Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"Volim te BiH", napisao je naš Dijamant Edin Džeko na pijesku brazilske Copacabane. Ovu fotografiju je podijelio sa svojim fanovima na Facebooku, a njegova djevojka Amra Silajdžić se fotografirala sa državnom zastavom Bosne i Hercegovine.
Amra je Edinova najveća podrška u Brazilu gdje naša reprezentacija sutra igra protiv selekcije Nigerije.
Neupitno je hoće li Džekina djevojka sutra biti na tribinama u Cuiabi, a njih dvoje koriste i svaki slobodan da provedu zajedno.
Ovaj najpopularniji bh. par je svim srcem uz BiH. Nadamo se da će nas Dijamant u ponoć obradovati i osigurati nam pobjedu protiv Nigerijaca.
Joj koje preseravanje. Bivša despermarizatorica mafijaša iz države istočnih susjeda Džeki oduzima svu snagu i moć za utakmicu i opet će sutra šetati po terenu. Trebala je ona fino ostati u svom Los Angelesu.
Amra je Edinova najveća podrška u Brazilu gdje naša reprezentacija sutra igra protiv selekcije Nigerije.
Neupitno je hoće li Džekina djevojka sutra biti na tribinama u Cuiabi, a njih dvoje koriste i svaki slobodan da provedu zajedno.
Ovaj najpopularniji bh. par je svim srcem uz BiH. Nadamo se da će nas Dijamant u ponoć obradovati i osigurati nam pobjedu protiv Nigerijaca.
Joj koje preseravanje. Bivša despermarizatorica mafijaša iz države istočnih susjeda Džeki oduzima svu snagu i moć za utakmicu i opet će sutra šetati po terenu. Trebala je ona fino ostati u svom Los Angelesu.
preambiciozna jesamirr je napisao/la:
![]()
![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
cuj 12 sati
zamisli tog kondicionog treninga, jos kad bi Amra uhvatila, nebi vise zabio ni tamo ni vamo, samo da ga veceras zabije, pa me libo gabri 

- Interista02
- Kontakt:
gov*o jedno obično, de malo na centru ćućni da se odmoriš kako inače znaš,......
igra samo kada mu se digne, što se tako ne zayebavaš u citiy. Da Sušić ima muda pa ga odomah izvesti, minute više on meni ne bi odigro'
igra samo kada mu se digne, što se tako ne zayebavaš u citiy. Da Sušić ima muda pa ga odomah izvesti, minute više on meni ne bi odigro'
Da je ovo za city sigurno bi postigao golove,jer bi inace bio na klupi.
Ovako te boli ****,znas da pape nema muda da te zamjeni.
Fuj
Ovako te boli ****,znas da pape nema muda da te zamjeni.
Fuj

Visca el Barça ! Mes que un club !
Stidi se edine stidi
bravo panjino, bio si najbolji odbrambeni igrač Nigerije .. a sad mrš karat' Amru
Mrs iz reprezentacije pizdurino nafurana!!!!!!!!
Koliko je zicera promasio? 5? 6? Najveci igraci se pokazu kada to najvise treba, on je se pokazao kao picka. Neka te je stid.
Da nije bilo 100 stepeni ne bi se ni uznojio. Fuj.
Da nije bilo 100 stepeni ne bi se ni uznojio. Fuj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Klocu
Smijesno decku nesto ba, nemojte ga. Njemu ovo godi, milioni na racunu, ranije na odmor sa onom droljom, milina.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
PIICCKOOOOOO
Toliko sam se vec navikao na ova njegova klasicna izdanja da me veceras nije ni razocarao
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ja ne vjerujem da se lik smije i zajebaje s nekim od Nigerijaca na kraju utakmice, njemu nesto smijesno. Place mi se, a suze ne teku, ubili su me u pojam.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Sve sam mu mogao oprostiti, promašaje, lošu partiju, ali onaj osmijeh na kraju utakmice ne mogu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
pa covjek nemoze hodat po terenu,nezainteresovan za igru,i ovaj sven susic je vise pokazo od edina.sramota
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Svi su bili slabi osim Begovica, Sunjica i Besica!
Nemogu da vjerujem da Dzeko i ostali igraci imaju tako malo mozga a nemogu da shvate da trebaju vise pucati iz daljine na slobog nigerijanskog golmana.
Sve neke visoke lopte prema Dzeki...ruke na srce Lulic i Pjanic su bili mnogo gori od Dzeke.
Licno sam razocaran u Pjanica zbog vrlo mnogo glupih poteza i slabih suteva odnosno ne-suteva
Nemogu da vjerujem da Dzeko i ostali igraci imaju tako malo mozga a nemogu da shvate da trebaju vise pucati iz daljine na slobog nigerijanskog golmana.
Sve neke visoke lopte prema Dzeki...ruke na srce Lulic i Pjanic su bili mnogo gori od Dzeke.
Licno sam razocaran u Pjanica zbog vrlo mnogo glupih poteza i slabih suteva odnosno ne-suteva
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Qurac moj #allin u Amru.Hase10 je napisao/la:#allin or nothing huh?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"