Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa i po meni Udruzenje treba da bude u Sarajevu ili Zenici, mjesto gdje je konstantno najvise Premijerligasa i do kojeg je putovanje svima na pola puta, te gdje je infrastruktura dovoljno razvijena. Banja Luka, Tuzla i Mostar su jednostavno suvise na jednom kraju drzave.
Ogadio mi se onda na Otoci i gotovo.uNbx je napisao/la:Kaljanac odličan isto tako, šteta što ne dobija jače utakmice. A i pitar je vam taki!Sabinho je napisao/la:Meni jr Valjic najjaci sudija u PLBIH, neka prica ko sta hoce.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
kuknjava kuknjavaSabinho je napisao/la:Ogadio mi se onda na Otoci i gotovo.uNbx je napisao/la:Kaljanac odličan isto tako, šteta što ne dobija jače utakmice. A i pitar je vam taki!Sabinho je napisao/la:Meni jr Valjic najjaci sudija u PLBIH, neka prica ko sta hoce.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Beduin
- Kontakt:
Ima logike, samo ne znam kome smeta i zasto!? U slucaju i da smeta samo jednom klubu, iskljuciti ga iz Udruzenja, barem dok ne promijene Upravu ili misljenje, i djelovati kao jedno tijelo sa izuzetkom 1 kluba. Mada, onda to nije to, ako svi nisu ZA.AnelZ je napisao/la:Pa i po meni Udruzenje treba da bude u Sarajevu ili Zenici, mjesto gdje je konstantno najvise Premijerligasa i do kojeg je putovanje svima na pola puta, te gdje je infrastruktura dovoljno razvijena. Banja Luka, Tuzla i Mostar su jednostavno suvise na jednom kraju drzave.
Ali razlog je apsurdan za nepokretanje Udruzenja, a korist velika od istoga.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A kakva je razlika gdje bi bilo sjedište udruženja?
Kakva je razlika bilo ono u Mostaru, Tuzli, Sarajevu, Zenici, Bihaću, Ugljeviku, Sokocu, Neumu ili Lukavcu?
Kakva je razlika bilo ono u Mostaru, Tuzli, Sarajevu, Zenici, Bihaću, Ugljeviku, Sokocu, Neumu ili Lukavcu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Može li mi neko poslati link članka s ss.ba na kojem stoji koje utakmice su u direktnom prenosu svako kolo, ne mogu da nađem
Hvala unaprijed.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Je li ovo trazis?Carlo je napisao/la:Može li mi neko poslati link članka s ss.ba na kojem stoji koje utakmice su u direktnom prenosu svako kolo, ne mogu da nađemHvala unaprijed.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sportspo ... -12/200401
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da, mnogo hvala drugjoker90 je napisao/la:Je li ovo trazis?Carlo je napisao/la:Može li mi neko poslati link članka s ss.ba na kojem stoji koje utakmice su u direktnom prenosu svako kolo, ne mogu da nađemHvala unaprijed.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sportspo ... -12/200401

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Treba nas sve **** da se razmnozimo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Tuzlaci kakav ce biti teren, jel padalo kise ?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zadnja dva dana nije padalo,sparina velika...kazu oko pet da se ocekuje veliko nevrijeme.Valjda ne bude,nadam se da grijese.irfo je napisao/la:Tuzlaci kakav ce biti teren, jel padalo kise ?
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Danas hladno Olimpic uzima Celik 

Teren je odlican malo prije sam provjerio. Trava svjeze pokosena, iscrtavaju se linije. Sto se tice toga ne sprijecava ih nista da gledamo istinski spektakl cemu se iskreno nadam samo jos da igraci ispostuju.irfo je napisao/la:Tuzlaci kakav ce biti teren, jel padalo kise ?
samo Sloboda
Prenosi li ko veceras siroki zrinjski?
Arena sport 1 ako se ne varam.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Sloboda i Željezničar su se do sada u bh. ligaškim takmičenjima sastajali 19 puta. Tuzlaci su slavili u devet navrata, uz četiri remija i šest pobjeda Plavih. Gol razlika je 26:20 u korist Slobode.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Već 6 godina Željo ne zna za poraz na Tušnju u okviru lige.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
sto ce reci da ste zreli za poraza...Raonffa je napisao/la:Već 6 godina Željo ne zna za poraz na Tušnju u okviru lige.

Salu na stranu, bice sigurno gutava utakmica. Nekako je cudno ovo, ja se jos navikavam na ovu novu ligu gdje svako kolo imas barem 2 jake utakmice.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- AntoniooConte
- Kontakt:
Sloboda-Željo na moja TV?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.