FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 29 okt 2012, 23:24

Sarajlijc@ je napisao/la:
mirsonii je napisao/la:gdje to mi rekosmo da je Said intelektualac, da je glup ko tele ja ga volim.
Glup je ko **** sto jest jest, ali Bog na nebu SAID na zemlji!

Suljic je dosao iz Butmira. Uostalom imamo Belosevica, a u tu skupinu moze i Dejo jer je Sarajlija.

PS Belosevic na kraju krajeva ima najvise derbija od svih igraca iz oba tabora :mrgreen:
Nemamo igraca iz svoje skole kao sto oni imaju ali racunaj da je svima do ovog derbija stalo i da igracima derby sigurno nije "kao bilo koja druga utakmica" sto ova pticurina kaze.
Said je vec od prvog dana navuceni pitar.Za Torlaka se zna, za ovaj klub gine vise nego ijedno dijete iz nase skole.

Realno, zatvorit duge lopte i ne pravit faulove na udaljenosti od 16 do 30 metara.Ako treba ruši ih na 40 metara od gola.Bekovi im nisu bas prodorni ali zato znaju centrirati sa obije noge, tj ne moraju striktno probit stranu za dobar ubacaj.Slicno je i sa Zebom.Vjerovatno ce igrat na krilu, pazit tu suprotno stranu jer sumnjam da on moze probit, tj pretrcat ikog od nasih igraca. Sesar ce njihovu sredinu sam u zubima drzat.Slat lopte na Hadziju, on nek ih spusta na Saida koji ce vjerovatno biti cuvan od strane trojice igraca ali ce zato drugi ostati slobodni u dosta situacija.Ako bude zicera moracemo ih pogađat.Suljic posebno nek vjezba 1 na 1 sa golmanom i to Dejom koji je tu neprikosnoven i to sa desne strane po mogucnosti jer on kao desnjak se slabo nalazi ako mu golman iole zatvori ugao.

HAJMO DIVOVI!!!!!!!
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 29 okt 2012, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 okt 2012, 23:28

Ekonomista je napisao/la:Said je postig'o ono sto je htio.Uzbudio je komsinice koje su se opasno nalozile,onome ko ga bude cuvao bit ce ebeno,lik je masina.Nije iskljuceno da bude crveni nad njim.

Karaj Saide. 8-)
nije on ovo planski uradio, jer nije sposoban da ovo planski uradi, nije dovoljno pametan
Za zivot cijeli!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 okt 2012, 23:35

Ekonomista je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Ekonomista je napisao/la:Said je postig'o ono sto je htio.Uzbudio je komsinice koje su se opasno nalozile,onome ko ga bude cuvao bit ce ebeno,lik je masina.Nije iskljuceno da bude crveni nad njim.

Karaj Saide. 8-)
nije on ovo planski uradio, jer nije sposoban da ovo planski uradi, nije dovoljno pametan

Koja li hrabrost ove amebe da on govori ko je pametan a ko nije. :lol:
vidim da ti nisi, hajmo dalje
Za zivot cijeli!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 okt 2012, 23:37

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:

Karaj Saide. 8-)
Vrlo moguce da nije ovo planski uradio ali on uvijek igra dobro kad je nalozen i kad je atmosfera dobra i postigo je taj naboj koji je njemu potreban.
Mene iskreno strah da ga neko opasno ne povrijedi i prođe bez crvenog kartona, a kakvi ste sa sudijama vrlo je moguce da se to i desi.

Ima sanse, odredjeni procenat - vrlo mali :mrgreen: da Said u potpunosti zakaze na toj utakmici i da sve ove izjave ostanu samo na izjavama ali on nije Kojasevic, on svoja obecanja ispunjava :mrgreen:
Sto se mene tice ne mora zabit, nek napravi koji dobar potez i poneku asistenciju, nije sve u golu

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 29 okt 2012, 23:49

ONI TI GA SEPU SAIDEEEEE....SAIDEEEEE..SAIDEEEEEEEEEEEEEEEEE.................
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 29 okt 2012, 23:56

mirsonii je napisao/la:gdje to mi rekosmo da je Said intelektualac, da je glup ko tele ja ga volim.
ko kaže da se istorija ne ponavlja, imali ste već jednog takvog intelektualca ;)
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 30 okt 2012, 00:00

