FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kvota
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kvota » 27 okt 2012, 19:49

The Maniacs '87 je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:Zahvalite sudijama,to jedino možete ;)
ne sikiraj se još malo. dolazi strašni šampion sa Amarom na čelu
Ma kakav Amar gospoda u crnom su vama vile nosilje pozz i sretno!!!

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 27 okt 2012, 20:09

bordobijeli je napisao/la:realan rezultat,mogli smo i izgubit a i dobit.penal nije bio al i drugi gol zvijezde nije regularan,tako da i nismo imali neku pomoc sudija.ovo nam je treca utakmica gdje sa igracem vise ne mozemo sanse napraviti,zeta kod kuce zadnji 20min i ne pokusamo sansu napraviti pa olimpic drugo poluvrijeme rasture nas i sad ovo .bruka,ako ne dobiju derby treba im ..... majku
gol je 100% regularan samo ako htejdnu lijepo prikazat na pregledu sutra ;) a svaka ti cast na realnosti za penal
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 okt 2012, 20:15

Vi ste ko Man City nikakve igre ako neko nesto individualno napravi to je to.... sve se svodi da nekako proturite loptu do Saida koji samo staji i ceka, al u onakvom Sarajevu to i moze radit. Joj kad se lik zalaufa nevide mu se noge...sad da li je to do trenera ili jednostavno nisu u formi to bi vi trebali znat. Prezime Hadzic dugo necu zaboravit kakav lik majko mila.... kad smo igrali u nizim ligama ljudi nisu onako padali... ono je stvarno sramota prvo za klub pa onda za njega, sramoti vam Ime vase cast... Sjetite se samo kako je Valensija u Man Utd simuliro faulove i Ferguson mu fino rekao jos jednom i leti iz kluba.... vi ste ozbiljan klub i stvarno bi neko sa njim trebo popricat gubite na rejtingu sa onakvim igracima

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 27 okt 2012, 20:21

Dejin gol, centaršut pokušava boksati :roll:

Na snimku se ne može sa sigurnošću tvrditi jel penal, kao ni jel gol, ali ni igrači Zvijezde se nisu previše bunili kod penala, kao ni naši kod gola.

slika

Vjerovatno je bio neki kontakt ovdje kod penala.

slika

Ne bune se previše Zmajevi. :mrgreen:

slika

Gol Zvijezde...

slika

Ni naši se ne bune toliko...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 okt 2012, 20:29

Jarane Hadzic je pao ko da ga je tramvaj pregazio i sudija svira i svi ono stali gledaju kontaju ide dat Hazdicu zuti za simuliranje, kad ono cojk na penal pokazuje i tad su se bunili jedno dva tri minuta i ganjali sudiju...... bilo je kontakta da su stajali jedan uz drugog sto je normalno jbg nece ga pustit samog da drka i ona se on od njega odvoji upada tri metra od njega al eto hajd.... a za drugi go neznam nesto nisam ni obraco paznju... uglavnom ja bi se dobro popito sa onim sudijom i dobro razmislit kad ga stavit da ponovo sudi.... ja ne kazem da ga je neko kupio samo je pravio stvarno pocetnicke greske

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 27 okt 2012, 20:46

Sarajevo1946 je napisao/la:Dejin gol, centaršut pokušava boksati :roll:

Na snimku se ne može sa sigurnošću tvrditi jel penal, kao ni jel gol, ali ni igrači Zvijezde se nisu previše bunili kod penala, kao ni naši kod gola.

slika

Vjerovatno je bio neki kontakt ovdje kod penala.

slika

Ne bune se previše Zmajevi. :mrgreen:

slika

Gol Zvijezde...

slika

Ni naši se ne bune toliko...
jes ti bio na utakmici ili po snimku zakljucujes da se nasi nisu bunili. ako si bio na utakmici totalno si corav jer su se nasi bunili kad su vidjeli da nije zuti hadzicu nego penal, a gol je 100% bio samo ako prikazu sutra na pregledu jer sam bio na istoku i vido da je lopta cijela presla gol liniju
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 27 okt 2012, 20:50

Govorim sa TV snimka naravno... To ti je pregled, ništa više neće biti.

Uglavnom, 2:2 je i to je to.

