NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vidi mi se zoofilija da je cener, dobro si mi majmunce ispaobelosevic28 je napisao/la:Fulio gradhoces reci da nije iz TK? Geografija 0 bodova, ali zato zoofilija cener

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vidi mi se zoofilija da je cener, dobro si mi majmunce ispaobelosevic28 je napisao/la:Fulio gradhoces reci da nije iz TK? Geografija 0 bodova, ali zato zoofilija cener
Jarane tebe stari kada je pravio proliv imao,pa i danas seres, makar na usta ta prljava...belosevic28 je napisao/la:Koji su to futavci, potonuli k'o i grad im aBd
Polako, preuzeli su vam klub, sad će i savez još malo.joker90 je napisao/la:U ovom savezu ko da su sve Tuzlaci..
Zato i jesmo sve gori i gori, daleko od trofeja!wobly92 je napisao/la:Polako, preuzeli su vam klub, sad će i savez još malo.joker90 je napisao/la:U ovom savezu ko da su sve Tuzlaci..
Dosta, kako su nam oni dosli ne mozemo ni Evrope vidjeti.joker90 je napisao/la:Zato i jesmo sve gori i gori, daleko od trofeja!wobly92 je napisao/la:Polako, preuzeli su vam klub, sad će i savez još malo.joker90 je napisao/la:U ovom savezu ko da su sve Tuzlaci..
Ma sta ce vam bre trofeji.... Vi ste divovijoker90 je napisao/la:Zato i jesmo sve gori i gori, daleko od trofeja!wobly92 je napisao/la:Polako, preuzeli su vam klub, sad će i savez još malo.joker90 je napisao/la:U ovom savezu ko da su sve Tuzlaci..
taksista ima gusce brcicejoker90 je napisao/la:Vidi taksiste cigana! Ti si se vala ubio da budes ono srpsko cigancePrljav, crn, sa onim lojavim dzempercicem..
Taksista i onaj cigo iz Srbije sto lici na Teveza, ko isti qrac da ih je pravio. Samo kod taxiste zeleni dzemper, a kod ovog rozi.
Minderlija, mnogo si pametan a i smesan.... Ono,pravi aga sarajlija... Uvredio si me bre do jaja.... Beri grožđe, čupaj travujoker90 je napisao/la:Vidi taksiste cigana! Ti si se vala ubio da budes ono srpsko cigancePrljav, crn, sa onim lojavim dzempercicem..
Taksista i onaj cigo iz Srbije sto lici na Teveza, ko isti qrac da ih je pravio. Samo kod taxiste zeleni dzemper, a kod ovog rozi.
I tu si u pravu... Za razliku od Divova sa kojima se covek ne moze ni sprdat ni uveseljavat... Ono,sve poslozenojoker90 je napisao/la:Ne brini se za to, sa Slobodom uvijek ima materijala za sprdanje i veselje!
Istina, ne mozes se nikako sprdati sa vecim, slavnijim i boljim od sebe u svakom pogledu! Keba, kad vam bude 100 godina bestrofejnosti, poslat cu ti deterdzenta u tu cast, da ti Nelica opere vise onaj dzemper!staragarda je napisao/la:I tu si u pravu... Za razliku od Divova sa kojima se covek ne moze ni sprdat ni uveseljavat... Ono,sve poslozenojoker90 je napisao/la:Ne brini se za to, sa Slobodom uvijek ima materijala za sprdanje i veselje!![]()
![]()
![]()
Rokoko87 je napisao/la:Maksuz selam za @Higha!
Vidiš da neće ni nama da pomognu, đe će vama.joker90 je napisao/la:Zato i jesmo sve gori i gori, daleko od trofeja!wobly92 je napisao/la:Polako, preuzeli su vam klub, sad će i savez još malo.joker90 je napisao/la:U ovom savezu ko da su sve Tuzlaci..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.