Bobadilla je napisao/la:
Da je dao crveni pa da se igraju produzeci gdje atletico i.a igraca vise pa ja, a ovako bi bila kradja. Ne sjecam se neke vazne tekme gdje je Uefalona pokradena ? A za njih je bilo more u najmanju ruku sumnjivih odluka
Sad svi i fazonu kao drago mi sto nisu prosli bla bla, a svi bi guzice dali da budu u zrijebu za 1/2 finale.
Sjećaš li se možda kada im je ukradena titula 2014. u zadnjem kolu i to baš protiv Atletica u direktnom obračunu? Naravno da se ne sjećaš, jer ne želiš. To čega se ti sjećaš ili ne sjećaš sigurno nije preslika realnosti.
Meni naravno nije drago što su ispali, ali nije mi ni krivo, jednostavno nisu zaslužili. To što bi ti dao guzice da vidiš svoj tim u polufinalu ne znači da bi i neki drugi, pogotovo ne oni koji su "svoj" tim gledali u polufinalu 7,8 puta u zadnjih 10 godina.
I baš poslije ove utakmice protiv Atletica su neki od nas govorili da im je drago što nisu osvojili, dok su neki poput tebe govorili "Sad svi i fazonu kao drago mi sto nisu osvojili bla bla, a svi bi guzice dali da budu prvaci." i slične pizdarije, i vidi, baš taj gubitak titule je donio Suareza i trostruku krunu sljedeće sezone. Ko bi reko.
btw čisto da se razumijemo, sudija je ispravno odlučio da ne svira penal. Bio bi idiot da je svirao.