AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kapa dole.. potkopao majstorski.. Mati majstor
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
ubica mati

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Bravo a sad se povucite ko zadnje picke i cekajte da vam levati daju gol.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Al asistencija Lapadule je 80% gola hahahahahaha
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Mati u stilu WC napadaca 
Dobro je da smo poveli u ovoj fazi utakmice lakse ce igrati, Genova je uzasna ekipa, iako nam.fali vise od pola ekipe igramo jako dobro
Dobro je da smo poveli u ovoj fazi utakmice lakse ce igrati, Genova je uzasna ekipa, iako nam.fali vise od pola ekipe igramo jako dobro
- Fantasista
- Kontakt:
ne sjećam se kad su zadnji put napravili ovakvu akciju, svaka čast
-
celikmilan
- Kontakt:
Gdje samo iskopa Deulofeua i Locatellija da igraju?
Ne kazem da nije istina, samo trazim izvor. Ako vam smeta - pardoniram.Fantasista je napisao/la:moderatori reaguju samo kada mi njima smetamo i kada pišemo istinu koja njima ne paše, ne zovu ih džaba đubrentusovcimaldini3 je napisao/la:Molim moderatore da ovog uljeza odatrane sa teme
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Fantasista
- Kontakt:
odyebi sa teme
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme iznenađujuće dobro, s' obzirom da fale svi najbolji igrači osim Donnarumme.Montella iz utakmice u utakmicu pokazuje o kakvom se treneru radi, a mnogi su sumnjali u njega.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
http://www.football-italia.net/99806/ju ... mobile=offGefufna je napisao/la:Ne kazem da nije istina, samo trazim izvor. Ako vam smeta - pardoniram.Fantasista je napisao/la:moderatori reaguju samo kada mi njima smetamo i kada pišemo istinu koja njima ne paše, ne zovu ih džaba đubrentusovcimaldini3 je napisao/la:Molim moderatore da ovog uljeza odatrane sa teme
Evo linka, ako misliš da si simpatičan ili smiješan, to nisi; Ako zelis normalnu raspravu, takvi su uvijek dobrodošli
- LegendKiller
- Kontakt:
Solidno prvo poluvrijeme mora se priznati.
Čim na terenu nema ublehe Bertolacia odmah nekako bolje stojimo.
Drago mi je da se Loca vratio u ekipu.
Mati ga fakat majstorski zabi.
Čim na terenu nema ublehe Bertolacia odmah nekako bolje stojimo.
Drago mi je da se Loca vratio u ekipu.
Mati ga fakat majstorski zabi.
e al' akcija kod gola je bila
ne samo asistencija lapadule nego računajući i 5-6 pasova prije toga
brat mati dominator
ali igra u polju mu je loša, eno gledam ga kod centra, tip se obrće oko lopte i gradi se, a nigdje nikog oko njega u krugu od 3-4 metra 
dobra utakmica, samo da nešto ne zaseru u drugom poluvremenu
brat mati dominator
dobra utakmica, samo da nešto ne zaseru u drugom poluvremenu
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nista novo dobro u polju,al fali zadnji pas (kao sto ga Lapadula posla). Neki fantazista bi od ove ekipe napravio 120% bolji tim
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ok, ali gdje pise da je sudijska asocijacija rekla da nije bio penal? Trebalo da ima neki zvanican izvjestaj?nextterrain je napisao/la: http://www.football-italia.net/99806/ju ... mobile=off
Evo linka, ako misliš da si simpatičan ili smiješan, to nisi; Ako zelis normalnu raspravu, takvi su uvijek dobrodošli
Jedeš **** stvarno, jes' eto radi čega drugo bi ih maknuli?Gefufna je napisao/la:Ok, ali gdje pise da je sudijska asocijacija rekla da nije bio penal? Trebalo da ima neki zvanican izvjestaj?nextterrain je napisao/la: http://www.football-italia.net/99806/ju ... mobile=off
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- nextterrain
- Kontakt:
Ma umorili se ljudi, pa ih stavili za linijske sudije 
Zbog gola iz ofsajda? Nesudjenog penala na Dybali?Lillard je napisao/la:Jedeš **** stvarno, jes' eto radi čega drugo bi ih maknuli?Gefufna je napisao/la:Ok, ali gdje pise da je sudijska asocijacija rekla da nije bio penal? Trebalo da ima neki zvanican izvjestaj?nextterrain je napisao/la: http://www.football-italia.net/99806/ju ... mobile=off
Tvrdi se da je asocijacija REKLA da nije bio penal i igranje rukom. Treba nam jos samo dokaz za tu tvrdnju i idemo dalje.
-
celikmilan
- Kontakt:
Tvrdi se da je domaća svlačionica bila uništena. Treba nam dokaz za to i idemo dalje.
Ja sam isto skeptik po tom pitanju. Ne kazem da nije, ali nigdje nisam spomenuo taj navodni incident.celikmilan je napisao/la:Tvrdi se da je domaća svlačionica bila uništena. Treba nam dokaz za to i idemo dalje.
Hajmo malo normalne rasprave, bez etiketiranja. Tu sam samo ja, dosao po izvor tvrdnje.