Čini mi se da mi imamo taj pobjednički duh. Znamo da u derbija ne odlučuje kvalitet već druge stvari. Naša je prednost što imamo dosta Željine djece u timu za razliku od Sarajeva, ne znam da li imaju jednog-dvojicu. Tako da znamo šta je derbi, dok je ovim drugim igračima sa strane ova utakmica kao i svaka druga“, zaključio je Zeba.
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 30 okt 2012, 00:44

http://freemeteo.com/default.asp?pid=22 ... 81&nDate=5" onclick="window.open(this.href);return false;

dakle duge gace nece trebati,kao sto neko rece...ocekuje nas derbi gdje ce sigurno biti golova,2+...i naravno kec na kladari,navijacki a i realno,vidi se tu po nekim izjavama iz suparnickog tabora da bi sad potpisali remi..i respect prema ovom timu Sarajeva je takodje evidentan (ali se naravno ne prica javno o istom),kao odavno sto mozda nije bio,ili iz vremena kada se seljo osjecao toliko dominantnim,sto svakako sad nije slucaj niti razmisljaju u tom pravcu..
pa njima je banja sto na derbi dolaze poravnati u bodovnom smislu (a opet ipak kao drugi)pa i ta cinjenica ide u prilog gore recenom,ne treba ni podsjecati kako tamo negdje od cetvrtog kola prizivaju nama kikseve,jer nam toboze tek slijede teske tekme,sto i jeste cinjenica,ali ne prizvase ni uz pomoc baba vracara gubljenje bodova upravo u tim najtezim tekmama,naprotiv uzeli smo sve,kao sto cemo i u preostala 4 kola od mogucih 12 uzeti garant bar 10...seljo,slavija,zrinja,radnik..dok strumfovi imaju listicu,ne bitno kuci ili na strani obzirom na njihovu anemicnu igru kuci sa ili bez publike (koja im je tolika falila u ona dva kola ;) ) i ako idu u trebinje glabaona rezervisana..

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 okt 2012, 00:50

Treba li podsjecati na slavljenicke slike od prije par kola kada ste velikom Zelji bjezali 5 bodova :?: :lol:
Naravno da cemo biti zadovoljni remijem, kada ste ocekivali da idete na +8 kod naseg gostovanja u Zenici, a gledaj sada poslije derbija na Kosevu imamo isto bodova (ako vec bude taj remi).. Ipak se bod i ne cini tako los, zar ne.. ? A respekt prema Sarajevu postoji oduvijek, a ne samo danas, pa tako i prosle godine, i one tamo, itd. Ipak ste vi 1 na tabeli, ali dosao je tezi raspored pa nije tako jednostavno vise biti prvi.. Sad treba igrati malo van Sarajeva... 8-)
A na Grbavici ce biti samo rutinsko proslavljanje titule... :D

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 30 okt 2012, 01:00

Baja_Zvjerka je napisao/la:Treba li podsjecati na slavljenicke slike od prije par kola kada ste velikom Zelji bjezali 5 bodova :?: :lol:
Naravno da cemo biti zadovoljni remijem, kada ste ocekivali da idete na +8 kod naseg gostovanja u Zenici, a gledaj sada poslije derbija na Kosevu imamo isto bodova (ako vec bude taj remi).. Ipak se bod i ne cini tako los, zar ne.. ? A respekt prema Sarajevu postoji oduvijek, a ne samo danas, pa tako i prosle godine, i one tamo, itd. Ipak ste vi 1 na tabeli, ali dosao je tezi raspored pa nije tako jednostavno vise biti prvi.. Sad treba igrati malo van Sarajeva... 8-)
A na Grbavici ce biti samo rutinsko proslavljanje titule... :D

slika
ja sam vec komentarisao te izjave u vezi rasporeda,zasto ako vec kazes da postoji respekt pricas u kontekstu kako mi ne mozemo donositi bodove sa strane,a vi eto mozete i vecina to moze samo mi ne..o cemu je tu rijec?????
ti isti taj si komentarisao unazad 5-6 kola upravo ovo sto sam rekao kako cemo mi prosipati bodove i kuci protiv "vecih" timova...pa osvrcuci se na tu cinjenicu da si/ste to pricali za nase domace tekme nije nikakvo cudo sto sad isto pricate samo vezano za gostujuce....znas onu haveru domicilnu koja kaze: sto je babi milo to joj se i snilo...the end

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 30 okt 2012, 01:39

socrates je napisao/la:http://freemeteo.com/default.asp?pid=22 ... 81&nDate=5

dakle duge gace nece trebati,kao sto neko rece...ocekuje nas derbi gdje ce sigurno biti golova,2+...i naravno kec na kladari,navijacki a i realno,vidi se tu po nekim izjavama iz suparnickog tabora da bi sad potpisali remi..i respect prema ovom timu Sarajeva je takodje evidentan (ali se naravno ne prica javno o istom),kao odavno sto mozda nije bio,ili iz vremena kada se seljo osjecao toliko dominantnim,sto svakako sad nije slucaj niti razmisljaju u tom pravcu..
pa njima je banja sto na derbi dolaze poravnati u bodovnom smislu (a opet ipak kao drugi)pa i ta cinjenica ide u prilog gore recenom,ne treba ni podsjecati kako tamo negdje od cetvrtog kola prizivaju nama kikseve,jer nam toboze tek slijede teske tekme,sto i jeste cinjenica,ali ne prizvase ni uz pomoc baba vracara gubljenje bodova upravo u tim najtezim tekmama,naprotiv uzeli smo sve,kao sto cemo i u preostala 4 kola od mogucih 12 uzeti garant bar 10...seljo,slavija,zrinja,radnik..dok strumfovi imaju listicu,ne bitno kuci ili na strani obzirom na njihovu anemicnu igru kuci sa ili bez publike (koja im je tolika falila u ona dva kola ;) ) i ako idu u trebinje glabaona rezervisana..
dobro vam ide iz godine u godinu :lol: :lol: ,titule ,kupovi derbije redovno uzimate pogotovo na kosevu ,redovno sacuvate prednost sa pocetka prvenstva i budete sampioni ,cestitam samo nastavite hahh :mrgreen:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 30 okt 2012, 07:36

