Zvjezdan Misimović

Elegant
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Elegant » 05 mar 2013, 22:44

Principatus je napisao/la:Mi cemo pobijediti ovu utakmicu. Tacka.
Naravno da cemo pobjedit, ne treba da se bojimo Grka nema razloga. Jeste da ce nam Pjanci jako falit ali mozemo ih pobjedit sa ostalim igrackim kadrom koji imamo.

Ljudi malo se opustite ne unesite negativnu energiju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 mar 2013, 22:45

Ja cu slaviti 7 dana i 7 noci ako dobijemo, baildisacu se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ali sad malo realnosti, bez Pjanica, sa nespremnim Salihovicem,Mujdzom i Stevanovicem koji nikako ne igra , ovo mi zadaje strah.

Ma bem ti Grke ,idemo ih nabiti u pakas onaj propali. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2013, 22:45

Nego velis@Princi Kola bi nam valjao,da se Piplica slika umjesto njega za pasos,lice onako iz profila.
Ovom glava nece do onih arapa kad budu organizirali svjetsko prvenstvo nece u objektiv stati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 mar 2013, 22:50

Grci jesu dobri ali nisu ni Spanija ni Njemacka. Ovu utakmicu cemo dobiti bez previse problema ubjedjen sam.

Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 05 mar 2013, 22:51

Vec se traze opravdanja za Susica ako se desi nepovoljan rezultat..pa zar to nije "najuspjesniji, i najbolji trener reprezentacije svih vremena"???Zar to nije trener nad trenerima koji radi maestralan posao sa repkom, koji je osvojio taj veliki bod protiv Grcke, nadigrao ih na njihovom terenu??

On ne moze pogrijesiti, njemu slijepo vjerujmo bez obzira na sve, on je to zasluzio, ipak nas je odveo na veliko takmicenje, i prvi je u grupi nakon utakmica sa Lat, Liht, Lit, ne sumnjam da ce i Grcku sa oslabljenim sastavom namlatit'.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2013, 22:52

velez_mostar je napisao/la:Vec se traze opravdanja za Susica ako se desi nepovoljan rezultat..pa zar to nije "najuspjesniji, i najbolji trener reprezentacije svih vremena"???Zar to nije trener nad trenerima koji radi maestralan posao sa repkom, koji je osvojio taj veliki bod protiv Grcke, nadigrao ih na njihovom terenu??

On ne moze pogrijesiti, njemu slijepo vjerujmo bez obzira na sve, on je to zasluzio, ipak nas je odveo na veliko takmicenje, i prvi je u grupi nakon utakmica sa Lat, Liht, Lit, ne sumnjam da ce i Grcku sa oslabljenim sastavom namlatit'.
Oh,cuj sad ovog gluho nebilo :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 05 mar 2013, 22:57

BiH zemlja sa 1000000 fudbalski trenera i taktičara...ne pjenite previše dok vi sjedite i drkate po tastaturi Sušić vodi nama najdražu reprezentaciju.Kada budete kao on postigli da budete najbolji igrač Bosne i Hercegovine svih vremena za sada a i trener do sada onda se javite i kenjajte do mile volje ovako dosadili ste normalnim ljudima sa svojim glupim sastavima i taktikama al stvarno :x
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 mar 2013, 23:01

velez_mostar je napisao/la:Vec se traze opravdanja za Susica ako se desi nepovoljan rezultat..pa zar to nije "najuspjesniji, i najbolji trener reprezentacije svih vremena"???Zar to nije trener nad trenerima koji radi maestralan posao sa repkom, koji je osvojio taj veliki bod protiv Grcke, nadigrao ih na njihovom terenu??

Ne, nije. Vaha Berber je u pitanju ...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 05 mar 2013, 23:01

susic radi odlicno s obzirom da nam je pola ekipe ispod prosjecno

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 mar 2013, 23:03

Misimovic ulazi u formu i to je jako vazno,nadam se da ce on pokusati nadomjestiti nedostatak Pjanica,mada i da je Pjanic zdrav Miske bi igrao u pocetnom sastavu... u svakom slucaju dobro je pa imamo njega koji ce do Grcke vjerovatno biti u top formi,a svi znamo kako on tada igra...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 mar 2013, 23:06

Ove Misketu prilike da se pokaze na pravi nacin. Samo steta da ce do tekme odigrati jos samo jednu utakmicu za svoj tim ..