U derbi ulazimo poravnati, pritisak je na nama.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 okt 2012, 21:34

Vidim da spomenuse momci neki da je Ademovic odigrao solidno,moram i ja reci da je meni sasvim solidno i dobro odigrao i ono sto je odigrao protiv Zrinjskog,zna lopte igrati fino cini mi se

Gledao sam sad ove prugase,neznam kolko god mi igrali nekako za mene cudno,nisu ni ovi nista bolji cak naprotiv steta za Olimpic sto su isprepadano usli u utakmicu i sto su se gubili cim centar predju,sve je to u 5 deka na kraju krajeva...svasta moze odluciti ovaj derbi,ja se samo nadam da ce nasi igrati razumnije i normalnije,definitivno za mene je nas fudbal cudan totalno,mada eto donosi rezultat pa necu da sirim sad,bas sam gledao sad neko je stavio zanimljiv podatak protiv ovih ekipa protiv kojih smo do sada igrali prosle godine smo osvojili svega 8 bodova a sad 20

Evo i taj podatak i kako god moras im cestitati

Prosle sezone:
Zvijezda-Sarajevo 2:0 ( 0 bodova)
Travnik-Sarajevo 1:2 ( 3 boda)
Leotar-Sarajevo 1:0 ( 0 bodova)
Olimpic-Sarajevo 1:0 (0 bodova)
Sarajevo-Celik 4:2 (3 boda)
Sarajevo-Listica 0:1 (0 bodova)
Sarajevo-Borac 2:2 (1 bod)
Sarajevo-Velez 1:1 (1 bod)
Sarajevo-GOSK 0:2 ( 0 bodova)
Ukupno: 8 bodova

Ove sezone:
Zvijezda-Sarajevo 2:2 (1 bod)
Travnik-Sarajevo 1:0 ( 0 bodova)
Leotar-Sarajevo 0:3 (3 boda)
Olimpic-Sarajevo 0:1 (3 boda)
Sarajevo-Celik 0:0 (1 bod)
Sarajevo-Listica 2:1 (3 boda)
Sarajevo-Borac 2:0 (3 boda)
Sarajevo-Velez 4:1 (3 boda)
Sarajevo-GOSK 3:1 (3 boda)
Ukupno: 20 bodova

Eto posto neko spominje lagan raspored cisto da se pogleda da je velika razlika ipak kako smo igrali prosle godine sa ovim ekipama i kako smo sada prosli,i nema se tu sta puno pametovati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 27 okt 2012, 21:48

Odavno ne komentarišem na forumu, ali evo danas ću napraviti jednu iznimku!

Danas od samog početka utakmice sve je ličilo da ćemo gledati jedan vrhunski sportski fer i korektan spektakl. U prvom poluvremenu mislim da nije bilo vise od desetak prekrsaja, igralo se bas lijepo i za publiku koja uziva na ovakvim utakmicama. A onda je uslijedila nasa sudijska lakrdija koja je sve pokvarila bez ikakve potrebe.
Sve je pocelo kada je Zlatković dobio žuti karton, on ga je zaslužio, ali isto tako i Mašić. tada je sudija prvi puta pogriješio, druga po meni kardinalna greška je dosuđeni penal za Sarajevo zbog koje bi trebao dobiti negativnu ocjenu.
Sljedeća velika greška je napravljena od strane pomoćnog Alispahića kod drugog žutog Moranjkića. On je zaslužio taj karton koji mu je dao glavni na asistenciju pomoćnog koji nije vidio bar dva prekršaja nad Moranjkićem prije tog incindenta metar ispred sudije.

Da li su pogrijesili kod gola za Zvijezdu stvarno nisam sa svog mjesta mogao vidjeti i ako kamere to pokažu sutra u pregledu onda možemo donijeti sud.

I pored ovako lošeg suđenja mogu da kažem da je utkmica bila fer i korektna između ova dva kluba, Sarajevo nije zaslužilo bod jer je Zvijezda danas bila bolja ekipa stvorila više prilika i realno je trebalo biti 2-1 za Zvijezdu jer Sarajevu je stvarno poklonjen penal.

