ima jedan u Hajduku, mirniji bi bio sa njimfrankqqqqq je napisao/la:Ko je dostupan da se dovede za desnog beka a da ima dobre kvalitete u ovom trenutku? Ne pada mi niko napamet sad
i kakvo crno čekanje Jenka, tog možeš do 30e čekat.. Bellerina vrijedi čekat, ono će bit igrač i po'
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 29 okt 2013, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ne treba niko Jenki je klasa!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Bio je Van der Wiel ali procjenilo se kako su Sagna i Jenkison garantovana stabilnost.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Gunner4 je napisao/la:Ma ne treba niko Jenki je klasa!
Buraz divim se optimizmu ali on ti je igrac koji samo zna da trci, nema tehnike uopste.. nadam se da ce se popraviti jer nista draze nema kad je igrac lojalan i kad je fan Arsenala od malih nogu ali ovaj je katastrofa sad.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Piszcek je sve osim dostupan, za Abatea ne znam, nije loš ali opet. Šta ima sa onim Corchiom?
Kad pogledam ovu desnu stranu našu sto me muka spopadne
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 29 okt 2013, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
- francobaresi
- Kontakt:
Abatea ne dirajte.AA23 je napisao/la:Nas vezni se igra sa nekim igracima Chelsea, steta pa nas zajeba Jenkinson..
@Vedo
Piszcek, Abate?

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nije problem greška, problem je što Jenkinson ovo napravi svaku drugu utakmicu koju igra. Ili ovakvo nešto, ili fasuje crveni, ili autogol, a i u napadu će često bezidejan. Mora se popraviti pod hitno, ovo sada nije na zadovoljavajućem nivou.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
-
- Kontakt:
Ma na kraju sezone kad Sagna ode, desni bek ce biti jedan od prioriteta, ne zelim ni da zamisljam taj horor sa Jenkisonom kao prvim pickom.
Tako se pricalo i za Ramseya. A pokazivao je mnogo gore igre pa je danas svi svrsavaju na njega, momak je ne zamjenjljiv!!! Strpljenja sa Jenkinsonom...
PS: Ljudi moji razlike izmedju Girouda i Banderasa...

PS: Ljudi moji razlike izmedju Girouda i Banderasa...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
-
- Kontakt:
BEndtner je u ocajnom fizickom stanju, kako je on mocnoj Italijanskoj odbrani zabio dva gola sa ovakvom spremom?
Bio je tu Van der Wiel, nesto ranije, pa smo se povezivali zadnje ljeto sa Corchiom i jos jednim fanom Arsenala - Richardsom. Danilo iz Porta, Montoya iz Barce je bolji mladi bek, De Sciglio ili Abate, neko mora biti visak u Milanu itd. Nije da nema igraca.
frankqqqqq je napisao/la:Piszcek je sve osim dostupan, za Abatea ne znam, nije loš ali opet. Šta ima sa onim Corchiom?
Zahebano je..
Vrsaljko

Lichtsteiner
mislim da mu istječe ugovor s juveom uskoro

Ono sto ne shvatam je kako u svakoj utakmici moramo primiti neki levatski gol 
Smuci mi se kad vidim ovog Jenkinsona
Hajmo momci u drugom pol. rastaviti ih na proste faktoreee

- frankqqqqq
- Kontakt:
Treba nekog mladog dovest na tu poziciju jer treba tu neko dugoročno rješenje, samo onda to znači stagniranje razvoja jednog od najboljih izdanaka naše akademije, Bellerina koji ima nevjerovatan napadački potencijal(igrao prije kao krilo u Barci) a i u defanzivi se popravlja strašno.
-
- Kontakt:
Pa to ti je jedina konstanta za Arsenal zadnjih godina, pogotovo u jacim mecevima, uvijek ce neko da pogrijesi mozes zaraditi pare na tome ako ima u ponudi.VGS je napisao/la:Ono sto ne shvatam je kako u svakoj utakmici moramo primiti neki levatski gol
Bellerin ne bi bio nista losiji od Jenkinsona u ovom mecu. Ovaj sto kaze da je i Ramsey bio kloc i svi ga pljuvali, glupo ti je poredjenje Ramsey je bio najveci britanski a i jedan od najvecih evropskih talenata kad je potpisao za Arsenal, onda je dosla strasna povreda i teske povratnicke sezone, Jenkinson nikad niej bio nikakav talenat ne znam dje su ga nasli...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 29 okt 2013, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Gunner4 je napisao/la:
**** to kad pušimo

Fali Jenkinsonu igara u nogama, nije neko odlicno rjesenje na beku ali je solidan. Mislim da se svi sjecamo njegovih dobrih igara jedno vrijeme dok je Sagna bio povrijedjen, bas je bio usao u ritam, ali ga Wenger ipak vratio na klupu cim se Sagna oporavio...Od tada dobija priliku na kapaljku a i kad bi dobio tu priliku zbog neigranja je pravio dosta gresaka bas kao sto je ova danas... Mislim da njemu treba samo nekoliko igara da udje u formu, mozda da ga Wenger posalje i na neku posudbu...Ja sam i dalje misljenja da ce biti nesto od njega.
Zadnja izmjena: Marley, dana/u 29 okt 2013, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.