Imam jos samo 4,5 km veresije

Ajde neko dal da uplatim il da odem 4 kruha kupit?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
DejaNMG je napisao/la:San Francisco - St.Louis(22) (3:3) 23.10. 02:00 1 1,65 9:0
Toronto - Milwaukee 23.10. 01:00 1 1,70 104:95
Gimnasia LP - Crucero 23.10. 01:10 1 1,80 5:0
Chicago - Detroit 23.10. 02:30 1 1,35 13:7
Kvota: 6,82
Za nocas, odigrano na wwinu, da se probam izvuci, zaglibio sam skroz, svaki cent je bitan
Eisbarenu treba bod u ovom mecu te su najavili najjaci tim sa NHL zvjezdama te povratak odbrambenog igraca Braun-a.Lulee-a ima maksimalan ucinak dosad ali danas odmaraju vazne igrace,bracu Abbott te Joonas Vihko-a (najbolji napadaci).salebl je napisao/la:Hvala na odgovoru i nadam se da ces sutra do 12.30 postaviti info za ove druge dve utakmice...Vex je napisao/la:salebl je napisao/la:Vex, sta mislis sutra o mecu Lulea - Eisbaren? Moze li se probati 2 ?
Eisbaren dominira u ligi i mislim da su mozda i kvalitetniji od Lulee,ali opet ti to vise pratis i bolje znas. Hoce li obe ekipe igrati sa prvim timom ?
Munchen je under 5,5 po meni i Medvescak protiv Albe 1,ali nije mi jasno zasto je kvota na Zvolen protiv Kosica u gostima 3,50. Sto je previse,previse je.... sta ti mislis ?
Munchen-a svi ganjaju po underima jer ima jaku odbranu a los napad,ne znam jos za sastave ali under je na njih uvijek logican izbor.Medvescak treba dobit,najbolja odbrana lige pa i navijaci,vraca im se prvi golman tako da su jos jaci,trebao bi doci kec iako im Alba bas i ne lezi kuci.Za Eisbaren jos ne znam nista,jos je rano,tek cu sutra imati informacije o timovima kao i za mec Zvolen - Kosice..
Prosle sezone u grupnoj fazi na gostovanjima nisu uspjeli doci do pobjede.EmirSioux89 je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto ovolika kvota na Chelsea?
sahtar ima 12 pobjeda trenutno u prvenstvu od 12 tekmi ucinak 100%EmirSioux89 je napisao/la:
Moze li mi neko reci zasto ovolika kvota na Chelsea?
Hvala bratedr.van nostrand je napisao/la:Prosle sezone u grupnoj fazi na gostovanjima nisu uspjeli doci do pobjede.EmirSioux89 je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto ovolika kvota na Chelsea?
u Valenciji 1:1
u Genku 1:1
u Leverkusenu 2:1 (izmedju ostalog)
a gostovanje u Donetsku nije nimalo lagano, Shakhtar u jako dobroj formi, mada su opet slabiji protivnik od Chelsea.
Pokazali su u Torinu svoju snagu i kvalitetu, dugo su na okupu, trener je tu dugi niz godina...Shakhtar je ozbiljan protivnik i zato je value na Chelsea visok. da vrijedi, vrijedi sve preko 2,70 na goste ali koliki je procenat za pobjedu, ne vjerujem da je preko 50%, ali svakako da Chelsea moze dobiti, u ovom momentu to izgleda ozbiljan i tezak posao za njih
Galatasaray je rizičan.Salkao je napisao/la:
Šta mislite o ovakvom listicu mislio sam dodati i Dortmund Real 2 ali nisam siguran
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.