FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SamoZeljo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SamoZeljo » 28 okt 2012, 03:23

HZ_ilidzaa je napisao/la:Male stvari su "vece" od velikih.Na kamencic se svako spotako , na brdo niko.

Aludiram na zuti karton Zlatkovicu.

btw.
Prosle sezone:
Zvijezda-Sarajevo 2:0 ( 0 bodova)
Travnik-Sarajevo 1:2 ( 3 boda)
Leotar-Sarajevo 1:0 ( 0 bodova)
Olimpic-Sarajevo 1:0 (0 bodova)
Sarajevo-Celik 4:2 (3 boda)
Sarajevo-Listica 0:1 (0 bodova)
Sarajevo-Borac 2:2 (1 bod)
Sarajevo-Velez 1:1 (1 bod)
Sarajevo-GOSK 0:2 ( 0 bodova)
Ukupno: 8 bodova

Ove sezone:
Zvijezda-Sarajevo 2:2 (1 bod)
Travnik-Sarajevo 1:0 ( 0 bodova)
Leotar-Sarajevo 0:3 (3 boda)
Olimpic-Sarajevo 0:1 (3 boda)
Sarajevo-Celik 0:0 (1 bod)
Sarajevo-Listica 2:1 (3 boda)
Sarajevo-Borac 2:0 (3 boda)
Sarajevo-Velez 4:1 (3 boda)
Sarajevo-GOSK 3:1 (3 boda)
Ukupno: 20 bodova
Prosle sezone ste kod kuce prosuli 10 bodova. Ove samo dva, a da li ce vam biti dovoljno?

( ja znam odgovor, NECE :mrgreen: )

Ocigledno je da vas ove sezone Osim gura. Od licence pa na dalje..... Ali, nece vas gurnuti ispred nas.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 okt 2012, 03:26

SamoZeljo je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Male stvari su "vece" od velikih.Na kamencic se svako spotako , na brdo niko.

Aludiram na zuti karton Zlatkovicu.

btw.
Prosle sezone:
Zvijezda-Sarajevo 2:0 ( 0 bodova)
Travnik-Sarajevo 1:2 ( 3 boda)
Leotar-Sarajevo 1:0 ( 0 bodova)
Olimpic-Sarajevo 1:0 (0 bodova)
Sarajevo-Celik 4:2 (3 boda)
Sarajevo-Listica 0:1 (0 bodova)
Sarajevo-Borac 2:2 (1 bod)
Sarajevo-Velez 1:1 (1 bod)
Sarajevo-GOSK 0:2 ( 0 bodova)
Ukupno: 8 bodova

Ove sezone:
Zvijezda-Sarajevo 2:2 (1 bod)
Travnik-Sarajevo 1:0 ( 0 bodova)
Leotar-Sarajevo 0:3 (3 boda)
Olimpic-Sarajevo 0:1 (3 boda)
Sarajevo-Celik 0:0 (1 bod)
Sarajevo-Listica 2:1 (3 boda)
Sarajevo-Borac 2:0 (3 boda)
Sarajevo-Velez 4:1 (3 boda)
Sarajevo-GOSK 3:1 (3 boda)
Ukupno: 20 bodova
Prosle sezone ste kod kuce prosuli 10 bodova. Ove samo dva, a da li ce vam biti dovoljno?

( ja znam odgovor, NECE :mrgreen: )

Ocigledno je da vas ove sezone Osim gura. Od licence pa na dalje..... Ali, nece vas gurnuti ispred nas.
8-)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 okt 2012, 08:16

nas penal :oops: :oops: ..stid me..o njihovom drugom golu necu da govorim uopste(nisam strumf das e na to vadim :mrgreen: )..ne interesuje me..jedino sto mi je zapalo za oko su njihovi komentari poslije tekme..pa jbt kao da je u najmanju ruku igrana viktorija,a na ova dva snimka se ne cini bas tako..imalo je Sarajevo itekako prilika..a ovakve sudije koje kompenziraju treba zestoko kazniti..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 28 okt 2012, 08:20

mma_hz je napisao/la:nas penal :oops: :oops: ..stid me..o njihovom drugom golu necu da govorim uopste(nisam strumf das e na to vadim :mrgreen: )..ne interesuje me..jedino sto mi je zapalo za oko su njihovi komentari poslije tekme..pa jbt kao da je u najmanju ruku igrana viktorija,a na ova dva snimka se ne cini bas tako..imalo je Sarajevo itekako prilika..a ovakve sudije koje kompenziraju treba zestoko kazniti..
Očito da nisi bio u Gradačcu, na ovim snimcima nije prikazana ni jedna šansa Zvijezde, loše ste odigrali jučer, ali utakmica je bila jako dobra, žalosno je što su je sudije pokvarile!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 okt 2012, 08:25

