PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TobeYarabi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TobeYarabi » 16 nov 2016, 22:24

joker90 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ne brini se za to, sa Slobodom uvijek ima materijala za sprdanje i veselje! :lol:
I tu si u pravu... Za razliku od Divova sa kojima se covek ne moze ni sprdat ni uveseljavat... Ono,sve poslozeno :urnebes: :rol: :rol: :rol:
Istina, ne mozes se nikako sprdati sa vecim, slavnijim i boljim od sebe u svakom pogledu! Keba, kad vam bude 100 godina bestrofejnosti, poslat cu ti deterdzenta u tu cast, da ti Nelica opere vise onaj dzemper! :lol:

@Tobe, ovi Almiri iz Tuzle svi zakinuti, ko i Bekic nas! :urnebes:
nas bekic nije cadjav ko ostali :lol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 nov 2016, 22:26

FrantoBauzek je napisao/la:Bulja voli hurmasice. Tamani li, tamani. Ne moze da se okani kolaca, a bulja sve veca i veca :guz: Navodno nije htio u Francusku, jer je imao bolju ponudu od Besiktasa. Hurmasice su presudile :rol:
slika

slika

:think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 16 nov 2016, 22:32

Da li sto nemate smisla za humor i nesto drugo al fakat vam je zajebancija beze.Pola godine ista furka.Sloboda 0 trofeja, Sarajevo i Zeljo galaktikosi.Celik radijoaktivan.Zrinjski- Svinjski.Siroki- Ustase, Velez - arena Vrapcici i ti fazoni.Kontam ja da je tema prepucavanje ali brate dajte to dignut na neki nivo.Ispade mi najbolja zajebancija Pastrmka- Ovi Zrinjevci.Ovo ostalo je ono bas beze

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 nov 2016, 22:39

Zodi41 je napisao/la:Da li sto nemate smisla za humor i nesto drugo al fakat vam je zajebancija beze.Pola godine ista furka.Sloboda 0 trofeja, Sarajevo i Zeljo galaktikosi.Celik radijoaktivan.Zrinjski- Svinjski.Siroki- Ustase, Velez - arena Vrapcici i ti fazoni.Kontam ja da je tema prepucavanje ali brate dajte to dignut na neki nivo.Ispade mi najbolja zajebancija Pastrmka- Ovi Zrinjevci.Ovo ostalo je ono bas beze
radijoaktivni zodi-na kitu se nabodi

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 nov 2016, 22:44

Rigoletto je napisao/la:Izvrsite neku razmjenu dobara, trofeji za hranu ili nesto slicno.
jesi li to opet u bjekstvu?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 nov 2016, 22:46

TobeYarabi je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:Izvrsite neku razmjenu dobara, trofeji za hranu ili nesto slicno.
jesi li to opet u bjekstvu?

Dobar je Rigi, odmah ustade i nastavi trcati iako je pao s fine visine! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 16 nov 2016, 22:47

TobeYarabi je napisao/la:
Zodi41 je napisao/la:Da li sto nemate smisla za humor i nesto drugo al fakat vam je zajebancija beze.Pola godine ista furka.Sloboda 0 trofeja, Sarajevo i Zeljo galaktikosi.Celik radijoaktivan.Zrinjski- Svinjski.Siroki- Ustase, Velez - arena Vrapcici i ti fazoni.Kontam ja da je tema prepucavanje ali brate dajte to dignut na neki nivo.Ispade mi najbolja zajebancija Pastrmka- Ovi Zrinjevci.Ovo ostalo je ono bas beze
radijoaktivni zodi-na kitu se nabodi
Masne ti zamgo za nesto bolje

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 nov 2016, 22:48

slika

krmkov outfit

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 16 nov 2016, 22:51

Mozete vi protiv krmka vako- nako ali krmak vas kara i to u bulju.Proliova vas je za ovu humanitaru strava

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 nov 2016, 22:53

Zodi41 je napisao/la:Mozete vi protiv krmka vako- nako ali krmak vas kara i to u bulju.Proliova vas je za ovu humanitaru strava
Ne smeta ti kad on to ponavlja pola godine, ali ti smeta kad ponavljamo za Slobodankinu bestrofejnost! Zenicani i Tuzlaci bi se priklonili i uz cetnike, samo nek je protiv Sarajlija. Kakve su to samo fekalije od ljudi! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 16 nov 2016, 22:54

joker90 je napisao/la: slika
Gle'aj podbradka ko kod Bracike birvaktile :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 nov 2016, 22:56

HElo je napisao/la:
joker90 je napisao/la: slika
Gle'aj podbradka ko kod Bracike birvaktile :kafa:
Mazi ga zivot, ne gasi mu se klub, ne mora bjezati u drugi grad u "soping", zna da nece igrati federalnu za godinu-dvije kao kurava koja se gasi i tako.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 16 nov 2016, 22:58

:evil:
joker90 je napisao/la:
Zodi41 je napisao/la:Mozete vi protiv krmka vako- nako ali krmak vas kara i to u bulju.Proliova vas je za ovu humanitaru strava
Ne smeta ti kad on to ponavlja pola godine, ali ti smeta kad ponavljamo za Slobodankinu bestrofejnost! Zenicani i Tuzlaci bi se priklonili i uz cetnike, samo nek je protiv Sarajlija. Kakve su to samo fekalije od ljudi! :lol:
Kao prvo da budemo jasni i Tuzlaci i Mostarci i Trebinjci su mi drazi od Sarajlija.Pod dva covjek vas sam kara i ne vadi.Ok vi ste galaktikosi, grupne faze lige prvaka, mercedes arene a svako malo daj na sergiju.Kk bosna propade, rk bosna Propade, zenska kosarka 0.odbojka 0.Znaci 0 bodova sve.ups imate Dzeku Muminovica i mali nogomet

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 16 nov 2016, 22:58

joker90 je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:Bulja voli hurmasice. Tamani li, tamani. Ne moze da se okani kolaca, a bulja sve veca i veca :guz: Navodno nije htio u Francusku, jer je imao bolju ponudu od Besiktasa. Hurmasice su presudile :rol:
slika

slika
:think:
FK Sarajevo: 4 prvenstvene titule(kad brojimo i jugoslovenske). Vauu, big deal :urnebes:

Zrinjski evo postoji 20 godina a grabi ove sezone prema 5-oj prvenstvenoj titulu. Sto rade zadnjih godina je dominacija, a mozemo slobodno reci, danas najveceg bh kluba :bih:

FK Sloboda od postojanja je klub, koji je sinonim za borbu protiv establismenta i kao takav je zabranjivan u nekoliko navrata i to na duze periode. Isti slucaj je bio i 90-ih. Nikad nismo bili miljenici politike, a na ovim prostorima se politika vrlo cesto uplitala u sport. Iako svakom navijacu mine zelja za titulom prvaka drzave, utoliko nam je i svejedno.

Ali je apsurdno i smijesno spominjati neki klub i davati samom sebi nadimak "divovi", a kada svaki klub u drzavi teoretski i matematicki moze da izjednaci sve vase titule u naredne cetri godine :lolno:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 nov 2016, 23:02

Kad u jednom momentu se počneš hvaliti tuđim titulama. To je znak da si zakovan za dno.

Jest dobro imati trofej kaže FrantoBauzek pričao mu ovaj jadan što je gledo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 16 nov 2016, 23:03

joker90 je napisao/la:
:lol:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 nov 2016, 23:07

jurisicduska je napisao/la:Kad u jednom momentu se počneš hvaliti tuđim titulama. To je znak da si zakovan za dno.

Rekoh ja gore, priklonit ce se oni svima, samo nek je protiv Sarajlija! To ti je kad nemas svoje, pa se onda kiti cijim god perjem stignes, makar to bio mađarski pseudoklub! :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 16 nov 2016, 23:25

joker90 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Kad u jednom momentu se počneš hvaliti tuđim titulama. To je znak da si zakovan za dno.

Rekoh ja gore, priklonit ce se oni svima, samo nek je protiv Sarajlija! To ti je kad nemas svoje, pa se onda kiti cijim god perjem stignes, makar to bio mađarski pseudoklub! :D
Nije, nego navijaci Zrinjskog kuliraju i nemaju izrazene komplekse vise vrijednosti poput vas. Mi smo takodjer svjesni situacije, nemam se sta nerealno braniti pa da me neko zakuca kao sto sam ja zakucao dusku jucer, pa nastade masovno prskanje :guz:
Jbg, tako je kad si kompleksas pa iskrivljujes istinu, dok god ona ne izgleda kako zelis da izgleda. Ali rasprava o nekom objektivnom poimanju stvari nestaje, kada pjevajuci patuljci kazu da su divovi :urnebes:

slika
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 16 nov 2016, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 nov 2016, 23:33

Svaka koja ti iza usta ostane ti je zlatna. Vi svjesni situacije. Koje? Da su svi klubovi iz Sarajeva trofejniji od vas. Pa u Igmanu s Ilidže igro Škija a kod vas najveća legenda suljo i jedan i drugi.

U Sarajevu bile olimpijske igre a u Tuzli bio malonogometni turnir najviše i on poredi sport u te dvije sredine. Da ne govorim o prvaku Europe s kojim ti porediš ugašen klub, ili Mirzu koji je prije svega legenda sarajevskog sporta, to što se on rodio tamo pa došao u veliki grad i tu sve postigao druga je epizoda. Kod vas samo kozije mlijeko ima premium kvalitet. Al hajde najbolji ste u tenisu i boćanju. I ono nekog isprskalo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 nov 2016, 23:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 nov 2016, 23:34

Lizi, lizi.. Navikli ste se lizati sa svakim! Mozete i sa Zrinjevcima. Osvojite jednom ligu ili kup, pa da vas neko pocne smatrati klubom, do tada ste za mene obicna smijurija i nista sto kazes oko klubova ne mogu uzeti za ozbiljno. Imali ste jednu sezonu gdje ste nesto se pitali, na kraju ste i tu se izofirali i pali qrcu za usi. To ti je kad mali klub ili ti patuljak sto ti kazes, pokusa na silu biti velik, pa onda ode opet u propast i gasenje. Na silu i vjestacki, ne moze! I prestani se covjece blamirati sa tim gifovima, to ne bi bilo smijesno ni djeci od 10 godina, a siguran sam da ti imas bar 30god.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.