Moderator/ica: rio_Ferdy88
Conor je prodao foru, i sad uziva u plodovima te fore. Nema vise potrebe da se krevelji i baca po pressovima, da se ovako ponasao na pocetku karijere bio bi upola manje popularan, ali bio je pametan pruzio publici ono sto voli da cuje i gleda, sad moze biti opusten, jer je misiju obavio.90minut je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:02
Ovako bolje..
Conor kad se ovako ponaša ulazi u glavu ljudima bolje nego prije.
Danas svi znaju šta hoce da napravi i mislim da mu prica ne bi mogla pomoci kao prije jer je drugi borac i covjek.
Zato ovako biti fin je neka nova dimenzija ulaska u glavu Dustin vec izgleda zbunjeno.
Koliko god ja gotivio Conora kroz godine Khabib ga je stavio u mjesto i ne mozes vise prodavati istu pricu jer se zna da nisi alpha u grupi kako god okreneš osvježenje je gledati kako drugi reaguju na njega.alex1991 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:37Conor je prodao foru, i sad uziva u plodovima te fore. Nema vise potrebe da se krevelji i baca po pressovima, da se ovako ponasao na pocetku karijere bio bi upola manje popularan, ali bio je pametan pruzio publici ono sto voli da cuje i gleda, sad moze biti opusten, jer je misiju obavio.90minut je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:02
Ovako bolje..
Conor kad se ovako ponaša ulazi u glavu ljudima bolje nego prije.
Danas svi znaju šta hoce da napravi i mislim da mu prica ne bi mogla pomoci kao prije jer je drugi borac i covjek.
Zato ovako biti fin je neka nova dimenzija ulaska u glavu Dustin vec izgleda zbunjeno.
Slažemo se, ali mislim da je realnije da bi bio 10 puta manje popularan
Mislim da su mu sve furke prošle od pojasa protiv Alvareza do mejvedera do šmrkanja i alkohola prekomjernog.. mozda poslije Dustina odradi protiv Menija borbu i to je to vratice se nazad odma.
Paaa ne bi rekao 100% ali mu sanse rastu donekle cisto jer Conor ako bude promasivao ce gubiti snagu. Svi gube snagu promasajima narocito power/snajper udaraci.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 jan 2021, 00:04Realno velike su šanse do 2 i po runde da ga Conor ukloni. Poslije toga ako se fajt nastavi Dustin uzima 100%.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.