zmaj od b. je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:nas penal :oops: :oops: ..stid me..o njihovom drugom golu necu da govorim uopste(nisam strumf das e na to vadim :mrgreen: )..ne interesuje me..jedino sto mi je zapalo za oko su njihovi komentari poslije tekme..pa jbt kao da je u najmanju ruku igrana viktorija,a na ova dva snimka se ne cini bas tako..imalo je Sarajevo itekako prilika..a ovakve sudije koje kompenziraju treba zestoko kazniti..
Očito da nisi bio u Gradačcu, na ovim snimcima nije prikazana ni jedna šansa Zvijezde, loše ste odigrali jučer, ali utakmica je bila jako dobra, žalosno je što su je sudije pokvarile!
igrali smo kolike ste nam dali :mrgreen: ..jbg vi ste u extra formi trenutno..navijaci Zeljeznicara se hvale kako su vas glat dobili,a vi tada bili drama loshi..sve u svemu i meni je zao sto je sudija usrao sve..ako ste bolji trebali ste dobiti ;) ..pa nismo strumfovi da mislimo preko mrtvih samo da dobijemo.. :D :D ljudi smo..

a i vi sami znate da vasi igraci drugacije reaguju kada vam gostuje Sarajevo,Zeljo nego Travnik,Radnik..i tako ti.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 okt 2012, 09:47

" onclick="window.open(this.href);return false;
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 okt 2012, 09:48

Baja_Zvjerka je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAH jooooj Hadzica i penala... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 okt 2012, 10:06

avlami97 je napisao/la:
Staj gledo pomocni ako glavni nije vidio ccccccccc.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 28 okt 2012, 10:19

Poslije ovakvog penala, poslije crvenog kartona, oni se još žale na sudiju zbog žutog kartona Zlatkoviću.
I opet da ponovim onaj detalj, Sarajevu se do sad u ovoj sezoni sviralo duplo više penala nego Želji za čitavu prošlu, a ne moram ponavljat kako je Željo igrao u prošloj sezoni. Idući put kad krenete protiv Ivice i Komiteta, zapitajte se malo, al samo malo, bit će dovoljno. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 28 okt 2012, 10:27

exbabilon je napisao/la:Poslije ovakvog penala, poslije crvenog kartona, oni se još žale na sudiju zbog žutog kartona Zlatkoviću.
I opet da ponovim onaj detalj, Sarajevu se do sad u ovoj sezoni sviralo duplo više penala nego Želji za čitavu prošlu, a ne moram ponavljat kako je Željo igrao u prošloj sezoni. Idući put kad krenete protiv Ivice i Komiteta, zapitajte se malo, al samo malo, bit će dovoljno. ;)
Dostaviti ovaj snimak savezu,kazniti sudiju koji je praktično oteo pobjedu Zvijezdi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 okt 2012, 10:36

penal nije postojao,kraj price.drugi gol zvijezde krajnje sumljiv,cak mislim da se to rijetko svira kao gol al ocita konpenzacija za penal.tako ovi sto pricaju da je nesto zvijezdi oteto ,to je subjektivno misljenje navijaca.al ono sto mene brine je da 30 min imas igraca vise vodis 2-1 i dovedes se u situaciju da se branis da ne izgubis.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 okt 2012, 10:39

slika

evo vam avatar za foruma pitariiii :lol: :lol: :lol:

Pa nas bi razapeli,bilo bi 50 strana ispisano o ovome hahahahahaha

Dokle vise ovakvih smijurija?

p.s.-treba provjeriti,mozda mu je zasmetao ronaldov busen sa bilinog polja,ako se sjecam dobro,na piku ga je kupio neki iz gradačca :lol: :lol: :lol:

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 28 okt 2012, 10:45

Gledam vas juče i pitam se ko je prvi Zvijezda ili Sarajevo pa vi nas sa sudijama ne možete pobijedit penal vam pokloni pa imate igeača više i ne možete očuvat rezultat, mislim da vam se piše loše u derbiju jer Željo je puno bolja i fizički spremnija ekipa od vas i nije čudošto ste Ispali u kupu od Zrinskog i što niste u stanju uzet bodove kod nas.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 28 okt 2012, 10:48

SarajlijaTM je napisao/la:slika

evo vam avatar za foruma pitariiii :lol: :lol: :lol:

Pa nas bi razapeli,bilo bi 50 strana ispisano o ovome hahahahahaha

Dokle vise ovakvih smijurija?

p.s.-treba provjeriti,mozda mu je zasmetao ronaldov busen sa bilinog polja,ako se sjecam dobro,na piku ga je kupio neki iz gradačca :lol: :lol: :lol:
Pusti sad gluposti,vi nesto pricate? Sta pricate vi manijaci? Kuće vam veća inekcija nego ona 3 boda iz Zenice ;) Oteta utakmica..Samo ljudi mene interesuje kako vas pobjedi Travnik?
I preveliko vam je ono pojacanje Nuhanovic,igrao je kod nas.Lik je bosanski "messi" a trci koda se ukakio ;)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 okt 2012, 10:50

