FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

champions1921

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la champions1921 » 30 okt 2012, 11:40

voltron30 je napisao/la:
Ekonomista je napisao/la:Vec zamisljam scenu 90+ minuta,uzima Said loptu na centru prodje sve i zabije gol prema jugu,onda malo prcne skretnicare i dodje pred istok i proslavi gol,poljubi grb.A onda cijeli stadion Oni ti ga puse Saide a na juznoj tribini muk,cirevi proradili,lome stolice grizu ogradu. :lol:
Već viđeno, samo nije u pitanju Said, nego Hadis Zubanović. :lol:
Svaka ti dala majstore :lol: :lol: :lol:
Postao/la Ekonomista dana 30 okt 2012, 11:29

Sta ce skretnicari navijaci Vase Miskina pojedose se od muke pa na svaku nasu imaju komentar.Said ih je opasno zapalio,a kad im go zabije ima da se od muke jedu.
Vidimo ko se jede :lol:
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 30 okt 2012, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 30 okt 2012, 11:46

champions1921 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Ekonomista je napisao/la:Vec zamisljam scenu 90+ minuta,uzima Said loptu na centru prodje sve i zabije gol prema jugu,onda malo prcne skretnicare i dodje pred istok i proslavi gol,poljubi grb.A onda cijeli stadion Oni ti ga puse Saide a na juznoj tribini muk,cirevi proradili,lome stolice grizu ogradu. :lol:
Svaka ti dala majstore :lol: :lol: :lol:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA kraljuuuuuuuuuuu :lol: :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 okt 2012, 12:06

Je li se zna tacan datum i vrijeme odigravanja istog?
Stern des Südens

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 30 okt 2012, 12:16

powerplay je napisao/la:Predlažem da se tema reimenuje u NK skretničar, svakako je njihovih trolovskih postova mnogo više nego naših, valjda im je Sarajevo non stop na pameti, jede ih iznutra. Admini dopuštaju da se trola, i gotovo da je nemoguće ostvariti bilo kakvu normalnu konverzaciju niti raspravu. Čini mi se da je vrijeme da se pređe na neki drugi forum!
pa oni bi sad halalili kup (a jedino to i ostalo) samo da nas uzmu ovaj derbi,sto zbog Saida,sto zbog toga sto nas vide iza njih tamo negdje od septembra,toliko su bili ubjedjeni kao sto su i sada da ce ovo biti preslikana prosla sezona da se ponasaju kao da su sjeli na mravinjak,i sve ih veca frka fata iz kola u kolo,prizeljkujuci da zasjedu na lidersku poziciju,jer su oni "mores mislit" dominacija team.. :lol: :lol: a sve sto mogu je uhvatit se flaute....koju uveliko i flautaju :lol: :lol: :lol: :lol:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 30 okt 2012, 12:57

voltron30 je napisao/la:
Nemoj ga vise :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 30 okt 2012, 13:03

slika
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 30 okt 2012, 13:15

socrates je napisao/la:
powerplay je napisao/la:Predlažem da se tema reimenuje u NK skretničar, svakako je njihovih trolovskih postova mnogo više nego naših, valjda im je Sarajevo non stop na pameti, jede ih iznutra. Admini dopuštaju da se trola, i gotovo da je nemoguće ostvariti bilo kakvu normalnu konverzaciju niti raspravu. Čini mi se da je vrijeme da se pređe na neki drugi forum!
pa oni bi sad halalili kup (a jedino to i ostalo) samo da nas uzmu ovaj derbi,sto zbog Saida,sto zbog toga sto nas vide iza njih tamo negdje od septembra,toliko su bili ubjedjeni kao sto su i sada da ce ovo biti preslikana prosla sezona da se ponasaju kao da su sjeli na mravinjak,i sve ih veca frka fata iz kola u kolo,prizeljkujuci da zasjedu na lidersku poziciju,jer su oni "mores mislit" dominacija team.. :lol: :lol: a sve sto mogu je uhvatit se flaute....koju uveliko i flautaju :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poslije +5 kada se uveliko slavila titula, ne znam koga je strah. Kome se gaće tresu? Kada još dodamo ispadanje iz kupa, sve je jasno. Vi ste svjesni da sa porazom ili remijem gubite sigurno oba trofeja. Čak i sa pobjedom vaše šanse za titulu ne prelaze 40%. ;)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 30 okt 2012, 13:20