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 05 mar 2013, 23:15

ciza je napisao/la:susic radi odlicno s obzirom da nam je pola ekipe ispod prosjecno
daj vise nemogu slusat ove price Susic radi odlican posao,najbolji trener svih vremena ovo ono...igracina je bio svaka mu cast ali nije on neki trenerski strucnjak,daleko od toga...a to sto su neki igraci ispod prosjeka to je bas njegova krivica to sto nam potencialne igrace gura odnas"ako je igro za sve svicarske selekcije logicno je da zaigra i za njihov A tim"to je njegova krivica...nekontam kako je Vrsajevic bolji od Izeta Hajrovica...uglavnom ima puno stvari koje mu nevaljaju...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 05 mar 2013, 23:17

alenko333 je napisao/la:
ciza je napisao/la:susic radi odlicno s obzirom da nam je pola ekipe ispod prosjecno
daj vise nemogu slusat ove price Susic radi odlican posao,najbolji trener svih vremena ovo ono...igracina je bio svaka mu cast ali nije on neki trenerski strucnjak,daleko od toga...a to sto su neki igraci ispod prosjeka to je bas njegova krivica to sto nam potencialne igrace gura odnas"ako je igro za sve svicarske selekcije logicno je da zaigra i za njihov A tim"to je njegova krivica...nekontam kako je Vrsajevic bolji od Izeta Hajrovica...uglavnom ima puno stvari koje mu nevaljaju...
Ko je ikad rekao da je Vršajević bolji od Izeta Hajrovića?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 mar 2013, 23:18

alenko333 je napisao/la:
Zar te nije sramota pisati o tom poganu IzMetu?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 mar 2013, 23:21

Misketa smo u potpunosti zaboravili otkako je otisao u Kinu, ali sada smo primorani da se oslonimo na njega. Pjanic bi sigurno za nijansu bolje odigrao od Misketa, ali je povrijedjen, tako da ce Zvjezdan zauzeti njegovo mjesto na terenu. Ne smijem ni zamisliti kakav bi rafal bio da Miske zabije pobjednicki gol protiv Grka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 05 mar 2013, 23:28

BaDa12 je napisao/la:
alenko333 je napisao/la:
Pape,svojim djelima,da je nekik strucnjak pratio bi nase mlade potenciale a ne cola sve preko novina il "kasete"kad mu je ko donese...

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 05 mar 2013, 23:30

emir79 je napisao/la:
alenko333 je napisao/la:
Zar te nije sramota pisati o tom poganu IzMetu?
to je samo primjer druze...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 05 mar 2013, 23:40

alenko333 je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:
alenko333 je napisao/la:
Pape,svojim djelima,da je nekik strucnjak pratio bi nase mlade potenciale a ne cola sve preko novina il "kasete"kad mu je ko donese...
Nisi ti izgleda čitao medije dobro u zadnje vrijeme.
No, ovo je tema najboljeg veznjaka (među zdravima). Vratimo se tome.

@fighteru,
nismo mi zaboravili Misketa. Vraća se lav jači nego ikad. Mislim da će on u ovoj utakmici dati 140% od sebe. ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

emir_

Post Postao/la emir_ » 05 mar 2013, 23:41

Miske, spasitelju naš !!!
4-IN-A-ROW

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 mar 2013, 23:51

Mislim da sada pred utakmicu nije vrijeme za diskusije o Papetu i strucnosti, onako iskreno. I nemoramo svaku temu u takvu pretvoriti, sigurno ne i Misketovu.
NoName je napisao/la:Grci jesu dobri ali nisu ni Spanija ni Njemacka. Ovu utakmicu cemo dobiti bez previse problema ubjedjen sam.
:!:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.