Puno sreće u nastavku šampionata i da osvojite titulu!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 27 okt 2012, 22:05

Alfa_Muzijak je napisao/la:Ja stvarno ne znam kako smo mi 1. jos uvijek. Losi smo do bola i imamo jednog limitiranog trenera. Nazalost.
zato sto ste imali 6 domacih utakmica plus Olimpic, dakle 7 domacih utakmica, a imate 8 pobjeda... ako uzmemo u obzir da je na proljece sve to vraca na svoje, gostovanje Celiku, Sirokom , Borcu... tada ti nece biti cudno nista, jer necete ni biti prvi.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 27 okt 2012, 22:38

nepamtim kada je bila ovako dobra tekma kao danas u gradaccu...proce vremena kada ce bit jos ovakvih tekmi u nasoj ligi,svaka napad bio opasan kao od vas tako i od nas mislim da smo bili malo bolji,domacini smo :) sretno u nastavku..pozz iz gradacca
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 okt 2012, 23:01

tu i tamo je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:Ja stvarno ne znam kako smo mi 1. jos uvijek. Losi smo do bola i imamo jednog limitiranog trenera. Nazalost.
zato sto ste imali 6 domacih utakmica plus Olimpic, dakle 7 domacih utakmica, a imate 8 pobjeda... ako uzmemo u obzir da je na proljece sve to vraca na svoje, gostovanje Celiku, Sirokom , Borcu... tada ti nece biti cudno nista, jer necete ni biti prvi.
sva sreca pa vi njima ne idete... :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 27 okt 2012, 23:30

Tkanton je napisao/la:Jarane Hadzic je pao ko da ga je tramvaj pregazio i sudija svira i svi ono stali gledaju kontaju ide dat Hazdicu zuti za simuliranje, kad ono cojk na penal pokazuje i tad su se bunili jedno dva tri minuta i ganjali sudiju...... bilo je kontakta da su stajali jedan uz drugog sto je normalno jbg nece ga pustit samog da drka i ona se on od njega odvoji upada tri metra od njega al eto hajd.... a za drugi go neznam nesto nisam ni obraco paznju... uglavnom ja bi se dobro popito sa onim sudijom i dobro razmislit kad ga stavit da ponovo sudi.... ja ne kazem da ga je neko kupio samo je pravio stvarno pocetnicke greske
sve nešto pričate o sudijama a u stvari cijelo prvenstvo vam sudije šilje al najsmješnije je što vam ni to ne može pomoći, jedino još da počnu davati golove za vas
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 okt 2012, 00:04

Nama sudije šilje? Pa vi ste smjesni majke mi.Presmjesni.Haj uredu, danas nam je dao sumnjiv penal (crveni nisam vidio) ali da nam nesto sudije silje? Pa mi smo zrtve najvecih posljeratnih krađa u BiH.Ove sezone se ne mogu previse zalit na suđenje, mozda u 2 utakmice da smo više zakinuti, ona protiv Zrinjskog i ona protiv Sirokog na Kosevu (sreca Said bi raspolozen pa smo je pobjedili)

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 28 okt 2012, 00:26

Vama da nema naseg saida :D vi bi bili u zlatnoj sredini.On ako ode takvog igraca necete naci ,mozete ali treba dostaaaa kesa

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 28 okt 2012, 00:37

:lol: :lol: :lol: penala, Hadzica kazniti kao primjer drugim skakacima u bazen.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 okt 2012, 00:38

amko27 je napisao/la::lol: :lol: :lol: penala, Hadzica kazniti kao primjer drugim skakacima u bazen.
Drugi gol zvijezde jos smjesniji nego penal.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 28 okt 2012, 00:40

Sarajlijc@ je napisao/la:
amko27 je napisao/la::lol: :lol: :lol: penala, Hadzica kazniti kao primjer drugim skakacima u bazen.
Drugi gol zvijezde jos smjesniji nego penal.

Nisam vidio, gledao ovaj klip na zvijezinom podforumu, i te situacije nema-vjerovatno kompenzacija ako je slicno. treba ovog sudiju protjerati

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 okt 2012, 00:41

" onclick="window.open(this.href);return false; evo vidi
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 28 okt 2012, 00:42

Zeljo uzima titulu 98%,pa pogledajte samo raspored na proljece.
Sarajevo mora u goste:Celiku,borcu,zrinjskom,Zelji,sirokom.
Nama raspored kao stvoren da se opet prosetamo ligom.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.