ko je za jednonogog bio od pocetka, cija majka gumenjaka crnu vunu prede i kome kasne plate?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Eh na istu tu Kapiju su tvoja braca po igli i veni urinirala i ostavila raznorazne fekalije.shzna je napisao/la:Prije nego tuzlanski šljam spinuje i poželi okriviti mene da sam kao Kapiju uzeo za provokaciju, ovo je samo odgovor ovom bijedniku koji veliča ovu "gospodu" a ta ista "gospoda" je napravila Kapiju u njegovom gradu i po jednu Kapiju najmanje haman u svakom drugom gradu. Mrš idiote glupi
Sta ocekivati od pripadnika VRS? Realno brate? Takvi su ta zvjerstva i radili i vidis da se ponosi sa tim, sta te to cudi? Nece njemu biti krivo za kapiju, mnogo vise je meni stalo do toga nego njemu. Govorio je kako Mirza Rascic i Vedran Puljic trebaju biti u paklu nicim izazvan kao i razna spaljivanja grada. Velicanje ratnih zlocinaca isto tako, sam skontas ko su oni ustvari. Samo treba preskociti cetnicke i fasisticke ispade od takvih ljudi i bit ces mirniji. Ovo je poremecen um koji i dalje ima zelju da stvori ''Veliku...''shzna je napisao/la:Prije nego tuzlanski šljam spinuje i poželi okriviti mene da sam kao Kapiju uzeo za provokaciju, ovo je samo odgovor ovom bijedniku koji je eliča ovu "gospodu" a ta ista "gospoda" je napravila Kapiju u njegoom gradu i po jednu Kapiju najmanje haman u svakom drugom gradu. Mrš idioti glupi
mandrili ne laju mandrili ujedajuMortemHz je napisao/la:Sta ocekivati od pripadnika VRS? Realno brate? Takvi su ta zvjerstva i radili i vidis da se ponosi sa tim, sta te to cudi? Nece njemu biti krivo za kapiju, mnogo vise je meni stalo do toga nego njemu. Govorio je kako Mirza Rascic i Vedran Puljic trebaju biti u paklu nicim izazvan kao i razna spaljivanja grada. Velicanje ratnih zlocinaca isto tako, sam skontas ko su oni ustvari. Samo treba preskociti cetnicke i fasisticke ispade od takvih ljudi i bit ces mirniji. Ovo je poremecen um koji i dalje ima zelju da stvori ''Veliku...''shzna je napisao/la:Prije nego tuzlanski šljam spinuje i poželi okriviti mene da sam kao Kapiju uzeo za provokaciju, ovo je samo odgovor ovom bijedniku koji je eliča ovu "gospodu" a ta ista "gospoda" je napravila Kapiju u njegoom gradu i po jednu Kapiju najmanje haman u svakom drugom gradu. Mrš idioti glupi
Samo preskoci.
Postavljati sliku "Kapije" je van svake pametishzna je napisao/la:I Franto džaba edituješ postove za velike srpske građane i zamjenu rokenrola ilahijama i kasidama. Stidi se.
Cijelo jutro slusam ilahije i kaside. Ne znam sta imas protiv ilahija i kasidaOtkako nema srpskog gradjanstva u tom gradu, rokenrol je zamijenjen ilahijama i kasidama![]()
pa jel nesto slago?shzna je napisao/la:I onaj jado jadni piše kako je nestalo u našem gradu srpske gospode a da smo rokenrol zamijenili ilahijama, pa edituje pizda. E Franto jade jadni.
tejk biiirrrrrrrrshzna je napisao/la:Nebitan si Sariele, neće ti niko odgovoriti.
predmetmrznje je napisao/la:Dobro jutro dragi sugrađani, nadam se da ćete i vi na poseban način obilježiti ovaj dan.. nek vam je sretna 25ta
ja al na stranu zajebancija, kapija markale ebemu misha nemojte ba nikako na prepucavanjima.shzna je napisao/la:Nisi ti razumio dobro, nisam ja provocirao sa ovim, ne daj Bože, samo da ovom imbecilu pokažem koga veliča i naziva gospodom.
Jadu jadni, nisam pisao na temu rata i nikog nisam uvrijedio. Onda si ti direktno mene uvrijedio, postavljajuci ovu sliku. Stidi seshzna je napisao/la:I onaj jado jadni piše kako je nestalo u našem gradu srpskog građanstva a da smo rokenrol zamijenili ilahijama, pa edituje pizda. E Franto jade jadni.
tacno tako,ajmo malo jel bolje kupovat titule ko amar, il gradit stadion uz kamatu navijackim parama... a po ustaljenoj proceduri..narodniheroj je napisao/la:Hajmo malo o gradskom derbiju koji nam dolazi za godinu - dvije Sloga Šimin Han - Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.