90 minuta vi postizete go na sjeveru ludilo said trci ljubi grb baklje se pale vi slavite tih 1-4 8-)

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 30 okt 2012, 14:16

slika

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 30 okt 2012, 14:28

pa stani ba, kad je derbi u subotu il nedjelju -.-

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 30 okt 2012, 14:59

ublehas je napisao/la:
socrates je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poslije +5 kada se uveliko slavila titula, ne znam koga je strah. Kome se gaće tresu? Kada još dodamo ispadanje iz kupa, sve je jasno. Vi ste svjesni da sa porazom ili remijem gubite sigurno oba trofeja. Čak i sa pobjedom vaše šanse za titulu ne prelaze 40%. ;)
Ajde ba ne brabonjaj,znam da je off..ali evo danas sjedim s covjekom koji je bio sudionik one vase tekme protiv celika u kupu 0:3,prica mi covjek sve same detalje,koja je to stelacina bila na toj utakmici,a ne treba biti pametan pa reci odakle je sve to izorganizovano,dakle lik koji je igrao na toj tekmi mi prica sve same suhe cinjenice.....prema tome....vama samo ostaje da se u subotu namjestite,da vas sto manje zaboli pakaš..

Karaj zelju ale,karaj zelju ale
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 30 okt 2012, 15:59

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 okt 2012, 16:43

socrates je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Treba li podsjecati na slavljenicke slike od prije par kola kada ste velikom Zelji bjezali 5 bodova :?: :lol:
Naravno da cemo biti zadovoljni remijem, kada ste ocekivali da idete na +8 kod naseg gostovanja u Zenici, a gledaj sada poslije derbija na Kosevu imamo isto bodova (ako vec bude taj remi).. Ipak se bod i ne cini tako los, zar ne.. ? A respekt prema Sarajevu postoji oduvijek, a ne samo danas, pa tako i prosle godine, i one tamo, itd. Ipak ste vi 1 na tabeli, ali dosao je tezi raspored pa nije tako jednostavno vise biti prvi.. Sad treba igrati malo van Sarajeva... 8-)
A na Grbavici ce biti samo rutinsko proslavljanje titule... :D
ja sam vec komentarisao te izjave u vezi rasporeda,zasto ako vec kazes da postoji respekt pricas u kontekstu kako mi ne mozemo donositi bodove sa strane,a vi eto mozete i vecina to moze samo mi ne..o cemu je tu rijec?????
ti isti taj si komentarisao unazad 5-6 kola upravo ovo sto sam rekao kako cemo mi prosipati bodove i kuci protiv "vecih" timova...pa osvrcuci se na tu cinjenicu da si/ste to pricali za nase domace tekme nije nikakvo cudo sto sad isto pricate samo vezano za gostujuce....znas onu haveru domicilnu koja kaze: sto je babi milo to joj se i snilo...the end
Ko kaze da vi ne mozete donositi bodove sa strane, samo kazemo da smo mi npr. odradili gostovanje protiv Zrinjskog i izgubili, a vi ste odradili protiv Zvijezde i kiksali, znaci sada morate dobiti Zrinjskog da bi se tu izvadili... Realno to niste u stanju po kvaliteti ekipe, koja nema pobjednicki mentalitet kao Zeljo, barem ne jos, mozda prorade nekim cudom... Elem, sljedece sezone u prvih 6 kola, 4 gostovanja, a vidimo da vam ista pocinju smetati (Travnik, Zvijezda, Zrinjski u kupu) gdje ostvarujete lose rezultate.. Sta to onda znaci, da je Zeljo bolji naravno, isto bodova a puno vise utakmica na strani.

Pa i hocete prosipati protiv vecih, Borca uzeli na guzove, Celik nerijeseno, Siroki zasluzeno dobili, od Zelje gubite ili remi, Zrinjski necete dobiti, a onda sljedece polusezone idete svima njima u goste, a mi docekujemo kuci neke, a nekima gostujemo...