exbabilon je napisao/la:Koliko god bio seljak, ovaj Said nam jedini može zadat opasnost. Eventualno Hadžić da izbori neki faul svojim kamikaza potezima, a ostalo manje više. Suljić je pogubljen, Sesar čini mi se pao u formi. Još ima taj Belošević kao stari lisac koji može nešto na iskustvo. Kod nas opet igra kolektiv, jer se niko ne izdvaja, al ni na jednoj poziciji nismo slabi, tako da bi to mogla bit naša prednost. Sve u svemu, očekujem da se vrijeme popravi pa da uživamo u dobrom derbiju! ;)

Upravo tako. Taj Belošević...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

mirsonii
Kontakt:

Post Postao/la mirsonii » 30 okt 2012, 08:28

Cuspajz je napisao/la:
socrates je napisao/la:http://freemeteo.com/default.asp?pid=22 ... 81&nDate=5

dobro vam ide iz godine u godinu :lol: :lol: ,titule ,kupovi derbije redovno uzimate pogotovo na kosevu ,redovno sacuvate prednost sa pocetka prvenstva i budete sampioni ,cestitam samo nastavite hahh :mrgreen:
Gdje vi niste pobjedili zadnjih 9 godina .. ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 okt 2012, 08:34

mirsonii je napisao/la:Gdje vi niste pobjedili zadnjih 9 godina .. ;)
Dusa vam ukrasti pa makar i godinu ... :)

0:1 Kajtaz (30.10.2004.)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

mirsonii
Kontakt:

Post Postao/la mirsonii » 30 okt 2012, 08:36

Bubno sam iz glave, znam da je bila il 2003 il 2004, pa reko pitarski idem nama u korist :D .

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 okt 2012, 10:38

mirsonii je napisao/la:Bubno sam iz glave, znam da je bila il 2003 il 2004, pa reko pitarski idem nama u korist :D .
Cuj bubno iz glave ??? Ti jarane govoris lazi nema bubanja iz glave razmisli prije nego sto nesto kazes ovo cita hiljade ljudi.

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 30 okt 2012, 11:09

Vec zamisljam scenu 90+ minuta,uzima Said loptu na centru prodje sve i zabije gol prema jugu,onda malo prcne skretnicare i dodje pred istok i proslavi gol,poljubi grb.A onda cijeli stadion Oni ti ga puse Saide a na juznoj tribini muk,cirevi proradili,lome stolice grizu ogradu. :lol:
Bordo bijeli!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 30 okt 2012, 11:24

Ekonomista je napisao/la:Vec zamisljam scenu 90+ minuta,uzima Said loptu na centru prodje sve i zabije gol prema jugu,onda malo prcne skretnicare i dodje pred istok i proslavi gol,poljubi grb.A onda cijeli stadion Oni ti ga puse Saide a na juznoj tribini muk,cirevi proradili,lome stolice grizu ogradu. :lol:
Već viđeno, samo nije u pitanju Said, nego Hadis Zubanović. :lol:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 30 okt 2012, 11:28

voltron30 je napisao/la:
Ekonomista je napisao/la:Vec zamisljam scenu 90+ minuta,uzima Said loptu na centru prodje sve i zabije gol prema jugu,onda malo prcne skretnicare i dodje pred istok i proslavi gol,poljubi grb.A onda cijeli stadion Oni ti ga puse Saide a na juznoj tribini muk,cirevi proradili,lome stolice grizu ogradu. :lol:
Već viđeno, samo nije u pitanju Said, nego Hadis Zubanović. :lol:

uuuuuuuuuuuuu ovo je bilo nisko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Željeznicar za život cijeli !

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 30 okt 2012, 11:29

Sta ce skretnicari navijaci Vase Miskina pojedose se od muke pa na svaku nasu imaju komentar.Said ih je opasno zapalio,a kad im go zabije ima da se od muke jedu.
Bordo bijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, Google Adsense [Bot], Hajdeee, sekac, skoJaa, Tarapi i 57 gostiju.