Zmajjj je napisao/la:Gledam vas juče i pitam se ko je prvi Zvijezda ili Sarajevo pa vi nas sa sudijama ne možete pobijedit penal vam pokloni pa imate igeača više i ne možete očuvat rezultat, mislim da vam se piše loše u derbiju jer Željo je puno bolja i fizički spremnija ekipa od vas i nije čudošto ste Ispali u kupu od Zrinskog i što niste u stanju uzet bodove kod nas.
znamo mi to i bez tebe .

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 28 okt 2012, 10:56

bordobijeli je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:Gledam vas juče i pitam se ko je prvi Zvijezda ili Sarajevo pa vi nas sa sudijama ne možete pobijedit penal vam pokloni pa imate igeača više i ne možete očuvat rezultat, mislim da vam se piše loše u derbiju jer Željo je puno bolja i fizički spremnija ekipa od vas i nije čudošto ste Ispali u kupu od Zrinskog i što niste u stanju uzet bodove kod nas.
znamo mi to i bez tebe .
Ne znaš ti što mi znamo al sačekaj malo da vremena prođe da se uvjeriš...al imate Nuhanovića koji kod nas nije bio ni rezerva a kod vas igra i vi sa njim hoćete bit prvi ;) ....imal lopgike :roll: ....nema :o

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 okt 2012, 11:03

Nah1d je napisao/la:Pusti sad gluposti,vi nesto pricate? Sta pricate vi manijaci? Kuće vam veća inekcija nego ona 3 boda iz Zenice ;) Oteta utakmica..Samo ljudi mene interesuje kako vas pobjedi Travnik?
I preveliko vam je ono pojacanje Nuhanovic,igrao je kod nas.Lik je bosanski "messi" a trci koda se ukakio ;)
Kopirano sa FKS teme
Nah1d je napisao/la:Prema onome juce sto sam vidio u gradaccu.Onu nemoc sarajeva sa igracem vise,mogu rec da ce past min 2 na derbiju,jadno sarajevo sa nakom ekipom,sve pokusavaju solo akcijama,husejnovic jedini nesto moze uradit,njega zatvorite i 2:0 dobijate.
Kopirano sa FKŽ teme

Đe's ti prije kuhao,živ bio? :lol: :lol: :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 okt 2012, 11:04

Zmajjj je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
znamo mi to i bez tebe .
Ne znaš ti što mi znamo al sačekaj malo da vremena prođe da se uvjeriš...al imate Nuhanovića koji kod nas nije bio ni rezerva a kod vas igra i vi sa njim hoćete bit prvi ;) ....imal lopgike :roll: ....nema :o
Nuhanovic je juce igrao zato sto je suljic imao zute inace vrlo malo igra.ja gledam realno i jako tesko cemo biti prvi ,posebno sto imamo tezak raspored u drgom djelu,jedino da se bas pojacamo al nevjerujem nesto u to.i bili mi 1,5, 10 mi smo FK SARAJEVO

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 28 okt 2012, 11:06

SarajlijaTM je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:Pusti sad gluposti,vi nesto pricate? Sta pricate vi manijaci? Kuće vam veća inekcija nego ona 3 boda iz Zenice ;) Oteta utakmica..Samo ljudi mene interesuje kako vas pobjedi Travnik?
Kopirano sa FKS teme
Nah1d je napisao/la:Prema onome juce sto sam vidio u gradaccu.Onu nemoc sarajeva sa igracem vise,mogu rec da ce past min 2 na derbiju,jadno sarajevo sa nakom ekipom,sve pokusavaju solo akcijama,husejnovic jedini nesto moze uradit,njega zatvorite i 2:0 dobijate.
Kopirano sa FKŽ teme

Hocu da kazem,da po igri zeljo je definitivno jaca ekipa.A sto se tice otimacine tu se ne zna ko je gori,zeljo makar iskoristi inekciju sudija a ovi ne mogu ni to ;) uzivaj lijep pozdrav :D ocel bit na bht1 prenos?
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 28 okt 2012, 11:24

Nah1d je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
Kopirano sa FKS teme
Kopirano sa FKŽ teme

Hocu da kazem,da po igri zeljo je definitivno jaca ekipa.A sto se tice otimacine tu se ne zna ko je gori,zeljo makar iskoristi inekciju sudija a ovi ne mogu ni to ;) uzivaj lijep pozdrav :D ocel bit na bht1 prenos?
Derbija? Hoce
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kogmagie46, svabonja i 35 gostiju.