Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

theboss_RD07
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la theboss_RD07 » 20 feb 2017, 15:51

​According to Mirror Manchester United are set to table a £30 million bid for the Arsenal midfielder.

Oxlade-Chamberlain has been unhappy with the minutes offered this season by Wenger and is reportedly looking to move in summer.

Jose Mourinho is looking to rival Jurgen Klopp on signing Chamberlain, who is also interested on the English International
Ne vjerujem u ovo nesto ni 1%
Ali red je da prenesem ono sto vidim, jel :mrgreen:

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 20 feb 2017, 15:56

theboss_RD07 je napisao/la:
​According to Mirror Manchester United are set to table a £30 million bid for the Arsenal midfielder.

Oxlade-Chamberlain has been unhappy with the minutes offered this season by Wenger and is reportedly looking to move in summer.

Jose Mourinho is looking to rival Jurgen Klopp on signing Chamberlain, who is also interested on the English International
Ne vjerujem u ovo nesto ni 1%
Ali red je da prenesem ono sto vidim, jel :mrgreen:
Uh što mu nabijaju cijenu. Čuj 30 miliona funti :roll: . Prije će on ostati ako Wenger ode a ukoliko ipak ovaj ostane menager onda su velike šanse da Ox napusti klub. Mišljenja sam da bi nam valjao ukoliko bi bio fit ali ništa ne može garantovati da se neće povrijediti do kraja sezone tako da... ništa od te ljubavi, posebno za ovu cifru.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 20 feb 2017, 16:16

Radije pribliznu cifru za defanzivniji profil tipa Gueyea ak vec Fabinho isl. ne budu dostupni neg jednog Oxa koja skoro da nema isklesan segment potreban ovom klubu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 20 feb 2017, 16:18

Da Jose plati 30mil funti za rezervu Arsenala :rol:

Mirror :bow:

Sutra pratiti kako ce Bakayoko odigrati protiv Citya inace moja prva zelja :mrgreen: plus odbio produzenje ugovora
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 20 feb 2017, 17:06

Asteriks je napisao/la:Radije pribliznu cifru za defanzivniji profil tipa Gueyea ak vec Fabinho isl. ne budu dostupni neg jednog Oxa koja skoro da nema isklesan segment potreban ovom klubu.
Apsolutno. Oxova najveća prednost je što je englez i što je blizu nacionalne selekcije. Zbog toga i cijena i salva pohvala na račun njegove recentnije igre. Da nije englez drugačija bi bila priča.

Bakayoko, Semedo, Lindeloff i Griezmann ostaju top mete još uvijek koliko ja znam.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 20 feb 2017, 17:50

Kako vidjeh Psg je postavio cjenu za veretija 80mil,nebi se dvoumio sekunde

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Devi1
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Devi1 » 20 feb 2017, 17:57

Format je napisao/la:Kako vidjeh Psg je postavio cjenu za veretija 80mil,nebi se dvoumio sekunde

Gdje si vidio, na Piku?

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 20 feb 2017, 18:07

Neki Fr sajt objavio

Zeljeznicar! 1921 !

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 20 feb 2017, 19:20

Vidio sam i ja na jednoj stranici, ne sjecam se koja. Cak je i ovaj nas sportsport ja mislim prenio tu vijest prije par dana

EDIT: http://sportsport.ba/ino_fudbal/parizan ... ija/225647

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 16 mar 2017, 13:42

Manchester United have stepped up their interest in Monaco pair Kylian Mbappe and Tiemoue Bakayoko, having sent head scout Marcel Bout to assess the two players during the 3-1 Champions League victory over Manchester City on Wednesday, **** have told ESPN FC.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 mar 2017, 13:58

Imao je sta i vidjeti, daj Bakayoka odmah. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 16 mar 2017, 14:01

Fabinho je po meni odrigrao bolje od bakayoka ali iz monaca ja bi prvo doveo mbappea i mendya( ako se Shaw ne vrati u formu )

Sent from my iPhone using Tapatalk

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 16 mar 2017, 14:11

Bakayoko ili Fabinho koji je odigrao brutalno sinoc za kojeg god se odluce nece pogrijesiti

Mbappe me nije impresionirao ne samo sinoc tako da nisam za njegovo dovodjenje
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 16 mar 2017, 14:52

Mislim da će na kraju i biti trka za Mbappea ili Griezmanna. Jedino za njih dvojicu smo pokazali interes, dok mi ovamo niko drugi ne može naumpast.

Mbappe je suho zlato od igrača, ali još mora da zasja u punom sjaju. Koliko god bio talentovan, postoji jedna doza pesimizma ukoliko dođe. Ne mora značiti da će nastaviti u istom smjeru pod drugim sistemom i drugim trenerom, previše je mlad da budemo sigurni u to.

Griezmann je sigurno doooostaa provjerenija opcija. Iskusniji igrač i rekao bih nama potrebniji. Pošto je sigurno da Ibra ostaje i sjedeću sezonu, ja sam uvjeren da bi njihova veza bila strašna. Griezmann je igrač koji se odlično ubacuje u prazan prostor, njegova trka između protivničkih redova je fantastična. Igranje s dodatnim napadačom, on dolazi potpuno do izražaja i bez dileme volio bih da on bude nova 7-ca Utda. Da ne govorim još kako radi odličan presing i kako je velika radilica od igrača (a kako i neće biti Simeone ga trenira). Sa ovakvim karakteristikama nema sumnje da bi se uklopio u Mourinhov sistem.

Edit: Lukaku će biti vruća roba naljeto. Iako ne vjerujem da ćemo pokazati za njega interes, on se ipak može naći na listi. Ko zna. :think:

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 16 mar 2017, 16:53

Ma najbolje da dođu ako je moguce i mbappe i griezmann, našlo bi se mjesta za njih

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 mar 2017, 18:20

Ne znam za Mbappea. Odlican je ali nekako kao da gledam Martiala koji moze postati jedan od najboljih na svijetu s vremenom. Griezman svakako DA ako moze ali ima drugih prioriteta. Prvo vezni, pa bek I tek onda napadac.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 16 mar 2017, 18:41

Klasa na stoperskoj poziciji je pod moranjem.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 17 mar 2017, 08:56

Nitro je napisao/la:Klasa na stoperskoj poziciji je pod moranjem.
A tek lijevi bek i veza :O toliko smo kesa potrosili a i dalje nam se u ekipi motaju beskicmenjaci poput Blinda,drva poput Felle,starci koji nisu u formi poput Svajnija pa i Runija,ni tamo ni ovamo igraci poput Darmiana..nekako mi se cini da najvise postenih igraca imamo tu na stoperu a opet nam fali klasa.Ono,Jones i Smalling su uzeli titulu sa SAF-,tu znas da ima kvalitete,samo treba doci do njih,a Rojo i Baily imaju sasvim dobre sezone,da komotno mozes reci da nam ta pozicija stopera i najmanje skripi,a opet skripi
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 21 mar 2017, 10:00

Depay, Morgan i ev sad Basti...

Olaksanje od cirka 400k i strasan posao Joze na ovom polju cistke.

Sem odstete, potencijalni transferi sigurno nece mnogo poremetiti balans i ostavit ce prostora za koji jaci ugovor.

Naravno ovo nije kraj, vjerujem da su jos barem 2 - 3 kandidata na izlaznim vratima.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 mar 2017, 10:10

The France international is regularly linked with a potential move away from Atletico, and Manchester United are believed to be among the leading candidates to secure his services.

A move to Old Trafford is seemingly not at the top of Griezmann's wishlist, though, as he suggested other heavyweight clubs, including two LaLiga rivals, could be more attractive if he were to leave Atleti.

"Could I play for Real Madrid or Barcelona in the future? Why not," Griezmann was quoted as saying by Marca.

"It is every player's dream to play for a big club like those two or for Bayern Munich.

"But I cannot see myself at Barca or Madrid at this stage, nor at any other club. I am happy where I am now.

"I have no intention of leaving Atletico, not for Paris Saint-Germain, not for China, not for MLS, not for Russia and not for any other destination."

The attacker, who turns 26 on Tuesday, opted to stay at Atleti last year after holding talks with Diego Simeone, but he has made it clear his situation is not necessarily tied to that of the coach.

"My future does not depend on Simeone. He could leave one day or I could leave," Griezmann added.

"I called him ahead of this season to find out what his plans were, he told me he would stay and that felt good, so I also stayed.

"But we are not inseparable."
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.