FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
vidim i vitre su se platile ove godine

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
kakva su 2 gola, morao vani izaci i propust u pm
-
- Kontakt:
Hoćel dobit otkaz ova seljačina M.Šljivak **** mu familiju svu.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
pa zasto bi, covjek govori istinu i samo istinu. e sad sto tebi ne pase to je druga pjesmicaVandelanoite je napisao/la:Hoćel dobit otkaz ova seljačina M.Šljivak **** mu familiju svu.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
vidio na rezultatima dva penala i dosao plakati ?milanist je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
zar i dalje.
ser del barça es el millor que hi ha !
zašto se piše u ovoj temi kad je utakmica, a ne na temi o primeri?
prvi penal nis videl, ali drugi je potpuno opravdan
prvi penal nis videl, ali drugi je potpuno opravdan
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
na-a, vidio glumu fabregasa u jednom od najbolji izdanja i dosao vas ismijavatiScof1eld je napisao/la:vidio na rezultatima dva penala i dosao plakati ?milanist je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
zar i dalje.

Zasto odgovarate ovom liku ?
Vidite da ima kompleks.
Vidite da ima kompleks.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Zar si sumnjao?milanist je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
zar i dalje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Neymar previse sere sa soliranjima, Alexis po obicaju unistava dobre akcije a Iniesta je previse dominantan na terenu.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
a zasto ne odg, jel to vas bgt stid da kazete da je fabregas zesci padavicar i da je prvi penal poklonjen za barcelonu. to toliko tesko aaaa? a vase igrace kad mrko pogleda suparnicki onda je to bauk, ko da ce ga ubiti....
smijesni ste nekada stvarno, ja sam samo iznio svoje vidjenje situacije, koja je naravno protiv svih vasi uvjerenja jer ste i sami isti kao i igraci pomenutog klupa.
smijesni ste nekada stvarno, ja sam samo iznio svoje vidjenje situacije, koja je naravno protiv svih vasi uvjerenja jer ste i sami isti kao i igraci pomenutog klupa.
Neka sto prije postignu 3 gol,pa da malo udje Sergi Roberto i Dougou.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Jarane, ko si ti, svega ti?milanist je napisao/la:a zasto ne odg, jel to vas bgt stid da kazete da je fabregas zesci padavicar i da je prvi penal poklonjen za barcelonu. to toliko tesko aaaa? a vase igrace kad mrko pogleda suparnicki onda je to bauk, ko da ce ga ubiti....
pa ako te toliko zanima. napravi kaHvu pa zovni pa ces da vidisYaSSaL je napisao/la:Jarane, ko si ti, svega ti?milanist je napisao/la:a zasto ne odg, jel to vas bgt stid da kazete da je fabregas zesci padavicar i da je prvi penal poklonjen za barcelonu. to toliko tesko aaaa? a vase igrace kad mrko pogleda suparnicki onda je to bauk, ko da ce ga ubiti....

Ma jarane, evo samo za tebe je pravim. Hoces sladju ili gorcu? S mlijekom ili bez? Samo reci oko, vidim da ti je dosadno u zivotu, pa da zasjednemo malo...milanist je napisao/la:pa ako te toliko zanima. napravi kaHvu pa zovni pa ces da vidisYaSSaL je napisao/la:Jarane, ko si ti, svega ti?milanist je napisao/la:a zasto ne odg, jel to vas bgt stid da kazete da je fabregas zesci padavicar i da je prvi penal poklonjen za barcelonu. to toliko tesko aaaa? a vase igrace kad mrko pogleda suparnicki onda je to bauk, ko da ce ga ubiti....
Bravo Pedro. 

Pa kakav je kloc ovaj Pedro ja ovo u zivotu nisam vidio.Sramota mene sto frajer igra za Barcelonu !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Soha ubica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.