Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pa Sasa Kajkut je bolji od Bentera, **** majku da se bar bori, a on nista
Imamo posjed ali IMAMO KLOCA U SPICU!
Znam da na terenu njegov lik izgleda pomalo nesigurno i nespretno, ali izgled vara. Ok napravio je katastrofalnu gresku ali ja to pripisujem neigranju, tj manjku iskustva, nije sad bas da puse po njegovoj strani i da ga prolazi kako god ko pozeli, zna on i pravovremenu uklizati, da su ti problemi ja bih rekao nema nista od njega. Doc ce to na svoje cim odigra par utakmica za redom i stekne rutinu. Naravno to ne znaci da nam ne treba jos jedan bek, jer Sagna polako zavrsava svoje...PIKE je napisao/la:kakav klaun je ovaj jenkinson, pa pogledajte samo njegov stil trčanja, sve će vam biti jasno, najgori na terenu, molim Boga da njemu lopta ne ide, a kad izvodi aut brinem se za naš gol, iskreno
Hajd' da su oni bolji bili pa mi ne bi krivo bilo, al brat bratu taman smo počeli normalno igrati i prebacili težište na njihovu polovinu kad na scenu stupa Carl Jenkinson
Čekajte samo da Bendtner sveže kosu!
Treba ovo pojačat, loše baš.
Treba ovo pojačat, loše baš.
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
vadi Banderu Allaha ti, igrac manje
jbte otac pa kad ne trci ovdje kada ce da trci??? jel bendtnere hebo te napolitanka
UMALO RAMIZ
VADI I SAMURAJA
UMALO RAMIZ
VADI I SAMURAJA
krmak razmišlja koji će ku žderat poslije tekme
Eh evo ga 
Al nama :S
Kasno Arsene kasno..

Al nama :S
Kasno Arsene kasno..
Zadnja izmjena: ryder7, dana/u 29 okt 2013, 22:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
- frankqqqqq
- Kontakt:
i dalje ne mogu da shvatim koji je hadalj ovaj Jenkinson, pa mata ga odgura kojeg je viši za 10 centi brat bratu, bem ti lebac krvavi
GG WP.
Jenkinsonu dat da igra za Vrbanjusu, Bendnera nabit nogom, Ryoa nazad u Aziju, nesposobna gamad.
Jenkinson znaci najlosiji, **** od igraca
Jenkinsonu dat da igra za Vrbanjusu, Bendnera nabit nogom, Ryoa nazad u Aziju, nesposobna gamad.
Jenkinson znaci najlosiji, **** od igraca
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 29 okt 2013, 22:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Onaj osjecaj kad si razocaran
to je to,već viđeno od arsenala u ovim jačim tekmama,rezerve chelsea tuku naše više od pola prve ekipe u ovoj momčadi.do kraja studenog padamo s prva dva mjesta
-
- Kontakt:
Dajte neki link koji ne stopa,poludi na ovom ' !
Odbrana je, blago rečeno, smiješna. Skoro svaki gol ove sezone nakon evidentnih propusta odbrambenih igrača.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- frankqqqqq
- Kontakt:
Puše po desnoj strani, Mertesacker i Laurent su očito bolji par od ovog što je trenutno na terenu. Fali trkač, nemamo mi šta tražit protiv tima koji ima 2 trkača u vezi, džaba nam sva tehnika kad nas ljudi pretrče i doslovce prebiju naše hobite
Uvijek mi je bila misterija,kako ljudi uspiju svakoj yebenoj utakmici protiv nas postignu golove iz ničega al bukvalno...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Jenkinson letva poklanja aut losim izbijanjem i eto ti jos jednog primljenog gola iz nicega...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ODMAH PRILIKA CIM ZIROKOPTER UDJE
Komentar navijača Chelseaja na Facebook stranici:
Arsenal is our wife.
Arsenal is our wife.
frankqqqqq je napisao/la:Puše po desnoj strani, Mertesacker i Laurent su očito bolji par od ovog što je trenutno na terenu. Fali trkač, nemamo mi šta tražit protiv tima koji ima 2 trkača u vezi, džaba nam sva tehnika kad nas ljudi pretrče i doslovce prebiju naše hobite
Baš sam krenuo reći to isto, al' vidljivo je da fali zadnji vezni... Kad tu Flamini igra opet je to mnogo sigurnije, takođe i sa Mertesackerom jes da zna nekad kiksat al' opet djeluje to sve bolje..
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal