FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Lijepo za vidjet. Nego, sada bi u ovakvim utakmicaam mogao i stavit kojeg od ovih mladica odmah, svakako je prolazak osiguran.
Ali kako vec, nadam se da ce netko od njih dobit solidnu minutazu veceras!
Ali kako vec, nadam se da ce netko od njih dobit solidnu minutazu veceras!
RIP CITY!
- Alen Škoro
- Kontakt:
2 mozda cak s hendikepom uz gol NeymaraAlen Škoro je napisao/la:sta se ocekuje veceras?

Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Sta je ovo ubi vas Ajax 60% lopte imaju 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Malo je reci ubi.emir18 je napisao/la:Sta je ovo ubi vas Ajax 60% lopte imaju
Ubise nas po lijevoj strani,Pique i Puyol ko budale ispadaju.Napad potpuno bezopasni,Fabregas jednostavno ne moze igrati laznu 9,Neymar i Pedro jako lose.Xavi i Iniesta takodjer lose igraju.Previse lopti gube.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Nisam losiju tekmu gledao ima 5 godina, ubise nas ljudi sad vise ni posjeda nemamo
Puyol inace krilo
Macherano, vjerovatno najgora tekma u karijeri njegovoj
Ako ste igrali za kladionice nemorate ofirni bit

27.10.2020
cccccccc sramota na pomolu ne mogu da vjerujem.
kako bi vas bayern opet odro
Bravo Ajax.potpuno zasluzeno.
Barta primarijus za Mascherana i Pique.
Messi,Sanchez,Alves,Bartra,Busquest
Gledaj da ti fali nekoliko standardni igraca.Amar14 je napisao/la:kako bi vas bayern opet odro
Visca el Barça ! Mes que un club !
ide ideharisfcb je napisao/la:2 mozda cak s hendikepom uz gol NeymaraAlen Škoro je napisao/la:sta se ocekuje veceras?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Za Piquea je moja tetka primarius.
Digni ruku Pique yebo igrača, svirat će sudija nešto. Da igraju ovi momčići ne bi mi bilo krivo ni sekunde što gube.. Cesc idiot čisti se od kartona na početku utakmice.
Don't hate what you don't understand.
Da igra 3 Messija, mi ne mozemo danas pasa 2 povezat,tako da igramo danas protiv Bayerna bilo bi 5:0 vecDesimaL je napisao/la:Bravo Ajax.potpuno zasluzeno.
Gledaj da ti fali nekoliko standardni igraca.Amar14 je napisao/la:kako bi vas bayern opet odro

27.10.2020
Ovako..... prvo mu se sjetim sve familije kad ikad vise zaigra u ovom timu a onda yebo ga on a on njega ko god ikad vise napise nesto dobro o ovom idijotu golgeteru maskeranu.

p.s. hajd nek se javi kome je ovaj budalas nesposobi dobar...
mrs u 3pm nesposobne.... ponovo dodaje loptu protivniku i primamo gol ....

p.s. hajd nek se javi kome je ovaj budalas nesposobi dobar...

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ja ne znam ima li išta gluplje u ovoj Barceloni od Piquea... Dobro, ima Pedro, ali on se ne pika..
Ma sad ce Barca to prekorenut no sikiriki.Ajax pokazuje kako se igra totalni fudbal da ljudi neprodaju svoju djecu za sicu mogli bi gazit redovno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
ne gledam vasu tekmu pravim duel u skotskoj ali pratim razultat iz amsterdama i zaprepasten sam. sta je ovo ba,, nego jel imate kakvu igru ili sudeci po ovim postovima to je katastrofa, jel mozete doci makar do izjednacenja, sad ste nasli da gubite kad je i nama vuna hehe 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dok je budale golgetera u "odbrani" i njegovih autogolova - dodavanja lopti protivniku SVI MOGU DOBITI BARCU. I vama je golgeter sansa.
Vidio si u predzadnjem klasiku akd vrati loptu Ronaldu i primismo gol. Evo i nocas. Sve mu redom nesposobno.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
sramota od igre,poslije prvih 5 minuta vidilo se da nece izac na dobro,setaju po terenu
3 pasa ne mogu da sastave
neka ajaxa ,djeca igraju ,nek pune do kraja ,ne bil ovi manekeni dosli sebi
sramota
a sto me xavi nerivira to su prikaze
,lik za prve postve vec godinu dana nije ,
njegovo je 20 minuta da udje pred kraj i to je to,kasni u pokrivanju igraca ,ne moze da stigne ni jednog igraca ,spor ,u igri sta radi iz prve dodaje i to je to ,to mogu i ja jbt ,treba igrac koji ce podici ritam ekipe ,xavi to ne moze i igra samo na ime u prvoj postavi dok s.roberto bezze sjedi na klupi i kojeg radi toga mozda i izgube ko i thiaga.
neka ,ovaj poraz ce dobro doci
,jer da dadnu gol veceras bice cudo ,kakvo crno izjednacenje
3 pasa ne mogu da sastave
neka ajaxa ,djeca igraju ,nek pune do kraja ,ne bil ovi manekeni dosli sebi
sramota
a sto me xavi nerivira to su prikaze

njegovo je 20 minuta da udje pred kraj i to je to,kasni u pokrivanju igraca ,ne moze da stigne ni jednog igraca ,spor ,u igri sta radi iz prve dodaje i to je to ,to mogu i ja jbt ,treba igrac koji ce podici ritam ekipe ,xavi to ne moze i igra samo na ime u prvoj postavi dok s.roberto bezze sjedi na klupi i kojeg radi toga mozda i izgube ko i thiaga.
neka ,ovaj poraz ce dobro doci

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.