Budemo vidjeli kako ce se stvari odvijati, isto ovako je bilo i prosle godine, -8 bodova u jednom trenutku, onda boom, prvi na polusezoni, i +17 ono na kraju bijahu :?: :lol: 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 30 okt 2012, 17:20

Kako ćemo poslije tekme grohtom da se smijemo :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 okt 2012, 19:19

blago ste retardirani i jedni i drugi, vise ovi kojima je isti maribor uvalio 6 komada, al isto je to sra.nje
sta je poenta ove svadje/diskusije? ko je ispao od slabijeg protivnika, on je gori jel? svi zivi se takmice i diskutuju oko toga koga su izbacili u evropi, samo ludi bosanci oko toga od koga su ispali, Boze ti sacuvaj
samo da izadje na hajr, al sumnjam, jadni vi, a i ja sa vama
Za zivot cijeli!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 okt 2012, 19:31

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:blago ste retardirani i jedni i drugi, vise ovi kojima je isti maribor uvalio 6 komada, al isto je to sra.nje
sta je poenta ove svadje/diskusije? ko je ispao od slabijeg protivnika, on je gori jel? svi zivi se takmice i diskutuju oko toga koga su izbacili u evropi, samo ludi bosanci oko toga od koga su ispali, Boze ti sacuvaj
samo da izadje na hajr, al sumnjam, jadni vi, a i ja sa vama
Eeee, davno je rečeno : Gdje prestaje logika, počinje Bosna
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 okt 2012, 19:41

Imate temu Sarajevo vs. Željezničar... tu ću dopustiti prepucavanja pred derbi.
Ovdje se piše o FK SArajevo, a na Željinoj temi o FK Željezničaru.

Svi koji na ove dvije teme dolaze da bi malo provocirali ekipu iz protivničkog tabora, rizikuju da budu TRAJNO banovani sa foruma.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 okt 2012, 20:24

U okviru XI. kola Omladinske Premijer lige kadeti i juniori FK Sarajevo ostvarili su dobre rezultate u proteklim susretima.

Naši kadeti su na domaćem terenu ostvarili ubjedljivu pobjedu nad vršnjacima iz Zvijezde rezultatom 3:0. Strijelci u ovom susretu bili su Ćatić, Medžuseljac i Rušević.

FK Sarajevo 3:0 NK Zvijezda

FK Sarajevo: E.Kurtanović, Hečo, Pendek, Rušević (74.min. Sjenar), Ćatić (68.min. Torlak), Žiga, Šuman (53.min. Gljiva), Imamović (63.min. Handžić), A. Kurtanović, Medić. Trener: Emir Karahmet

Poput kadeta, i juniori su zabilježili pobjedu. Oni su uspjeli savladati svoje vršnjake iz Gradačca. Na utakmici je postignuto ukupno osam golova, od toga 5 u mreži gostiju. Strijelci za naše kadete su bili: Čomaga, A. Plakalo, Račić, Bešić i Burović.

FK Sarajevo 5:3 NK Zvijezda

FK Sarajevo: E. Plakalo, Muharemović, Kličić (76.min. Sijamija), Čomaga (90.min. Hečo), Varatanović (68.min. Mujkić), Bešić, Račić, A. Plakalo, Čulov, Čiva, Burović. Trener: Dženan Ušćuplić.
fcsarajevo.ba

E da su i seniori ovako odigrali, bilo bi lakše se pripremati za najvažniju utakmicu..

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 31 okt 2012, 09:33

slika

8-)
Bordo bijeli!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 okt 2012, 16:22

Bordo porodica je bogatija za radio TNT.

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/bordo- ... io-tnt/752" onclick="window.open(this.href);return false;

Novi član LBC projekta - Bosna Sunce Osiguranje i Poliklinika Sunce.

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/bosna- ... -sunce/749" onclick="window.open(this.href);return false;

U FShopove je stigla i najavljena modna linija "1946"

" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mire971, Proximic i 23 gosta.