znam sta imas protiv ilahija i kasida :facepalm: Samo konstantujem da ima vise te vrste muzike, a edit-ovao sam jer je kontekst katastrofalan, a ti si taj koji ga je napravio. Stidi se :oops:

Izmedju ostalog, imas puno tekstova na temu sarajevskog srpskog gradjanstva, koji definitivno fali jer su bili za multietnicku BiH :bih:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 nov 2016, 10:19

shzna je napisao/la:I onaj jado jadni piše kako je nestalo u našem gradu srpske gospode a da smo rokenrol zamijenili ilahijama, pa edituje pizda. E Franto jade jadni.
pa jel nesto slago?
nista ne boli kao istina :geek:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 17 nov 2016, 10:20

Nebitan si Sariele, neće ti niko odgovoriti. :)

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 17 nov 2016, 10:21

Tuzlaci se lizu sa svima samo da bi bili protiv " Sehera" i onda udjes na temu i vidis da cim cuju rijec Tuzla i jedni i drugi ulijecu na forum kao Hakinen u krivinu.
Jedni cetnici drugi podrzavaju cetnike.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 nov 2016, 10:23

shzna je napisao/la:Nebitan si Sariele, neće ti niko odgovoriti. :)
tejk biiirrrrrrrr
ajmo braco osmanlije. ruke gore :urnebes:
dobar si ti cojk samo sto se ne znas zajebavat umjereno :thumbup:
odmah u vakcinu udaras...nema smisla ;)

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 nov 2016, 10:24

predmetmrznje je napisao/la:Dobro jutro dragi sugrađani, nadam se da ćete i vi na poseban način obilježiti ovaj dan.. nek vam je sretna 25ta

slika
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 17 nov 2016, 10:25

Nisi ti razumio dobro, nisam ja provocirao sa ovim, ne daj Bože, samo da ovom imbecilu pokažem koga veliča i naziva gospodom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 nov 2016, 10:27

shzna je napisao/la:Nisi ti razumio dobro, nisam ja provocirao sa ovim, ne daj Bože, samo da ovom imbecilu pokažem koga veliča i naziva gospodom.
ja al na stranu zajebancija, kapija markale ebemu misha nemojte ba nikako na prepucavanjima.
zajednicka je so na ranu.valjda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 nov 2016, 10:28

Qurca vam suhog i mozga ispranog, pameti suplje, isturpijane!
Ostavite se, okanite se, Kapije, Markala... to su kapije dzenneta i raja. Ona su zatvorena i ne otvarajte ih. I ne pokusavajte!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 17 nov 2016, 10:30

Hajmo malo o gradskom derbiju koji nam dolazi za godinu - dvije Sloga Šimin Han - Sloboda :lol:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 17 nov 2016, 10:31

shzna je napisao/la:I onaj jado jadni piše kako je nestalo u našem gradu srpskog građanstva a da smo rokenrol zamijenili ilahijama, pa edituje pizda. E Franto jade jadni.
Jadu jadni, nisam pisao na temu rata i nikog nisam uvrijedio. Onda si ti direktno mene uvrijedio, postavljajuci ovu sliku. Stidi se :puke: Samo vidim da si ti pretjerao ovdje :!:
Ja sam napisao da danas fali srpsko gradjanstvo u tom gradu i da je to imalo uticaj na kulturu grada. Jesam li nesto slagao, i da li sam te uvrijedio sa tim?
Lijeci negdje drugo komplekse od srpske sarajevske gospode, kako si ih TI nazvao, a ne tim sto postavljas sliku "Kapije". Ako ne znas biti umjeren, ne komentarisi.
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 17 nov 2016, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 nov 2016, 10:32

narodniheroj je napisao/la:Hajmo malo o gradskom derbiju koji nam dolazi za godinu - dvije Sloga Šimin Han - Sloboda :lol:
tacno tako,ajmo malo jel bolje kupovat titule ko amar, il gradit stadion uz kamatu navijackim parama... a po ustaljenoj proceduri..
:lol:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 17 nov 2016, 10:40

Da imas imalo obraza i stida shzna, obrisao bi onu sliku. Ne mogu da vjerujem kakav imbecil moras da budes da je postavis :facepalm:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.